![]() |
Re: [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
eu zic sa iti faci propiul tau model.. cum a facut sasha .......asa a iesit si in evindenta... daca faci unu ..cum e pe alt oltcit indiferent din ce oras... o sa se uite lumea.. uite si spoilar ca a lui sasha sau ca al pmd-ului.. sau mai stiu eu ce...;) bafta... tuturor.. si sa mai pun niste poze ca daca tot am..;) |
da...aici ai dreptate :)..dar mie asta imi place cel mai mult...si am sa ma gandesc la un proiect al meu chiar daca e de pe alta masina...era problema unde gasesc sa fac la comanda...:p acum m-am mai linistit cand am vazut ca se poate face la comanda. poti lasa un numar de telefon..o adresa ceva prin care pot contacta se poate? mutumesc anticipat
|
frumoasa si se vede ca a bagat bani si pasiune in ea :)
|
Quote:
|
dar ...macar mai stiti pe cineva care face la comanda ? :)
|
:lol: Am si eu cateva intrebari, se poate??
Cu ce sunt date ornamentele masini (prin interior) de sunt negre si albe (bordul,...)???:rolleyes2 SI mai stiti pe cineva care face parti la comanda?? |
Quote:
|
:rolleyes2 Cat de adevarat!
|
Nota 10+ cu tot cu felicitari...cel mai reusit olcit dar muzica !! unde e muzica?:D
|
Quote:
|
Cel mai reusit olcit pe care lam vazut!! Masina e facuta cu mult gust!!!
|
5 Attachment(s)
.. daca pmd.. a fost.. nu putea lipsi si sasha...
4 tuning days poze..:arrow: ... p.s. nu prea am facut poze.... ca o am.. aici in craiova langa mine mai tot timpul ;) |
deci chiar imi place olcitu asta ..ff frumos realizat si cu bun gust ..sa`l stapaneasca sanatos .. :) felicitarile mele..se vede ca s`a depus multa munca la realizarea lui ..
|
vin si eu cu o intrebare ...oltcitu asta e din craiova ca nu prea se vede pe strazi...sau este tinut in garaj ??
|
Frumos! Asta trebuie sa defileze cu TAU! Doua masini made in romania super!
|
nu nu .... TAU , JJS , PMD , CME , VYP
|
prea frumoasta...felicitari lu' sasha
|
daca tot ai bagat banii pe care i`ai bagat in ea :) schimba`i oglinzile..n`o zic cu rautate ..ia`o ca pe un sfat..arata prea bine masina sa ramana oglinzile alea ...in rest e tare rau masina.. olt power :P keep it real
|
am votat extraordinara:D
ce tare ce asemanari de nume:rolleyes: |
3 Attachment(s)
Quote:
ceva poze.. :arrow: interesante |
Intr-adevar frumoasa8)
|
eu nu inteleg o chestie ... e sasha e din craiova ... unde tine masina ??? :(
|
e ascunsa de ochii paparazilor :D
oricum o sa o puteti vedea curand :D cred |
si eu cred ..... motivul k vine caldura .... da nici asa
am vazut masina asta o singura data pe rocada venea de la pmd-u cred (pt cei din craiova stiu ei pe unde vine asta ) :D |
Quote:
|
body..cum ramane anu asta? veniti la tuning days? Dany...Sasha,,mai ales u! ajungeti pe aci?:rolleyes2
|
chiar este reusita masinuta . felicitari , unul dintre cele mai reusite olticituri
|
O altfel de aparitie intr-un ziar local dar si pe net...
frumos articol si m-am gandit sa il vedeti : press ENJOY |
10 Attachment(s)
Dupa prezenta de ividiat a celor 2 oltcituri din standul NSL power :D
...Sasha JJS-ul cu al lui oltcit...a ajuns acasa de la 4Tuning days...cu un trofeu BEST 3 Autohtona poze de la .. event si un mic filmulet enjoy:arrow: |
La fel de tare ca acum 2 ani ! :peace:
Ma body, Sasha a cam luat-o pe aratura! Tony Montana, Scarface, cercel in ureche. Tre' sa facem ceva, sa-l aducem pe drumu' cel bun! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Mi-e dor de nebunu' asta ! Poate-l convoc la un spagat pe 2 sticle de whisky ! :peace: |
Quote:
ms anticipat |
Aceeasi Comment ca la 21 PMD "Admir efortul dar totusi e un oltcit si ce veti face cand vor scoate oltciturile din circulatie ca asa sa anuntat"
|
cel mai idiot anunt posibil .... cine drq renunta la oltcitu lui la care a muncit cine stie cat :|
|
Quote:
ps: sorry de off topic |
O sa fie greu de implementat chestia asta, cu scoaterea unor anumite masini din circulatie, si ar fi si pacat sa dispara anumite frumuseti ca asta sau PMD de pe soselele din Romania.
|
nu le scoate nimeni din circulatie , ci dor vor introduce niste taxe enorme care odata platite te face sa renunti singur si sa-ti iei o alta masina cu euro! dar daca sunt d'astea cu oltcituri standard si le tin doar ca sa care cu ele si sa-si faca treaba , normal ca le lasa si le dau la fier vechi ca nu le mai comvin taxele! Dar niste baietii ca : JJS sau PMD si multi altii care au investit bani grei in oltciturile lor se .... pe taxele lor pe tot! n-au valoare taxele lor , pt ca ceea ce-au investit in acele oltcituri si anume...bani , munca , timp si daruirea pt respectiva masina...n-au sa le gasesca ei (cei care introduc aceste legi)nici pt ultima serie de BMW sau Mercedess! si daca stam bine sa facem o evaluare sa vedem cati bani a bagat fiecare in masina...o sa rezulte o suma cu care puteau sa-si ia o masina buna care sa aiba euro 3 sau poate chiar 4 , dar nu mai bine ramai cu un oltcit "UNICAT" decat cu orice alta masina care vinde in mii de exemplare!!! cum e si vb aia "ce am eu...sa nu mai aiba nimeni" !!! oricum toata stima din patea mea pt SASHA si pt toti cei care au bagat bani grei in propriile bijuterii (ca altfel nu pot sa le numesc) !!! oricum eu raman pe ideea ca acele taxe odata intorduse...intradevar se vor scoate din circulatie multe Dacii , Oltcituri etc care's non euro! Dar sa scoti din circulatie un exeplar ca JJS , PMD , CME , GCF si multe alte...ar fi o mare pierdere pt toata istorie oltcitului si mai ales pt proietarii care intradevar vor avea de suferit privind noile taxe , dar e o nimica toata din toti banii investiti actual si plus ceva fi pe viitor cum se anunta alte schimbari! bafta la toata lumea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning