![]() |
Re: Folii omologate marca SUNTEK (SUA) la cel mai bun pret!
Quote:
RECOMAND 100% ... Am pus la 2 masini folie si baietii lucreaza foarte curat si raport pret/calitate f bun ! +1 si Topic Sticky ! |
Quote:
Multumim!!! :-D We can do it fast,... we can do it good,... we can do it cheap..... pic any two .... ;) |
puteti sa dai folia veche jos , sa pot sa pun alta in loc ? daca da ... cat ma costa toata afacerea .... a si recomand si eu foliile astea ... la una din masini am folie de la ei
|
Quote:
0341-447448 pt ptogramari! :D |
a :) am uitat sa specific ... eu un tico
|
Quote:
|
Recomand !!!
Azi am fost la Autoglass Xpert Center sa`mi pun folie pe spate. A iesit ft bine iar folia este de calitate superioara , deci nota 10. Multumesc !;) https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=85 |
cat ma costa si pe mine la un citroen hatchback c4 2005 luneta si geamurile din spate?:???:
|
2 Attachment(s)
Astazi am montat si eu folia la Autoglass Expert Service si ii recomand pe aceasta cale! Sunt profesionisti in ceea ce fac. Folia este de calitate. Multumiri pe aceasta cale!
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...20#post2394620 |
am auzit ceva de folie mologata pe fatza ? ceva mai deschis k pe spate..
|
As vrea si eu sa stiu un pret pt luneta+spate si un pret pt luneta+spate+fata(omolagat) la un hyundai i30
|
Quote:
|
Spate 390 ron
Fata 120 ron Preturi cu TVA! Garantie 5 ani! :D Programari la 0341-447448 Quote:
|
Spate 390 Ron
Fata 120 Ron TVA inclus! Garantie 5 ani 0341-447448 __________________________________________________ ______________ Quote:
|
Quote:
|
pentru un opel vectra combi ? spate+luneta? omologate?
|
Quote:
Garantie 5 ani (inclusiv la decolorare) Programari 0341-447448 |
pt scirocco ? cat a junge.
|
folia omologata pentru fatza ce transparenta are?.. si daca geamurile au tenta din fabrica se mai pot pune ?.. iar daca pe spate am deja folii omologate si vreau sa pun mai inchise se pot pune peste doar pe laterale fara omologare ?
|
Pt un VW Golf IV, geamurile laterale spate si luneta, cat ma costa ?
Care este cea mai inchisa folie pe care o aveti ( % ) ? Numai bine ! |
puteti monta pe fata folie cu transparenta 50 la suta? nu e foarte inchisa. acordati omologare? va multumesc
|
Quote:
Putem sa punem si 5 % pe geamurile din fata dar fara certificatul de conformitate si fara timbre. Singura foliela care dam certificatul si punem stickerul pe geam este cea cu 70 % si 75 % transparenta. Mai multe deltalii la 0341-447448 |
pentru un chevrolet lacetti sedan luneta+spate+fata cam cat m-ar costa?
MS |
Quote:
-luneta+geamuri spate 420-20%=336 lei -geamuri fata 120-20%=96 lei Total= 432 lei Garantie 5ani! Programari la 0341.447.448 |
doar pentru laterale spate neomologate ?..cele mai inchise.. am deja omologate..daca s-ar putea pune peste ...
|
Pentru un Kalos (lateral spate + luneta)? Am mai pus la un Aveo la dvs. Multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Am postat acum 2-3 saptamani, dar nu mi`a raspuns nimeni !
Ma intereseaza laterale spate + luneta , pt un Golf IV ! Aveti timp sa le puneti pana " la anu` " :D Daca da, cand pot sa trec pe la voi ? Poate de data asta imi raspunde cineva ! Numai bine |
geamuri fata daca se poate pentru logan .... puneti si parasolar
|
4 Attachment(s)
Inca odata recomand pentru cine vrea folii de calitate.
Am fost si am montat pe un Matiz. Poze mai jos.. |
pe un golf 3 cat mar costa fata spate ?
multumesc |
Quote:
Pentru Golf 3 cu 2 usi + hayon = 270 lei Pentru Golf 3 cu 4 usi + hayon = 330 lei Preturi cu TVA! Garantie 5 ani! Parasolar parbriz gratuit! Mai multe pe http://www.glass-solutions.ro/catego...aj-folii-auto/ Sunati la 0341.447.448 pentru programari! |
Pentru un Audi A4 model nou ? vreau pe toata masina , ceva discret prin care sa se vada inauntru dar sa se observe ca e folie
|
Quote:
Salut! Avem in jur de 15 modele pe stoc din care sa alegeti ..... Eu va pot recomanda foliile SUNTEK UltraVision (se mai numesc si filtru selectiv infrarosu pentru ca lasa lumina sa treaca si blocheaza in jur de 80% din infrarosii si 99 % din UV) si au transparenta 50 % sau 70% . Acest tip de folie este mai rar pe piata din Romania... dar clientii sunt din ce in ce mai selectivi in ceea ce priveste "calitatea stofei" .... Bineinteles ca cel mai bine este sa treceti pe la atelier sa vedeti modelel pe care le avem si apoi sa luati o hotarare. Pretul pentru toata masina (inclusiv geamurile din fata) variaza in functie de tipul si performantele foliei alese intre 430 si 530 lei ..... Pentru detalii puteti suna si la 0341.447.448 sau puteti vizita si www.glass-solutions.ro |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Recent am pus folie si la o Skoda Octavia modelul nou, la fel recomand pentru cine vrea calitate, revin cu poze mai tarziu. |
ANUNT!
Caut un VW New Beetle (exclus cabrio) din Constanta sa-i pun folie SUNTEK gratuit daca imi permite sa filmez montajul. Retin masina cateva ore .... Daca stiti pe cineva din Constanta cu o "broscuta" modelul nou va rog sa-i transmiteti oferta mea. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii august. Multumesc anticipat! Dan Mihai 0747.377.343 |
ai pm
|
Va salut !
cat ma costa un parbriz cu banda verde sus + montaj pentru un TICO ? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning