Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Calibra Turbo ZUM vs. Grupa E (201-250cp) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/11539-calibra-turbo-zum-vs-grupa-201-250cp.html)

Razvan P 12-01-06 00:44

o sa-mi incerc si eu norocul chiar daca sunt la grupa e , sper sa fie gata masina pana la prima etapa de viteza .
masina e s 40-ul din semnatura si e 2.5 turbo awd

Lucian 12-01-06 00:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"calibra_zum\"
Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Cand o sa vezi fantoma langa calibra ta sa nu spui ca nu prea ai ambreiaj ! :lol: :lol: :lol: :lol:

VIT e scoasa la vanzare ! Dai 12.000 pe ea daca te face ?

Later edit : Ai si tu dreptate cu fantoma. E ca o fantoma masian aia ...asta va fi si reactia ta cand te va face (stiu ca am fost cam rautacios aici dar .... e in spirit de gluma ... nu si faza ca te va face rau).

Hai sa continuam discutia asta in 3 maxim 4 saptamani. OK ?

ati facut atat caz cu vitu sa vad ceva filmulete sau poze sa vad ce masini a batut hai astept sa vad ceva misto
pai cu 12.000 o fac pe a mea racheta iar despre vit am vazut un topic in care zice ca are cai nu stiu cati si bla bla bla

Mai ZUM .... cand vien vorba de bani multi parca nu mai esti asa curajos. Te-am mai provocat eu ... si cu viteza mea de top ... si acum si o dai in filme cu Sergiu Nicolaescu. Vrei sa vezi o Dacie care face un Cosworth ? Sau un Clio Sport ? Dar un Eclipse ? Spune si maine ma apuc de filmat ! Cumperi Dacia aia cu 10.000 daca le bate pe toate ? E berlina si are motor de Dacia injectie ! :twisted:

lucian postu cu dacia berlina e in alta parte ai postat gresit aici e vb de masini de grupa f 201-250 si apropo de glume te cauta directoru de la pitesti sa iti dea diploma pentru cei 238km/h :D sa nu te superi e doar o gluma astept sa ma dai cu dacia ta

Nu ma supar . Un exemplar e printat si e la mine si scrie 238 si unul e in memoria pc-ului de la Master Tuner si scrie exact aceeasi viteza .

Lucian 12-01-06 00:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
o sa-mi incerc si eu norocul chiar daca sunt la grupa e , sper sa fie gata masina pana la prima etapa de viteza .

Aaaaaaaaaa. Nu cred ! Filme frateeeeeee ! Ai filme ? Dovezi ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Razvan P 12-01-06 00:46

si din cate stiu eu , grupa E este 201-250 cai

bogdan 12-01-06 00:46

oooooooo bine ai venit razvan dar de data asta vreau sa castig eu :twisted:

Razvan P 12-01-06 00:48

:) :) :) filmele sunt pe 4tuning, dar sunt putin relevante pentru ce am in proiect acum ...si cum toata lumea pastreaza surprizele pentru pista , ma conformez si eu

Lucian 12-01-06 00:49

Re:

Quote:

:) :) :) filmele sunt pe 4tuning, dar sunt putin relevante pentru ce am in proiect acum ...si cum toata lumea pastreaza surprizele pentru pista , ma conformez si eu

Elegant. Si asa e cu grupa .... este vb de grupa E.

Razvan P 12-01-06 00:53

te pup bogdan ;) , ce pot sa iti spun e ca o sa fie foarte greu sa castigi :D ; de cand ne-am dat la baneasa mi-am facut softul la ceky si nu mai sunt stock ;) , si sper pana la legale sa termin si ce mi-am propus , vom vedea ;
oricum masina mea nu va fi o sportiva veritabila niciodata, e un compromis intre putere si looks,confort, eleganta,call it as you like , dar o sa fie sigur o masina cu care nu imi va fi rusine sa apar la legale ;)

calibra_zum 12-01-06 00:54

Re:

Quote:

si din cate stiu eu , grupa E este 201-250 cai

a treaia prsoana ne lamureste pentru ca eu cred ca f e 210-250

calibra_zum 12-01-06 00:56

Re:

Quote:

te pup bogdan ;) , ce pot sa iti spun e ca o sa fie foarte greu sa castigi :D ; de cand ne-am dat la baneasa mi-am facut softul la ceky si nu mai sunt stock ;) , si sper pana la legale sa termin si ce mi-am propus , vom vedea ;
oricum masina mea nu va fi o sportiva veritabila niciodata, e un compromis intre putere si looks,confort, eleganta,call it as you like , dar o sa fie sigur o masina cu care nu imi va fi rusine sa apar la legale ;)

da e frumoasa.
eu ce sa zic prin faptu ca trage stau in fata ca la ani ii fac buletin chiar luna asta are 14 ani :D

Razvan P 12-01-06 00:56

de cativa ani de cand particip eu la legale .....grupa e este 201-250 cai

calibra_zum 12-01-06 01:00

2 Attachment(s)
uite asa sta fata de un wrx cu mici modificari care e tot din craiova

NSL_Doru 12-01-06 01:03

Va lamuresc eu cu grupa ... Am \"gresit\" sa spun asa in topic ! La etapele Legal Racing intr-adevar grupa cuprinsa intre 201-250 de cp este grupa E ... noi am scris F pentru ca la ultimele etape din Craiova era putin schimbata impartirea grupelor ! O sa fac modificarile de rigoare !

NSL_Doru 12-01-06 02:36

Re:

Quote:

O provocare frumoasa si demna de lauda ! M-a impresionat mult masina cand am vazut-o pe Baneasa (3 aprilie 2005) ... si era doar stock atunci.Un adversar puternic pentru o competitie frumoasa !
La fel de interesant este si Cosworth ... o masina pentru care am multa stima si s-ar putea spune multe,chiar prea multe ! Sper sa vedem masinile cat mai curand la start,iar rezultatul sa fie unul care sa multumeasca pe toata lumea.Nu ma tem pentru nici una dintre masini,pot spune doar respect pentru cei care se afla la start !

DanielSRE 12-01-06 07:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
masina mea nu a participat decat la o cursa dar mai este timp ,iar despre ce vazusi tu este normal pentru ca esti \"mai mic\" si mai \"ne cunoscut \"pe aici

nu va ma agitati aici dragi baieti de bucuresti :roll: :roll:
nu trebuie sa fi cunoscut k sa faci surprise ba din contra ca doar de aia shi zicem ca a fost surpriza x sau y
shi alceva SURPRIZa cu ata mai mare cand o face un necunoscut decat unun cunoscut iar in legarura cu cine cunoaste pe cine \"mai luati o gura de aer\" ca nici noi nu va cunoastem pe voi. :bunch:

SEBASTIAN 12-01-06 07:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Va lamuresc eu cu grupa ... Am \"gresit\" sa spun asa in topic ! La etapele Legal Racing intr-adevar grupa cuprinsa intre 201-250 de cp este grupa E ... noi am scris F pentru ca la ultimele etape din Craiova era putin schimbata impartirea grupelor ! O sa fac modificarile de rigoare !

Nu e 0k sa lasi masinile cu turbo langa cele de mai putini cai si la 201-210 sunt multe rele care vor inchide grupa.
E mai corect 201-250, mult mai corect sau ce sa faci sa bagi si Impreza sti mai jos sa maresti grupa de 250 la 265 ca sa aiba Subaru mai multe sanse?
Ce ciudat pt motoarele de 204 cai c20let pt ca le au organizatorii sa modifici grupa ca sa aiba sanse...

Bytzu 12-01-06 08:29

iar revenim la vechea impartire a grupelor? parca s-a stabilit odata ce si cum, iar o luam de la capat? 201-250, asta e grupa! sau face fiecare cum vrea, dupa cum organizeaza?

bogdan_kwx 12-01-06 09:21

,

1 Attachment(s)
hai ca va dezleg eu misterul. o masina de acest tip cred ca va fi prezenta linga ZUM.ce zici zum? fac fata? sau faci .....fete fete?
aaa si ca sa nu uit , vezi ca asta are numai 200 CP deci , vine de la o grupa mai mica si atunci ce va fi?Va fi putina rusinica....nu?

bogdan_kwx 12-01-06 09:35

.

scuze pt gresala. intrebarea era ...ce faci? si ca sa se mai lamureasca lumea :
Drag coefficient 0.410
Frontal Area 1.60 m2
Cx 0.66
engine
Code 2.0 Turbo ECOTEC
Manufacturer Opel
Type S-4
Wet sumped
DOHC
16 valves total
4 valves per cylinder
Main bearings 5
Construction aluminium block & heads
Bore × stroke 86.00mm × 86.00mm
3.39 in × 3.39 in
Bore/Stroke ratio 1
Displacement 1998 cc
(121.925 cu in)
Unitary capacity 499.5 cc/cylinder
Compression ratio 8.80:1
Fuel system EFi
Aspiration Turbo
Compressor type
Intercooler Y
Catalytic Converter Y
Max. output
(DIN) 199.7 PS (197.0 bhp) (146.9 kW)
@5500 rpm
Max. torque
(DIN) 250.0 Nm (184 lbft) (25.5 kgm)
@1950 rpm
Maximum rpm
Coolant Water
Specific output 98.6 bhp/litre
1.62 bhp/cu in
Specific torque 125.13 Nm/litre
Opel workshop and repair manuals
Find Opel workshop and repair manuals at these fine shops:
eBay UK
eBay US
Amazon UK

Don't forget to register on eBay.co.uk!
and to register on eBay.com!
Go to more manufacturers or other Opel models
performance
Note: A value of -1 means that
the car cannot attain that speed.
0-50mph (80 km/h)
0-60mph 4.90s
0-100km/h
0-100mph 12.60s
80-120km/h
(50-70mph)
in top
0-Quarter-mile
0-Kilometre
Top speed 243 km/h (151 mph)
Fuel Consumption 11.9/6.5/8.5 l/100km urban/extra-urban/combined
CO2 Emissions 202 g/km
Power-to-weight 196.02 bhp/ton
chassis
Engine location Mid
Engine alignment Transverse
Steering rack & pinion
Turns
lock-to-lock 2.800
Turning circle 11.60 m
Suspension Front I.DW.CS.
Rear I.DW.CS.
Wheels F/R 5.5J x 17/7.5J x 17
Tyres F 175/55 R 17
Tyres R 225/45 R 17
Brakes F/R VeDi/VeDi-S-ABS
Brake ∅ F/R 288/288 mm
Braked area
Transmission 5M
Drive RWD
Top gear ratio 0.79
Final drive ratio 3.95
general
Number made
Model Code
Model Family

omuliber 12-01-06 12:00

Re: ,

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
hai ca va dezleg eu misterul. o masina de acest tip cred ca va fi prezenta linga ZUM.ce zici zum? fac fata? sau faci .....fete fete?
aaa si ca sa nu uit , vezi ca asta are numai 200 CP deci , vine de la o grupa mai mica si atunci ce va fi?Va fi putina rusinica....nu?

Fratilor, veniti si va laudati cu masini care il fac pe ala si pe alalalt, dar n-o are nimeni... suntem copii?
Fiti si voi rezonabili, il amenintati cu toate dragsterele si pana acum nu a avut rival, hai sa fim realisti!
Eu o sa ma laud ca-l dau si-l rup si-l fac, cand masina mea o sa-l bata pe UGA, pe WRX-ul din Craiova, etc.
Nu te apuci sa vinzi blana ursului din padure. Lasati speedster-ul sa vina, sa se dea si sa vedeti rezultatele... pe hartie e usor sa bati multe masini. OBIECTIV vorbind, daca privim inregistrarile de la curse, pana acum nu l-a batut nimeni pe Calibra Turbo ZUM, la grupa lui... deci, RESPECT pt. ZUM!

calibra_zum 12-01-06 12:14

Re: ,

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"

ok sa vina, dar cand ai pierdut tu la craiova a fost dezastru? nu a fost, esti bine mersi deci si daca ma bate opelu asta o sa fiu bine mersi
dar pana atunci ma bateti cu masini luate de pe net si date statistice vad din poza ta sau ma insel ?:D :D

am scris pe la dacia berlina la topic si m-a certat in ghilimele hondaru ca m-am luat gratuit de tine
asa intrasi si tu gratuit ca sincer nu era cazul sa arati o masina fictiva
cand o sa vina sa mai scrii pana atunci rezumate la alte masini care se afla deja in bucuresti

calibra_zum 12-01-06 12:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
In opinia mea, un Opel Speedster poate schimba multe la grupa E, care are si tractiune spate... :wink:
Insa, modelul de 199.x intra la o grupa mai jos, ma gandesc la modelul de 220CP 0-100 4.7, 970 KG... asta poate intra la E.
Ar fi o surpriza placuta sa avem un speedster la legale!

Ce faci Luciane `dai din casa` Omuliber e ocupat cu barfa si se strica surpriza. Vezi Omuliber ca are o calibra turbo rosie -cam varza cei drept- dar este la echipa 'adversa' :twisted:

omu liber nu e in tabara adversa este prieten cu mine si atat omu liber e un adversar la grupa care are cum bine stii tot calibra si e tot rosie
iar daca e varza sau nu e un lucru discutabil de la o luna la alta c20let e motor cu mari perspective de tuning

daca gresesc sa ma corectezi

Hondarul 12-01-06 12:44

Bah, sa mor daca asta nu e cel mai de caterinca topic din toate care sunt pe forum... :lol: :lol: :lol: Daca tot e facut topicul de cineva ce nu conduce nici calibra nici opel sau cosworth din grupa E sau F \"care este\", am zis sa ma bag si eu in seama, ca vad ca e la moda.

Mie imi place o treaba... Pe de-o parte, ZUM isi lauda calibra si o urca in slavi. Dar macar este a lui !!! Pe cealalta parte, Lucian & co lauda o masina care nu le apartine si nu a participat inca la vreo cursa. Pana aici, toate bune... Dar...

De ce nu va ganditi ca laudandu-va masinile (personale sau nepersonale) atat de mult, ridicandu-le in slavi de genul \"o sa te faca amandoua, o sa treaca pe langa tine, o sa zici ca nu ai ambreiaj\" si alte copilarii, voi nu va ganditi ca in cazul in care pierde acea masina, se face si mai de *** ?? E clar, este psihologia spectatorului, care are anumite asteptari de la o masina mult prea laudata, care, cand si-o ia, devine ultima cazatura.

De ce nu sunteti voi baieti destepti si faceti altfel ?? Dati-va toti victime, ca da, va face toata lumea, asta este, ca nu sunt sanse, ca masina mea este un fier vechi, etc, etc, iar daca esti asa de convins ca vei castiga, pastreaza surpriza si cand oi castiga, atunci lumea te va respecta mai mult si abia atunci vei putea spune ca masina ta e cea mai tare.

Concluzia ??? Parca sunteti copii.
Ce se intampla ZUM daca masina ta si-o ia de la Cosworth sau Opel ??? Pai masina care facea wrx, cayenne si in care bagi tu 30 de mil de lei pe luna, devinde deodata lipsita de credibilitate si nu mai este deloc interesanta si rade lumea de tine.

Ce se intampla Luciane daca si-o ia fugul sau Opelul ?? Ei bine... o sa rada lumea de voi. \"Uite frate, si-a luat-o masina aia de care zice ala pe forum ca bate tot, ca ii lasa pe aia la start in ceata, de care zicea Lucian ca e cea mai tare din parcare !!!\" Si sa vezi atunci caterinca...

Deci... laude multe, asteptari si mai multe. Ciocul mic, surprize placute. Na ca si rimeaza... :lol: :lol:

bogdan 12-01-06 12:55

eu nu am spus ca o sa rup tot :lol: doar ca promis ca o sa aiba un adversar la start cel putin competitiv ,daca tu nu te-ai bagat ce era sa fac sa-i las sa se dea singuri?! :lol:

omuliber 12-01-06 13:59

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
In opinia mea, un Opel Speedster poate schimba multe la grupa E, care are si tractiune spate... :wink:
Insa, modelul de 199.x intra la o grupa mai jos, ma gandesc la modelul de 220CP 0-100 4.7, 970 KG... asta poate intra la E.
Ar fi o surpriza placuta sa avem un speedster la legale!

Ce faci Luciane `dai din casa` Omuliber e ocupat cu barfa si se strica surpriza. Vezi Omuliber ca are o calibra turbo rosie -cam varza cei drept- dar este la echipa 'adversa' :twisted:

omu liber nu e in tabara adversa este prieten cu mine si atat omu liber e un adversar la grupa care are cum bine stii tot calibra si e tot rosie
iar daca e varza sau nu e un lucru discutabil de la o luna la alta c20let e motor cu mari perspective de tuning

daca gresesc sa ma corectezi

Lasa-l, el traieste drame, razboaie, gasti adverse, etc... deja il stie lumea.
Cat despre masina mea, o pregatesc sa-ti faca fata la legale... :ballbounc

Lucian 12-01-06 14:29

Raspuns pt Hondaru : M-am bagat pt eu cunosc 2 lucruri certe pe care altii le dau ca probabile :

1 - Speedster vine 100 %

2 - Speedster stock are sanse cu ZUM , iar cel care vine NU vine stock .

calibra_zum 12-01-06 15:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Bah, sa mor daca asta nu e cel mai de caterinca topic din toate care sunt pe forum... :lol: :lol: :lol: Daca tot e facut topicul de cineva ce nu conduce nici calibra nici opel sau cosworth din grupa E sau F \"care este\", am zis sa ma bag si eu in seama, ca vad ca e la moda.

Mie imi place o treaba... Pe de-o parte, ZUM isi lauda calibra si o urca in slavi. Dar macar este a lui !!! Pe cealalta parte, Lucian & co lauda o masina care nu le apartine si nu a participat inca la vreo cursa. Pana aici, toate bune... Dar...

De ce nu va ganditi ca laudandu-va masinile (personale sau nepersonale) atat de mult, ridicandu-le in slavi de genul \"o sa te faca amandoua, o sa treaca pe langa tine, o sa zici ca nu ai ambreiaj\" si alte copilarii, voi nu va ganditi ca in cazul in care pierde acea masina, se face si mai de * ?? E clar, este psihologia spectatorului, care are anumite asteptari de la o masina mult prea laudata, care, cand si-o ia, devine ultima cazatura.

De ce nu sunteti voi baieti destepti si faceti altfel ?? Dati-va toti victime, ca da, va face toata lumea, asta este, ca nu sunt sanse, ca masina mea este un fier vechi, etc, etc, iar daca esti asa de convins ca vei castiga, pastreaza surpriza si cand oi castiga, atunci lumea te va respecta mai mult si abia atunci vei putea spune ca masina ta e cea mai tare.

Concluzia ??? Parca sunteti copii.
Ce se intampla ZUM daca masina ta si-o ia de la Cosworth sau Opel ??? Pai masina care facea wrx, cayenne si in care bagi tu 30 de mil de lei pe luna, devinde deodata lipsita de credibilitate si nu mai este deloc interesanta si rade lumea de tine.

Ce se intampla Luciane daca si-o ia fugul sau Opelul ?? Ei bine... o sa rada lumea de voi. \"Uite frate, si-a luat-o masina aia de care zice ala pe forum ca bate tot, ca ii lasa pe aia la start in ceata, de care zicea Lucian ca e cea mai tare din parcare !!!\" Si sa vezi atunci caterinca...

Deci... laude multe, asteptari si mai multe. Ciocul mic, surprize placute. Na ca si rimeaza... :lol: :lol:

asta e si ideea sa aiba lumea de ce rade vreau sa rada de masina care e cea mai javra :D :D :D :D :D :D :D
esti singuru care sa prins bravo

SEBASTIAN 12-01-06 17:03

Ma doare sufletul cand simt ranchiuna.
Nu ajunge ca ma aveti pe mine oaie neagra mai vreti si pe altii?
E normal sa fie putin agresat intr-un mod civilizat unul care pare prea stapan pe situatie can posteaza asa ceva. Sunt zeci care vor sa-i traga 'peste bot\", plastic vorbind. Astea sunt riscurile sa vina multi sa-ti spuna ca adevarul poate fi altul decat cel sugerat de prima idee.
Lumea o sa incerce sa doboare, spritul de competitie e mare si cel de contradictie mai mare.
Vedem pe pista insa si eu am o parere personala pe care o repet:
nu sunt DUMNEZEU, pot da un prognostic gresit dar cred in alte masini mai mult decat in aceasta calibra la start.
Ce va fi ramane de vazut insa sansela sa fie prima sunt limitate, dar fiecare are dreptul la propia sansa.

NSL_Doru 12-01-06 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Nu e 0k sa lasi masinile cu turbo langa cele de mai putini cai si la 201-210 sunt multe rele care vor inchide grupa.
E mai corect 201-250, mult mai corect sau ce sa faci sa bagi si Impreza sti mai jos sa maresti grupa de 250 la 265 ca sa aiba Subaru mai multe sanse?
Ce ciudat pt motoarele de 204 cai c20let pt ca le au organizatorii sa modifici grupa ca sa aiba sanse...

Cred ca faci o mare confuzie ! Te rog sa te informezi mai bine cand faci astfel de afirmatii ... De fapt am sa te lamuresc eu !

Grupe LR :

A1 75cp
A 100cp
B 130cp
C 150cp
D 200cp
E 250cp
F 300cp
G 350cp
H VIP

Grupe etape Craiova:

A1 65cp
A 85cp
B 100cp
C 130cp
D 160cp
E 200cp
F 250cp
G peste 251

Deci grupa la care Calibra (204cp-stock) se incadreaza CORECT este aceeasi situata intre 200 si 250cp !
Te-as ruga sa ne spui cine a modificat grupele si cand pentru a avea mai multe sanse ? Si cand a fost baiatul cu Calibra organizator ? Iti reamintesc ca nu are nici o legatura clubul din care face parte cu organizarea etapelor mai sus mentionate si nici cu impartirea grupelor ! Nu cred ca eu sunt cel care incearca lovituri sub centura ... si v-as ruga si pe voi sa va pastrati sportivitatea, poate chiar sa va cereti si scuze atunci cand gresiti si faceti afirmatii nefondate ! Cu respect !

SEBASTIAN 12-01-06 20:31

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Cred ca faci o mare confuzie ! Te rog sa te informezi mai bine cand faci astfel de afirmatii ... De fapt am sa te lamuresc eu !

Grupe LR :

A1 75cp
A 100cp
B 130cp
C 150cp
D 200cp
E 250cp
F 300cp
G 350cp
H VIP

Grupe etape Craiova:

A1 65cp
A 85cp
B 100cp
C 130cp
D 160cp
E 200cp
F 250cp
G peste 251

Deci grupa la care Calibra (204cp-stock) se incadreaza CORECT este aceeasi situata intre 200 si 250cp !
Te-as ruga sa ne spui cine a modificat grupele si cand pentru a avea mai multe sanse ? Si cand a fost baiatul cu Calibra organizator ? Iti reamintesc ca nu are nici o legatura clubul din care face parte cu organizarea etapelor mai sus mentionate si nici cu impartirea grupelor ! Nu cred ca eu sunt cel care incearca lovituri sub centura ... si v-as ruga si pe voi sa va pastrati sportivitatea, poate chiar sa va cereti si scuze atunci cand gresiti si faceti afirmatii nefondate ! Cu respect !

Eu am inteles altceva si atacam acea idee pe care am inteleso nicidecum pe voi, mai ales ca era sdoar ceva ce am inteles eu gresit. Nu am nici un interes sa va lovesc cumva imi sunteti indiferenti si egali cu altii.

calibra_zum 12-01-06 20:39

Re:

Quote:

Ma doare sufletul cand simt ranchiuna.
Nu ajunge ca ma aveti pe mine oaie neagra mai vreti si pe altii?
E normal sa fie putin agresat intr-un mod civilizat unul care pare prea stapan pe situatie can posteaza asa ceva. Sunt zeci care vor sa-i traga 'peste bot\", plastic vorbind. Astea sunt riscurile sa vina multi sa-ti spuna ca adevarul poate fi altul decat cel sugerat de prima idee.
Lumea o sa incerce sa doboare, spritul de competitie e mare si cel de contradictie mai mare.
Vedem pe pista insa si eu am o parere personala pe care o repet:
nu sunt DUMNEZEU, pot da un prognostic gresit dar cred in alte masini mai mult decat in aceasta calibra la start.
Ce va fi ramane de vazut insa sansela sa fie prima sunt limitate, dar fiecare are dreptul la propia sansa.

eu am vrut sa fie o discutie frumoasa dar nu a fost posibil pentru ca:

1. eu am fost magar incapatanat si nu am crezut ca dacia nova a lui lucian ia 238km/h si drept urmare acum sunt bagat pe sub pat de frica altor masini din alte tari cu putere mai mare :D
2.l-am suparat pe kwx desi nu am avut intentia si el mi-a aratat o poza cu un model de masina care ma face dar care el nu stie ca are un potential de tuning mai limitat doar 300cp in phase 3 www.eds-motorsport.de si nu are integrala e un fel de uga asa dar an mai nou(l-am dat pe uga ca exemplu nu pentru ca am ceva cu el doar pentru ca are acceasi cai in cate mi-a zis)
3.sebastian crede ca ma fac toate masinile bine dar eu cand am pus topicu nu am zis dj-71-zum zeul masinilor la grupa e provoaca pe restu
eu am zis am puterea.........................
cu ce masini concurez la urmatoarele legale?

am dreptate in ceea ce spun mare dreptate

cine vrea sa vada ca am dreptate poate sa se uite la postu cu dacia berlin
si sa vada ca cei care au postat sunt tot cei care posteaza si acum si nici unu dintre ei nu vb pe masina lui mai grav nici pe masini din tara
bogdan care si el e pe langa subiect pentru ca o are stock si vrea sa o faca si am mai zis si eu o sa o fac............dar pana atunci are ce are si am bagat si dovezi
singuru de luat in seama e baiatu cu s40
o are e in fata casei e integrala la fel ca si calibra deci sunt pe aproape
am fost indrumat spre cinematograf daca vreau filme
pai ce vreti sa ma plimb cu fiecare la master tuning sa vada puterea ca si daca bag o fise de dyno pe net o sa zica ca e matrasita si ca nu fuge de caii aia

cum eu o laud calibra mea am asteptat ca si altii sa laude masinile lor
am zis eu de vre-o masina care are bagat aici pe topic ceva filmulete sa se vada clar ca poate ca o fac sau ca e lenesa nu
dar daca vad numai pareri de la toti
asa pot sa am si eu pareri dar daca nu sunt bazat nu zic nimic

astept pe toata lumea la start si dupaia promit ca daca pierd o sa scriu cu rosu ca am gresit pe o jumatate de pagina daca nu la fel ca v-ati inselat
va salut pe toti

SEBASTIAN 12-01-06 22:02

Cred ca e deplasata pozitia ta.
Sunt de acord ca daca e adevaarat ce spui puterea va fi ok dar kg ma sperie la masina ta la doar 300cp.
Dacia cu 238 sau cat era nu stiu, pot sa-ti spun ca am avut 3 Dacia aspirate cu motor preparat nu tunat, care faceau peste 200 in anumite conditii, chiar una a sarit bine de 210 si nu avea decat 110cp.
Aici s-a deschis un topic care suna a provocare ti-au venit raspunsurile, iar eu am dat exemple de masini care au sanse mai multe ca tine in opinia mea de la 3-4 masini la toate e drum lung.
Ai provocat ai primit replica invata sa judeci, daca nu-ti convenea abordarea asta trebuia sa taci si sa faci in liniste impresie buna la curse, asa cu KWX a facut in primele etape de succes, a rupt tot din zona lui.

calibra_zum 13-01-06 00:10

Re:

Quote:

Sunt de acord ca daca e adevaarat ce spui puterea va fi ok dar kg ma sperie la masina ta la doar 300cp.
Dacia cu 238 sau cat era nu stiu, pot sa-ti spun ca am avut 3 Dacia aspirate cu motor preparat nu tunat, care faceau peste 200 in anumite conditii, chiar una a sarit bine de 210 si nu avea decat 110cp.
Aici s-a deschis un topic care suna a provocare ti-au venit raspunsurile, iar eu am dat exemple de masini care au sanse mai multe ca tine in opinia mea de la 3-4 masini la toate e drum lung.
Ai provocat ai primit replica invata sa judeci, daca nu-ti convenea abordarea asta trebuia sa taci si sa faci in liniste impresie buna la curse, asa cu KWX a facut in primele etape de succes, a rupt tot din zona lui.

pai nu e chiar ca tine: tie iti e pe plac daca iti zic ca eu o sa il bat pe subaru tau cu o masina mai tare si sa bag poza cu un nissan skyline delea de la japonezii aia nebuni pe tuning si iti zic 100% o sa te fac si alte baliverne sa te incadrez deja la pierzatori cu o masina aiurea fictiva care iti zic la misto ca o sa o cumpar
cam aceelasi lucru e la mine cu speedsteru misterios
si cu kwx nu am nimic nu il mai baga in discutie la fiecare topic nu ma intereseaza ce a batut sau facut daca as fi avut masina de grupa lui ma interesa dar asa pentru mine e nul
cum si eu pentru tine nu reprezint nici un interes pentru ca ai subaru la o grupa mai sus
l-ati acuzat pe calimero ca imi ia apararea pai voi ce faceti cu kwx si uga le luati apararea
vad ca acum daca ai cai pe masina nu e bine sunt la moda masinile usoare ca sunt la bucuresti sau cum
asa grea cum e daca pleaca bine nu o mai prinde nici rc sau s3 sau speedsteru
ca sa si inchei singurele sanse le are fordu sau subaru ala de care zici sunt singurele care pun puterea jos
va salut

se va vedea ce poate sau nu poate sa faca calibra de 1485 kg

Calimero2003 13-01-06 00:31

Sebastian eu cred ca tu nu ai inteles un lucru.Daca eu iti zic ca te fac cu un Skyline si iti mai atasez si o poza de pe net si iti mai zic ca nu am masina aia....dar o cumpar...si e tunata..bla bla bla....tu ce zici??O iei ca pe o provocare??Daca DA atuncea sa ma treci pe lista. :lol:
Tu te-ai mai intaltit cu paradoxul asta(lumea cauta pe net masini care sa te faca) si la start tot nu ai avut nimika.Eu nu inteleg de ce procedezi asa acuma?UGA cand a facut o provocare a zis ca e Dumnezeul masinilor???NU.El vruia masini competitive pt clasa lui.Deci nu vad ce e rau in ce a facut ZUM.Vrea si el sa vada ce \"POTENTIALI\" adversari o sa aiba.
Lucian de ce te superi ca baiatul a zis ce a zis de masina ta??Nu o stia..acuma i-am zis de ia si s-au lamurit lucrurile....el credea ca e modificata \"finut\" daca intelegi ce vreau sa zic.
Dupa ce ca suntem o mana de oameni care se dau la curse(eu mai rar) ne mai scoatem si ochii.Nu cred ca procedam bine.....zic eu...dar poate asta e numai opinia mea.

Salutari si numai bine la toata lumea.
p.s.- vorba lui UGA...\"important e sa sti sa pierzi\"

Razvan P 13-01-06 03:39

eu am vreo 1600 kg :)

SEBASTIAN 13-01-06 08:02

Re:

Quote:

Quote:

pai nu e chiar ca tine: tie iti e pe plac daca iti zic ca eu o sa il bat pe subaru tau cu o masina mai tare si sa bag poza cu un nissan skyline delea de la japonezii aia nebuni pe tuning si iti zic 100% o sa te fac si alte baliverne sa te incadrez deja la pierzatori cu o masina aiurea fictiva care iti zic la misto ca o sa o cumpar
cam aceelasi lucru e la mine cu speedsteru misterios
si cu kwx nu am nimic nu il mai baga in discutie la fiecare topic nu ma intereseaza ce a batut sau facut daca as fi avut masina de grupa lui ma interesa dar asa pentru mine e nul
cum si eu pentru tine nu reprezint nici un interes pentru ca ai subaru la o grupa mai sus
l-ati acuzat pe calimero ca imi ia apararea pai voi ce faceti cu kwx si uga le luati apararea
vad ca acum daca ai cai pe masina nu e bine sunt la moda masinile usoare ca sunt la bucuresti sau cum
asa grea cum e daca pleaca bine nu o mai prinde nici rc sau s3 sau speedsteru
ca sa si inchei singurele sanse le are fordu sau subaru ala de care zici sunt singurele care pun puterea jos
va salut

se va vedea ce poate sau nu poate sa faca calibra de 1485 kg

Gresesti!
Ai un complex legat de Bucuresti, de ce bagi in discutie zona de resedinta?
Nu iau apararea la nimeni si multi stiu asta.
Eu nu vreau sa va certati aici si daca cineva spune ceva care nu-ti convine nu trebuie sa fi prea agresiv.

SEBASTIAN 13-01-06 08:04

Re:

Quote:

eu am vreo 1600 kg :)

Asa cum foarte bine sti si tu volvoul tau foarte sec nu va fi o sportiva veritabila, dar cu toate astea e o masoina f misto si poate face multe la curse. Cei 1600kg te penalizeaza rau.

SEBASTIAN 13-01-06 08:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
Sebastian eu cred ca tu nu ai inteles un lucru.Daca eu iti zic ca te fac cu un Skyline si iti mai atasez si o poza de pe net si iti mai zic ca nu am masina aia....dar o cumpar...si e tunata..bla bla bla....tu ce zici??O iei ca pe o provocare??Daca DA atuncea sa ma treci pe lista. :lol:
Tu te-ai mai intaltit cu paradoxul asta(lumea cauta pe net masini care sa te faca) si la start tot nu ai avut nimika.Eu nu inteleg de ce procedezi asa acuma?UGA cand a facut o provocare a zis ca e Dumnezeul masinilor???NU.El vruia masini competitive pt clasa lui.Deci nu vad ce e rau in ce a facut ZUM.Vrea si el sa vada ce \"POTENTIALI\" adversari o sa aiba.
Lucian de ce te superi ca baiatul a zis ce a zis de masina ta??Nu o stia..acuma i-am zis de ia si s-au lamurit lucrurile....el credea ca e modificata \"finut\" daca intelegi ce vreau sa zic.
Dupa ce ca suntem o mana de oameni care se dau la curse(eu mai rar) ne mai scoatem si ochii.Nu cred ca procedam bine.....zic eu...dar poate asta e numai opinia mea.

Salutari si numai bine la toata lumea.
p.s.- vorba lui UGA...\"important e sa sti sa pierzi\"

Nici eu nu stiu de ce nu ma intelegi, poate pentru ca nu vrei, iar eu nu am timp si interes sa ma cotrazic cu voi aici.
La mine pot spune ca nu am deschis un astfel de topic si nici nu sunt tentat sa o fac, exista unul sub alta forma organizat.
Ca sa vada lumea ce pprovoaca si sa-si cantareasca sansele au fost puse niste filme facute din masina si din exterior.Atentie nu eu am facut topicul si nici nu l-am cerut.
Eu nu zic ca fac, ca dreg, am si aratat asta, in plus am o mica istorie legala in spate in care timp de 3 ani pe 1000 si 400m cu Cielo am devorat tot, in grupa mea.Inainte de asta pe cand cursele nu erau incriminate mai aveam o parte de istorie incepand cu 1991 in Bucuresti, dar o cunosc decat cei care ma stiu f bine, curse grele, cele mai tari curse posibile.
In alta ordine de idei nu vad cum va trece prin cap o provocare fara acoperire reala. Daca vrei sa ma provoci cu un Skyline da un dead line in care vi cu masina si ok o facem. Cand se vorbea de acel opel Spedster sau cum ii spune, aparea o fraza, va fi la primele legale, cam asta era ideea.De ce nu acordati omului prezumtia de nevinovatie, iar daca va minti e f bine sa-l penalizati sa aratati ca vorbeste aiurea? vorbea de o certitudine, o sti el ceva.
Daca ai masina azi in bucuresti incearca sa ma contactezi sau maine si-ti voi arta un diesel de 204cp la baza care te va intrece cu siguranta avand 1700kg fiind masina de strada nu de curse.

maryo 13-01-06 08:59

Bai oameni buni nu va mai certati!
Degeaba va atacati voi-adika ZUM si Calimero.Discutia a inceput in momentul in care ati inceput sa va ridicati masina in slavi-adevarul este ca e tare dar nu e \"cea mai tare\"-nici pe departe!!!mai bine lasati cursele sa vorbeasca.
Problema a inceput cand ati inceput sa ziceti-ca ala e nul,ca alalalt nu e in stare de nimik.Pai astia\" NULI\" de care vorbiti voi,au fost super tari cu masini ca DACII Turbo,Cielo,Sierra(cu motorul ei la vremea respectiva)Kadett(care momentan e cel mai tare prin zona) si Dacia Nova.Inca o data va zic-incetati si voi cu comentariile ca si eu am senzatia ca masina mea turbo e racheta-dar nu e chiar asa-sunt masini care ma fac pachet chiar cu motoare aspirate.....Dar mereu apar discutiile si orgoliile in joc-si asta nu e ok deloc.O sa ne intalnim,o sa stam de vorba,o sa pierdem sau o sa castigam si ramanem prieteni in continuare- nu e mai bine asa?????
Salut

SEBASTIAN 13-01-06 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Bai oameni buni nu va mai certati!
Degeaba va atacati voi-adika ZUM si Calimero.Discutia a inceput in momentul in care ati inceput sa va ridicati masina in slavi-adevarul este ca e tare dar nu e \"cea mai tare\"-nici pe departe!!!mai bine lasati cursele sa vorbeasca.
Problema a inceput cand ati inceput sa ziceti-ca ala e nul,ca alalalt nu e in stare de nimik.Pai astia\" NULI\" de care vorbiti voi,au fost super tari cu masini ca DACII Turbo,Cielo,Sierra(cu motorul ei la vremea respectiva)Kadett(care momentan e cel mai tare prin zona) si Dacia Nova.Inca o data va zic-incetati si voi cu comentariile ca si eu am senzatia ca masina mea turbo e racheta-dar nu e chiar asa-sunt masini care ma fac pachet chiar cu motoare aspirate.....Dar mereu apar discutiile si orgoliile in joc-si asta nu e ok deloc.O sa ne intalnim,o sa stam de vorba,o sa pierdem sau o sa castigam si ramanem prieteni in continuare- nu e mai bine asa?????
Salut

Daca-ti faci masina tun e un cuvant mic.
Usurica la motorul ei aerodinamica...bomba.

All times are GMT +2. The time now is 20:22.

- Copyright 2026 4Tuning