![]() |
Re: Porsche 928 in RO
Inteleg ca a fost circ pe-aici :lol:. Vad ca au disparut ultimele doua pagini cu mesaje, desi prin ele mai erau si chestii utile. Ba chiar s-a schimbat si firul logic/cronologic :lol:, ca mesajul lui Issues nu venea dupa unul de-al meu :lol:.
Asta e una din porcariile mari ale "civilizatiei" romanesti, daca vecinul isi ia masina mai noua/scumpa/frumoasa, musai sa-i para rau romanasului. Urla Oltenia-n multi... |
cine si-a luat masina noua? :) Adriane se vede ca esti nou nu s-a suparat nimeni asa mai discuta lumea pe forum. Paginile probilc ca au disparut ca se lucreaza in paralel si la site-ul nou. Cred ca daca sarea cineva coarda era anuntat.
|
Mai erau acolo niste variante, nu numai cu noua :lol:. Era o chestie generala, nu neaparat valabila doar la speta de fata.
|
Quote:
Asta sa ramana numai pentru 928 din ro |
Quote:
Mai nou, civilizatia romaneasca ii permite romanasului sa-si exprime parerea cu privire la masina vecinului si fara sa-i para rau, sau din invidie, ci doar ca o pura constatare. Daca te-a lezat comentariul meu te asigur ca nu a fost cu intentie, mi-am permis luxul de a-mi da cu parerea, atat. Si stai linistit ca nu urla nici o regiune;) Pana la urma nu ne-ai spus, din ce an e masina? Ca la ghicit nu ne pricepem.... |
Nu risca nimeni o estimare? Eram doar curios cati se pricep.
|
off...acuma cum le mai mut :lol:
am mutat dincolo doar discutia in paralel cu 924 vs 944 vs 298... am sa mut/sterg si ultimele posturi mai tarziu. Adriane...nu stiu cum e cu regiunile...dar cel putin de data asta nu a sarit nimeni calul..oamenii si-au spus parerile...fii sigur ca numanui nu ii e ciuda ca ti-ai luat tu 928 :) cel putin din partea mea...nu trebuie sa-ti faci probleme. daca ai bani sa il intretii si iti place, bravo tie spor la treaba si cum ziceam..sa ne vedem odata la o bere ceva. din moment ce ti-ai luat deja o masina cred ca ar fi bine sa-ti faci un topic doar al tau, la "masina mea porsche" astept sa-ti faci topicul si apoi voi muta cateva din discutiile de aici care tin strict de masina ta. |
in mures precis nu este 928 daca va ajuta cu ceva :D
si 924-ul meu ii singurul functionabil din oras |
SI RESTUL DC NU FUNCTIONEAZA? PROBLEME GRAVE SAU NU E O PRIORITATE REPARAREA LOR?
|
cam pe la ce pret se invarte un 928 inmatricular in ro ?!
|
Quote:
asta e problema! |
eu am gasit :)
|
7 Attachment(s)
Mai poate intra pe lista 928 -ul meu ca anul asta am reusit sa-l inscriu in RO, asta dupa ce am dat statul in judecata pt taxa de poluare. Acum statul ma taxeaza 72mil impozit anual pentru "privilegiul" de a-mi rupe masina in gropile patriei. Am ajuns "dusmanii poporului" ca pe vremea Anei Pauker, si probabil ca e doar inceputul. Deci traiasca clasa muncitoare ( leprele atarnatoare, handicapatii cu acte false, bagatorii de seama si toti milogii statului) si moarte "burghezilor" care mai si muncesc si incearca sa miste ceva in jegul asta de tara! Proletari, uniti-va!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Fa si tu o prezentare la masina si o poza cu motorul. Ce am vazut din poze ar fi un 928 GT an 89-91, model europa 330 hp,8 cilindri 32 supape, cutie 5 viteze, dublu ambreiaj, diferentialul autoblocabil tehnnologia luata de la 959...... |
foarte frumoasa masina ! sa te bucuri de ea sanatos !
|
superba masina, felicitari!
|
wow..salut si bine ne-ai gasit ..im sfarsit un 928 care e functional si arata superb...felicitari absolut superba
|
Cu masina e o intreaga poveste, pe scurt este 928-ul pe care-l cautam de prin 2003...in Germania. Desi pare greu de crezut este extrem de greu de gasit un 928 in perfecta stare sub 30000 eur. Asta va pot spune din propria experienta si dupa multe 928-uri vazute si probate. Eu cautam un 928 cat mai original si cu intretinerea la zi, de la primul proprietar. Masina de fata este un GT din 91 si provine dintr-o colectie particulara de 8 masini, toate Porsche, aflate intr-un garaj climatizat cu pereti de sticla. Starea in care se afla nu este foarte buna sau excelenta, este NOUA. Inclusiv pielea din interior miroase a nou iar burta masinii inca mai are ceara de protectie aplicata in fabrica. Proprietarul a intrtinut-o maniacal, oferindu-mi la cumparare toate facturile de intretinere, inclusiv pe cele mai inutile (ex. 3 O-ringuri de la clima) si o masuratoare a adancimii stratului de vopsea facuta in prezenta mea. Desi am avut nenumarate masini sport, ultima fiind o Alfa Brera 3.2 Q4, asta este masina la care am visat din adolescenta si la care ma voi opri. 928-ul, chiar in comparatie cu gt-urile de azi, este o masina completa, un GT veritabil si rafinat, la care trecatorii neavizati se uita si ma intreaba daca asta e noul model de Porsche...Iubesc si Carrera desigur, dar asta este altceva.
|
felicitari!
|
excelent !
incearca sa ai grija de ea macar pe jumate cum avea tipul respectiv :) sper sa ne vedem odata la o intalnire ceva...am mai fost cu 928-uri dar niciodata cu un GT |
fascinant...:) si eu eram clasa a 8 cand am vazut un 944 si am zis...`asta o sa fie prima masina care o sa o cumpar cand ma fac mare:) vrem poze cu 928. ....
|
Felicitari. Masina arata impecabil. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. E o mare bucurie sa vezi un 928 intr-o stare asa de buna dupa atatia ani.
|
1 Attachment(s)
cine are cash http://***********/porsche-928-C14375967.html nu e de ratat
daca mai aveam 3500 euro maine ma duceam sa-l iau. |
stai linistit ca la cat s-a facut acum impozitul o sa apara 928-urile ca ciupercile dupa ploaie!
|
A aparut iar AZZ-ul? 3500? Anul trecut era 10000 ultima strigare
|
Quote:
De 3500 euro mai am eu nevoie sa-l cumpar. |
Quote:
|
Quote:
|
Anul trecut ma batea gandul sa iau masina asta, e la Deva daca nu ma insel...Masina este a unei tipe plecate din tara si o vinde taica-su cu procura. Problema majora este ca fieru sta de ceva timp nemiscat =cheltuieli urgente si serioase, iar interiorul necesita restaurare pt ca pielea e varza. Mosu mi-a spus ca distributia a fost facuta acum vreo 4 ani in Deva insa asta necesita o scula de tensionare a curelei specifica pt 928, deci am mari dubii. Deasemenea ambreiajul ar fi fost schimbat si el. As fi curios cum merge totusi, dar oricum, mai mult de 4000 nu as oferi pe ea. In general o masina statuta cativa ani, mai ales un 928, este o belea de zece ori mai mare decat una cu foarte multi km dar folosita zilnic. Asta pot sa spun dupa ce am vazut in afara doua 928-uri perfecte pe dinafara,cu putini km la bord, statute ani in garaj nemiscate, cu mecanica praf din lipsa de utilizare (scurgeri masive de ulei peste tot, amortizoare varza, frane varza, electrica varza, etc). Am vazut in schimb un 928 GTS automat cu 300000 km la bord care mergea perfect!
|
1 Attachment(s)
si de la mine:
IDMul a fost prima optiune- am renuntat din cauza unor mici neclaritati cu actele si a starii masinii-multi bani de bagat.Detalii af 1980, motor 4,5 l cutie automata. 928 S4-detalii in topicul ei 928 grena-1879- inca in lamurire situatia. |
Quote:
Poate iese ceva. |
Draga Chelie se stie exact cat am spus.Ca exista.Mai departe ce aflu va anunt.
|
Quote:
|
Salut.
Sper sa nu deranjez pe nimeni dar sunt fan de mult al maricii PORSCHE, si mai ales 928. De masina m-am indragosti dupa ce am vazut-o intr-o revista cand era mic. Era una neagra intr-un articol. Acum sa revin la subiect, 928 de la IDM l-am vazut si eu mai demult. Acum pt. Chelie, am vazut pe bazar ca se vinde 928 din TM megru cu nr. TM 09 YJP. Chiar sper sa gasesti Chelie una buna. |
1 Attachment(s)
Am ai gasit o poza cu un 928 din Ro (era pe forum )
Attachment 1998082 |
Quote:
|
|
masina asta a fost luata la pret de vaucher rabla si cere 5000 pe ea,ca e avion.... vorba aia,nu e prost cine cere,e prost cine da ;) e pardaf masina.pacat de ea ca se dezmembreaza si ca nu a ajuns pe maini bune care sa ii redea stralucirea.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning