![]() |
Re: Astra G Tuning
Quote:
|
Quote:
|
salut frumoasa masina. ai investit ceva timp, bani si imaginatie in ea. bine ca esti acolo in germania ca aici in romania e greu de tot sa gasesti ceva. am si eu un astra tunat tot acolo dar as vrea sa continui aici. daca mai apelez la tine pentru pareri si sfaturi se poate?
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc. sigur o sa te "deranjez" cu multe intrebari...
|
Este bestiala masina !!
Am si eu o astra g caravan si vreau sa umblu pe la ea putin cum ai vopsit consola si toate piese din plastic(tehnologia si tipul de vopsea) Multumesc! |
Quote:
Am si eu o astra g caravan si vreau sa umblu pe la ea putin cum ai vopsit consola si toate piese din plastic(tehnologia si tipul de vopsea) Multumesc! |
misto masina :D chiar super
vad ca toata lumea critica pragurile.. adevaru ii ca ar fi mers niste praguri mai "finutze" dar .. ii super si asa :D imi place cum ai modificat in interior.. mai ales boxele |
Quote:
|
ai putea spune si la cat se ridica toata investitia ?
Felicitari pentru acest proiect... Frumos totul... atat int cat si ext... si cred ca ar fi acelasi defect sesizabil ca toata lumea... pragurile putin mai finutze... in rest... jos palaria... P.S.: as putea imprumuta una din ideile tale? :) |
Imi spui si mie te rog frumos cum ai desfacut consola centrala de pe bord? eu am reusit sa iau jos tot, mi-a ramas locul unde vine playerul, controalele de la aer, magazia de cd si afisajul de la computerul de bord....cum anume e prins sus?
|
Antilles consola sus e prinsa in cleme, trage cu putin curaj :P misca putin pana vezi care ce si cum dar sa nu rupi clemele (nu se rup chiar usor), succes
|
Merci, incerc dimineata pe lumina, sper sa nu rup nici cleme..nici fire de la afisaj:D
|
vezi ca afisajul e prins in consola, desfaci consola de sus (cum ti-am zis prinsa in cleme) si afisajul il desfaci dupaia din consola :) nu prea ai ce sa strici, inafara de clemele alea daca tragi ffff tare fara sa inclini putin consola dar se simte la mana :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning