![]() |
Re: Punto - Sporting LSD-Doors
1800 de euro is LSD`urile pt punto mk2 cu montaj inclus
|
Frumoasa masina.
Bafta la tuning si la cat mai multe premii in 2010!!! |
Cel mai frumos de la noi pana acum .
|
la punto ca despre el se vorbeste . . . . . si daca tot ii la categoria usi suicide doors pt punto ai idee cat costa balamale + montaj . . . . si daca ii varianta care se poate monta cu suruburi fara sa necesite sudat taiat etc ?
|
o sa iti las eu un pm cu preturi ok??
|
ok . . . . si detalii la montare daca poti . . . . in principiu ma intere suicide doors :D
|
2 Attachment(s)
a new pic..stay tuned ;):!::arrow:
|
very mean looking , singurul punto mk2 cu lsd din tara? felicitari :D
|
adevarat ..
|
Quote:
|
frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si sa iei cat mai multe premii cu ea anul asta.....ma intereseaza cum ai facut prelungirea la capota....ceva poze daca ai.....in rest sa auzim numai de bine.....bafta
|
1 Attachment(s)
prelungirea la capota, tito ti-am dat si un pm ..daca esti interesat da-mi un semn:idea:
|
multumesc pt poza....mi-am copiat`o in telefon si ma duc sa i-o arat unui prieten sa vad daca imi poate face asa ceva ca e super mijto....inca odata mersi....bafta
|
ar fi frumos daca nu ai face la fel ...mna..parerea mea ca e mai bine sa fii original
|
Oricum nu arata prea bine, e prea rontunjit pentru forma farului :lol:
|
asa am vrut sa arate..farul e rotund..nu am vrut bad-boy drept..cum isi face toata lumea..capota da ffff bine cu linia barii fatza si cu aspectul rotunjit al masinii ..era oribil daca puneam bad-boy ascutit..
|
Frumos si discret ... Bravo ! Spor la premii , masina merita
La interior? Ceva modificari in plan? |
la interior urmeaza niste panouri de usi noi pt 2 sau 3 difuzoare.. si un up-grade la sound cu tot cu estetizare ..sa fie "timp" numai :D
|
1 Attachment(s)
un mic VT..pareri astept :D :arrow:
|
O faci rosie ? :D
|
e doar o idee..inca ma gandesc daca sa o pun in aplicare, rosu cu plafonul negru
|
baga un rosu frumos... eu am gasit un rosu de la lamborghini, rosso targa parca era ;).
|
nu vreau rosu tipator..oricum mai este timp pana la vopsit..intai trebuie evazat..tre sa vina alte jante..si apoi vopsitul
|
gaseste o combinatie mai buna si de culori si cum sa vina imbinate ;)
|
nu nu, astea raman :D
|
De ce nu o lasi negra, si cu plaforul rosu? :) e una pe puntomk2 . co . uk cam asa, si arata f bine ;) ceva mai deosebit decat plafonul negru
|
foarte frumoasa masina!!!:!:
|
@ r4mp : nu-mi place sa fac cum fac altii..si sa ma iau dupa ei..
@ the mig : multumesc pt apreciere :D |
:lol: Iar plafonul negru este o noutate?
|
pt punto e o noutate, dar rosu mat cu negru mat..e si mai si ;)
|
In weekendul acesta am fost la timisoara la real drift show, si nu m-am intors cu mana goala , m-am intors cu 2 premii "Top Car Audio" si "SPL event Record" cu 148.1 dB
|
felicitari pentru cel mai reusit punto de la noi :D , ma motivezi si pe mine sa o iau pe urmele tale :P
|
mersi man, chiar te rog, ar fi frumos sa fim mai multi italieni in lumea nemtilor :D
|
foarte frumos fiatu :) imi place ... am auzit ca pregatesti ceva surprize :D ... sper cat mai repede ... bafta ;)
|
Bogdanele ce sa mai zic, esti etalon pentru fanii fiat punto din romania.
Dupa ce am sa termin si eu cu masina o sa facem o intalnire la tine la cluj, sper. Bafta ! |
sunt intalniri fiat in cluj in mod regulat
|
Quote:
|
faci curioasa lumea :P
|
20 Attachment(s)
Cateva poze de la KOE Cluj si de la o sedinta foto..enjoy 8) Stay Tuned :arrow:
|
Bogdan e posesorul unui punto fff misto! Asa masina, asa om. Ma bucur fff mult ca neam cunoscut fc2fc, ca ai avut 2 minutele pt mine cand mai treceam pe langa punto tau care ma impresionat absolut. Intotdeauna pozele spun o alta poveste...in realitate poate fi mai misto sau mai naspa masina...in cazul de fata e 1 varianta...muuuuuult mai misto! Incinta aia e dement gandita, realizata...masina in sine e frumoasa si frumos lucrata...e o masina reprezentativa a clujului si e vis...
Congrats Bogdan!!! Sa ne vedem cu bine la alte eventuri si muuuult succes cu masina! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning