![]() |
Re: Stretched Tires/Pneuri intinse - dezbateri
pai, felicitari in primul rand...9j...probabil 205/215...sa-ti zica cineva care cunoaste bine situatia ... baiatul de mai sus a pus pe 10j 225 deci...cam asta ar trebui sa fie dimensiunea :) cu toate ca e cam exagerat de stretch :)
si nu trebuie sa-ti ceri scuze ca toata lumea greseste dar la un mom. dat e confuzia prea mare si multi care nu stiu diferenta intre arr si rar o sa fuga de doblo de la arr :D, tine-ne la curent cu jantele/cauciucurile...eventual si poze |
Quote:
cauciucuri? LE: 215/35/16 cred ca ar fi dimensiunea optima pt tine... |
chiar habar nu am ce dimensiuni au pentru ca masina inca nu are talon inca nu am inmatriculat-o si pe actele ce le am nu scrie nimic sau cel putin nu am vazut eu ca actele sunt in germana.....masina e in service pt ca a avut un mic mare accident....ma uit si o sa iti zic....
|
joi o primesc jantele.....si o sa pun si niste poze....problema e ca nu au capace la prezoane si........stiti se poate face ceva in privinta asta...?se gasesc ?sau se pot face home made?
|
daca ai cartea masinii ... si daca e in germana trebuie sa gasesti un 175/60/ r 14 .. sau ceva asemanator.
e imposibil sa nu. si in talonul nou oricum nu e trecut deci degeaba. eventual in cartea masinii sau de germania sau de romania daca ai fost deja la rar cu ea. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
astea sunt jantele..:D
|
Am gasit un site cu multe poze cu gume pe jante de diferite dimensiuni... http://www.tyrestretch.com/
|
3 Attachment(s)
195/4o/16 pe 9j TOYO TIRES proxes T1r
|
Hm... corsa b? :) Arata calumea jantele astea :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da, am vazut mai multe poze pe topic, superba masina!
Eu deocamdata am 195/50/15 pe 15", 8J si stau intinse putin de tot :) Ma gandeam pe cele de pe fata sa pun 195/45/15... Oricum, atat pt look cat si pt functionalitate, eu sunt fan stretched tires :) |
1 Attachment(s)
225/40/18 8.5j fata
225/40/18 9.5j spate |
2 Attachment(s)
205/45/16 toate 4 ....9j toate 4
|
1 Attachment(s)
sigur nu va fi nici o problema legat de siguranta sau de arr. o sa se vada bine, si o sa se comporte si mai bine masina.
|
Salut ! Am si eu o intrebare.
Am achizitionat de curand niste jante BBS CO pe 17" x 7,5 J. Vreau sa va intreb daca merg puse anvelope 205/45/R17 (TOYO TIRES Proxes T1R) . Daca vedeti vreun risc in chestia asta (sa fie cauciucul intins, sa existe posibilitatea sa sara de pe janta pentru ca este prea mic,.... etc.... )... Multumesc ! Astept un raspuns ! |
Le poti pune linistit, o sa ai o tenta de strech dar f mica.
|
145/80/13...pe 7-8-9j...a vazut cineva pe undeva?
(pe tyrestretch.com am vazut pe 7j) |
fiindca au bara de 80, o sa arate foarte ciudat si urat. cel mai bine e sa cobori chiar daca latimea creste putin
|
dar oare cum ar putea arata ? ca el intreaba din alte motive ;)
|
5 Attachment(s)
eu am jante pe 14 de 7j fata si 8j spate si am folosit 155/65/14 fata-spate,am cautat sa pun 155/55/14 dar este extrem de rara dimensiunea.
|
acum am 14" 9j...cu 195/45/14, respectiv 225/45/14
si vreau sa imi fac un set de jante, cu cauciucurile din talon (145/80/13), din mai multe motive...printre care cel mai important....politia romana. as vrea sa imi fac niste jante de tabla, 7-8-9j, si cu cauciucurile de 145/80/13, de mers cu ele zi de zi.... pe 7j am vazut 145/80/14, si arata ok pe 8j am vazut 145/65/13, si iar...arata superr tyrestretch . com |
1 Attachment(s)
..........................
|
alea de cat sunt???
|
Cine are nevoie de inspiratie si are timp la dispozitie, poate sa rasfoiasca acest forum:
http://stanceworks.com/forums/forumdisplay.php?f=3 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Strech ... 215/40/17 9j...
|
nasoala treaba cu arr-ul:sad:
ce bine e cu masina inmatriculata la bulgari....nu ai nici o treaba cu ei..le dai talonu si se uita il el ca prostii...din cate stiu nu sunt trecute nici cauciucurile..seria motorului si nici macar capacitatea lui.. |
am jante cu 7,5j pe fata si 9j pe spate...si am cauciucuri 195/45/16 pe fata si 215/40/16 pe spate.....pls ajutati-ma cu un sfat...pot sa pun 195/45/16 pe spate?o sa se prinda pe jante sau sunt prea inguste pt 9j?
|
o sa fie buza foarte expusa .....atata tot ...se pot pune eu zic ca arata bine 195 pe 9 j
|
Quote:
|
Quote:
|
bogdane, arata-le tu baietilor un stretch frumos pe fabia
|
3 Attachment(s)
De la mine pt tine un shalau de 10Kile :)))
si filmuletul : https://www.youtube.com/watch?v=GQjGk5rTsms |
da da..e ce trebe:) 9j....sa vezi cum o sa sara la mine ca pun 195/45/16 pe 9j:D
|
Salut !
La 6.5 j pot pune 205/55/15 ? (jante originale opel) Mentionez ca este un opel astra G , este posibil sa-mi atinga ? astept raspunsuri. Multumesc anticipat ! |
Quote:
|
la jante de 7J 175/55/15 mi`as pune pe spate...dar nu se prea gasesc...intrebarea mea este daca pe fata ar fi ok 185/50/15 in sensu` ca ar fi mai joasa fata ca spatele sau ar fi cam la acelasi nivel avand in vedere ca fata e mai strech dar are balonul mai mare ?
|
pardon....spatele e mai strech cu balon mai mare*
(nu am ami putut da edit) |
coooolegi o dilema..
pe jante de 18 8,5j toate 4 pe fata nu caut strech dar nici sa nu stea balon....225 40 sau 215 45 da ok? pe spate m-am gandit la 205 40 sau 215 40...evident cu cat mai tras cu atat arata mai bine,dar sa fie si cat de cat sigur si nici prea exagerat |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning