![]() |
Re: Ce motorizare aveti la Golf IV?
3 Attachment(s)
golf 4 1.4 16 valve AHW, 2000:rolleyes2
|
7 Attachment(s)
hop si eu :) am votat si eu...se pare ca deocamdata sunt singuru cu aceasta motorizare :)
sa`mi prezint si eu masina in 2-3 randuri... Golf 4 Gti editia aniversara de 25 de ani,motor 1.8t 179 ponei,cutie manuala 6+1,suspensii sport gti, kit original de fabrica ( fusta spate-fata , praguri,eleron)an fabricatie 2002,este euro 4,viteza maxima constructiva nu o stiu dar este undeva pe la 220 cred ( si duce mai mult "neconstructiv" :)) )...altceva nu mai stiu ce sa zic :) intrebati si va raspund :P...si acuma cateva poze cu bijuteria mea . |
1900 TDI 90cp, AGR.
|
@CheLu_Gti - Superba masina, dar de ce ai jante Santa Monica? Normal ar fi trebuit sa ai Jubi de 18" :???:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Teoretic ar trebui sa ai trecuta aceasta viteza maxima constructiva si in talonul masinii. La mine e trecuta si in talon. Uite un link si un prospect cu masina ta mai jos: http://www.autointell.de/News-deutsc...t-01-01-p6.htm |
Rulez....nu esti singurul.....1.9 SDI...poze vor urma....
|
Quote:
|
@ chelu gti : sa o stapanesti sanatos . e o bijuterie de masina . ii mai trebuie jantele originale si e perfecta .
de curiozitate , cat ai dat pe ea ? stiu ca gti 25 years edition sunt destul de scumpe prin germania . |
6 Attachment(s)
Salut!!! Am si eu un Golf IV Variant - Ocean din 2006 - negru. Motor - 1.9 TDI 74KW.
Am revenit cu ceva poze.Nu am poze recente cu masina. Astea sunt fix dupa ce am adus-o in tara si dupa prima spalare:D |
8 Attachment(s)
Salut!Sunt posesorul unui G4 cu urmatoarele dotari.
Asadar: -nascuta in 2005 -motor 1.9 ASZ 131 cai, 6 trepte - model GT SPORT - din cate am vazut foarte rar pe vagonete -suspensii sport din fabrica, xenon, semnalizare dubla in far,culoare albastru antracit -4 geamuri electrice, toate geamurile spatele ionizate -Volan+schimbator+frana de mana din piele -10 airbag-uri, senzori de ploaie, oglinda retrovizoare antiorbire,incalzire in scaune(fffoarte utila) Pe viitor va primi un chiptuning moderat,pana pe la 150 de cai. Si acum niste poze: |
3 Attachment(s)
SAL e foarte bun topicu ;) Golf 4 TDI 2002
|
3 Attachment(s)
golf4 1.4 16v .... ma multumesc cu atat pt inceput(criza asta)
|
1.4 55kw/75cp AXP euro4(emisii:155CO2) an 2001 Edition nu e full option dar are AC, ABS, ESP, 120.000km eu am facuti vreo 6-7mii in tara cu el :),negru, merge impecabil :D, viteza maxima 165kmh inca putin si ajungea si la 170 dar....am pus franaaaa.:|
|
8 Attachment(s)
sal !!! up !!!
b-94- jtg an fabricatie : 2002 motor 1.4 - 16 v 75 cp culoare negru 2 usi km :113000 modificari ( putine) : folie , mp3 sony , boxe spate magnat , amplificator blaupunkt, subwofer extreme , parbriz nou , parasolar , alarma, xenon , proiectoare, grila fara emblema, pleoape, suport pahare ... |
Quote:
cum de ai euro3??, ce motor ai ? ce scrie in seria masinii E3 sau E4? |
1.9 tdi 101cp, identica cu cea din primul post al lui iulian2476, aceleasi jenti, culoare, stopuri etc :)
|
1 Attachment(s)
Cam asa s-ar prezenta masina mea:
|
3 Attachment(s)
golf IV OCEAN (variant din pacate) - 2004, 101 PS cutie manuala in 5 trepte.. navigatie MCD care functioneaza doar in germania, cd player + magazie de cd-uri, scaune incalzite in fata, 4 geamuri electrice, 10 Airbag-uri, ABS, ESP, spalator faruri, suport pahare, computer de bord in varianta lunga (adica nu e cel jumatate), jante de aliaj VW pe 15 cred..
o sa revin cu niste poze zilele astea.. :-) |
Am si eu o intrebare , pt baietii cu 1.8T de 150 de cai , ce euro este ? ms anticipat
|
3 Attachment(s)
1.6 16v 77kw/105 cp. Tip motor AZD ,an 2002 ,coupe !;) . In posesie de 2 ani, cumparata din Germania . Este euro 4 . Super masina , super motor !
|
Quote:
|
Re: Golf IV: motorizari, dotari, modele, diverse...
9 Attachment(s)
The MnezO 1,9 TDI ALH Whitout speed limit ( viteza maxima atinsa 210 ) ( Consum Ex - 4.0l, In - 5,8l )
Mai Multe despre el aici : https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...r-from-vw.html |
7 Attachment(s)
VW Golf IV Din 2001, Model Edition, Motor 1.6 16V - AUS - 105 CP, 138.000 KM, Ceasuri Plasma(2 culori Albastru Sau Verde), Inele ceasuri cromate, Grila sport JOM (Fara Semn) Jante 16" de Audi S4 Model 2008 cu Gume Profil V 205/55/R16, Climatronic, Geamuri Electrice Fata, Stopuri black Hella cu LED, Faruri Stock (Valeo) Facute Black Mat cu Angel Eys pe CCFL(neon) Joey Look, Xenon 6000K, Arcuri sport HR, Discuri Frana Fata Zimmerman Perforate, Filtru de aer Sport, Casetofon Blaupunkt cu 8 incinte acustice,Climatronic, ESP decuplabil, EPC, ASR, Etrieri Vopsea Rosu, Lumin Interior Full LED si NR Inmatriculare, Folie Geamuri Autorizata ...
Planuri de viitor: Eleron R32, Bad Boy Look, Spoilerele Prelungite Si Praguri......Sper sa fie pe placul vostru... Multumesc... |
6 Attachment(s)
Golf4 1.6 SR `98 74kW ( 101 CP).
4 x Geamuri electrice; oglinzi electrice inclazite, Climatronic, Volan + Schimbator + Frana de mana imbracate in piele. Suspensie sport. Casetofon + Magazie 8CD |
5 Attachment(s)
golf 4 16 16v 105 cai din 2001 tip motor AZD jante 17" climatronic , comenzi volan ,4 geamuri electrice,tempomat , senzori ploaie ,magazie CD, proiectoare , pleoape
|
1 Attachment(s)
1.6 16V 105CP...an 2002 model EDITION...4 geamuri electrice, genti pe 17", climatronic...si altele ce au majoritatea :D
|
5 Attachment(s)
Golf 4 Variant Atlantic Style 2006 motor 1.9 TDI AXR 74kw /101 cp Pana acum am facut aproximativ 600 KM si sunt foarte multumit.. nici nu se compara cu loganul lui varmiu (care e full obt)
PS : masina adusa din germania 139 000 KM Euro 4 ABS ESP Geamuri + oglinzi electrice Scaune fataq sport incalzite 10 airbeguri Spalatoare faruri Climatronic Jante AL 16 inch Volan regrabil Computer Bord Senzori parcare |
5 Attachment(s)
"This is my BITCH" :D E un Golf 4 1.9 TDI Highline,130 HP,6 viteze, 3 usi.
|
1 Attachment(s)
Una dintre sursele dupa care m-am orientat:
|
10 Attachment(s)
Am un golf IV 1.9TDI 66KW - 90CP in rest las pozele sa vb multumesc...
|
Al meu e: Golf 4 hachback 4+1 usi, 1.9 TDI 66kw(90 CP), culoarea alb, din 2001, adusa din germania in 2005, model EDITION: Euro 4, ABS, ESP, servo, AC, geamuri electrice (fata si spate), oglinzi electrice incalzite heliomate, scaune fata reglabile si in inaltime, 4 airbaguri, volan regrabil, parbriz cu senzor de ploaie.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sar si eu cu un golf 4 , 1.6 16v AZD de care sunt foarte incantat :D
|
Quote:
my bad :mrgreen: ai dreptate,am gresit eu, este euro 3 8) |
2 Attachment(s)
1.6 16V 105 CP...
|
5 Attachment(s)
116 cp,pump dwse,model edition
|
golf 4 1.4 16v AHW euro 2 an fabricatie 1998, consumul maricel zic io ( stilul de condus...).O am de un an si 3 luni si pana acu nu am avut probleme cu ia .este o masina ff buna
km 10 spre 11/l prin oras e km gurmanda pt un motor de 1.4 dar 16v face diferenta |
3 Attachment(s)
golf 4, 1.4 16V, 75cp
|
1.6 16V 105CP euro4, 2002, 4 geamuri electrice, AC, jante16" ...
https://img38.imageshack.us/img38/753...6301345.th.jpg https://img38.imageshack.us/img38/611...4181700.th.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning