![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Preturile la masinile din prima pagina sunt negociabile...
|
5 Attachment(s)
G3 VR6, 1995, motor refacut, arata si merge superb, 2200 euro.
|
4 Attachment(s)
Mercedes-Benz E300, berlina, diesel, 230.000 km, 1997, 2800 euro negociabil.
|
salut,
La ce pret poti aduce un M3 E36 3.2l 321 CP, 6 viteze, poare fi si lovit, dar fara sa fie atins trenul de rulare, motor, cutie, cardan, etc?? Raspunsul promt va fi extrem de apreciat Razvan |
4 Attachment(s)
Asa la repezeala, am gasit asta, dar daca nu te grabesti foarte tare mai caut.
Bmw m3 e36, cutie de viteze versiunea evo (habar n-am ce inseamna ):), volan pe stanga. 4200 euro adus la cluj |
Quote:
si daca pretul nu e fix, pare interesanta oferta... Razvan 0723/867777 |
E motorul de 3.2 cu cutie in 6 trepte.
Pretul nu e fix, dar depinde de pretul final la care va ajunge pentru ca e la licitatie. Daca nu ti-e foarte urgent, pot cauta si mai ieftin, dar cu volan pe dreapta.Asta e o intamplare ca am gasit-o cu volan pe stanga. |
10 Attachment(s)
Inca unul...asta mai scump.5000 euro.
BMW M3 3,201 cc,321hp, 6 trepte viteza, 113000 miles(170.000km),din 15 Nov 1996 Air Conditioning, Climate Control, Electric heated seats, Leather Seats, Power-assisted Steering (PAS), Power Locks, Power Seats, Power Windows, Tilt Steering Wheel,Alarm, Anti-Lock Brakes (ABS), Driver Airbag, Electronic Stability Program (ESP), Immobiliser, Passenger Airbag, Rear seat belts. |
10 Attachment(s)
1994, motor 3000, 5 trepte, 192.000km(120.000 mile) 4200 euro adus la cluj.Gata cu asta ca umplu topicul...In principiu undeva pe la 4200 euro ar fi un m3 e36.Cina e interesat, pe prv de acum.
|
merci,
ai PM |
Volvo S80, pret negociabil, Audi a4 tdi la fel, vw t28, passat tdi...De pe prima pagina.Mazda mx-5 2000 euro, g3 r6 2200 euro, mercedes e 300 diesel.
|
sunt f rare masinile cu volan stanga acolo ???Pt ca m-ar interesa si pe mine sa imi aduci una de acolo doar daca sunt sanse sa gasesti ceva direct cu volan stanga cum a fost de ex m3 ala ???
|
M3 ala chiar a fost o exceptie.Cele cu volan pe stanga au pret mare, deoarece sunt cautate de cumparatori dinafara angliei.De obicei gasesc doar cu volan pe dreapta.
|
am inteles alea cu volan stanga preferi sa le iei u sa le dai mai departe pt ati scoate ceva calumea la ele ......niste site-uri cu anunturi auto din anglia de acolo imi poti da si mie te rog sa imi fac o idee daca se merita ceva sa fac ??pr prv sau aici mc frumos
|
Google poate face minuni...
|
De curiozitate te intreb ptr ca vad ca postezi foarte des ,ai facut vreo afacere de pe urma forumului sau doar ai raspuns la intrebari stupide ? :D
|
lasa-i omului thread-ul in pace!!daca omu aduce masini din anglia, poate le vinde mai usor aici decat in targ!!
|
Terz1al...ai pm.
|
Sus cu el...
|
salut un audi a6 din 2000 motor 2,5 tdi cutiea automata poti sa aduci si la ce pret?
|
Intreg sau lovit vrei sa fie?Berlina...break?150 hp...163?Poate fi si din 1999?
|
ma intereseaza partea fata sa fie intreazga motor de 150 cp tip AKN cutie automata
|
nu conteaza ce an e sau daca e berlina sau break motoru sa fie de 2,5 tdi 150 cp tip akn cu tie automata
|
Am cautat si mai jos de 4000 euro adus la cluj nu gasesc deocamdata, pentru ca tot ce am gasit sa corespunda cerintelor tale sunt masini intregi.Este unul care ma gandesc ca il aduc mai ieftin(la un 3000 euro poate), dar si asta e la licitatie, deci nu stiu sigur cat va ajunge:mai dureaza inca 4 zile, dar problema e ca are motorul dus.Mai caut si daca gasesc ceva interesant intre timp,te anunt.
|
niste poze ??id de mess e ca aici piticu_4u
|
Daca ai si raspunde pe messenger...
|
nu merge nu stiu de ce mai da odata add
|
cat este cel mai ieftin 407 pe care poti sa-l aduci?nelovit,stare buna...
|
4300 euro cel mai ieftin.Daca imi dai niste date mai exacte iti pot zice pretul mai exact.Diesel 2.0, 2004, 200.000km.
|
Quote:
|
Pretul era de 4300...scuze.Am modificat dupa, dar deja ai fost vazut asa cum l-am scris.Ideea e ca undeva in jur de 4300-4500.
|
Anunt valabil...Audi albastru de pe prima pagina e la pret negociabil...la fel cel gri si t28-ul.Cine e interesat, veniti cu oferta de pret.
|
sal ma intereseaza si pe mine un bmw 318 tds limuzina cu motorul bun cam pe la ce bani o aduci ????urgent
|
5 Attachment(s)
BMW 318 tds, 4 usi, intreg, stare buna de functionare, 1996, 230.000km, 2300 euro adus la Ploiesti...sau acolo unde esti tu.
|
Mazda mx-5 si g3 vr6 s-au vandut...Raman in continuare celelalte valabile.Astept oferte de pret...
|
ma intereseaza si pe mine un vectra b model scurt(cu stergator pe luneta spate),daca se poate cat mai full(nu ma prea intereseaza motorul dar daca se poate un turbo) si un urs bun la caroserie
ms mult |
9 Attachment(s)
Asa scurt...la o prima vedere o vectra se invarte pe la 1900 euro.Iti trimit un exemplu care ar fi 1800 euro adusa unde te intereseaza pe tine.
2000 VAUXHALL VECTRA 2.0 SRi 140 5dr Hatchback 143,000 miles, 5 Door Hatchback, Green, Petrol, Manual, 3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote control, Quality Sound CD/Radio with Removable Front Panel, Switchable Traction Control, One Touch Electric Windows, Electric Heated Mirrors, Sports Seats, Driver and Pasenger Air Bags, Large Display Computer, Cambelt last changed at 128K, Service History and all MOT's, All tyres are good - 3 new ones on the car and the spare is unused It's reliable and starts first time every time. To my knowledge it's never been involved in any accidents. It does have a couple of small bruises - shown. De urs ma mai uit, nu prea am timp acum, dar ma gandesc undeva pe la 1400 euro. |
Anunt valabil.
|
Anunt valabil...
|
Imi poti spune te rog daca poti aduce si cu cat un Lotus Elise 111R ...din 2004..cat mai vechi defapt,am vazut niste anunturi si aveau ca pret 11.000 lire numa si nu prea imi vine sa cred,probabil tu mi'ai putea da un raspuns..astept raspuns te rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning