![]() |
Re: Gran Turismo 4
[QUOTE=Opportunity;1179058]nu stiu cum e gran turismo 4 dar eu va recomand forza motorsport 1 si 2 celor cu xbox :P bate rau gran turismo
eu nu prea cred ,gt4 l-au laudat multi piloti de dtm,piloti de turisme, poate k ii mai fain motosport k poti sa ii faci un tuning la exterior mai mare ca sa zic asa la la capitolu condus si aproape de realitate ii gt4 .nu stiu ce joc mai are 700 de maisini |
nu conteaza cate masini are conteaza simularea care la forza e mai buna
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am GT4 dar nu pot sa trec de training school-ul ala, mai am cateva curse, ca sa pot debloca mai multe masini
|
magarii astia nu vor sa il scoata si pt PSP...pana una alta bag drift la Juiced 2 ...
|
ba il scot. dupa ce termina cu gt5 il scot si pt psp;). p.s. daca ai psp, joci in multiplayer pe net?:)
|
mie nu-mi place la gt4 ca am masini de 700cp+ rwd si driving aids la toate masinile 0 si se pot controla prea usor
|
cred ca glumesti ,intra in campionat si fa cateva ture si nu schimba cauciucurile si sa vezi ce usor o controlezi
|
cred ca tu glumesti si mai rau...dai dovada de putin infantilism
|
cel mai bun simulator cu masini pe care l am jucat vreodata ... de la 1 la 2 la 3 la 4 ...
stie cineva vre o metoda sa joci cursa de 24 de ore de la endurance events fara sa joci 24 de ore efectiv? sau tre sa caut 2 nebuni sa facem echipa? |
Am si eu Gran Turismo 4, si am ajuns la Extreme, insa cine draq sta sa joace 24 de ore cursele alea.....doar sa ii dau la B-Spec dar porma cine ii schimba cauciucurile :)) oricum e nemaipomenit jocul am si Audi-ul ala R8 de 4,500.000 rupe tot.....cred ca joc de 2 ani si asta in timpul liber si deabia acum 2 sapt am ajuns la Extreme....asta da joc si e mai exlcusivist fiind doar ptr PS2, cat de curand o sa cumpar si PS3-ul special ptr Gran Turismo 5 :)) ce mai e prea tare jocul asta.
|
Quote:
Uite de ce e mai misto GT4 decat Forza (joc de care eu n-am auzit): Forza vs GT4 @ Nurburgring: https://www.youtube.com/watch?v=SHE_i...eature=related Vezi ca Forza asta se misca "In Reluare" si parca asfaltul e drept fara nici o denivelare....pe cand la GT4. |
Quote:
|
merge ... sa joci la B-spec si sa dai timpu ianinte ... da' tot ramai undeva la 8 ore ... park
|
de abea acum ot juca si eu linistit GT4 pe PS2...am jocul de 3 luni dar nu am avut timp de el...daca am nelamuriri cu ceva revin pe forum,deocamdata mai am putin din Test Drive Unlimited.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am si eu o intrebare unde gasesc gt4 pt ps2 :| nimic nici odc,nici torrent nimic nu am gasit :( o urma de idee dati-mi si mie va rog frumos caut de mult acest joc!Printre el mai se afla si D1 gran pdrix,forzza motorsport2...si gt4 :(( astept pm apropo Craciun fericit fratilor!
|
e cel mai bun gt4.. il poti gasi pe scenefz sau filelist :)
|
DolB ia si tu id meu si dai add pe filelist nu gasesc nici un gran turismo :( tweety_rzw sper sa nu te deranjez dar nu am ce face si tare vreau sa ma joc gt4 :( ms mult!Cine are invitatie pe scenefz ....sa imi trimita si mie una va rooog mult !
|
17 Attachment(s)
New screens si mai vin...am foarte multe.
Nu stiam ca de pe PS2 se poate salva pe momery stick....cand ai facut poza si dai save poti selecta...memory card 1,2 si stick. Am jucat doar 2,7% si am vreo 6 masini...revin cu informatii tehnice. Ca sa explic un pic cum am facut bani,mi-am cumparat Honda Civic Type R '98 si in timp ce terminam la begginer courses am intrat la Japan,la Honda Tuner...aveam ceva banuti si am gasit la Honda Event Civic Meet...care costa 5000 o curse locul 1. HINT ca sa poti intra cu A-Spec trebuie sa termini A Licente. Am intrat si am castigat de foarte multe ori....Civicul are acum full customized suspension,tubo level 3,large kompressor,rollkage...s.a.m.d. M3'ul din imagine are exhaust and air filter level 3,full cusmotized suspension,cip tuning,air filter,carbon shifter,customized brakes,brakes computer...si mai sunt dar nu mai stiu exact. Deocamdata nu am ps'ul la indemana sa pot spune exact dar promit ca in viitorul apropiat sa imi prezint masinile si voi la fel...sper. |
eu n-am reusit sa salvez nici o poza pe stick . mi-am luat vreo 30 de prelude cum am eu , de toate culorile dar nu le pot salva :)
de terminat am terminat cam tot exceptand ceva andurante . am bani ca manelistii :) si sute de masini . am citit pe pagina anterioara ca se discuta de torenti de unde se poate da jos gt4 . sapt trecuta am luat de la flanco gt4 cu 29 de lei . la banii astia merita sa iei original. daca va place mult granturismo va recomand "tourist trophy " deasemeni made by polyphony . exact aceleasi circuite , grafica , realism dar cu motociclete p.s. care vreti sfaturi despre setari dificultate sau oriice despre GT trimiteti mesaj . de 11 ani joc granturismo(1,2,3,4 concept cars) si am facut cam tot ce se poate face in jocul asta |
10 Attachment(s)
Am promis ca vin cu poze...am revenit.
M3'ul de mai sus are acum 580HP si e aproape de Stage 3. Acum am aproximativ 30 de masini...de la Lupo 1.2 Turbo 190HP la Nissan 300ZX 2by2 de 800HP. Am mai pus cateva poze cu un M3'ul din post'ul anterior , Subi , Golf MK4 R32 Stage 2 BiTurbo si Evo 8 MR |
L-am inceput si eu!mai joaca cineva pe aici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning