![]() |
Re: cum scoateti foc :)
Stiu. Am zis ca accept riscul pt ca nu stiu exact cum sta treaba cu aruncatorul de flacari, am vazut doar ce face, dar cum e construit, cu precizie nu stiu. Oricum am de gand sa imi pun.
|
Pai asa imi convine,posibil sa imi pun si eu in cazul acesta.Daca e sa bum macar bum in glorie:D .
|
da masinile de raliuri de ce scot flacari la decelerare?ca banuiesc ca nu au bujie pe toba.Sau e toba mult pre incinsa incat se aprind gazele in mod natural?Lamuriti-ma si pe mine
|
1 Attachment(s)
un mic clip.... de control ..l-am gasit prin calculator......promit unu mai mare.... si mult mai tare.... dar nu stiu cand...sa ne strangem vreo 3 oltcituri si sa le bubuim :lol: :lol: :lol:
p.s. fara flamethrower asa natural ;) ce ne-am mai distrat :lol: :lol: :lol: |
Bun, deci pentru toti care vor dispozitiv din asta, sa inetelg k nu trebuie dekt o bujie pe teava kre sa arda benzina nearsa.
Benzina aia este de la motor sau se face o instalatie speciala pt a o introduce dirct pe teava? si apropo, la unele masini, dupa caum a mai intreba cineva, la schimbatul vitezelor sau de multe ori si in filme mai apar scantei impresionante, din ce cauza apar acestea? |
Din cauza ca baietzii aia au mashini asha de puternice ca mai scot shi flacari ... e vb de peste 150 Cp, nu 60 ca olticu nostru :) :)
|
ia incercati ce va spun eu acu :luati una bucata de injector de benzina faceti un rezervor de alcol unde sa puneti alcol da nus sigur cum se face cu injectoru o sal intreb pe tov ala al meu si o sa va spun
|
ca benzina daca ai dai drumu prea multa pe teava poate sa faca bum si sa bubui cu tot cu masina da alcolu nu
|
Quote:
uite aici oltcit.. nu de 60 de cai.. un picut mai mult..:-P :-P ce poate...fara vreo instalatie...:D https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=176 p.s. cel din primul clip.... nu are 60 ....8) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning