![]() |
Re: KIA pr0XYD
asteptam poze dupa ce termini!
ce jante ti ai tras domnu? |
1 Attachment(s)
Mama nu mai trece frigul asta!!!!!
Saptamana asta pe la vreo miercuri sper sa fie gata evacuarea. Jantele sunt Carmani CA3 urc si o poza. |
frumoase jantele , 16 sau 17? Pret?
nu mai fi secretos asa :) |
Salutare!
Jantele sunt pe 17,le-am cumparat cu 200 si ceva de euro cu tot cu transport. |
Pret foarte bun,de unde le-ai luat,sa nu ne spui ca sunt si noi,ca ma bagi in boala la pretul asta :D .Sa le stapanesti sanatos.
|
idem @PH86MIN
la banii astia vreau si eu.. |
Acum am iesit de sub masina,am reusit sa termin evacuarea,care se aude demential.Nu am apucat sa o vad prea bine ca era lumina cam slaba la garaj,dar si asa pot spune ca sunt f multumit de rezultat.
Maine am sa fac cateva poze si eventual si un film. Acum ca evacuarea e gata pot sa ma apuc de prelungirea spate....si apoi de cea fata. Cat despre jante,da sunt NOI.Cineva le-a comandat pentru un Santa Fe dar nu i-au placut si le-a scos la vanzare.:D Numai bine si bafta tuturor! |
4 Attachment(s)
Trei poze si un film (facute in graba)cu evacuarea.Precizez ca prelungirea va acoperi si redefini decuparile pe unde ies tipsurile.
|
Bravo Andy..Spor la treaba in continuare......Mult noroc
|
mda, ii schimba complet aspectul. arata bine bine
|
Foarte frumos..... Bravo :rockon:
|
salut poti sami spui si mie unde tiai facut cutia la sub?daca nu te deranjeaza intrebarea.o zi buna sa ai bafta
|
scuze ca am postat de doua ori dar am avut ceva eroarare,daca vrei imi raspunzi daca nu nue problema.o zi buan si bafta in continuare la proiect
|
Nu se supara nenea 0XYD-u' daca zic (cred): e facuta de el. :D
|
Quote:
|
Multam de interventie Mustang,uneori ajung mai greu pe forum...:oops:
Pai cum ai aflat deja cutia este facuta si calculata de mine,are un Vb de 40 sau 42 de litri nu mai tim minte ca am calculat-o acum un an.La acest Vb si o putere instalata da 800 de wati RMS are un SPL de 141.1 dB.Cutia nu am conceput-o special pentru competitii SPL dar cred ca daca fac ceva reglaje si cu un aport de putere(trecand amplifurile pe 2 Ohmi) pot creste performantele... |
Felicitari drace pentru prima pagina! Hai cu jantele alea'!!! show's something NEW!
|
Felicitari pentru masina,foarte frumoasa.
Am o nelamurire. In pozele anterioare aratai cum ai scos,apoi acoperit semnul de la Kia pe portbagaj. Apoi in noile poze cu evacuarea (sa o stapanesti sanatos) apare semnu..->Nicio schimbare. Sau gresesc eu?:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Salut
In primul rand multumesc pentru aprecieri. Pai in locul semnului si al butonului de deschidere pentru portbagaj,am facut un capac,numai ca nu am gasit un buton pentru deschiderea din interior(vreau ceva dedicat pt auto un buton de la alta masina , nu vreau sa pun butonele si butonase....) si nu montez pana nu rezolv problema asta,+ ca acel capac trebuie vopsit si va merge la vopsit odata cu prelungirile. Imi pare rau dar o sa mai dureze putin. Morph jantele le-am pus pe masina doar asa de proba si arata demential numai ca TREBUIE NEAPARAT SUSPENSIE. |
Quote:
|
Salut.
Felicitari pentru masina, e super. Dar am si eu o intrebare, vinzi un amplificator sau macar o mica recomandare :D Multumesc |
Salut Andy,abia acum am vazut threadul tau. Sper sa ne mai vedem pe la Piatra ca is curios cum mai arata masina ca nu am mai vazut-o de la KOE :) Salut !
|
3 Attachment(s)
Azi am reusit sa ajung putin pe la hala si sa incropesc ceva pe la prelungiri...
Asa un mic aperitiv... TO BE CONTINUED |
Frumos proiect. Imi place cum arata portbagajul si sunt tare curios cum va arata spatele cu evacuare dubla dupa ce faci prelungirile.
|
Salut,imi poti da si mie id-ul tau de mess pe PM,ca as vrea si eu sa te intreb cum ai conectat statia la player,pe unde ai tras cablurile,etc.Ms :)
|
2 Attachment(s)
Salutare!
Azi mi-am dat comanda de un set de arcuri - 30/30 mm,tare greu o sa mai treaca timpul pana am sa intru in posesia lor. Mai am putin si termin prelungirea spate si acum o sa atasez 2 poze cu prelungirea fata in faza bruta. Calitatea pozelor nu e prea buna dar pana ajung cu aparatul pe la hala am apelat la telefonul unui coleg forumist... Bafta la toata lumea |
4 Attachment(s)
ala bala portocala, andy se joaca cu banana...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze mai clare cu prelungirea fata. Prelungirea spate e aproape gata si ea,am inceput sa lucrez si la praguri(aici e putin mai greu dar sper sa o scot la capat),zilele astea o sa revin cu poze la prelungirea spate si praguri. Numai bine la toti. |
3 Attachment(s)
Salutare
Revin cu un mic update. Prelungirea spate e si ea gata,mai trebuie decupate elementele ce au contribuit in procesul de pre-fabricare.M-am apucat de praguri si sper ca pana miercuri toate elementele sa fie gata,ca sa poata pleca spre pregatire si vopsire. Poze cu prelungirea spate si cu simularea pragurilor. Over and out! |
3 Attachment(s)
Prelungirile au fost vopsite si au iesit foarte bine,pe la o miercuri o sa le montez pe masina,pragurile mai au si ele putin(adica cel dreapta trebuie pregatit) si ajung pe mana vopsitorului.
In rest nimic nou,arcurile inca nu au ajuns,vremea asta de doi bani se joaca cu nervi mei si mai sunt atatea de facut si atat de putin timp. Cam atat pentru aceasta ora,va doresc numai bine si spor la treaba. |
7 Attachment(s)
Revin cu poze reprezentand masina "gata",si spun asta deoarece asta este doar o cosmetizare de tranzitie,impinsa de la spate si de deschiderea oficiala a sezonului de evenimente.
Masina a fost prezenta la 4tuning days unde a primit si un premiu pentru sistemul audio.Imi pare rau ca nu mi-au ajuns arcurile pana in eveniment sa pot duce masina completa,dar si asa a fost bine. |
Felicitarile mele Andi! Ai fost unul dintre cei care siau meritat premiul din plin fara indoiala! Pacat ca nu au ajuns arcurile dar a fost mai mult decat bine si asa. Spor la montat arcurile si asteptam niste poze marca F0CS cu masina :)
|
Felicitari pentru participare. Printre alte chestii care mi-au placut la masina ta, mi-a placut mult aranjamentul din portbagaj.
|
F bine arata masina ta, iar jantele imi plac in mod deosebit. Un astfel de model as fi ales si eu, dar cand sa dau comanda -> stoc 0 :( asa ca mi-am luat unele asemanatoare :P
|
Probabil cel mai frumos Pro Cee`d din tara. Felicitari !
|
Multumesc de aprecieri.
La inceput eram putin sceptic de felul in care o sa arate jantele astea pe masina(le-am luat la jumatea lui noiembrie si abia pe 11 martie le-am pus pe masina) dar acum sunt foarte multumit,ara foarte bine si se integreaza si cu prelungirile,cel putin asta e parerea mea. Acum i-au o mica pauza,dar in curand o sa ma apuc iar de masina.Asa ca planuri de viitor: -fete de portiere care sa integreze difurile de bas medii si medii -sa montez arcurile(am primit info ca abia cand am dat comanda,cei de la apex au sesizat ca nu mai au nimic pe stoc). -traseu de admisie aer din inox -o mica-mare surpriza. Ordinea nu va fi chiar cea enumerata. Numai bine si bafta tuturor. |
Quote:
Mult succes colegu' Andi. Eu chiar is curios de viitorul XYDului |
Cum rezista jantele pe drumurile noastre? Sunt de 17"?
|
Morph vestea buna e ca vineri sau sambata asta depinzand de curierul din romania,ar terbui sa am arcurile acasa:D + inca o mica achizitie.
@Tracid-da ajntele sunt pe 17 si momentan am cauciucuri cu talon de 40,si rezista bine.Chestia e ca sunt mult mai atent la starea drumului si imediat dupa ce am montat jantele,am fost la casco sa le trec in asigurare,asa ca sa-mi fie acoperit orice moment de neatentie. |
Hai cu suspensia :lol:
Mor de curiozitate cum o să arate maşina cu arcurile noi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning