Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mazda (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda.html)
-   -   Mazda MX6 (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/11622-mazda-mx6.html)

SEBASTIAN 08-02-06 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mx6\"
cred ca esti putin cam paralel cu ce se vb.....!!

Eu ii ziceam la amadeus_and ca aici in south africa unde sunt eu acuma in fiecare weekend sunt curse drag in cel putin 2 locatii in jurul johannesburg-ului si sunt supre modelul lui care alearga timpii astia 11-12 sec la 400m.

si nu e reviste sau net sau NFS sunt prieten cu multi dintre cei care concureaza aici cu masini de exceptie: skyline 10,6sec, mazda rx7 8.7sec, 200sx 11,8sec, nissan bakkie rotary 9,3 sec, lotus exige cu motor de mazda 2,0L 10.2sec......... si mai pot sa iti dau inca multe exemple de oameni care alearga aici si cu care sunt bun prieten de la care mi-am cumparat si imi cumpar piese la rx7.... asta e un exemplu bun ca sa iti dai seama unde e romania cu cursele de drag... si cu expertii in materie ca si tine care vorbesc si nici macar nu inteleg despre ce e vorba.......

Inca nu mi-ai zis nimic cum e cu amg-u ala..... e din revista sau de pe net..???????? ca din NFS nu e sigur ........

Am si eu prieten care a facut scoala de tuning soft in AS.
Avand un nivel de trai f ridicat in special in Johanesburg oameni isi permit si sa investeasca in masini si curse fie ele si de drag.

Sper ca-ti functioneaza RX7 si daca vi curand contacteaza-ma sa-ti iau 500$ pe 400 metri cu Foresterul.

SEBASTIAN 08-02-06 16:40

Re:

Quote:

• sa nu uiti cutia, cardan, etc, k dak o fost schimbat cu Golf, acum are tractiune pe fata, si trebe s-o pui inapoi pe spate.
    bafta la reconstructie

A asta chiar e naspa cred ca sa scimbat totul pe fata si sa inlocuit cu fata de golf...pt tractiune fata...

e clar ca masina nu a fost conceputa pt tractiune fata.. vezi daca fostul proprietar mai are piesele vechi cardan si ma rog ce a mai inlocuit el...

Sau cumpara una buna din japonia ca sunt ieftine si ia totul de pe ea.

amadeus_and 08-02-06 16:41

Sebastian, presedintele Legal Racing, face curse ilegale pe bani???

UNBELIEVABLE!!!!

Pastreaza-ti banii si mai pune de 10 ori pe atat ptr iulie, cand sunt gata toate 3 proiectele...
Cat despre performanta la bugete egale...chiar m-ai amuzat copios... :lol: :lol: :lol: :lol:

SEBASTIAN 08-02-06 17:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
Sebastian, presedintele Legal Racing, face curse ilegale pe bani???

UNBELIEVABLE!!!!

Pastreaza-ti banii si mai pune de 10 ori pe atat ptr iulie, cand sunt gata toate 3 proiectele...
Cat despre performanta la bugete egale...chiar m-ai amuzat copios... :lol: :lol: :lol: :lol:

Te mira?
Pentru mine cursele sunt o placere insa nu in compania oricui iar pentru tine pretul ori trei e prea mic sec ori 2.

Daca vrei sa ma bati dale-n masa de cazane ia si baga bani intr-o masina noua ca aia veche se dezintegreaza.
Tu poti sa razi sa te amuzi , dar retine ca de tine razi eu am facut ceva stiu cum merge in schimb tu mai ai drum lung si anevoios ... dar nu e grija mea ca oricum ai masina de ceva timp si nu ai facut mai nimic, doar vorbe in vant. :lol:
Vrei sa ma convingi, eu te astept la start eventual la King of Europe. :wink:

axela 08-02-06 21:24

de ultima ora

pai are mot de golf dar nu are si cutia......akum are cutia ei.....culmea am fost la cademie sa dau niste cercuri (cu carb de dacie :lol: )si mot nu a fgost prins bine de cutie si s-a departat si a ieisi pistonasu de la ambreiaj ca are hidraulic....si nu mai am ambreiaj delok akum..
Quote:

sa nu uiti cutia, cardan, etc, k dak o fost schimbat cu Golf, acum are tractiune pe fata, si trebe s-o pui inapoi pe spate.

axela 08-02-06 21:27

Quote:

Care sunt etaple de accelerare de 400m la care ai participat?
din pcate nu am participat la nici o cursa dar o fac pt 1 mai...........cu siguranta o sa zbor akolo .......... :twisted:

axela 08-02-06 21:29

ESTE TRACTUINE SPATE ............O sa fac niste filmulete si sa o le postez...............
Quote:

A asta chiar e naspa cred ca sa scimbat totul pe fata si sa inlocuit cu fata de golf...pt tractiune fata...

e clar ca masina nu a fost conceputa pt tractiune fata.. vezi daca fostul proprietar mai are piesele vechi cardan si ma rog ce a mai inlocuit el...

Tengu 08-02-06 21:42

Da e adevarat japonezele sunt preferatele mele...

gasesti aici ce motoare vrei tu....:) si in special japoneze la preturi bune...

daca vrei sa prepari motoare aici e alta poveste.... sunt super tari tipii dar e super scump.. are dreptate sebastian nivelul de trai aici e f ridicat si pt ei 10-12mii de dolari cat costa sa prepari un motor, nu e mare lucru...
se pot trimite in tara si daca le trimiti in ungaria de exemplu nu platesti nici o taxa..

super misto si daca ai masini de 10 sec, deja acolo vb despre drag cars...:) da-mi mai multe detalii te rog..

Tengu 08-02-06 21:53

pt sebastian

Da nivelul curselor de drag aici e super ridicat si sunt si cele mai populare curse... din AS.

stiu ca si baietii de la master tuner tot de pe aici isi iau piese daca nu ma insel..

te contactez cand ajung in romania, 500usd e ok si poti sa vii cu ce vrei tu.... macar o sa imi scot benzina pana la bucuresti :lol: :lol: :lol: :lol:

SEBASTIAN 09-02-06 06:23

OK, dar vreau sa ma conving ca ai o masina care merita si ca e suficient de rapida.

SmK 09-02-06 12:10

Quote:

Originally Posted by \"axela\"
ESTE TRACTUINE SPATE ............

Eh, atunci ai noroc, numa' motoru' :wink: . . .
succes

Corse 09-02-06 13:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
Mai pregatim si o alta japoneza mica, care de pe acum scoate 10.7...si mai are potential... Nici macar nu e cunoscuta la noi...4x4 de 650 de kg... Acum se trece pe rwd...

sa fie oare Nissan Sunny GTI-R? 220 cp pe 1220 kg si 5.4s 0-100?
si daca e asta..dc o treceti pe rwd? o sa piarda acel avantaj care il are 4x4 la plecare.

amadeus_and 09-02-06 13:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corse\"
sa fie oare Nissan Sunny GTI-R? 220 cp pe 1220 kg si 5.4s 0-100?
si daca e asta..dc o treceti pe rwd? o sa piarda acel avantaj care il are 4x4 la plecare.

Nu e Nissan...e Toyota Starlet Turbo... :twisted: :twisted: :twisted:

axela 10-02-06 13:07

ms ms.......oricum akum caut motor rotativ de rx7 second gen biturbo 180 cp

Cabbano 10-02-06 15:24

:o

SEBASTIAN 10-02-06 17:57

Am sa-ti tin pumni sa faci o masina tare, sa bati Supra lui Virgilica cu aia mica :lol: si daca ma dau cu tine si te bat e clar ca-l bat si pe el.
Sincer sunt anumite fete care nu-mi plac asa ca prefer unele noi.

EuGenius 11-02-06 11:16

Re:

Quote:

Nice, cred ca ar trebui sa facem un club de japoneze sa le aratam la cei cu beeemere si mertzane ce inseamna caii japonezi....

Pai eu zic ca neaparat nissanul merita un motor twin turbo...:) :lol: :lol:

Te-am intrebat de timpi alea alea pt ca stiu ca masina respectiva mananca pamantul daca e twin turbo... si nici nu costa cat un amg.. :wink: :wink: :wink: ...

daca vrei piese etc spunemi ca iti gasesc in SA ce vrei tu la preturi bune...

sal!!bravo pt achizitii shi succes in ce ti-ai propus cu ele..imi doresc shi eu un 323 gtx modificat am gasit ceva prin germania cu vreo 200 cp..dar shi rx7 e bestial...CUM FACEM CU CLUBUL?SE AUDE CEVA?PASIONATI DE MAZDA SUNT PUTINI DAR SUNT SIGURI CA AM AJUNGE RENUMITI..JAPONEZELE FUG RAU..MAI NASPA E CU PIESELE..
CE AM ACUM?UN 323 DIN 85 CU 60 CP..E POSTATA AICI LA MAZDA SECTION..FT SLAB..ADICA M-AM PLICTISIT,MASINA MERGE FT BINE ORICUM,DAR VREAU SA SAR DIRECT LA 200 CP. :lol:
FELICITARI INCA O DATA SHI SALUTARI LA TOTI POSESORII DE MAZDA

Tengu 11-02-06 16:04

salutari eugenius,

ma bucur sa descoper inca un pasionat de japoneze, poate cine stie asa din niste vorbe o sa se ridice un club de japoneze pt ca da intradevar sunt masini care au ce arata.......

sunt sigur ca iti gasesti ceva mazda de care vrei tu si vezi ca de la anul poti sa o si imatriculez... :lol: asa ca multa bafta..:)

si apropo piesele deja la japoneze nu mai sunt o problema si preturile sunt deja mai bune ca acu 3 ani de exemplu..., depinde si unde esti eu am relatii bune pt piese de japoneze... :wink:

Mersi de aprecieri..:)

SEBASTIAN 11-02-06 18:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EuGenius\"
Quote:

Nice, cred ca ar trebui sa facem un club de japoneze sa le aratam la cei cu beeemere si mertzane ce inseamna caii japonezi....

Pai eu zic ca neaparat nissanul merita un motor twin turbo...:) :lol: :lol:

Te-am intrebat de timpi alea alea pt ca stiu ca masina respectiva mananca pamantul daca e twin turbo... si nici nu costa cat un amg.. :wink: :wink: :wink: ...

daca vrei piese etc spunemi ca iti gasesc in SA ce vrei tu la preturi bune...

sal!!bravo pt achizitii shi succes in ce ti-ai propus cu ele..imi doresc shi eu un 323 gtx modificat am gasit ceva prin germania cu vreo 200 cp..dar shi rx7 e bestial...CUM FACEM CU CLUBUL?SE AUDE CEVA?PASIONATI DE MAZDA SUNT PUTINI DAR SUNT SIGURI CA AM AJUNGE RENUMITI..JAPONEZELE FUG RAU..MAI NASPA E CU PIESELE..
CE AM ACUM?UN 323 DIN 85 CU 60 CP..E POSTATA AICI LA MAZDA SECTION..FT SLAB..ADICA M-AM PLICTISIT,MASINA MERGE FT BINE ORICUM,DAR VREAU SA SAR DIRECT LA 200 CP. :lol:
FELICITARI INCA O DATA SHI SALUTARI LA TOTI POSESORII DE MAZDA

Daca stiti exact ce vreti va pot ajuta si eu cu piese de japonia.
Stiu ca 323 GT-r e chiat supermisto.

Tengu 11-02-06 21:50

Mersi mult Sebastian, si ma bucur sa vad ca la nevoie oamenii se pot si ajuta intre ei..:) oricum impartim aceeasi pasiune pt masini si nu cred ca e relevant cine pe ce loc este atata timp cat o facem pt fun...

Chiar sunt impresionat..:) asta nu inseamna ca iti dau avans sau ceva la cursa.. :lol: :lol: :lol: :lol:

SEBASTIAN 12-02-06 06:55

Re:

Quote:

Mersi mult Sebastian, si ma bucur sa vad ca la nevoie oamenii se pot si ajuta intre ei..:) oricum impartim aceeasi pasiune pt masini si nu cred ca e relevant cine pe ce loc este atata timp cat o facem pt fun...

Chiar sunt impresionat..:) asta nu inseamna ca iti dau avans sau ceva la cursa.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu incerc sa fiu corect si intransigent.
Acest fapt pe unii ii irita si imi sar in cap.
Dar hai sa ne vedem noi de ale noastre si sa vedem ce iese.
Acum se lucreaza la un proiect special un BME m3 e46 de cca 1100-1200ps cu tractiune spate si va face suta in cca 3,2 secunde.
O sa vedeti daca si cand va fi gata.
Va fi cea mai puternica masina de strada.

EuGenius 13-02-06 12:07

MERCI SEBASTIAN .. astept sa dea drumul astia la vama..pt ca iti dai seama nu o pot inmatricula..acum..shi asha nu stiu ce legi vor fi..credeti ca se vor scoate taxele shi va ramane doar tva ul?

SEBASTIAN 14-02-06 07:07

Re:

Quote:

MERCI SEBASTIAN .. astept sa dea drumul astia la vama..pt ca iti dai seama nu o pot inmatricula..acum..shi asha nu stiu ce legi vor fi..credeti ca se vor scoate taxele shi va ramane doar tva ul?

Taxa tva si accize care sunt demolator de mari sau vor deveni oricum si acuma sunt pt mana a doua.

EuGenius 14-02-06 20:24

chiar era unul aseara pe tvri shi a zis-o taxele raman,ce se va schimba va fi doar ce va decide rar ul din ce an sa se aduca sau cu ce euro... :cry: ft nasol..multi credeau ca dispar taxele shi faze de-astea..shi vor economisi bani prin vara cand cica se va da drumul..mi-a zis cineva ca e deja publicata pe un site oficial de la ministerul nu stiu care,o chestie in genul asta..dac stiti careva spuneti-ne shi noua...thx

SEBASTIAN 15-02-06 09:49

Re:

Quote:

chiar era unul aseara pe tvri shi a zis-o taxele raman,ce se va schimba va fi doar ce va decide rar ul din ce an sa se aduca sau cu ce euro... :cry: ft nasol..multi credeau ca dispar taxele shi faze de-astea..shi vor economisi bani prin vara cand cica se va da drumul..mi-a zis cineva ca e deja publicata pe un site oficial de la ministerul nu stiu care,o chestie in genul asta..dac stiti careva spuneti-ne shi noua...thx

Mai oameni buni nu mai vorbiti sa va aflati in treaba.
Nu sunt taxe vamale la masinile europene nici acum. Taxele vamale dispar restul nu au cum sa dispara si pot chiar sa creasca.

SEBASTIAN 23-02-06 13:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Da sunt f sigur ca masinile functionau corect si sunt sigur ca oamenii stiau ce fac la volan, pt marea majoritate am dovezi filmulete.. pe care din pacate nu le-am putut incarca aici pe forum...:(

Am luat locul 3 la constanta in 2004 cred si am batut clio sport atunci.... si pt cultura ta generala nu sunt unul din ala cu \"senzatii\" daca ma dau cu cineva e pe bune..... ai condus vredata mx6 ??????? fa-o si dupa aia mai vb....

Masinile sunt masini proiect exact cum e si subaru lui sebi, adica nu te opresti niciodata din modificat.....

Nu prea inteleg care e treaba ta cu provocarea dintre mine si sebi ... dar ma rog,.... oricum tin sa te asigur ca o sa onorez provocarea ba mai mult vad ca esti SLK AMG asa ca esti invitatul meu la start daca chiar ai masina daca e masina la care visezi imi pare rau pt tine.... aa inca ceva poate o facem pe masini sau ceva..?????

Cat despre modificarile care le am eu la masina.... banuiesc ca vb din lunga ta experienta in Rx7 care evident este o masina pe care o cunosti foarte bine la fel ca si mx6-le de altfel, si stii cum merge cum se comporta cu anumite modificari ... nu ????
Iar daca ai fi citit cu atentie ai fi constatat ca am mentionat astea sunt cateva din modificarile facute la masina mea... Anyway.... idea e ca sunt foarte curios ce stie amg-ul ala care are pretentia de masina sport nu ???

Acu sa te vad pe tine cum o sa \"onorez\"..........

Am fost de acord cu provocarea ta, dar se pare ca m-am pripit, sper totusi sa ai o masina competitiva.
Masina mea este poate un proiect dar functional si performeaza f bine si in faza actuala.

Apropo la ce concurs ai participat la CT?
Nu cred ca ai reusit sa termini cei 400m in fata multor masini din cele declarate de tine anterior. Nu te supara dar asta e parerea mea.

Cata dreptate aveam!

https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...asc&highlight=

SFW 24-02-06 02:05

Era ironic ce a zis mx6 ....

momo 24-02-06 23:22

si rx7 are motor de tip wankel?

si astia se laudau ca rx8 e exclusiv...

oricum, bafta si s-o stapanesti sanatos!

protuning 26-02-06 00:35

pt. florin

salut Florin! ma bucur sa te gasesc pe forum,ca nu te-am vazut de mult. cel mai mult ma bucur pt. tine ca ai facut primul pas catre indeplinirea visurilor tale si ti-ai cumparat rx 7-le.sper sa nu stai prea mult pe'acolo pt. ca de cand ai plecat nu mai ai cu cine sa mai iesi la o distractie.la noi merge treaba ,lucrarile se fac tot pe baza de programare,e de lucru cat china si incepe incet sa se inteleaga notiunea de -tuning-. cu respect Robi (prostreet tuning) p.s. te asteptam acasa!!!

SEBASTIAN 26-02-06 08:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Era ironic ce a zis mx6 ....

Am inteles exact mesajul, insa eu nu puneam sub semnul intrebarii decat posibilitatea ca masina sa fie realmente mult mai rea ca una de serie.
Am vazut prea multi agarici care sustin multe, dar fara acoperire asa ca...
Sa-si permita sa fie ironic cand va demonstra ceva, pana atunci sa stea in banca lui si sa munceasca la masina.

SmK 27-02-06 09:28

[quote: momo wrote: ]
si rx7 are motor de tip wankel?

si astia se laudau ca rx8 e exclusiv... [/quote]

Prima oara cand am vazut un Rotary era intr-un almanah auto de prin 70 si ceva, pe un concept Braq M Turbo sau asa ceva, care a ajuns sa fie M1 de la BMW, facut impreuna cu Mercedes. Culmea ca acum cand caut pe net modelul respectiv nu are Rotary (tre sa caut almanahu ala, ca-l am prin beci). La Mazda Rx1 sau Rx2 nu stiu sigur daca e sau nu rotary, dar la Rx3 facea o gramada de reclama la Rotativ. . . si au mai folosit si altii (Studebaker-u avea un motor de vreo 2000cmc- aprox echivalentul la 4000cmc la motoarele normale, da o dat kics din cauza consumului) . . .

momo 21-03-06 20:39

Re: mazda mx6 & mazda rx7 gen3-a

mdeah... indiscutabil Mx6, bravo si bafta la montat!

Tengu 26-03-06 11:57

5 Attachment(s)
Cateva poze cu prietenii mei din africa de sud

Tengu 26-03-06 12:07

4 Attachment(s)
....................

Tengu 26-03-06 12:22

1 Attachment(s)
in ordinea pozelor

1- fiat x19 cu motor honda v-tec 10sec. car
2- busa de drag ... 7.8sec la 400m
3- ford siera drag car 8,9sec la 400m
4- nisssan 1400 bakie 10,8 sec la 400m
5- pt pasionatii de beemere, ursuletele scot in jur de 11sec pe cand M-ul scoate 14 :))
6- american muscle ...
7- asta am pus-o din gresala :) eu cu mitsubishi L 200 .. :)
8- dragster 5-6sec la 400m
9- rx8 pipe car caroserie de carbon care cantareste 30kg motor de rx7 13b peste 700de cai nu au putut sa vada cat peste pt ca daca accelerau mai tare puscau cauciucurile pe dyno ..:) masina alearga 9,1 sec dar au terminat-o numai de vreo luna si inca o mai regleaza .... tipii se numesc super test performance si sunt cei mai tari la rotative din africa de sud, ei imi pregatesc turbo kitul cu turbonetics bb T66, si de la ei ma aprovizionez cu piese :)

Inainte de rx8 au avut un rx2 cu motor 20b cu trei rotoare pe care l-au facut praf in decembrie pe pista de drag. Cu masina respectiva detineau recordul in africa de sud de 8,7 sec la 400m viteza la 400m 240km/h.

Va atasez filmuletu cu accidentul.... in viteza a treia cam la 60m de la start ... sa speram ca nu se va intampla niciodata asa ceva in romania la curse cu toti spectatorii gramada pe marginea pistei ...

Tengu 26-03-06 13:14

1 Attachment(s)
mazda mx6 versus clio sport ... legale constanta 2 mai 2004 daca nu ma insel ... :)

3SGE 26-03-06 18:32

Ti-am vazut mx6 vreo cateva luni la service ,la Becoro ,pe independentei, anul trecut, in primavara, ai avut ceva la el?

Tengu 26-03-06 19:44

Quote:

Originally Posted by 3SGE
Ti-am vazut mx6 vreo cateva luni la service ,la Becoro ,pe independentei, anul trecut, in primavara, ai avut ceva la el?

Da am schimbat motorul ca pe primul l-am prajit :)........

g_unit 27-03-06 00:31

Quote:

Originally Posted by Mx6

ai grija cu ala de rx7 ...:twisted:

SmK 29-03-06 15:18

Quote:

Originally Posted by Mx6

deci nu-s singuru . . .
De Fiatu ala . . .la prima vedere mi s-o parut Toyota MR2 Mk1, m-am dumirit abia dupa ce le-ai postat numele (probabil din cauza oboselii imi scapa din detalii)
Faina companie ai acolo . . .

All times are GMT +2. The time now is 11:27.

- Copyright 2026 4Tuning