Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/115213-leduri-folie-fibra-garajul-matza.html)

MaTzA 29-06-09 09:04

re: Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA

am cam neglijat forumul... sus sus... daca merg lucrurile bine luni avem poze cu unele modificari la gtc-ul din prima pagina.

MaTzA 03-07-09 11:34

ca peste tot este si normal sa mai scad preturile...asa ca....va astept :D

Ripperu3001 04-07-09 13:55

Salut, sunt din Suceava, am un Golf 3 din 93..Exista vreo sansa sa ne intersectam pe undeva sa-l operam?

MaTzA 07-07-09 15:29

Salut. De intalnit nu stiu daca putem. Dar daca doresti , putem sa ne folosim de curier...am mai lucrat asa, si nu au fost probleme.

SV25MBN 17-08-09 01:42

Opel Astra G ai mai lucrat ? M-ar interesa niste poze.. Dar vreun Aveo a trecut prin mainile tale ? Frumos ce am vazut la tine pana acum.

MaTzA 20-08-09 16:39

Gtc-ul a fost singura astra care am lucrat la ea. Aveo nu, Kalos. Multumesc pt aprecieri. o sa pun poze cu noile indeletniciri :)

MaTzA 23-08-09 23:31

25 Attachment(s)
Atat deocamdata... P.S. am extins plaja de servicii. Reparam si carene +vopsit.

clio3 24-08-09 12:15

salut, foarte frumose lucrarile care le-ai aratat, cum pot sa te contactez?

MaTzA 24-08-09 20:36

la telefon 0731 330 266
e-mail [email protected]

MaTzA 31-08-09 08:18

up up up !!!

MaTzA 02-09-09 22:18

sus sus ... si la drum...:D

MaTzA 09-09-09 23:44

U p eee U P ee

MaTzA 10-09-09 17:31

15 Attachment(s)
Ultima lucrare.

Ace MNE 11-09-09 00:26

De incredere ! Rezultatele arata cat de profesionist este omul! recomand!!!:twisted:

MaTzA 15-09-09 00:07

cine vrea iluminare albastra(interior, exterior) ...super pret.

CorteZ_PKP 15-09-09 21:07

Bv mare om!!!tzine-o tot asa.Am lucrat cu el e ff bun recomand;)

MaTzA 20-09-09 16:20

sus sus... colantat cu folie, etc, etc..

ionutblv 20-09-09 16:39

pentru seat leon 1m, ce becuri din bord poti schimba?tu schimbi becurile, ledurile sau pui ceasuri plasma?!:rolleyes2

MaTzA 20-09-09 22:24

3 Attachment(s)
Pune o poza cu , ceasurile. Pot sa-ti schimb lumina la ele, Pot sa iti fac cadranele o culoare si limbile alta culoare. Plasma nu am gasit pt ele. Daca vrei si alte accesorii te poti uita pe www.coastadeest.ro .

Am mai apucat sa fac poze in seara asta. Ultima ... proaspata. Dar o sa mai continuam.

MaTzA 23-09-09 22:32

3 Attachment(s)
dacia "lungan" :D

MaTzA 30-09-09 00:31

up...up...cine mai doreste, cine mai pofteste?

fastassound 06-10-09 00:53

omul are 20ani si lucreaza de ca si cum are 20ani in tot ceea ce face ... recomand cu toata caldura !

cornelmen 09-10-09 16:43

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 2169050)
Am gasit o lucrare putin mai veche; Fiat Albea

Ma intereseaza si pe mine o lucrare din asta , am un fiat albea 2008 , si vreau sa o aranjez frumos la interior. iti las id-ul meu si vb . Stima corny_dyma si un nr de mobil 0766847355

cornelmen 10-10-09 23:04

Ma intereseaza pe mine ledurile pe stop,pt Fiat Albea.;)

SV25MBN 13-10-09 01:09

Ai idee daca se poate scoate consola centrala ( partea gri ) si cea de jos de la schimbator + frana de mana la un Aveo sedan? As vrea sa le colantez, carbon cel mai probabil.

MaTzA 14-10-09 17:23

ar trebui sa se scoata. nu stiu exact. :) daca vrei , putem sa ne intalnim , sa arunc un ochi.

MaTzA 18-10-09 02:36

up up...

magicklubmixx 20-10-09 15:46

Salut. Poti sa imi faci stopurile cu leduri la un Hyundai Accent 2007?

CorteZ_PKP 25-10-09 21:28

3 Attachment(s)
Alta lucrare a fratelui MaTzA pe solenza mea,schimbat ledurile cu unele ZEXSTAR model alb-rosu.

CorteZ_PKP 25-10-09 21:31

4 Attachment(s)
Garajul lui MaTzA prezent peste tot:-P

SV25MBN 26-10-09 15:10

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2714157)
Ai idee daca se poate scoate consola centrala ( partea gri ) si cea de jos de la schimbator + frana de mana la un Aveo sedan? As vrea sa le colantez, carbon cel mai probabil.

Daca nu se pot scoate, exista posibilitatea de a se colanta consola centrala pe loc? Sau se pot colanta doar daca se desfac componentele? Un pret , macar aproximativ, se poate te rog frumos ?

CorteZ_PKP 26-10-09 15:13

@SV25MBN e recomandat sa dai jos consola deoarece cu timpul se poate dezlipi colantul din cauza umezelii..

DaBotta 26-10-09 20:41

Matza imi poti zice si mie ce leduri folosesti la numar de inmatriculare si la plafoniera ? si de unde pot sa imi cumpar la bucata leduri alb albastru alea tip xenon , mersi frumos , si felicitari pentru ce ai reusit sa faci

MaTzA 27-10-09 19:40

Salut.
In legatura cu stopurile , am vb la telefon. Acum , pentru cine mai doreste stopuri pe leduri; pentru masinile mai vechi de 98-99 in 90% din cazuri merge sa lucrez fara probleme pe stopuri. Dar la masinile mai noi geamul stopurilor este lipit prin ultrasunete de restul corpului, si exista un risc destul de mare sa se crape geamul , sa se deformeze. Este bine daca reusiti sa faceti rost de alte stopuri pe care sa pot lucra. Altfel... nu imi asum nici o responsabilitate.

La Cortez a fost distractie mare cu ledurile... :D btw.. nu sunt zexstar ;)

SV25MBN : pot sa colantez fara sa scot piesele, dar este posibil ca folia sa inceapa sa se traga, sa nu tai perfect folia pe margini, sa se dezlipeasca pe margini( in 99% din cazuri siliconul auto este vinovatul). Deocamdata nu am folie, pt ca distribuitorii autorizati nu se obosesc sa comande, si cei de la 3m nu vor sa-mi vanda.

DaBotta imi dai un pm , in care-mi spui cate becuri vrei sa inlocuiesti si unde. Eventual niste poze cu piesele respective. Si iti trimit eu.

In curand o sa-mi cumpar domeniu si o sa am magazin online , de unde puteti sa comandati leduri la preturi fooooaaaarte bune. :D
Numai bine!!!

SV25MBN 27-10-09 22:27

Sa postezi aici te rog sau sa-mi dai un pm cand primesti folie, ma intereseaza. Pt plafoniera si pt leduri la numar la Aveo, niste preturi se poate te rog ?

MaTzA 28-10-09 21:11

Cand o sa gasesc folie o sa iau 10 m ... ca sa nu mai am probleme. P leduri , imi spui cum vrei si-ti dau preturi.

P.S. la Cortez ledurile sunt ZEXSTAR (pt ca sunt achizitionate de el) eu va spun sincer ca nu utilizez leduri zexstar.

SV25MBN 29-10-09 15:28

Pai leduri albe, destul de puternice, si pt plafoniera si pt numarul din spate. Dar sa lumineze, nu sa fie din alea palide. Ai cumva si pt luminile de pozitie ?

cornelmen 30-10-09 13:56

maine sunt prezent sa aranjam Fiat Albea , poate gasesti si niste folie sa colantam si consola de la schimbatorul de viteze . Bafta

MaTzA 02-11-09 12:42

Ledurile sunt puternice incat sa lumineze mai bine numarul pe spate si sa-ti faca din noapte zi in masina :D cornelmen poate sa-ti confirme ;)

cornelmen 02-11-09 13:25

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2762174)
Pai leduri albe, destul de puternice, si pt plafoniera si pt numarul din spate. Dar sa lumineze, nu sa fie din alea palide. Ai cumva si pt luminile de pozitie ?

Crede-ma ca in masina zici ca este zi , cand se aprind luminile de la plafoniera , iar la numere , nu am cuvinte ...Matza , este un adevarat profesionist. Saluarile mele;)[ATTACH][ATTACH]Attachment 1158909[/ATTACH][/ATTACH]

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

- Copyright 2026 4Tuning