![]() |
psycho eu sincer cred ca ne minti...
nu pot exista atat de multe calitati intr-un singur om. zeus!!! |
Re:
Quote:
...are u sure? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .......prietenii stiu de ce.... |
Re:
Quote:
am nevoie de o secretara...te oferi ? :P |
Re:
Quote:
bah cred k asta e un post pentru fete : Angajez secretara cu gura punga :)) |
o sa te ingroape parazitii astia...
so, to the topic, ti-ar placea sa fii un intretinut? adik sa nu faci nimic, ai rezista? doar sa toci banii nevestei? |
mda :D
|
l-am vazut la TV...pe 'mosu` dotat' alias porumbeanu(pardon...columbeanu) si pe domnisoara 'fara cap' alias cea care trage la bani....dandu-si limbi in fata camerelor de filmat :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: si inca l-o mai si sters pe mos` de scopit.... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: |
Re:
Quote:
|
Parerea mea ( kre nu conteaza ) e k , yo unu| , nu ash rezista sa stau cu pw_a in sus la soare toate ziua!
YO nu am rabdare multa ( daia , la coada la paine ma injura toti :twisted: - iar cand sta tata la semafor il sacai mereu sa treaca pe rosu :twisted: ) Si daca STAI ashea , in inertie, nu te km pliktiseshti ? :roll: Vine si Parte buuuna ! in kre consumi banii nevestii , dar ce faci dak se termina ? :roll: :wink: |
Re:
Quote:
.....virinel columbeanu intra la alta categorie mah --> mosi cu banana blegita si coarde cu ochii dupa \"barbatzi bine\"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hmmz eu cred ca si el e destept pt ca vrea o fata tanara draq stie ce sa faca cu ea ... dar si ea e desteapta ca vrea un mos vai de capul lui.... ! daca fata ii ofera un sex hard hard si face mosu infart ramane fata cu avere ( dar in cazul asta tre sa se casatoreasca) ... fiecare are alte interese oricum e clar :P
|
ia priviti situatia din locul lui...
eu in locul lui, singur, fara copii, dar cu o gramada de bani ( care de fapt sunt ai tatalui lui, -mapele ministrilor sa traiasca :wink: ) , oare ce as face? mi-as cauta o nevasta trecuta de 40 de ani, cu celulita si putin grasa cu dureri de spate si de incheieturi, trecuta deja si cu gravitatia spunandu-si cuvantul mai peste tot, sau mi-as lua o bucata destepata frumoasa, inalta tanara si care accepta sa se casatoreasca cu mine, sa-mi si faca un copil doi, kiar daca imi vrea si banii? normal ca imi vrea si banii, ca de aia ii am, nu-i am sa ma ingrop cu ei, si daca tot ma insor la 50 de ani macar stiu ca imi aleg ce-i place sufletelului meu... |
da aleks ai dreptate dar eu unu nas putea trai sa stiu ca ea e cu mine doar pt bani... mi-ar da de inteles ca eu sunt un mare pamp si nimeni nu ma vrea .... si sa stii ca sunt si femei la 30-35-40 care arata f bine ! oricum sunt in inferioritate fata de cele la 16-25 :) :twisted:
|
eh... cu varsta lasi de la tine muult, mi-au spus si mie altii mai mari ca noi :wink:
|
probabil stiu ei ce stiu.... ! :) sa incercam sa-i ascultam pe aia mai mari ! acum gandesc intr-un fel,,, mai tarziu am sa gandesc in altfel probabil! NOI SA FIM SANATOSI :D
|
.....eu refuz sa ascult de aia mai mari :poke: :pistoles: ...... :twisted: :twisted:
|
uneori asculta ca nu zic prostii :D
|
.....atunci u sa askulti de mine k esti mai mik :twisted: si sa ma sustii in ceea ce am postat :twisted: :twisted: :twisted: .............
|
pei daca ai sa imi spui ceva bun te ascult cu mare palcere :D vezi ...ca ti`am dat add la mess :D raspunde
|
devil eu ma refeream la cei intradevar mai mari nu diferenta de 2 ani cum e intre tine si golf..... oricum golf vezi ca iti poate da multe sfaturi,mai ales daca e vorba de fete ! 8)
|
Măi copii, dacă ascultaţi de d3vilish, nu e de bine (pentru voi) :lol:
PS: \"dacă nu ai bătrāni, cumpără-ţi, dacă ai, păstrează-i!\" <-- nu e doar un alt proverb aiurea din bătrāni :wink: |
our dear reihan, please teach us, k noi suntem mai necunoscatori asa :wink:
oricum, ai zis multe kestii adevarate, asa k eu unul nu t contrazic :lol: |
.....aleks merci frumos :oops: ....iar tu gabi esti un lau k poate vroiam sa ma bag la corupere de minori ...TE DERANJEAZA ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ha!!!!
ultima barfa din blocul meu (nu prea stau pe acasa .. deci aflu mai greu ).... dragul meu vecin ... s-a cuplat.... cu o gagik (nimic deosebit pana acum )...de cand s-a cuplat ... baiatul s-a facut cu ultimul model de telefon ...imbracat la armani ....tzoale sport d firma ....whatever ... si-a luat si masina .. cum ? domnisoara cu care este ..... e foarte generoasa ... si s-a oferit sa-i ia lu` iubi al ei de toate ...... baiatul visa la permis ..... dar era prea bata sa si-l ia ....... uite k putin \"ajutor\" si-a luat si permisu` ..... acum nu prea avea bani de masina .....uite k si-a luat si o dacie destul de bunicica (fifty fifty cu gagik) acum ..... vrea opel calibra (daca o sa vedeti vreo calibra noua prin orash ...btw feritzi-va ...e kamikaze...)o sa-i ia puiu lui si calibra .... acum .... ideea e k fata pleaca-vine .. in excursii in italia ......se intaorce repede si cu money money .... si-a luat mercedes -ea ... el bineinteles k i-a cerut masina si i-a zis s mai invete mai intai :)):)) ...... si cam asta a fost ultima barfa .... pareri pls eu una am ramas masca!!!! in mom in kre am auzit...... |
pai cum spune si margineanu daca ati auzit de asta\"tu esti.... iar eu peste/impartim banii frateste\" :wink: joke sa nu inteleaga lumea altceva! pai parerea mea ar fi cam urmatoarea: daca intre ei exista ceva mai special ca sentimente de ce sa nu-si ofere anumite chestii unu altuia-in cazul de fatza probabil ea isi permite mai multe ca el si il ajuta------->tu nai face la fel blueEyes? .... acum depinde ce exista intradevar si intre ei... cu plecatu in afara ma abtin sa spun ceva ca nu se stie pt ce pleaca fata... poate munceste ca .... sau ca .... sau ca .... *( nu se stie )
|
pai tocmai asta e ideea .... cum o mai poate suporta !!?????dupa ce vine inapoi ? ...sau oare se mai simte bine avand in vedere ... k se paote sa fi avut si marimi mai mari ? sau ????whatever too many questions !!! normal k eu mi-as ajuta si imi ajut prietenul!! e normal ..dar ..... dar ...dar ....
|
ai dreptate ! ramane loc de dar... ! DAR totusi eyes nu stii ce face fata acolo si nici nu stii ce e intre ei! numai ei stiu cu adevarat (daca stiu ) :D
|
doamne..... sincer nu stiu c sa mai zic .....
ori e destept ori e prost |
........
Cred k e destept...a obtinut nishte lucruri materiale foarte bune + si femeia :lol: :lol: :lol: ......iti zic eu k e bine sa fii intretinut de cineva :lol: :lol:
|
Eu zic ca e mai bine sa poti sa te descurci singur. Ca nu intotdeauna te poti baza pe cineva care sa te intretina. Si in plus mi se pare aiurea sa nu faci nimic, sa astepti doar sa primesti...
|
lasa asta k stai fara s faci nimic ... dar ... cum ramane cand fata nu se mai intoarce cu marimea ta si deja e gabarit depasit s spunem :O????
|
imi plac la nebunbie astfel de femei :)) ... sa stai acasa si sa vina banu :))
|
Da, e super, dar gandeste-te ca la un moment dat chestia asta se va termina, nu va tine la nesfarsit, ce faci atunci? Ce faci cand n-o sa mai vina banul ?
|
Re:
Quote:
|
Dar daca se satura sa te intretina... sau daca pur si simplu te paraseste ?
Sau daca moare si nu esti trecut in testament ? :lol: |
Re:
Quote:
ma calugaresc :)) |
deocamdata baiatul isi face viata, si primeste ce n-a crezut vreodata ca o sa aiba, asa ca inkide ochii knd prietena lui vine acasa mai...largutza decat o stia el cand plecase :lol: :lol:
foamea ii face pe oameni sa gandeasca altfel decat ar trebui, cu sigurantza :lol: |
aici era ideea .... cum poti sa ai ceva at tau .. sa stii k numai aia iubesti dar de fapt s nu fie chair al tau si al unui alt orash intreg d smecheri poate ...... nu pot s stiu ce este in capul lui ptr k n-am mai avut o discutie cu el de mult timp ... dar .. parerea mea .. k DRAGOSTE oricum nu e ..... :( dak nu da un shit pe ea .. ci doar se preface k face chestia asta bravo lui
PS BlueEyes here |
si astfel DISPARE ONOAREA UNUI BARBAT ! inteleg sa stai cu cineva pt care sa zicem nu simti nik dar e posibil sa simti in timp.... dar sa stai pt cineva doar pt bunuri mi se pare o aberatie totala! numai BARBAT nu mai e asta ! eu unu m-as simti prost numai sucul sa mi-l plateasca cineva,pai sa-mi mai dea si tot felul de bunuri!
Parerea mea e ca tine de felul fiecaruia de a fi .... |
Re:
Quote:
dar daca tot zici ca gagica face un du-te-vino pana in italia si il face pe asta bogatan treptat...nu exista si posibilitatea ca asta sa profite de bani sa isi faca si el treaba cu alte femei ? :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning