![]() |
Re: Modificari - fibra de sticla!
Cat m-ar costa capota asta? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1240738077
|
Te rog, da-mi pe mail niste poze cu ce ai putea sa faci pe megane1. Nu e nici o graba, oricand ai putin timp sa trimiti, sunt binevenite. [email protected]. Multumesc pentru raspuns.
|
Sal , ma intereseaza si pe mine pt un clio sa imi astupi semnu de la reno , badboy , portbagaj shaved. Cam cat ma duce ? in proiect ar fi toata masina dar vreau doar astea pentru inceput
|
aveti pm!
|
1 Attachment(s)
preaguri e21 ca in poza? un pret?
|
8 Attachment(s)
fistaccio* nu am matrita pt pragurile alea, nu pot sa le fac exact ca in poza!
si nishte bari de tt, reparat+ astupat guri de aerisire bara fatza si astupat difuzor bara spate! |
salut!
am un ford focus mk1 fara facelift turnier cu un inceput timid de tuning. as vrea sa ii imbogatesc aspectul cu niste prelungiri de bara (fata si spate) si niste praguri. te rog sa-mi spui ce poti sa imi oferi si la ce pret, atat din kiturile ce le comercializezi cat si un kit custom - preturi elemente nevopsite si vopsite. agreez un stil simplu. mai am o nelamurire: cat de tare sunt afectate elementele originale la montarea prelungirilor si a pragurilor? in afara de suruburile de pe langa arcul rotii se fac gauri suplimentare in caroserie si in barele originale sau se lipesc? multumesc! |
1 Attachment(s)
Stalp 2,3 ceasuri pentru o toyota celica t20 la ce pret faci?
|
3 Attachment(s)
Asa ceva? si la ce pret?
|
octat* nu comercializez kituri si nici nu vad o colaborare la distanta dintre noi! zi-mi tu o solutie.
Patrulei* - ai pretul pe pm pyranha_1984* - imi pare rau, nu am asa ceva! |
2 Attachment(s)
o reparatie la spoilerele din imagine cat m-ar costa?
As vrea daca se poate sa o scurtez pe cea din fata cu 5 cm. astept un raspuns |
7 Attachment(s)
foto mai detaliate.Si unde ai garajul?si cat timp ma lasi fara masinuta?
|
7 Attachment(s)
Salut vreu sa stiu daca poti sa-mi faci ceva din pozele urmatoare,ms
|
8 Attachment(s)
marian zamfir* - garajul e in zona rahova, poti sa-mi lasi doar barile k sa nu te privez de masina!
B-98-NPO* - imi pare rau, nu pot sa-ti fac ce ai tu in poze...doar badboy daca vrei! *later edit- bara fata+spate+praguri la masina personala Alte modificari -astupat manere - montat alarma+motorasele de deschidere pt usi - porbagaj clean - astupat gauri de la bandouri - scos stergator haion - modificat inchizatoare de capota |
cat de bine poate sa arate din fata
|
ti-am lasat un mail,astept raspuns
mersi si spor la treaba |
3 Attachment(s)
cam asa ar fi cu praguri :P
blondule, sa intri pe net sa te intreb cate cva :d |
Quote:
foarte tare. arata chiar bine ford-ul. o intrebare: nu e cam inalta de fata? :rolleyes2 te invit la o plimbare pe la mine pe la curte asa cum e masina! :lol: |
e cam inalta, cred k o sa ii scot arcurile de tot, nu pot sa te incurc cu plimbarea...plm..poate daca imi fac vr-un casco cu 1000e bara:D
|
da, se contureaza bine focusu pan la urma. la inceput eram putin sceptic...
spor la treaba in continuare! |
5 Attachment(s)
sa speram k cei care se ocupa de vopsitorie isi fac treaba bine, k eu stau cam prost cu timpul si nu am putut sa ma ocup asa bine de finisaje!...:(
printre picaturi pleoape pt lancer si o prelungire mica pe spate! |
bari clean fata-spate golf 3 si un bad boy look fibra . as dori niste preturi separat... ms stima.!!!
|
ai pm!
|
Quote:
|
M-ar interesa un pret pentru hood scoop si bad boy pentru un Focus II. Merci
|
1 Attachment(s)
salut!Poti face un spolier ca asta din imagine pt.un BMW E46 320D si daca da atunci la cati bani ma ajunge?
|
telu* as putea sa-ti fac dar acum stau foarte prost cu timpul iar ce vrei tu acolo e de durata!
darianst* ai pm BMW_Zeu* nu pot sa-ti fac spoilerul ala! |
[QUOTE=claudiu lucian;2427942]telu* as putea sa-ti fac dar acum stau foarte prost cu timpul iar ce vrei tu acolo e de durata!
e ok nici eu nu ma grabesc, doar sa mi faci niste preturi ca sa mi fac si eu o idee, imi spui cand se poate, ne facem amandoi timp si o rezolvam |
ok,am inteles ca trebuie o matrita..bine ca nu vreau neparat identic doar sa aduca cu el,ma intereseaza in primul rand gura frontala ms oricum
|
pt un polo din 2000, fusta fata spate bad boy look si parasolar spate ? Un pret, mercii !
|
2 Attachment(s)
si o prelungire pt lancer, neterminata inca!
|
Salut. Cat a costat toata lucrarea la fratele lui Cami ? (Lancer-ul argintiu)
Ma intereseaza in primul rand pleoapele si prelungirea pentru bara fata. Mi-as face si eu asa ceva.. :D |
7 Attachment(s)
Mitshu' ai pm
Nu am mai postat de mult, printre altele, a iesit focusul de la vopsit! |
criminal...bravo
|
apreciez absolut tot ce-ai facut la masina, inafara de capota... n-are nici o treaba
|
Quote:
Blondule...ia zi :) cat ma ajunge o lucrare estetica la tine :) Pai 1 capota, 1 bara fata, 1 bara spate, 2 praguri...4 evazari acolo...mai pe scurt cat ma ajunge sa'mi fac Seicentou sa arate ca la semnatura? :) Vorbim pe PM ;) sau baga id meu (il vezi daca dai cu mouse pe acolo pe la semnatura :) ) |
morpheusmaster* nu prea am timp de proiecte foarte complexe, si nu fac evazari asa cum vrei tu, cum e in poza! pot sa te ajut cu capota si praguri. merci pt aprecieri si bafta cu buburuza!
agent smith* ti-am dat add la mess da nu vrei sa vb cu mne... |
Nu te lua dupa poza de la semnatura ca nu le vreau chiar asa...dami un add pe id care il gasesti la semnatura mea sa te am in lista si sa vorbim in detaliu
|
1 Attachment(s)
Salut,
Cat ma costa astuparea manerelor la usile spate, motorase deschidere usi spate si portbagaj la un C4 berlina? Multumesc, astept raspuns. |
salut, poti face ceva la o bara de golf 4 de fata.. nu am un model anume..poate ai mai facut ceva si-mi poti arata ceva poze..si eventual si un pret, ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning