![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
cred ca ala cu e60 nu prea stie sa mearga cu el ..cred ca o plecat fara launch control...in rest ce sa zic -400kg?asta e astronomica nu se poate asa ceva...frumos e39
|
Quote:
oricum, daca ursul ar avea 800 kg si 400 cp probabil ca ar fi fost cea mai tare masina din Romania . un urs 325 are de fabrica 1.170 kg la gol ( dotare standard ) asta are ~ 1.300 kg si ~ 300 cp . m5 are ~ 1800 kg si ~ 400 cp . performantele sunt apropiate ! daca te dadeai pe bune ai fi fost foarte aproape cu siguranta ... |
2 Attachment(s)
2 Poze de la Pitesti... frumos E39! :D
|
Quote:
pai are 2500 motor..deci din start are 200 si CAI plus TURBO????are 400 sigur 100% si normal ca eram aproape daca ma dadeam.....dar dc nu intelegeti ca eu am 2290 KG plus ca aveam CHARGERU in portbagaj plus FULL la benzina(fara sa vreau) asa ca........... Quote:
Quote:
|
Nu te-ai gandit sa vopsesti exteriorul gaurilor din spoiler negre? Sa-i schimbi sticla de la faruri? Si sa-i pui emblemele cu BMW la loc? :D
Felicitari pentru premiu. |
Quote:
cu presiune in turbina ~ 1.7 bar ar putea scoate teoretic 400 cp dar probabil nu ar tine nici macar o cursa 0-400 m. |
Are croame pe masina asa k.......merg asa cum sunt, mai ales k sunt de la mama lor.......sticlele de la faruri s'au polishat deja........iar emblemele...orice embleme i'ar pune, da bine cu ele.....dar mai ales Hamann, pt k in curand o sa aibe ffff multe elemente de la ei + k deja mai are ;)
k.o M5 forever Quote:
emblemele nu isi mai au rostul deoarece am prea multe componente HAMANN:P t h x |
as vrea si eu sa inteleg cum cu o grila cu sistem de racire , splitere si un strut brace kit masina asta a devenit atat de hamann incat emblemele cu bmw sunt o blasfemie?
|
motor BMW m20b25 are de fabrica 171 cp ........decomprimat ca sa poti sa pui turbo nu cred ca mai raman decat 150cp (daca mai raman )........plus turbo ........pe dino la MASTER TUNER .........fix 325 cp pe o caroserie care are la standul DE I.T.P fix 1170 kg ......si din greseala si eu aveam plinul facut (FARA SA VREAU ) si uitasem sa dau roata de rezerva jos ......si mai este o problema ,startul care a fost facut in asa fel in care sa fii AVANTAJAT.....avand din start 2-3 masini in fata .......oricum masina ARATA BINE nu cred ca are ce cauta la 400 M fiind asa grea
SI DACA TU ZICI CA TE-AI DAT LA MISTO .....EU M-AM DAT LA CONSUM.....GLUMEAM .....:D:evil::evil::evil: |
ti-am mai zis cand eram amndoi in masini ca nu MA DAU cu tine...ca nu are rost...cand o sa am si eu TURBO pe a mea si greutatea TA cu cea mai mare placere:)
Quote:
sau................. e masina mea ............pot sa ii pun si ARIPI:)P)) |
1 Attachment(s)
Chiar daca nu e ea in prim-plan ;)
Attachment 861861 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Hamannn Badges
I like them:)) M5 forever |
Frumoasa masina,poate ajungi cu ea si la constanta pe 2 mai :D
Succes in continuare |
Quote:
maine imi vine si HAMANN STEERING BADGE:P o sa postez si poze:) |
Quote:
Bafta in continuare cu masina |
13 Attachment(s)
Quote:
M5 forever MAGNAT-CHARGER 230 MAGNAT-AMPLIFICATOR RX 44 M5 forever |
Cu ocazia asta sa pui si un lacat la portbagaj ca doar traim in romania :D
|
Quote:
:))) |
frumos sistem in portbagaj, cum bine a zis b31rmy, cred ca o sa ai nevoie de un lacat bun :D si in legatura cu Hamann parts pentru interior ce ganduri ai ? ar fi frumos sa pui asa ceva http://www.hamann-motorsport.com/upl...0099111_09.jpg si asa ceva http://www.hamann-motorsport.com/upl...0099216_06.jpg pentru inceput, bafta ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
o sa imi vina in cateva zile t h x cam asa arata M5 forever |
frumos :D chiar ma miram astea cand vor urma si astea, mult noroc si multi bani sa bagi in masina ca o sa ai nevoie ;)
|
Quote:
:2gun::2gun: se aude frumos rau !! |
1 Attachment(s)
and the back side
M5 forever Quote:
|
Quote:
stil si finete:) imi place mult ce ai facut:)... Continua ca e fortza masina ! |
Quote:
|
Nu te-ai gandit sa intorci wooferele catre habitaclu? Ai cotiera in spate?
|
2 Attachment(s)
Quote:
M5 forever |
Quote:
simplu si cu bun gust:)...insa..sincer..nu prea imi place ideea filtrelor de aer..in romania...multi au spus..filtrul de aer iti baga praf in motor...acum tu stii.. dar in rest masina este super... felicitari...sa o stapanesti sanatos.. diseara sau maine vin si eu cu un mic "Detaliu" in plus la masina:D |
4 Attachment(s)
Quote:
t h x oricum HAMANN STEERING BADGE o sa revin cu poze cum DAU:) mai tarziu |
Quote:
|
3 Attachment(s)
iata si pozele
DA bine:P |
Quote:
sincer pe mine nu ma incanta asa rau :???: ....dadea mai diferit cu stema originala BMW 8) imi placea mai mult ... ..e doar parerea mea :P.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
smecher tare:P
|
Quote:
|
Felicitari pt liniutza de la PITESTI!!! Era gata gata sa faci e60-ul M!!!
Felicitari pt masina!!! E o bijuterie, sa ai grija de ea si fara incidente!!!! Ne vedem pe la ROMEXPO! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning