Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/11572-ext-dj-02-jjs-oltcit-oltcit.html)

dj16xxs 09-12-06 19:45

Re: [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 654420)
poze noi
... sasha.. it's back

cu ce e back???

cata_shumy 15-12-06 20:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 654420)
poze noi
... sasha.. it's back

dar detalii..de unde a achizitionat spoilerele se poate da :)....k m-ar interesa...mai sunt oltcit-uri modificate dar ca asta nu :P...cel putin spoilerul de pe fata e suuuuuper . FELICITARI PROPRIETARULUI !!! si tie body

bodyspeed 17-12-06 17:44

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cata_shumy (Post 662367)
dar detalii..de unde a achizitionat spoilerele se poate da :)....k m-ar interesa...mai sunt oltcit-uri modificate dar ca asta nu :P...cel putin spoilerul de pe fata e suuuuuper . FELICITARI PROPRIETARULUI !!! si tie body

spoilarele sunt facute pe comanda la niste baieti in craiova care au lucrat dupa schitele lui sasha.. asa a vrut sa iasa asa a iesit..;)
eu zic sa iti faci propiul tau model.. cum a facut sasha .......asa a iesit si in evindenta...
daca faci unu ..cum e pe alt oltcit indiferent din ce oras... o sa se uite lumea.. uite si spoilar ca a lui sasha sau ca al pmd-ului.. sau mai stiu eu ce...;) bafta... tuturor..
si sa mai pun niste poze ca daca tot am..;)

cata_shumy 17-12-06 17:48

da...aici ai dreptate :)..dar mie asta imi place cel mai mult...si am sa ma gandesc la un proiect al meu chiar daca e de pe alta masina...era problema unde gasesc sa fac la comanda...:p acum m-am mai linistit cand am vazut ca se poate face la comanda. poti lasa un numar de telefon..o adresa ceva prin care pot contacta se poate? mutumesc anticipat

spgbuc 23-12-06 19:49

frumoasa si se vede ca a bagat bani si pasiune in ea :)

dj16xxs 25-12-06 20:38

Quote:

Originally Posted by cata_shumy (Post 664671)
poti lasa un numar de telefon..o adresa ceva prin care pot contacta se poate? mutumesc anticipat

am inchis pravalia de 2 ani...nu mai face nimeni asa ceva in craiova...

cata_shumy 25-12-06 22:17

dar ...macar mai stiti pe cineva care face la comanda ? :)

Dumitru Cristian 11-01-07 21:47

:lol: Am si eu cateva intrebari, se poate??
Cu ce sunt date ornamentele masini (prin interior) de sunt negre si albe (bordul,...)???:rolleyes2
SI mai stiti pe cineva care face parti la comanda??

Gabi 12-01-07 01:11

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 694577)
[...] Cu ce sunt date ornamentele masini (prin interior) de sunt negre si albe (bordul,...)???:rolleyes2 [...]

Piele ecologica, parca.

Dumitru Cristian 12-01-07 16:58

:rolleyes2 Cat de adevarat!

cosmin92 16-01-07 22:20

Nota 10+ cu tot cu felicitari...cel mai reusit olcit dar muzica !! unde e muzica?:D

Gabi 16-01-07 23:14

Quote:

Originally Posted by cosmin92 (Post 701334)
Nota 10+ cu tot cu felicitari...cel mai reusit olcit dar muzica !! unde e muzica?:D

Chiar daca nu se vede, are! Chiar daca nu e "high", e de ajuns! :wink:

bogdan_3.25ix 16-01-07 23:26

Cel mai reusit olcit pe care lam vazut!! Masina e facuta cu mult gust!!!

bodyspeed 15-04-07 18:41

5 Attachment(s)
.. daca pmd.. a fost.. nu putea lipsi si sasha...
4 tuning days
poze..:arrow:
... p.s. nu prea am facut poze.... ca o am.. aici in craiova langa mine mai tot timpul ;)

VaLeX 24-04-07 11:07

deci chiar imi place olcitu asta ..ff frumos realizat si cu bun gust ..sa`l stapaneasca sanatos .. :) felicitarile mele..se vede ca s`a depus multa munca la realizarea lui ..

Co5m1n eXtreme 10-09-07 01:57

vin si eu cu o intrebare ...oltcitu asta e din craiova ca nu prea se vede pe strazi...sau este tinut in garaj ??

florentin84 12-09-07 12:37

Frumos! Asta trebuie sa defileze cu TAU! Doua masini made in romania super!

Co5m1n eXtreme 12-09-07 12:38

nu nu .... TAU , JJS , PMD , CME , VYP

Danutz Bratosin 22-09-07 20:27

prea frumoasta...felicitari lu' sasha

micuu 02-10-07 20:52

daca tot ai bagat banii pe care i`ai bagat in ea :) schimba`i oglinzile..n`o zic cu rautate ..ia`o ca pe un sfat..arata prea bine masina sa ramana oglinzile alea ...in rest e tare rau masina.. olt power :P keep it real

Sasha 29-01-08 19:52

am votat extraordinara:D

ce tare ce asemanari de nume:rolleyes:

bodyspeed 01-02-08 19:13

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1321800)
am votat extraordinara:D

ce tare ce asemanari de nume:rolleyes:

yeap, sasha here ..sasha there.. , :rolleyes2
ceva poze.. :arrow: interesante

~Ada~ 01-02-08 19:40

Intr-adevar frumoasa8)

Co5m1n eXtreme 02-02-08 11:42

eu nu inteleg o chestie ... e sasha e din craiova ... unde tine masina ??? :(

GolfuletzS 02-02-08 11:44

e ascunsa de ochii paparazilor :D

oricum o sa o puteti vedea curand :D cred

Co5m1n eXtreme 02-02-08 13:01

si eu cred ..... motivul k vine caldura .... da nici asa
am vazut masina asta o singura data pe rocada venea de la pmd-u cred (pt cei din craiova stiu ei pe unde vine asta ) :D

bodyspeed 02-02-08 19:00

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 1330287)
si eu cred ..... motivul k vine caldura .... da nici asa
am vazut masina asta o singura data pe rocada venea de la pmd-u cred (pt cei din craiova stiu ei pe unde vine asta ) :D

Sasha il tine in garaj nu iasa cu el am vorbit zilele astea cu el ..acum de tuning days o sa iasa..:D sper :-P .. dar anu trecut a iesit de multe ori m-am intalnit eu cu el .. cel putin de 5 ori , :rolleyes2 ..dar oltcitari astia ne simtim intre noi imediat ne vedem :-P

Danutz Bratosin 03-02-08 11:27

body..cum ramane anu asta? veniti la tuning days? Dany...Sasha,,mai ales u! ajungeti pe aci?:rolleyes2

nutzuXXL 18-02-08 18:43

chiar este reusita masinuta . felicitari , unul dintre cele mai reusite olticituri

bodyspeed 12-03-08 21:49

O altfel de aparitie intr-un ziar local dar si pe net...
frumos articol si m-am gandit sa il vedeti : press ENJOY

bodyspeed 27-03-08 08:52

10 Attachment(s)
Dupa prezenta de ividiat a celor 2 oltcituri din standul NSL power :D
...Sasha JJS-ul cu al lui oltcit...a ajuns acasa de la 4Tuning days...cu un trofeu BEST 3 Autohtona
poze de la .. event si un mic filmulet
enjoy:arrow:

Gabi 27-03-08 08:53

La fel de tare ca acum 2 ani ! :peace:

Ma body, Sasha a cam luat-o pe aratura! Tony Montana, Scarface, cercel in ureche. Tre' sa facem ceva, sa-l aducem pe drumu' cel bun! :lol:

bodyspeed 27-03-08 09:08

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1449758)
La fel de tare ca acum 2 ani ! :peace:

Ma body, Sasha a cam luat-o pe aratura! Tony Montana, Scarface, cercel in ureche. Tre' sa facem ceva, sa-l aducem pe drumu' cel bun! :lol:

:lol::lol::lol:, Gabi ce sa zic ..povestea cu tony montana ...iti zic eu despre ea , Scarface.. nu stiu , de cercel il scoatem cu tot cu ureche:lol::lol: , mai nou e jjs-ul e white ghost :D .. sa vezi reportajul despre cei 2 , azi pe tvr1 sau tvr 2 la ora 16.00 ;) sa vezi cat de tare sunt ..amandoi

Gabi 27-03-08 09:10

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1449799)
:lol::lol::lol:, Gabi ce sa zic ..povestea cu tony montana ...iti zic eu despre ea , Scarface.. nu stiu , de cercel il scoatem cu tot cu ureche:lol::lol: , mai nou e jjs-ul e white ghost :D .. sa vezi reportajul despre cei 2 , azi pe tvr1 sau tvr 2 la ora 16.00 ;) sa vezi cat de tare sunt ..amandoi

White Ghost e de pe vremea cand tinea prima pagina la Gazeta de Sud ! :lol:

Mi-e dor de nebunu' asta ! Poate-l convoc la un spagat pe 2 sticle de whisky ! :peace:

jipy_4u 02-04-08 16:43

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1449799)

potzi sa faci rost d inregistrare :-SS? ca nu am apucats a vad toata emisiunea :((

ms anticipat

alin2cute 11-04-08 02:21

Aceeasi Comment ca la 21 PMD "Admir efortul dar totusi e un oltcit si ce veti face cand vor scoate oltciturile din circulatie ca asa sa anuntat"

Co5m1n eXtreme 11-04-08 11:30

cel mai idiot anunt posibil .... cine drq renunta la oltcitu lui la care a muncit cine stie cat :|

Danutz Bratosin 11-04-08 12:03

Quote:

Originally Posted by alin2cute (Post 1478629)
Aceeasi Comment ca la 21 PMD "Admir efortul dar totusi e un oltcit si ce veti face cand vor scoate oltciturile din circulatie ca asa sa anuntat"

asta e problema k doar s-a anuntat...da nu s-a luat nici o decizie clara....nu pot scoate o masina din circulatie;)
ps: sorry de off topic

SV25MBN 15-04-08 04:35

O sa fie greu de implementat chestia asta, cu scoaterea unor anumite masini din circulatie, si ar fi si pacat sa dispara anumite frumuseti ca asta sau PMD de pe soselele din Romania.

electric_style 30-04-08 00:58

nu le scoate nimeni din circulatie , ci dor vor introduce niste taxe enorme care odata platite te face sa renunti singur si sa-ti iei o alta masina cu euro! dar daca sunt d'astea cu oltcituri standard si le tin doar ca sa care cu ele si sa-si faca treaba , normal ca le lasa si le dau la fier vechi ca nu le mai comvin taxele! Dar niste baietii ca : JJS sau PMD si multi altii care au investit bani grei in oltciturile lor se .... pe taxele lor pe tot! n-au valoare taxele lor , pt ca ceea ce-au investit in acele oltcituri si anume...bani , munca , timp si daruirea pt respectiva masina...n-au sa le gasesca ei (cei care introduc aceste legi)nici pt ultima serie de BMW sau Mercedess! si daca stam bine sa facem o evaluare sa vedem cati bani a bagat fiecare in masina...o sa rezulte o suma cu care puteau sa-si ia o masina buna care sa aiba euro 3 sau poate chiar 4 , dar nu mai bine ramai cu un oltcit "UNICAT" decat cu orice alta masina care vinde in mii de exemplare!!! cum e si vb aia "ce am eu...sa nu mai aiba nimeni" !!! oricum toata stima din patea mea pt SASHA si pt toti cei care au bagat bani grei in propriile bijuterii (ca altfel nu pot sa le numesc) !!! oricum eu raman pe ideea ca acele taxe odata intorduse...intradevar se vor scoate din circulatie multe Dacii , Oltcituri etc care's non euro! Dar sa scoti din circulatie un exeplar ca JJS , PMD , CME , GCF si multe alte...ar fi o mare pierdere pt toata istorie oltcitului si mai ales pt proietarii care intradevar vor avea de suferit privind noile taxe , dar e o nimica toata din toti banii investiti actual si plus ceva fi pe viitor cum se anunta alte schimbari! bafta la toata lumea!

All times are GMT +2. The time now is 23:11.

- Copyright 2026 4Tuning