![]() |
in 2004 pretul de lista era Forester 2.5XT 5MT** 26,400 € CIP
eu am luat cu 25500 CIP . e varianta fara GPS . la noi nu s-a adus automat pe modelul 2004. |
Re:
Quote:
Sa intelegem ca s-au mai ieftinit? Foarte bine sa aduca cu adaos mai mic. |
prf
PERFORMANCE: Max Speed 134mph/ 0-60mph 5.7s
FUEL CONSUMPTION: (urban) 19.2mpg / (extra urban) 33.6mpg / (combined) 26.4mpg STANDARD SAFETY FEATURES: Twin front and side airbags, ABS with EBD |
On the Road
The 2004 Subaru Forester 2.5XT scats 0-to-60 in 5.3 seconds. Not long ago, such a rapid rush was the province of sport sedans or cars. But not once did I climb behind the wheel with less than a grin on my face. I scatted across intersections and stunned Mustang drivers. \"What is that?\" I could almost hear them ask. Well, it's almost a Subaru WRX with a boxy body, that's what. Its four-cylinder, 2.5-liter boxer engine pumps out 210 horsepower at 5,600 rpm and 235 lb-ft of torque at 3,600 rpm. And it weighs only 3,210 pounds. Atop that 2.5-liter four is a turbocharger detuned from the WRX specs, but providing enough boost to snap heads back. Don't worry about tire spin on launch, even in the worst of conditions, thanks to Subaru's all-wheel-drive all the time. The clutch is light and easy to engage. A five-speed manual transmission is standard and shifts without fuss. Braking is not up to acceleration, but sufficient for non-rally use. An anti-lock brake system is standard. Gas mileage is estimated at 18 city and 23 highway. Figure about 20 if you drive it hard, as it begs to be driven. Begs? It rips off a quarter-mile in 13.8 seconds, an eyeblink slower than the almost-$90,000 Porsche Cayenne Turbo sport-utility. Ce spuneau de cel de 2004 cu 210cp. |
|
Eh...atunci...importa un motor de STI american de 2.5 kile...si de un twin-scroll faci tu rost...poate chiar de la al tau.
Si eu sint vinator dar nu pot sa merg la vinatoare cu Subaru. Mi-e mila de ea. Pe de alta parte e drept ca unde mergem noi la vinatoare sint drumuri...pina destul de adinc in mijlocul padurii dupa care trebuie sa o iei la picior. Pentru asta sint minivanurile :-) si sper ca pe la sfirsitul anului asta sa schimbam Chevy Venture-ul cu un Honda Odissey sau Toyota Sienna AWD. Musai minivan, musai AWD. Ah...by the way...in Illinois nu ai voie decit cu shotgun-ul la vinatoare....chiar daca se vind si AKM-uri. I love my semi-auto. http://www2.uic.edu/~bcatal1/etceter...%20(Small).JPG Quote:
STi GT / Outback XT WRX Forester XT Treaba cu XT-ul ala de 5.3 secunde este fabulatzie. 230 bhp, 235 lb-ft - mai putzin ca GT-ul meu, mai greu si cu aerodinamica de usa de garaj...si vrei sa ma bata cu juma de secunda ? Cred ca ala 5.3 este 6.3 sec. Hai noroc ! |
Cartea declara 5,9 dar nu e vorba de hard start.
Dupa carte un sti face suta mai lent ca un m3 dar in paralele se intalnesc deabea pe la 400m. Eu nu sustin cei 5.3 habar nu am cat face dar a mea va face sub 5. |
1 Attachment(s)
In elvetia cu super norme de catalizare se declara asta:
|
aproape de real...
6 Attachment(s)
Asa arata a mea!
|
aproape de real...
3 Attachment(s)
...
|
aproape de real...
3 Attachment(s)
Cam asa arata al meu.
|
sa inteleg ca deja o ai in garaj sau ai dat comanda?
sincer kiar as vrea sa vad ce faci si cu un asemenea suv... :wink: |
Re:
Quote:
E comandata. Dar aia e culoarea bordul si cred ca si tapiseria. Ce sa fac ii pun carlig de remorca, cumpar platforma si car dupa ea Impreza de curse. O sa-i cresc usurel puterea si cam atat. O sa o folosesc zi de zi... |
Re:
Quote:
|
ok deci o sa fie un subaru care tracteaza un super-subaru interesant...deabia astept sa vad impreza la start ca pana acum nu am vazut-o in actiune...si poate te vei da vreodata si cu forester!
din curiozitate vrei sa ii skimbi turbina si la forester sau doar kestii \"marunte\" cum ar fii chip,filtru,evacuare? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu vreau alta turbina, e ok ce are ea si performantele la demaraj sunt la 230cp de porsche boxster. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Dnule Sebastian la cursa din februarie de indemanare veti avea acest Forester?nu de alta da as vrea sa il vad asa ptr ca modelul nou nu prea l-am vaz prin Bucuresti...apropo la indemanare mai avetzi vreo mashina?adica acel RC sau v-ati luat alta masina? :wink:
|
Re:
Quote:
Poti sa-mi spui direct pe nume nu trebuie sa-mi spui domnule si as fi incantat daca nu ma injuri.nu cred ca respectul se poate conditiona de forma de adresare atat timp cat aceasta e civilizata. |
US-Fachmagazin „Car and Driver“ kürt den
Subaru Forester 2.5XT zum „Best Small SUV“ Der Subaru Forester 2.5XT hat den Titel „Best Small SUV\" des renommierten amerikanischen Fachmagazins „Car and Driver“ gewonnen. Zum zweiten Mal in Folge setzte sich das SUV des weltgrößten Herstellers von Allrad-Pkw in der Kategorie „2005 Best Small SUV\" durch und verteidigte seinen Titel gegen so hochkarätige Gegner wie Chevrolet Equinox, Ford Escape, Ford Escape Hybrid, Hyundai Tucson, Jeep Liberty Diesel, Jeep Wrangler Unlimited, Kia Sportage, Land Rover Freelander und Mercury Mariner. Das populäre US-Fachmagazin„Car and Driver“ kürt jedes Jahr die besten Fahrzeuge in fünf Kategorien: 1. Small Sport Utility Vehicle 2. Large Sport Utility Vehicle 3. Luxury Sport Utility Vehicle 4. Pickup 5. Van. Das Votum der Juroren für den Subaru Forester 2.5XT in der Kategorie „Small Sport Utility Vehicle“ fiel eindeutig aus: „Der Forester 2.5XT ist eines der wenigen Fahrzeuge, die sportlichen Fahrspaß, Vielseitigkeit und hohen Gebrauchsnutzen gleichermaßen in sich vereinen.“ Besonders der Turbo-Boxermotor kam bei der Jury gut an: „Das Aggregat beschleunigt den Forester in 5,3 Sekunden von 0 auf 60 Meilen pro Stunde. Damit ist er schneller als jedes andere Fahrzeug seiner Klasse.“ Beschleunigung und Fahrleistungen des Turbotriebwerks wurden insgesamt besonders hoch bewertet. Über Subaru Subaru ist der weltgrößte Hersteller von allradgetriebenen Pkw. Die Marke gehört zum japanischen Konzern Fuji Heavy Industries (FHI), an dem GM mit 20 Prozent beteiligt ist. Subaru gilt als Pionier der Allradtechnik in Personenwagen und brachte 1972 den ersten Allrad-Pkw auf den Markt. Seither hat Subaru weltweit mehr als acht Millionen Allrad-Pkw verkauft. In der Rallye-Weltmeisterschaft gehört Subaru zu den Top-Teams und holte sechs Mal den Weltmeister-Titel. Seit 1980 vertreibt die SUBARU Deutschland GmbH in Friedberg Allrad-Pkw in Deutschland und hat bis Ende 2004 275.214 Fahrzeuge verkauft. 2005 feiert Subaru „Silberjubiläum“: Seit 25 Jahren ist der Allradspezialist auf dem deutschen Markt aktiv. http://www.subaru-presse.de/docs/050...mall%20SUV.doc aici e sursa |
Maine e in tara!
probabil poimane o ridic. |
Spune-mi te rog de cand ai comandat-o ca sa stiu si eu la ce sa ma astept sau mai bine zis la cat sa astept :lol:
|
Re:
Quote:
Cam o luna si jumatate a durat la mine dar poate dura 7 zile sau 3 luni. |
Un prieten a asteptat de vara trecuta pana la sfarsitul lui noiembrie dupa noul WRX, de aia te-am intreb, nu sunt genul rabdator... :? S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Si s-o vedem cu STI-ul pe platforma :wink:
|
Re:
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos Sebastian si cand o vei ridica poate ii faci si tu niste poze sa vdm si noi ce ai achizitionat! :wink:
|
mai multe sub capota
|
Re:
Quote:
|
Ce greu se misca cu vama!
Radacini-Subaru e de vina atrentie cand aeti de facut acte cu ei si vama. Va recomand rabdare! :twisted: :twisted: :twisted: |
S-o stapanesti sanatos Sebastiane si sa nu ai probleme cu ea.
Cum stau in garajul tau doua nemtoaice si doua samuraice??? Plus alte \"chestii\"........ |
Re:
Quote:
sebastiane probleme cu vama? se lasa asteptata nebuna? :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Am sa negociez cu ei pt ziua de ieri pierduta sa dea ceva la masina in plus nu-i mai iertati oricat discount au facut. Pe bani vostri voi sunteti stapani si negocierea trebuie introdusa ori de cate ori e locul potrivit. |
Re:
Quote:
asta e buna cu pui...si mai fac si pui vitaminizati :lol: :lol: :lol: :lol: |
Sunt peste tot probleme, dar nu mai spun nimic rau sunt bucuros ca am ridicat masina azi.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da ai dreptate,, chiar e noapte .. nu mi'am dat seama de asta... da maine dak ai timp .. poate ne arati si noua niste poze cu bijuteria ta,,
apropo sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de nici un incident neplacut cu ea |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning