Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz E de Galati - GL 85 BUB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/115478-matiz-galati-gl-85-bub.html)

B-72-RZD 15-04-09 22:03

Re: Matiz de Galati - GL 85 BUB

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2241382)
Bub-ule uite jantele de la alfaromtrans

astea-s jante pentru matiz :shock: ?

imi pare rau de off-topic...

TZN 85 BUB 15-04-09 22:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2241382)
Bub-ule uite jantele de la alfaromtrans

ai vb cu d-ul a zis ca astea sunt pentru matiz ? ca eu am vorbit si mi-a dat alt model... ce pret ti-a dat ?

gabi boldeanu 15-04-09 23:33

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2242377)
ai vb cu d-ul a zis ca astea sunt pentru matiz ? ca eu am vorbit si mi-a dat alt model... ce pret ti-a dat ?

am intrat pe sait la ei si le-am vazut acolo 750ron,daca sunt astea ,care zici tu sunt ok

Te-a zis cumva unde sunt facute?

TZN 85 BUB 16-04-09 09:56

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2242541)
am intrat pe sait la ei si le-am vazut acolo 750ron,daca sunt astea ,care zici tu sunt ok

Te-a zis cumva unde sunt facute?

intra-devar, la ei pe site modelul tau apare la jantele de 13"... dar nu are dimnesiunea la prezoane de 114,3. singurul model de pe site acum e krometalul ala 535 explorer , si o sa aduca modelul postat anterior

GL-22-GTR 16-04-09 18:54

Au iesit bine pozele.....
Am mers oleaca pe contrasens ca sa iasa alea din mers. :twisted:
Bine ai spus BUB ca o sa avem frigiderul plin cand ajungem acasa....:lol::lol::lol::lol:
Nu le pui si pe celelalte facute de mine ? :D

B 79 D X R 22-04-09 21:02

Salut,
ziceai pe la inceput ca tavisor ti-a sugerat sa bagi niste tampoane de cauciuc pentru a nu se mai comprima arcurile si apoi sa atinga... De la ce sunt tampoanele alea sau unde sa le caut ca mi se par folositoare...

GL-22-GTR 23-04-09 11:44

36 Attachment(s)
Pozele facute de mine...

TZN 85 BUB 23-04-09 12:43

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 2258143)
Salut,
ziceai pe la inceput ca tavisor ti-a sugerat sa bagi niste tampoane de cauciuc pentru a nu se mai comprima arcurile si apoi sa atinga... De la ce sunt tampoanele alea sau unde sa le caut ca mi se par folositoare...

la mine sunt folositoare ca daca " duc in spate " 3 pers mai grele , o medie de 80kg/pers ar fi atins... asa arcul nu se mai comprima in intregime si nu atinge aripa in roata. tavisor(seby) mi-a zis ca sunt de la niste modele mai vechi de lada. acum nu stiu ce sa iti zic, ca el mi lea trimis prin curier. ideea ca pe puntea spate la matiz, la baza arcului ai o gaura. te duci la magazine d epiese si iti cauti un tampon de cauciuc care se pune la dacii la cutia de viteze. este ceva patrat cam 3/3 cm. cu un surub intr-o parte si pe cealalata parte are 2 urechi din tabla. urechile respective le tai, iar surubul il bagi in gaura de pe punte. astfel conul ala de cauciuc de sus de la arc, nu se va mai duce pana la punte ci se va opri cu 3 cm mai sus. iarasi ca sa numai atinga.
ciao,

GTR mersi ca ai urcat pozele, chiar nu am avut timp sa le pun, ms. au ieist bene tare

andi_cimpean 23-04-09 14:19

Foarte frumoase si artisitce pozele.
Vreau sa iti spun ca arata marfa jantele pe matiz...Pacat ca tie iti cam ating si banuiesc ca nici nu prea iti mai plac.:)

Mustang 23-04-09 14:45

"Naspa" pozele... :D (sa se observe ca naspa este intre ghilimele inainte sa imi sara lumea in cap :D)

Si masina arata binisor. In afara de ornamentul ala de care ti-am zis BUB-ule. In rest, jantele si culoarea fac masina senzationala. :D

TZN 85 BUB 23-04-09 14:50

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2260129)
Foarte frumoase si artisitce pozele.
Vreau sa iti spun ca arata marfa jantele pe matiz...Pacat ca tie iti cam ating si banuiesc ca nici nu prea iti mai plac.:)

atingeau la inceput cand le-am pus... acum numai ating.... distantiere... bucati de cauciuc.... .. e bene acum. :lol:

TZN 85 BUB 23-04-09 14:52

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2260218)
"Naspa" pozele... :D (sa se observe ca naspa este intre ghilimele inainte sa imi sara lumea in cap :D)

Si masina arata binisor. In afara de ornamentul ala de care ti-am zis BUB-ule. In rest, jantele si culoarea fac masina senzationala. :D

Oare daca ii montez proiectoare de matiz, de alea bulbucate.... nu o sa vina bine prelungirea aia...? adica sa se " asorteze " bara cu prelungirea... ? daca nu pe viitor, cand vor fi bani( si poate gasesc niste praguri, si ceva pentru spate ) voi vopsi bara fata la culoare cu masina.

Mustang 23-04-09 15:33

Trebuie un virtual tuning ca sa vedem cum ar merge si daca ar merge. :)

B-72-RZD 23-04-09 20:23

2 Attachment(s)
uite, barile in culoarea caroseriei, cu si fara proiectoare.....
Cu placere! :D

andi_cimpean 23-04-09 20:34

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2261162)

Ce se pricepe asta micu'
Bravo mai...

Ce sa zic...Arata bine...dar intotdeauna exista posibilitatea sa nu arate la fel la final:(

Mustang 23-04-09 20:41

Cu siguranta nu o sa arate bine proiectoarele pe bara aia de culoarea masinii.
Insa ar merge de minune toata masina in aceeasi culoare. :)

TZN 85 BUB 23-04-09 22:00

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 2261162)

multam mult, ai nimerit culoarea bene, multi auincercat si nu au ajuns asa de aproape la culoare. mie unu imi place varianta cu proiectoare... si cu bara la culoarea masinii... sa vedem, deocamdata... vreo 3 restante, o licenta, o nunta... deci banii sunt programati deja. dar... gasesc eu niste marunti pentru bubu'

vGaBy 27-04-09 13:14

Uitate prin oras dupa 13 ANK ... e un matiz la fel ca al tau facut tot aceeasi culoare.

Edit:am impresia ca masina e 12 ADU :lol:

TZN 85 BUB 12-05-09 09:54

4 Attachment(s)
vreau sa fac asa ceva la matiz . a mai facut cineva, ce probleme pot sa am in timpul montajului ? ce as putea pune pe post de "pereti" in compartimentul ala ?

* cam la ce preturi as putea vopsi bara fata la voi in orase ? ( bucuresti, craiova.... si toti cei care postati aici ) ? la mine in galati cica 200 ron bara + materialele ( vopsea , smirghel, primer.... si tot ce mai trebuie) . mi se pare cam mult.....

coman razvan 12-05-09 10:01

Super tare ideea cu torpedoul!

Robert_MNW 12-05-09 15:27

Cum mai ridici capacu ala?! Ii pui maner... ca sa nu mai vorbim ca va face rau la gropi ..::rolleyes2

coman razvan 12-05-09 15:28

Ii dai un pumn pe sub bord! :lol:

GL-22-GTR 12-05-09 21:21

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2310758)
Super tare ideea cu torpedoul!

Loc bun de pus un DVD..:D

coman razvan 12-05-09 21:22

Cum are Nick! Exact! :)

TZN 85 BUB 13-05-09 06:43

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2311787)
Cum mai ridici capacu ala?! Ii pui maner... ca sa nu mai vorbim ca va face rau la gropi ..::rolleyes2

ii lipesc un maimutoi deasupra la bord care sa joace rol de maner. si faza cu gropile....exista balamale care cand tragi sa le deschizi... la inceput au un arc ca sa opuna putina rezistenta.... si apoi merg foarte usor. 2 ron bucata :rolleyes2

*loc bun pentru dvd(daca il ai) la ce criza e acum prin buzunare.... ma chinui sa caut bani ca sa schimb gumele....

Robert_MNW 13-05-09 09:09

Stiu faza cu balamalele, se explica pe un site cum se face treaba asta..baiatu asta din pozele tale avea un lighean spart si pus acolo daca imi aduc aminte bine:rolleyes2eu ma refeream ca in bord cand mergi nu o sa se lege' prea bine lucrurile pe acolo si o sa zgarie pe creier...si pe mine 2 bari oglinzile si manerele m-au costat 250 ron sa le vopsesc cu materiale si mana de lucru.

TZN 85 BUB 13-05-09 17:03

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2313875)
Stiu faza cu balamalele, se explica pe un site cum se face treaba asta..baiatu asta din pozele tale avea un lighean spart si pus acolo daca imi aduc aminte bine:rolleyes2eu ma refeream ca in bord cand mergi nu o sa se lege' prea bine lucrurile pe acolo si o sa zgarie pe creier...si pe mine 2 bari oglinzile si manerele m-au costat 250 ron sa le vopsesc cu materiale si mana de lucru.

mosule la prima poza...da e un " lighian", o bucata de plastic, dar in ultimele 2 exista niste mocheta, niste bucati de covor, sau ce o fi pe acolo, deci se poate " tapita " cu ceva ca sa nu ma zgarie.

TZN 85 BUB 17-05-09 00:38

Re: Matiz E de Galati - GL 85 BUB

2 Attachment(s)
este sambata noaptea , ascult partidul kiss fm, si ma uit la poze pe unde am umblat cu bubu... si am gasit un drum intre lepsa si soveja. off duamne... rog pasionatii de matiz sa nu ma injure :oops: . apa s-a oprit la praguri :rolleyes2 , ma mir ca nu a intrat inauntru

TheEnZo 17-05-09 11:21

Se vede ca ai ceva talent !
Norocu tau ca ai prins apa mica cand ai fost, cunosc si eu drumu si cand am fost cu fiatu imi ajungea apa la jumatatea bari fata si m'am intors.

pustiu_FUG 08-06-09 18:10

salut..foarte frumos matizul..si culoarea:dribble:...am o singura intrebare...MTX din portbagaj..se aude ceva?..k am auzit ca nu prea ar fi ceva de el..si nustiu sunt in dubi:-?..ms anticipat

TZN 85 BUB 08-06-09 22:47

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2390771)
salut..foarte frumos matizul..si culoarea:dribble:...am o singura intrebare...MTX din portbagaj..se aude ceva?..k am auzit ca nu prea ar fi ceva de el..si nustiu sunt in dubi:-?..ms anticipat

salut, ms, MTX'ul pentru matiz e mai mult decat suficient pentru tine, si putin pentru cei din jur. daca vrei sa participi la concursuri nu te ajuta mult. ca si fidelitate, claritate e ok pentru banii lui. partea buna e ca intra la fix in portbagaj si se incadreaza bine intre boxele ovale care le am pe placa.

auditie placuta

skimpy 09-06-09 23:24

sa nu faci asta cu torpedoul.
aveam la dacie un sistem click-clack la torpedo. nu iesea in afara deloc.
apasai si dadea drumu. cand mai apasai odata inchidea.
nu stiu daca sunt foarte coerent la ora asta, dar sper sa intelegi despre ce e vorba.
si cu ocazia asta nu va sti nimeni ca exista ceva acolo

intrebare. ce ai pus acolo ca sa ingrosi plasticul sa poti pune surub?
ce mazga e acolo ?

SantoD 12-06-09 16:44

salut...ia zi...ma poti pune si pe mine in legatura cu omul de la care ai luat tampoanele de cauciuc?

TZN 85 BUB 12-06-09 22:09

Quote:

Originally Posted by SantoD (Post 2402362)
salut...ia zi...ma poti pune si pe mine in legatura cu omul de la care ai luat tampoanele de cauciuc?

am cautat numarul de telefon al lui, dar nu il mai gasesc.

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=matiz+oradean

asta e linku cu matizul lui(fostul lui matiz) ... tavisor este baiatul.

Un PM si va ajuta cu mare placere. e super oka baiatul. seby il cheama,

gabi boldeanu 09-07-09 17:03

Salut imi poti zice ce dimensiuni au acele tampoane?

TZN 85 BUB 10-07-09 07:22

1 Attachment(s)
salut,

gabi boldeanu 10-07-09 16:10

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2259839)
la mine sunt folositoare ca daca " duc in spate " 3 pers mai grele , o medie de 80kg/pers ar fi atins... asa arcul nu se mai comprima in intregime si nu atinge aripa in roata. tavisor(seby) mi-a zis ca sunt de la niste modele mai vechi de lada. acum nu stiu ce sa iti zic, ca el mi lea trimis prin curier. ideea ca pe puntea spate la matiz, la baza arcului ai o gaura. te duci la magazine d epiese si iti cauti un tampon de cauciuc care se pune la dacii la cutia de viteze. este ceva patrat cam 3/3 cm. cu un surub intr-o parte si pe cealalata parte are 2 urechi din tabla. urechile respective le tai, iar surubul il bagi in gaura de pe punte. astfel conul ala de cauciuc de sus de la arc, nu se va mai duce pana la punte ci se va opri cu 3 cm mai sus. iarasi ca sa numai atinga.
ciao,

GTR mersi ca ai urcat pozele, chiar nu am avut timp sa le pun, ms. au ieist bene tare

dar tu ai pus piulita in capatul celalalt al surubului care intra in gaura de pe punte ?
nu cumva trebuie sa tai doar o parte din susubul respectic pt ca celalalt sa il bag in acea gaura?

TZN 85 BUB 10-07-09 17:58

1 Attachment(s)
am incercat sa iti explic pe acolo... sper sa intelegi.... daca nu ... astept intrebari. ala din punte e tampon de cauciuc de al dacie ( motor sau cutie de viteze )

gabi boldeanu 10-07-09 19:22

bine bine eu am inteles,dar cum ai prins tamponul ala pe punte daca tu iai taiat urechile eu am luat un tampon de dacie de la cutia de viteze si are surub la amandoua capetele nu urechiuse cum ai zis tu daca ii tai alea cum il mai prind

nt98adu 23-07-09 12:28

Frumoasa buburuza! Spor la modificari!

Treaba cu arcurile e mai complicata. Cauta aceeasi inaltime, dar cu spire mai groase si poti renunta la tampoanele tip H din cauciuc.

Ar mai fi o varianta, insa nu stiu daca se mai gasesc. Pe vremuri existau perne de aer (aveau ventil si se umflau la vulcanizare la 1,2atm max.) care le montai intre spirele arcului si astfel garda masinii nu cobora mult. Pur si simplu, reglai cu doreai. Mai inalt sau mai jos.

All times are GMT +2. The time now is 21:38.

- Copyright 2026 4Tuning