Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Megane RS - Prima fotografie oficială (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/111979-noul-megane-rs-prima-fotografie-oficiala.html)

Cr0c0 F 06-03-09 19:54

Re: Noul Megane RS - Prima fotografie oficială

nu se poate compara cu sirocco.una e renault si alta e vw.:)

SaIBoT 06-03-09 19:56

Superba,imi place cum a iesit spatele

pitibraila 06-03-09 20:55

seamana cu Scirocco :d orcim e misto :.

dogy_10 06-03-09 20:59

Quote:

Originally Posted by Cr0c0 F (Post 2125131)
nu se poate compara cu sirocco.una e renault si alta e vw.:)

vere in cazu de fatza s-ar putea ca sciroco sa o ia rau pe coaja de la rs

the_one_and _only 06-03-09 21:13

Hmm, not bad, GTI killer.

Eugen_TL 06-03-09 21:26

Sunt curios cum ar arata cu bara fata vopsita complet in galben... in rest taote bune :)

gtrally 06-03-09 21:56

foarte frumos.:D

dogy_10 06-03-09 22:06

parerea mea e ca asta si laguna coupe sunt cele mai frumoase renaulturi din ultimi 20 de ani

steffan 06-03-09 23:12

cat de bine poate sa arate :dribble:

marian_tgv 07-03-09 00:42

arata bine rau, pacat k in film nu-l evidentiaza culoarea galbena...in poze este destul de reusit contrastul...imi place modelul

b-41-ras 07-03-09 07:03

adevarat ca e frumos fiind posesor de megane acesta nu poate fi decat un vis :P

massacre88 07-03-09 11:17

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 2125329)
vere in cazu de fatza s-ar putea ca sciroco sa o ia rau pe coaja de la rs

"vere" versiunea de top de la scirocco inca nu a fost lansata...sa te tii bine cand o sa apara "v6-le"

dogy_10 07-03-09 11:29

nush cum sa-ti spun da vresiunea veche R26r scotea timpi mai buni decat modele cu V8....

allexutzzu 07-03-09 11:31

Quote:

Originally Posted by alpina (Post 2124909)
Ca design(mai ales spate) si performante mi se pare mult mai corecta comparatie cu Astra OPC decat Scirocco

ai dreptate! seamana foarte mult cu Astra OPC, care probabil va fi adversarul direct avand si o putere apropiata, 240cp...

gandaku 07-03-09 12:29

poate sunt eu nebun..dar la spate seamana cu kia proceed...per ansamblu e ok masina

razvanoltu 07-03-09 13:03

@boy_wonder: f. frumos se sterg mesajele... multumesc! Sa stii ca nu mai suntem in epoca de aur ca sa facem cenzura. Ai putea sa dai un mesaj privat macar daca tot faci magarii din astea!! Poate varsta te tradeaza, nu stiu ca sa zic... 19 ani.... In orice caz nu-i frumos deloc ce ai facut.
Eu zic sa te gandesti de doua ori inainte sa faci chestiuni din astea. Si sa stii ca democratia asta e inteleasa gresit. Sa stii ca atunci cand nu-ti convine ceva nu stergi cu buretele ca nu suntem in vestul salbatic. In plus pierzi esenta lucrurilor si anume aceea ca userii sunt pe primul loc, fara ei.... ???
Unii chiar se straduiesc sa compuna mesaje cat mai pertinente, unii se straduiesc sa aduca noutatile mai repede in fata amaratilor astia de useri care chiar urmaresc forumul, dar presupun ca acest aspect e mai putin interesant.
Cu asta am incheiat. Presupun ca ai sa stergi si mesajul asta.

Numai bine,
Razvan

PH86MIN 07-03-09 13:34

Bara spate e dupa Astra si Corsa OPC? :lol:

Claw166 07-03-09 15:05

imi plac foarte mult formele masinii ... cat despre propulsor , eu zic ca nu e rau 2.0l => 250 cp :)

22VIN 07-03-09 15:27

Quote:

Originally Posted by massacre88 (Post 2126340)
"vere" versiunea de top de la scirocco inca nu a fost lansata...sa te tii bine cand o sa apara "v6-le"

haha... sa apara fericit:lol: un megane rs se "distreaza" cu el...

DiavoLLo 07-03-09 15:56

stop design audi a3 forma laterala astra h ....cam multe imprumutate dar....a iesit frumos

robertinho 07-03-09 15:57

...intr-adevar la partea spate are legatura cu astra opc in special la forma si pozitionarea evacuarii.Si da sunt competitori directi ,datorita puterilor apropiate,noul astra opc va fi avea si el conform estimarilor tot 250 cai si aproximativ aceiasi forma"rotunjita" pe care au adoptat-o majoritatea constructorilor.
Versiunea de top de la scirocco nu a fost lansata intr-adevar dar nu se va duela direct cu megane rs,deoarece va beneficia de tractiune integrala.Am inteles ca se va numi "scirocco r20t" si va concura direct cu golf 6 r20,cu noul audi s3 care va beneficia de un motor de 2,5l .Si putin de offtopic,am vb cu cineva de la audi si mi-a spus ca se pregateste aparita unui audi rs3,prea multe date nu se cunosct dar va sarii de 350hp

Evoluzione 07-03-09 17:48

Urata.
Fosta Megane RS era chiar frumoasa pe langa asta :(

FreShhhy 07-03-09 19:04

e true n-am ce zici , frumoasa tipa :>

david_makaidj 07-03-09 19:49

merge nu e chiat ce stiu ce da na

R0b3r71n0 07-03-09 20:33

frumoasa foc ...Scirocco are un competitor serios

StreetStyle22 08-03-09 00:32

OFF-TOPIC: marius3030 te rog frumos,sa nu mai poze cu masina ta pe topicuri care nu au treaba cu masina ta.Poti sa iti faci un topic numai al tau unde iti pui poze cu masina ta.

blowwind 08-03-09 01:01

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2127997)
OFF-TOPIC: marius3030 te rog frumos,sa nu mai poze cu masina ta pe topicuri care nu au treaba cu masina ta.Poti sa iti faci un topic numai al tau unde iti pui poze cu masina ta.

aia e semnatura lui :D doar ca nu stie sa si`o seteze :D oricum e tare masina :)) are litere chinezesti pe ea si spinnere :D:D vitan tuning rullz :D

alpina 08-03-09 02:11

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 2128028)
aia e semnatura lui :D doar ca nu stie sa si`o seteze :D oricum e tare masina :)) are litere chinezesti pe ea si spinnere :D:D vitan tuning rullz :D

fiecare isi face masina pe placu lui :) nu trebe sa placa altora

adi_wauxhall 08-03-09 10:21

este modelul care imi place cel mai mult de la Renault, cel putin pana acum:). Nu stiu tehnic cat de bune a fost realizat...

marcelcrisan 08-03-09 12:02

a evoluat mult renault-ul la design si masini,iar acest megane RS ii chiar "atragator"sa zic asa

blowwind 08-03-09 12:36

Quote:

Originally Posted by alpina (Post 2128076)
fiecare isi face masina pe placu lui :) nu trebe sa placa altora

pey sa si`o tina doar pentru el..sa nu ne`o mai arate :)

moartea16 08-03-09 14:01

cat de mijto e masina
este superbaaa pus si simplu bestiala masina

moartea16 08-03-09 14:03

este bestiaala masina este extraordinara cat se poate de belea masiana asta :rockon: as vrea s avad o masina dinasta rpin mangalia dar nu o sa gasesc :chainsaw:

bambu 08-03-09 20:57

Pana ajunge in Romania fac plopii mere, nu a ajuns nici cel clasic. Am impresia ca o sa coste multicel, vreo 30.000e

aleps_corrado 09-03-09 00:25

Quote:

Originally Posted by nsl_iuli (Post 2113189)
Led-urile sunt in spate, sunt si la modelul de serie(coupe)
Cat despre asemanarea cu Scirocco, eu zic ca e intamplatoare, din cauza ca au fost proiectate cam in acelasi timp...

Ontopic: Super tare frate 250 de cai din 2.0 stock, cat despre design e superb

L.E. Nu mai vorbiti fara sa stiti, despre service-uri, fiabilitate, etc fara sa aveti argumente. Ati fost intr-un service VW sa vedeti ca si acolo va smulgeti parul din cap cand auziti preturile? Diferenta intre renault(masinile frantuzesti in general) si cele nemtesti este faptul ca la astea nemtesti gasesti si produse facute sun licenta vw, audi, etc. care sunt cam la jumatate de pret...
Inca ceva ati fost la Porche sa configurati vreo masina, sa vedeti ca in versiunea de baza nu va da nimic, nici niste geamuri electrice nu dau, vorbesc din proprie experienta.
Scuzati-mi offtopicul

iuliane cred ca esti singuru care lauzi renault atata . si ca piese vezi ca renault si toiota sunt cele mai scumpe cat despre renault ei cu dacia record mondial au facut 10 masini cu acelasi bord =))=))=)))

bambu 09-03-09 00:31

Desi aparent asemanatoare, produsele Renault Sport si Renault nu prea au mare legatura, in primul rand pt. ca nu sunt "turcesti". Tot ce inseamna Renault Sport a cam rupt norma de multi ani incoace. Ca au nu stiu cate borul lafel nu are nici o legatura cu faptul ca RS urile rup norma cu fiecare model aparut. Crede-ma ca pot fi obiectiv, desi vezi in semnatura un rs, am alte doua masini VAG(VW si Seat). Renaultul e pe primul loc din cele trei.

dabija69 09-03-09 08:34

Prea multe asemanari cu alte masini de serie sport...cum a zis si un user mai sus de stopuri de A3 mai pot adauga din lateral ca aduce a SEAT IBIZA facelift.In rest evacuare OPC, jante un pic cu Leon Cupra.Pretul o sa fie destul asa ca sa stau linistit..:)

BRAVO 09-03-09 10:08

francezii au reusit sa proiecteze o masina foarte frumoasa cu specificatii tehnice bunicele,imi plac foarte mult jantele de salon,culoarea etc.

Undying_Renault 09-03-09 11:13

Quote:

Originally Posted by aleps_corrado (Post 2130594)
iuliane cred ca esti singuru care lauzi renault atata . si ca piese vezi ca renault si toiota sunt cele mai scumpe cat despre renault ei cu dacia record mondial au facut 10 masini cu acelasi bord =))=))=)))

Off-Topic:"toiota" se scrie cu y... renault au masini bune dar piesele sunt scumpe... masinile japoneze si cu cele franceze sa le compari ... i don't think so...
On Topic: Megane-ul Coupe nou este frumos... iar versiunea asta imi place ft. mult ca motorizare... imi pare rau de amplasarea led-urilor(in opinia mea "cocalarish" style) da na.. tre sa respecte CEE..

boy_wonder 09-03-09 17:23

13 Attachment(s)
Geneva 2009 - Renault Megane RS

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning