![]() |
Re: Intalnirea de Vineri seara !
eu vin ... :)
|
Asa e ,maine macar sa ne strangem mai multi ,au fost la inceput de nu mai aveai locuri de parcare dar cu timpul s-au rarit, eu m-am dus de fiecare data ...mai sunt cativa baietasi de vin de fiecare data respect ,poate ne strangem maine seara...;)
|
Daca ma asteptati cu cate un mic cald, poate vin si eu. Nu promit, ca stau prost din toate punctele de vedere. Si cu banii, si cu sanatatea :D
|
hai ca vin si eu :)
DAR,parerea mea e ca ar trebui mutata la ora 21:00 ;).acum la 20:00 e inca lumina :D |
Quote:
|
Asta seara fu misto , pe la 9:30 asa ma dusei acolo nu era nimeni ,sun 2-3 vin ,dupa mai vin inca 2 -2 si vad frate o data un Dodge ca asta https://www.4tuning.ro/bazarimages/20...c-3-163511.jpg numai ca era negru mat ,numere de SUA parca si cu jante de 22" :| ,mitshubisi STI albastru care sa dat pe acolo in drift de cateva ori ...dupa veni ploaia ,cel cu s2000 plecase sa se dea ,plecaram toti ,ma dadui si eu cu un logan ,ploua cu galeata si eram 3 in masina =)))
|
eu am fost in agip la 8 :|.blegu de mine...
si mitsu ala e un Subi :) |
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut si eu Dodge-ul ala ieri, in fata la Tip-Top. Eu zic sa o lasam balta cu intalnirea de vineri seara, ca si asa nu vine nimeni... Am trecu pe la 9, cred ca v-ati speriat de ploaie. Pana la urma, daca mai veniti, ori la 20:00 ori la 21:00?
|
subi e a lui gicu...baiatul cu c4... 2.0 265cp
|
la ora exacta nu ai cum sa vi ,si daca vine cineva vede ca nu e nimeni nu se opreste...in infine eu o sa ma duc ...
|
Quote:
|
Frumos aseara ,au fost cateva masini ,am dat o tura' s-au dat niste baieti ,daca s-ar strange si mai multa lume ar fi si mai frumos,mai ales acuma ca e cald nu mai puteti sa ziceti ca e frig,,,
|
hai ca a fost frumos vineri seara ,pacat ca am fost putini, dar lasa ca mai sunt zile si cauciucuri de ars :D >:)
|
Vinerea asta vine cineva la 21:00 in agip? ? ? :-s
|
stie cineva de vineri seara Stanesti ceva aeroport ???
am auzit cate ceva dar nu prea cred...care stie ceva ..baga ti aicia :) |
da...vorbiseram odata pe aici sa mergem sa vedem ce mai e pe acolo...dar ne cam razgandiseram pe motiv ca e vai de el.
Quote:
|
Aveti grija ce faceti ,sa nu va mai duceti la Interex ca e riscant ;) Eu o sa lipesesc de data asta ,sunt plecat din localitate ,Staticyoo te-am vazut de cateva ori prin agip dar stai cam retras :)) ce naibi e intalnire ne strangem toti ,stam la un pahar de vb...
|
Quote:
NU este aeroport acolo (nu exista asfalt ) ! A fost doar o PISTA DE ATERIZARE pentru avianele mici (Cele care stropeau pomii ) . Este pamat nivelat (adica era , acum sunt numai musuroaie ) ! |
Lukyan maine seara pe la 9 si 15 ajung si eu la agip
|
ok,ne gasesti acolo.Mersi Manu :)
|
Ia sa-mi ziceti si mie cum sta mercedesu de 130 de cai pe langa Honda de 105 ca daca trecuta nu prea mi-am dat seama care pe care...:lol:
Gata sapt viitoare imi fac franele pe spate ,umblu putin pe la motor ,o folie pe ea sa nu ma vada lumea si iesim la o 'plimbare'...;) |
pai nu a dat baiatul ala bine startul ,dar daca vrea lukyan ne dam din nou.
oricum vine un baiat nervos rau cu o tigra care se lauda ca a mers cu ea cu 220 km/h, deci e periculos si a mai zis ca el cand ii da cox la masina are consum de 22% :))))) Ce zici, nu scrii și tu românește?:rolleyes2 Ps: Unele lucruri ar trebui vorbite în privat , „pereții au urechi”!;) |
Quote:
|
si marmota ciocolea inveleata in staniol =)))))))
|
pt ..GTXR... ti se pare ...voi plecati repede..... eu d e fiecare data stau la umbrela la un suc o maslina o vorba.... trec si azi pe acolo dar nu stau mult.....ceva treaba in alta parteee....ne vdem acolo daca e
|
Quote:
pacat ca nu veniti la intalniri...aseara chit ca nu am fost multe masini ne-am facut de cap pana tarziu intr-un mare fel ;) |
salutare , la intalnirile din agip e necesar sa vi cu masina ? (ca eu nu prea am permis) , daca e vin cu taxiu:)):)) e permis?
|
nu are nimeni nimic cu tine...poti sa vi cu vrei
|
Deseara pe la 9 sau va duceti prin oras la un mic ?:D
|
ce mici?ce oras?SNR`istii pleaca in deplasare in noaptea asta :D.
|
lukyan parerea mea e ca nu e 2-0, hai sa fim seriosi. 1-0 e pe drepte, dar nu 2 ;) ca prima data ....
si in deplasarea aceea e vorba de drifturiile alea de care am vorbit noi? |
Quote:
off topic _______________ NO SPEED LIMIT:twisted::chainsaw: |
pana la urma v-ati intalnit vineri seara? pe la 12 am trecut eu peacolo si erau ceva masini...
|
Quote:
da,masini adunate la scandal:)) |
ne vedem in seara asta la agip? pe la cat??? vreau sa vin si eu!
|
pai la ora 21:00.
sper sa ajung si eu... |
la 21 au fost toti deacord ,sa vedem cati vin...
|
Eu nu pot sa va onorez cu prezenta ca mi se buli switch-ul la pedala de frana si nu mai am stopuri :) si la ce magazine de piese auto "de import" avem noi in Tg-Jiu primi numai raspunsul....."nu avem pe stoc, aducem la comanda....dar nici aia nu au pe stoc si trebuie sa o comandam in afara.....da' e de calitate, in 4-5 zile ajunge" :lol: .
Sper s-o rezolv maine ca sper sa-mi ajunga piesa de la Craiova :lol: ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning