![]() |
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
In dupa amiaza asta s-au montat si farurile cu interior negru!!
Promit sa revin cu poze!! |
5 Attachment(s)
Cateva poze facute la repezeala cu FXF-ul destul de murdar!!
|
Arata bine asa :D.De ce nu-i colantezi si grila in negru mat?Sa fie linia black ...
|
Are dreptate NXdev..fa grila negru mat..ar da mai bne..
Bafta |
B 50 FXF
Super tare felicitari.Dar iti raman dator....si`ti multumesc muult daca imi spui si mie de unde ai facut rost de faruri d`astea clare.. si la ce pret?Ca eu caut de nu stiu cand dar nu gasesc. Ms! ;)
|
Grila este cea care va fi modificata pentru ca nici mie nu-mi place cum se vede!! Cea originala o voi pastra si voi achizitiona alta care va fi vopsita sau eventual imbracata in colant ca si capota plus plasa in spate!! La fel si cu pleoapele care mai trebuiesc putin finisate pentru ca le vreau mai subtirele!!
Farurile si semnalele le am de aproape 1 an si ceva dar nu am avut timp sa le montez si au fost achizitionate de la RXM dar nu au mai adus!! Si pe mine ma intereseza niste proiectoare clare dar nu stiu unde sa mai gasesc!! Stie careva ce model de buza de pe ce masina s-ar potrivi pe Cielo?? Va multumesc pentru aprecieri si idei!! |
Quote:
|
Multumesc de informatie!!
Azi am achizitionat si grila fata si in week-end sper sa ma apuc de modificarea ei!! Momentan lucrez la pleoape!! |
In seara asta am montat si pleoapele, de maine incepe modificarea grilei desi este noua va fi masacrata!!:twisted:
|
Quote:
|
ce bine dau farurile alea negre si clare :D superb, pune poze cu pleoapele si cu grila cand e gata, spor!
|
As dori sa pun plasa in spatele grilei asa cum are ERD-ul!!
Cum termin lucrarea cu grila am sa revin cu poze!! |
10 Attachment(s)
Gata si grila!!!:D
|
Ce bine arata :D, imi plac si stopurile.
|
3 Attachment(s)
Pe viitor urmeaza colantarea ramelor usilor, oglinzi de Octavia electrice si incalzite si xenon in proiectoare!!
Vreau sa fie ceva de genul!! |
Quote:
|
Am pus pozele pentru a vedea cum vine cu stalpii negrii si oglinzile!!
Suspensie sport nu am de gand momentan din 2 motive unul pentru ca masina in viitor i-o voi lasa sotiei, iar eu ma voi indrepta catre noua Octavia RS, si al doilea ar fi ca suspensia masinii este noua avand la bord doar 13 500 km!! Dar nu se stie niciodata ce aduce viitorul!! |
2 Attachment(s)
Frumos...bafta in continuare.Hai sa iti arat eu 2 poze..cum as fi eu facut cu capota si grila,asa ar fi aratat cel mai bine.Fara capota neagra,ca asa ceva vezi deja la orice colt de bloc.Eu as fi ales dintre astea 2.Cat mai clean si frumos.(stiu gusturile nu se discuta)
|
Frumos VT!! Combinatii se pot face 1000!!
Capota nu este neagra ci este un desen si am fost printre primii care au avut asa ceva, nu stiam ca o sa prinda foarte tare treaba asta!! De dat jos nu il dau pentru ca imi place, este personajul care reprezinta si apara in acelasi timp masina ca sa zic asa!!;) |
E foarte tare grila!! Ar merge si o suspensie... sa fie si sotia "low-rider" :lol:
|
Aseara am montat si lampile pe capota pentru iluminare motor!! Chestia asta am vazut-o la cineva pe un alt forum si chiar e o chestie super misto, chiar eficienta!! M-a bucurat faptul ca nu trebuie modificat nimic, pentru ca aceasta capota are locasurile pentru introducerea lampilor!!! Chestie gandita de fabrica dar se pare ca datorita costurilor s-a renuntat la ea!!
|
pozeee.....sa vada si ochiu nostru carei smecheria;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
nu sar potrivi oglinzile de leganza :!:
|
Nu, sunt mai mari si difera ca model!
|
1 Attachment(s)
Fa stalpii negri,schimba aspectu. 8)
|
Quote:
|
Intentionez sa fac ramele negre, insa nu m-am hotarat daca sa folosesc colant mat sau lucios!! Ar fi de preferat lucios ca sa se asorteze cu capota!!
Petrica daca stii cum se face transformarea in oglinzi electrice si m-ai putea ajuta sa duc lucrarea pana la bun sfarsit ti-as fi recunoscator!! |
Quote:
|
prezint-o si pe clubcielo.ro....si poate vii cu ea si la o intalnire ;)
|
salut , zimi si mie farurile clare cat tea costat perekea si de unde pot achizitiona si eu un set te rog frumos !!! dami un PM sau lasami aici un raspuns !!!
|
frumoasa masina...parca nu atat de convins de acel autocolant dupa capota...in rest:peace::peace:...bafta pe mai departe si multi km...
interesanta treaba cu lampile la capota, pt iluminare motor...dar nu le prea vad rostul...adica astea trebuiau puse ca dotare pe batranele dacii... |
2 Attachment(s)
Ieri masina a primit autocolant pe ramele usilor exact ca la noua Nexia!
|
De la ce masina e suportul de la numarul pe fata ?
|
Suportul de numar este de la Matiz!!
|
7 Attachment(s)
Si cateva poze de azi!!
|
14 Attachment(s)
Intre timp masina a mai primit cateva modificari si anume:
- parasolare Vectra B iluminate - burdufe la blocul de lumini si stergatoare - desfintarea discurilor fake de pe spate si vopsirea tamburilor rosii, urmeaza si etrierii - scoaterea "ciupercutelor" din far - si ultima, achizitionarea unui bodykit original pentru Cielo. Las pozele sa vorbeasca!! |
doar 15000km are ? :shock:
|
Din fericire numai atat, acum are aproape 16000km!!:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning