![]() |
ii lipseste stickeru' cu BOSS de pe luneta... :)
|
Re:
Quote:
Asta nu e nimic. Eu am vazut acum vreo 3 ani un maner de la aragaz pe post de eleron ! ...ati citit bine.... maner d-ala de la usa cuptorului. :))) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
STATI CA VA DAU EU CEVA FRUMOS ACUM:
ASTA A FURAT TURBOREACTORUL DE LA CERNOBAL :lol: :lol: :lol: :D :D |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
uitati l si pe asta cu lansatorul de rachete!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :boxing: |
1 Attachment(s)
hai ca asta este ultima vad ca este mort topicul asta cu toate ca era destul de interesant :!: :!:
superba alfa :D :D :D :D imi pare rau ca nu mai am poza din spate sa vedeti cate eleroane avea :roll: ii mai trebuia un colant celebrul vultur :blahblah: |
nu mai iese nimeni la interval :?: :(
|
2 Attachment(s)
uite aici :)
|
o sa vina mai inkolo niste poze ku un papuc de curse :wink: :wink: :wink:
|
5 Attachment(s)
lasa ca ma bag io.... nushtu daca le-ati mai vazut vreodata da oricum merita vazute...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
uitatil.... veriga lipsa a tuningului autohton...dacia papuc
|
Incredibil ...ala si-a montat gura de aerisire invers ... :D :D :D
|
pai a pus o sa vaza\" ochiu' lui cum vine frate pe masina.......din :D fata
iti dai seama cand conduce :shock: :shock: mama ce meserie am in mine :wink: |
Papucul ala l-am vazut in realitate la Candiano, eram cu un prieten si am ras de ala vreo jum de ora!!!
|
1 Attachment(s)
din ciclul : \"Masinile lui Mos Cracila din Ferentari\", \"Japan Rrom TuNNing\" sau \"Cum facem dintro dacie un kitch maaare\" :lol:
|
bai ce poze frumoase fac 8) , chiar pare draguta :shock: :shock:
|
hello
sa moara petrica daca nu m-am prapadit de ras!! Nu le-o fi rushine cu mashinile alea mah?
|
Statzi calmi ca in Constantza sunt 2 care si-au pus prizele pe capota invers ...
Acum nu stiu numai prieteniilor ca sunt niste retardati , ci toata lumea. |
si eu care credeam ca numai rromii din constanta pun garduri d-alea pe luneta din spate. pacat de bmw ul ala ....
|
Si in legatura cu priza de aer, stati linistiti ca e gandita treaba. Ce ii trebuie in fata, ca oricum bate vantul prin imbinarile aripi, capota, masca fata.... Priza de aer este pusa pt. cand merge cu spatele. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :lol: :) :lol:
|
dacia aia cu desenele alea pe lateral este si pe autovit ....oricum,penala la fel ca toate care au fost postate aici :shock: :D
|
Ceva aiurea si tampit
3 Attachment(s)
Azi in drum spre casa am dat de un cretin care uitati ce a putut sa scrie pe masina :lol:
PACAT DE SPRAY :) |
Re:
Quote:
|
Nu tuning, nu e chich, da e senzational cat a putut omu asta sa puna pe masina. De la departare, eu si inca un prieten am crezut ca e masina de gunoi, dar nu... era omu cu canapeaua!
SAL http://www.vrooomracing2.as.ro/omu_cu_canapeaua.jpg |
asta cu \"utilitara\" lui e adevarat rau de tot :D :) :D :) :lol: :lol: :lol: :D :)
|
3 Attachment(s)
check this out...... :twisted:
|
asta da rusine pana si la orice dacie de prost gust, a stricat masina mai rau de cat era
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
mi se pare mie sau asta are jde mii de eleroane :lol:
|
Ala e GPS-ul sau antena de la TV prin satelit, inca nu mi-am dat seama!!! :lol: :lol: :lol:
|
Cate eleroane are Dacia aia? eu am vazut 3 (din care unul peste altul) si + suportu ala care din cate se pare e pus pe post de eleron... niiiiice!! NOT!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
LooL am vazut pe viu dacia gri :)) prea incarcata...mult prea incarcata :))
am si eu o poza..parca am mai vazut pe un topic pe aici ceva asemanator..:) dar oricum,...ma amuza ori de cate ori o privesc :)) |
Frateeeeeeeee, ce-i asta? :shock: :shock: Eu nu am mai vazut in viata mea asa porcarie de masina! :lol: Sau poate s-au gandit sa o faca limuzina in genul cum fac cei din afara din ferrari, hummer etc!
|
LooL! culmea,sunt scoase de UAP Dacia asa...:)) stiu,suna surprinzator,dar asa este :D erau nuj ce masini de asistenta...Sebastian ne-a lamurit pe alt topic :D (nu il mai gasesc :D )
am gasit-o si pe a 2a :D |
1 Attachment(s)
scuze :D
|
CEl mai tare kitch la vazut la mine in oras ....e de tot *** un taranoi care a dat de bani si -a luat skoda superb si ce credeti k a facut? Numai tampenii:
-a lipit pe faruri foli mata de parasolar ca si cum ar avea sprancene si sus si jos -coada de rechin sus pe plafon in spate -si pe portbagaj a lipit sigla M3 si TDI asta a pus capac - -am uitat sa spun k isi pusese si parasolar ...de aia si lipit si pe faruri ca-i ramsese si sa nu-l arunce |
LoooL! daca o prinzi la poze....te rog sa ii faci cateva...sa radem si noi bine :)) :))D:D:D:D::)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning