Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalniri Mk3 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html)

Sorin Golf 3 cabrio 14-03-09 12:09

Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti

DECI, In fiecare Duminica ora 12.00 intalnire GOLF 3 si VENTO in parcarea din fata Parcului Carol !!!

Este deja traditie...facem acesta intalnire in acelasi loc, aceeasi zi si aceeasi ora de cateva luni bune !!!

Restul intalnirilor din alte zile sunt ad-hoc sau speciale, VA RUGAM NU INCURCATI INTALNIREA SAPTAMANALA DE DUMINICA cu alte intalniri !!!

florin1309ro 15-03-09 07:47

Aduc eu VAG ul.

augustus 15-03-09 09:25

salut ma anunt si eu

bankaru g3 15-03-09 17:42

3 Attachment(s)
poze :)

roberto27 15-03-09 20:13

9 Attachment(s)
A fost frumos astazi si asa sa fie mereu dar trebuie sa rezolvam treaba cu grataru ca m-am saturat de bucuresti:D

Sorin Golf 3 cabrio 16-03-09 05:58

Domnilor, v-ati cam facut de cap fara mine...

florin1309ro 16-03-09 09:54

Si o sa ne mai facem...
Pe 5 aprilie actiunea se muta din amplasamentul de iarna = Parcul Carol in alt amplasament pe care din motive de siguranta nu il vom desconspira.
Daca totusi vreti sa stiti unde ne intilnim pe 5 aprilie... va spun totusi pentru ca mi-e mila de voi.....LA UN GRĂTAR.....LA IARBĂ VERDE......Pregatiţi-vă cu instalaţiile aferente de copt, stringeti bani de bere si mici sau ce va place sa mincati si..pe G3(adica caluti putere care citi are).Se va organiza un mare concurs, CEL MAI BUN mic....Veniti cu produse originale, nu de la Cocosatu ca nu mai sunt buni, de la Metro, Selgros sau de unde vreti si va plac voua si JURIUL ales prin tragere la sorti va delibera si alege MICUL CEL MAI BUN.
De-abia astept sa ne vedem.....Asteptam in continuare locatii...

Sorin Golf 3 cabrio 16-03-09 10:14

Quote:

Originally Posted by florin1309ro (Post 2152040)
Asteptam in continuare locatii...

1. padure Branesti-Vadul Anei (26 Km de la Universitate pana acolo...iesirea vechiul drum spre mare)
2. padure Pusnicu (20 Km de la Universitate pana acolo...iesirea vechiul drum spre mare)

Prima varianta este neaglomerata, fiind situata intr-un loc mai retras, padure curata cu iarba pe jos si in apropiere spatii de dat cu piciorul in minge... acces la padure direct din drum asfaltat.

A2-a varianta, putin mai aglomerata, taxa intrare 6 ron/auto drum asfaltat prin padure, mese prezente si libere la orele diminetii

florin1309ro 16-03-09 11:18

Eu personal as vota 1....La Pustnicu trebuie sa lasi masina in parcare si sa cari totul pe jos....

roberto27 17-03-09 16:19

Dupa cum bine stiti Paul este in Bucuresti si in urma discutiei avute cu el astazi la telefon mi-a transmis sa va aduc la cunostinta ca maine la ora 19:00 la Parcul Carol sa ne intalnim si sa fim cat mai multi daca se poate. O sa mergem la caldurica intr-unul dintre restaurantele care sunt in parc sau daca ne hotaram sa mergem in alta parte mergem acolo.Va salut si va rog sa postati aici daca puteti veni sau sa va anuntati colegii sa vina si ei.
Cu privire la ce a scris Sorin mai sus eu votez varianta 1 :D.

B12ZMD 18-03-09 23:26

varianta 1

paul_ral 19-03-09 17:33

M-am intalnit cu Sorin si am mers la o pizza. Pacat ca nu ati venit si voi!

LuluRo 19-03-09 18:08

Din pacate eu nu am putut sa vin pt ca miercuria la mine este o zi plina. :(. Duminica asta cine vine? Eu am terminat portbagajul am cu ce sa ma laud ;))

augustus 20-03-09 07:44

sall duminica miam propus sa nu mai lipsesc,mai mult ca sigur vin

Nick__ 20-03-09 09:02

I-mi pare rau ca nu am fost Paul la intalnire

Pentru gretere varianta 1

Duinica vin si eu si mai discutam de locatia gretarelor si cine castiga concursul de cel mai bun mic are cate 1 de la fiecare dar trebuiesc gustati doar de 1 singur
care eu m-am gandit sa il propun pa florin1309ro el sa fie juriul experienta mare
nu noi astia mai mucuti

1:FLORIN1309ro in comisia de alegerea micului cel mai bun
2:TZAP_79 tot cu o experienta mare
3:SORINAKE si e are experienta

eu zic ca ei sunt cei mai buni pentru a alege micul CASTIGATOR :peace:

roberto27 20-03-09 09:34

Duminica nu pot sa vin din pacate, ca trebuie sa fac un drum pana la bunici dar astept pozeeeee sa vad cum a iesit:D.La gratarel sigur nu o sa lipsesc:-P.
Numai bine si vreme buna va doresc.

cvag3 21-03-09 20:55

Va faceti de cap? Unde e intalnirea maine? Vin si euuu.

Nick__ 21-03-09 21:07

Cine se mai anunta maine eu vin sigur si cu colegul meu MK2
Trebuie discutata intalnirea de 5 aprilie la gretare

PS intalnirea e la ora 12 in fata la parc karol ne vezi tu acolo

tzap79 21-03-09 21:15

ies si eu maine la o plimbare .chiar daca am treaba la masina e duminica totusi:drunk:

Nick__ 21-03-09 21:23

asa sa faci:drunk:

Bobby boss 21-03-09 23:11

Nu mai rezist vreau sa ma alatur si eu grupului dar momentan nu se poate ca Dacktary al meu e lovit si acu supera prin service,dar sper sa vina si ziua mea.

Sorin Golf 3 cabrio 22-03-09 08:19

19 Attachment(s)
Poze de la locurile propuse de mine pt gratar:

1. Branesti - Vadul Anei...

Sorin Golf 3 cabrio 22-03-09 08:23

7 Attachment(s)
Poze de la locurile propuse de mine pt gratar:

2. Pusnicu :

wolfgang_69 22-03-09 09:52

hai ca apar si eu duminica asta,in speranta ca gasesc un ajutor sa montez alarma aia nenorocita pe masina :)).cat despre gratar,eu zic ca prima varianta propusa de sorin este cea mai ok.un loc mai nepopulat inseamna mai multe posibilitati de a iesi ceva frumos.
@ nea florin-sa nu aduceti mici tot de acolo de unde am zis eu ca ne suparam :)).tre sa negociem sa vedem cum facem,daca luam din acelasi loc concuram impreuna la premiul "mic cel mare"

Bobby boss 22-03-09 13:24

Wolfgang 69 daca nu reusesti sa iti montezi alarma da-mi un pm si te duc la un super baiat si se rezolva e as la electrica.

roberto27 22-03-09 16:41

Domnilor nu ati facut nici o poza astazi sau nu v-ati mai intalnit? Mie imi place mai mult varianta 1 propusa de Sorin ca este mai salbatica asa si poate o punem si de un meci de fotbal.

cvag3 22-03-09 18:16

Am facut poze le bag la noapte.

roberto27 22-03-09 18:29

Claudiu ne miscam si noi mai cu talent? Mai repede sefu ca ma ia somnu:lol:

Nick__ 22-03-09 20:18

Quote:

Originally Posted by wolfgang_69 (Post 2171865)
hai ca apar si eu duminica asta,in speranta ca gasesc un ajutor sa montez alarma aia nenorocita pe masina :)).cat despre gratar,eu zic ca prima varianta propusa de sorin este cea mai ok.un loc mai nepopulat inseamna mai multe posibilitati de a iesi ceva frumos.
@ nea florin-sa nu aduceti mici tot de acolo de unde am zis eu ca ne suparam :)).tre sa negociem sa vedem cum facem,daca luam din acelasi loc concuram impreuna la premiul "mic cel mare"

oo sper sa te descurci cu alarma ca nu mai ai mult

GRETARE varianta 1 la E mai salbatic si pustiu cum ne trebuie noua fara fitosi pa langa noi gen aia cu Q7 vw golf 5 etc

cvag3 22-03-09 23:05

6 Attachment(s)
Pozele...
Roberto noapte insemna dupa 00.:lol:
Din pacate am facut doar cateva poze, astea.
E groaznic de aglomerat acolo.

roberto27 23-03-09 07:56

Ca de obicei Lulu este electricianul nostru:D si se descurca de minune. Claudiu este aglomerat acum si ma gandesc ce o sa fie cand o sa vina caldurica mai mare de o sa iasa toata lumea in parc. De abia astept gratarelul sa mananc niste mici de la cei cu experienta in domeniu :lol:. Trebuie sa discutam cand ne intalnim la gratarel,sa stabilim o alta locatie pentru intalnirile de duminica,ceva mai liber sa ne desfasuram si noi.

Sorin Golf 3 cabrio 23-03-09 08:15

Deci, GRATARELUL Duminica, 5 Aprilie (peste 2 saptamani) !!!

Locatia: Branesti-Vadul Anei

Loc de intalnire : Corra Pantelimon (zic eu)

Ora intalnirii (zic eu): 9.45-10.00 (rog nu intarziati!!!) ...daca intarziati si nu stiti locatia, tel: 0722 321 302 sau 0765 44 10 35 Sorin

Va puteti lua cu dvs sotia, copii, prietena, amanta, catelul, etc...(numai sa anuntati)

cvag3 23-03-09 23:23

1 Attachment(s)
Sorine, asta e drumul?:yikes:
Eu ma gandeam ca vin la un gratar :chew:nu sa-mi las masina pe acolo.:bunch:
Nu are nimeni un amortizor fata? Ca pe al meu l-am facut praf.

Sorin Golf 3 cabrio 24-03-09 07:16

Ala este unul din multele drumuri care duc spre zonele pustii, putem alege si variante din asfalt direct...

P.S. eu le-am facut pe toate cu golful meu care e destul de jos comparativ cu ale altor membrii...

roberto27 24-03-09 07:50

Deci trebuie sa imi modific golful in 2 saptamani sa-l transform 4motion:chainsaw:, bineinteles glumesc. Din punctul meu de vedere este OK, toata treaba este sa prindem o zi frumoasa ca din cate am vazut din poze avem unde sa campam:D.

S0rinaKE 24-03-09 18:28

Dar nu este cam tarziu la 10.00?? Eu preferam ora 08.30 - 09.00 cel tarziu... sa nu prindem UltraVioletele :D:D:D! Sunt si eu Pentru locatia propusa de Sorin (scuze pt intarziere dar acum am luat placa de baza de la service)
Cine are GRATAR sa aduca! (Daca vor fi prea multe e mai bine decat deloc)
Mancarea & Baututa (in grija fiecaruia) Ce! Cat! De care! (la o adica facem si Schimburi :D)
Va rog sa tineti seama de un lucru! E Duminica si nu se lucreaza, Aviz celor ce mai au de facut :modificari, retusuri, verificari, inlocuiri, tunning, etc. ca suntem la Relaxare - Fapt pentru care nu uitati: Tablele, Cartile de joc, Mingii, Palete, etc. Va multumesc!

B12ZMD 25-03-09 19:15

Deci, sorine...eu nu stiu daca pot sa merg pe acolo...pana la asfalt nu am decat vreo 9cm....

B12ZMD 25-03-09 19:42

Quote:

Originally Posted by cvag3 (Post 2177239)
Sorine, asta e drumul?:yikes:
Eu ma gandeam ca vin la un gratar :chew:nu sa-mi las masina pe acolo.:bunch:
Nu are nimeni un amortizor fata? Ca pe al meu l-am facut praf.

TU te plangi ????????

Sorin Golf 3 cabrio 25-03-09 20:04

Quote:

Originally Posted by B12ZMD (Post 2182964)
Deci, sorine...eu nu stiu daca pot sa merg pe acolo...pana la asfalt nu am decat vreo 9cm....

Cam tot atat am si eu. Oricum avem si padure direct la asfalt, daca e poposim acolo..

Vedem la fata locului!

roberto27 25-03-09 20:32

Pentru Mihai si Claudiu vad ca va cam da-ti loviti:D, glumesc.Lasati baieti ca ne descurcam noi, numai sa ajungem acolo. Eu am un gratar si il aduc si sa ne ajute cel de sus sa fie frumos afara ca vad ca astia de la meteo au inceput s-o cam dea in bara:sad:.

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning