![]() |
Re: Stopuri clare!!
Quote:
|
sal apropo de triple ,bun, sa zicem k le faci negre iti dau astia voie la itp cu ele asa???:?:
|
Quote:
|
la a 2 revenire soto itzi da voie dai in masa
|
ma da pana la urma cine face stopurile clare
|
Quote:
|
Quote:
|
si in al 2 lea rand cine e tipul cum iau legatura cu el
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da da aleas negre mie imi trebuie clare
|
Quote:
|
Si la ce pret le face tipul asta?
|
pretul nu cred ca e mare dar cine e tipul asta ma intereseaza
|
Baiatul care le face este o cunostinta de a mea ! Dupa cum am precizat si in primele posturi aveti nevoie de o pereche de triple normale , nu conteaza daca sunt bune sau sparte. Acelea vor fi modificate si din ele se fac triplele clare ! Intrebati pe PM sau pe mail alte detalii pentru ca nu am fost atent la disctuiile de pe topic !
|
de cand cautam sa vad si eu pe un oltcit stopuri .. clare ..
|
Mai e o posibilitate, pt cei care vor stopuri negre! Sa le faca clare si dupa sa le puna folie neagra de geamuri, sau sa le vopseasca,... sa nu mai fie multe straturi.:D
|
Mi-a zis un preten ca e interesat:
Quote:
Multumesc, |
Quote:
|
|
Asemenea stopuri se fac si in buc.
https://img221.imageshack.us/img221/7...0020ky0.th.jpg https://img45.imageshack.us/img45/618/imag003nn4.th.jpg Scuzati claritatea, pozele au fost facute cu tel. |
Quote:
|
In miliatri, iar pretul il stabilesti acolo(o sa caut nr.de tel. al omului si il postez)
|
Vreau Si Eu Un Set De Triple Clare...
Faza E Ca Eu Sunt Din Bacau... Cum Procedam??? |
Salut ma intereseaza daca le poate face cu o mica modificare genetica :D adica vreau sa pun niste stopuri din 2 bucatzi pe spate . Adica sa continue pe haion ..... daca da lasa si tu un nr . Pt cei de aici sincer stopurile alea de Oltcit clare nu sunt nostalgice?:) Vad ca aici pe forum suntetzi mai mult tineret . Daca tot faci un lucru , mai sunt asa frumoase cand vedeti la 3 sferturi de Oltcit-uri aceleasi stopuri ? Cel putin din punctul meu de vedere.... asa vad lucrurile ...daca gresesc spunetzi-mi:) 10x
|
Am un nr de tel de la cel care face stopuri in Militari: 0744.536.790. Eu mi-am facut la el acum un an si ceva semnale fata pentru Matiz. Au costat 60 ron setul. Vorbiti cu el ca face aproape orice. Bafta...
|
triple clare fac si eu la un mil setu...sau pe combinatie,care vrea gasiti pe threadu facut de mine..servus
|
Quote:
|
Omul avea un spatiu intr-un hol de scara de bloc pe Iuliu Maniu inainte de intersectia cu Valea Cascadelor. E o benzinarie Agip pe dreapta cum vii dinspre Politehnica. Puteti sa va intalniti in benzinarie la o adica...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning