![]() |
Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB
Quote:
imi pare rau de off-topic... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Te-a zis cumva unde sunt facute? |
Quote:
|
Au iesit bine pozele.....
Am mers oleaca pe contrasens ca sa iasa alea din mers. :twisted: Bine ai spus BUB ca o sa avem frigiderul plin cand ajungem acasa....:lol::lol::lol::lol: Nu le pui si pe celelalte facute de mine ? :D |
Salut,
ziceai pe la inceput ca tavisor ti-a sugerat sa bagi niste tampoane de cauciuc pentru a nu se mai comprima arcurile si apoi sa atinga... De la ce sunt tampoanele alea sau unde sa le caut ca mi se par folositoare... |
36 Attachment(s)
Pozele facute de mine...
|
Quote:
ciao, GTR mersi ca ai urcat pozele, chiar nu am avut timp sa le pun, ms. au ieist bene tare |
Foarte frumoase si artisitce pozele.
Vreau sa iti spun ca arata marfa jantele pe matiz...Pacat ca tie iti cam ating si banuiesc ca nici nu prea iti mai plac.:) |
"Naspa" pozele... :D (sa se observe ca naspa este intre ghilimele inainte sa imi sara lumea in cap :D)
Si masina arata binisor. In afara de ornamentul ala de care ti-am zis BUB-ule. In rest, jantele si culoarea fac masina senzationala. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie un virtual tuning ca sa vedem cum ar merge si daca ar merge. :)
|
2 Attachment(s)
uite, barile in culoarea caroseriei, cu si fara proiectoare.....
Cu placere! :D |
Quote:
Bravo mai... Ce sa zic...Arata bine...dar intotdeauna exista posibilitatea sa nu arate la fel la final:( |
Cu siguranta nu o sa arate bine proiectoarele pe bara aia de culoarea masinii.
Insa ar merge de minune toata masina in aceeasi culoare. :) |
Quote:
|
Uitate prin oras dupa 13 ANK ... e un matiz la fel ca al tau facut tot aceeasi culoare.
Edit:am impresia ca masina e 12 ADU :lol: |
4 Attachment(s)
vreau sa fac asa ceva la matiz . a mai facut cineva, ce probleme pot sa am in timpul montajului ? ce as putea pune pe post de "pereti" in compartimentul ala ?
* cam la ce preturi as putea vopsi bara fata la voi in orase ? ( bucuresti, craiova.... si toti cei care postati aici ) ? la mine in galati cica 200 ron bara + materialele ( vopsea , smirghel, primer.... si tot ce mai trebuie) . mi se pare cam mult..... |
Super tare ideea cu torpedoul!
|
Cum mai ridici capacu ala?! Ii pui maner... ca sa nu mai vorbim ca va face rau la gropi ..::rolleyes2
|
Ii dai un pumn pe sub bord! :lol:
|
Quote:
|
Cum are Nick! Exact! :)
|
Quote:
*loc bun pentru dvd(daca il ai) la ce criza e acum prin buzunare.... ma chinui sa caut bani ca sa schimb gumele.... |
Stiu faza cu balamalele, se explica pe un site cum se face treaba asta..baiatu asta din pozele tale avea un lighean spart si pus acolo daca imi aduc aminte bine:rolleyes2eu ma refeream ca in bord cand mergi nu o sa se lege' prea bine lucrurile pe acolo si o sa zgarie pe creier...si pe mine 2 bari oglinzile si manerele m-au costat 250 ron sa le vopsesc cu materiale si mana de lucru.
|
Quote:
|
Re: Matiz E de Galati - GL 85 BUB
2 Attachment(s)
este sambata noaptea , ascult partidul kiss fm, si ma uit la poze pe unde am umblat cu bubu... si am gasit un drum intre lepsa si soveja. off duamne... rog pasionatii de matiz sa nu ma injure :oops: . apa s-a oprit la praguri :rolleyes2 , ma mir ca nu a intrat inauntru
|
Se vede ca ai ceva talent !
Norocu tau ca ai prins apa mica cand ai fost, cunosc si eu drumu si cand am fost cu fiatu imi ajungea apa la jumatatea bari fata si m'am intors. |
salut..foarte frumos matizul..si culoarea:dribble:...am o singura intrebare...MTX din portbagaj..se aude ceva?..k am auzit ca nu prea ar fi ceva de el..si nustiu sunt in dubi:-?..ms anticipat
|
Quote:
auditie placuta |
sa nu faci asta cu torpedoul.
aveam la dacie un sistem click-clack la torpedo. nu iesea in afara deloc. apasai si dadea drumu. cand mai apasai odata inchidea. nu stiu daca sunt foarte coerent la ora asta, dar sper sa intelegi despre ce e vorba. si cu ocazia asta nu va sti nimeni ca exista ceva acolo intrebare. ce ai pus acolo ca sa ingrosi plasticul sa poti pune surub? ce mazga e acolo ? |
salut...ia zi...ma poti pune si pe mine in legatura cu omul de la care ai luat tampoanele de cauciuc?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=matiz+oradean asta e linku cu matizul lui(fostul lui matiz) ... tavisor este baiatul. Un PM si va ajuta cu mare placere. e super oka baiatul. seby il cheama, |
Salut imi poti zice ce dimensiuni au acele tampoane?
|
1 Attachment(s)
salut,
|
Quote:
nu cumva trebuie sa tai doar o parte din susubul respectic pt ca celalalt sa il bag in acea gaura? |
1 Attachment(s)
am incercat sa iti explic pe acolo... sper sa intelegi.... daca nu ... astept intrebari. ala din punte e tampon de cauciuc de al dacie ( motor sau cutie de viteze )
|
bine bine eu am inteles,dar cum ai prins tamponul ala pe punte daca tu iai taiat urechile eu am luat un tampon de dacie de la cutia de viteze si are surub la amandoua capetele nu urechiuse cum ai zis tu daca ii tai alea cum il mai prind
|
Frumoasa buburuza! Spor la modificari!
Treaba cu arcurile e mai complicata. Cauta aceeasi inaltime, dar cu spire mai groase si poti renunta la tampoanele tip H din cauciuc. Ar mai fi o varianta, insa nu stiu daca se mai gasesc. Pe vremuri existau perne de aer (aveau ventil si se umflau la vulcanizare la 1,2atm max.) care le montai intre spirele arcului si astfel garda masinii nu cobora mult. Pur si simplu, reglai cu doreai. Mai inalt sau mai jos. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning