![]() |
Mie unul imi place mult cum arata (din ce am vazut pana acum). Ma intreb cam cat o mai costa acum o astfel de treaba? Mi-ar placea sa imi pun si eu pe dacia mea :lol: dar... no money :cry: ( si e cam \"terminata\" :chainsaw: ). Abia astept sa vad cum va arata cand vei termina, asa ca succes in continuare la tunat :wink:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
dap , incerc .. da .. cred ca stii f bine ca nu e usor , la mine nu e ... tati da-mi si mie 5000 de euro sa-mi iau un golf3 vr6 curat ..
crede-ma ca si eu as vrea .. sa vedem ce ne rezerva viitorul .. si sa nu fim offtopic ... masina , capota , vynilurile ... se vor pupa .. :) cu inca o ... check it out .. same theme .. |
...
ceva noutati ? :joy: :joy: :dance: :dance:
|
Marfa modelul pe negru, si da bine contrastul cu masina ... oricum sunt curios sa vad ce va iesi, ca oricum masina era superba :shock:
|
pai sunt 2 variante, nu ?
ori sa iasa SI mai tare .. ori .. sa .. .doamne fereste |
misto masina ....
Renault Megane ... am vezut-o in COX :P misto |
am vazut-o pe straduta in pipera ....arata bine ...nu era cu jentile de vara pe ea .....in rest .....low rider :lol:
|
......nimik nou ?.....asteptam poze , ce era masina inainte, dar ce-o sa fie acum.......... :shock:
|
ninge ..
n-ai ce sa faci acum , oricum , mai e timp .. p.s: AIA DA SEMNATURA :D marfa rau , b 22 mke :) |
Re:
Quote:
ok ms. pt. info. stiu ca e marfa aia de la semnatura (e un site unde potzi sa scrii orice si iti alegi forma literelor, din sute de mii de modele. daca vrei iti dau un pm cu siteul ca sa nu afle totzi.... :wink: ) |
flash news .. masina e in mare parte gata ... mai sunt .. totusi de adaugat cateva chestii , in scurt timp , poze ..
|
3 Attachment(s)
va spuneam de poze. .
au venit ,deci .. .prima chestie, capota pusa , spoilerul pus , jantele la loc , etc plafonul facut negru in fine ,eu pun pozele voi ziceti cum vi se pare, inca nu e gata, mai e de facut , anyway .. vremea nu ajuta deloc , o sa-i cer lui bogdan o poza .. care o are pe telefon , din noaptea aia in care a nins grav, sa vedeti o chestie misto :) anyway , njoy .. |
.....frumos... chiar a iesit frumos ....
pt porbagaj nu sa optat pt nimik , la painting ma refer .Cred ca ar merge o privire fioroasa celor ce o privesc din spate... :D e doar o idee :P Sper sa fie gata pana pe 1-2Aprilie pt marele show , sunt sigur ca nu o sa lipseasca :wink: |
.....frumos... chiar a iesit frumos ....
pt porbagaj nu sa optat pt nimik , la painting ma refer .Cred ca ar merge o privire fioroasa celor ce o privesc din spate... :D e doar o idee :P Sper sa fie gata pana pe 1-2Aprilie pt marele show , sunt sigur ca nu o sa lipseasca :wink: |
hmmmm ,si ce idee :D mersi ...
masina va fi acolo .. pe 1 si 2 ;) |
hmmmm ,si ce idee :D mersi ...
masina va fi acolo .. pe 1 si 2 ;) |
Re:
Quote:
va fii gata... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sati vad proiectu santose pe viu :twisted: :twisted: si sa mil explici detaliat :wink: :wink: |
Re:
Quote:
va fii gata... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: sati vad proiectu santose pe viu :twisted: :twisted: si sa mil explici detaliat :wink: :wink: |
interesant e putin spus...!BRAVO!
am inceput sa devin fan airbrush :lol: 8) |
interesant e putin spus...!BRAVO!
am inceput sa devin fan airbrush :lol: 8) |
Tare ... :P chiar imi place... bravo...o treaba excelenta...tot asa :peace:
|
Tare ... :P chiar imi place... bravo...o treaba excelenta...tot asa :peace:
|
Felicitari RUS'ule... frumoasa opera Santos 8)
u've got my respect 4 this... in sfarsit apar si \"piese\" adevarate de tuning la noi :twisted: ne vedem la salon :wink: |
Felicitari RUS'ule... frumoasa opera Santos 8)
u've got my respect 4 this... in sfarsit apar si \"piese\" adevarate de tuning la noi :twisted: ne vedem la salon :wink: |
.....
:shock: :shock: frumoasa..ce pot sa zic...nu prea ma dau eu in vant dupa airbrush ...aerografe si altele...dar imi place pe megane`u asta...bravo RUS ...Santos...si cine a lucrat la asta ( husky parca... )....sa ii dai blana sanatos...si mai lucreaza la spate..k in fatza e bestiala ... !! :shock: :shock: :D :D noroc !!
|
.....
:shock: :shock: frumoasa..ce pot sa zic...nu prea ma dau eu in vant dupa airbrush ...aerografe si altele...dar imi place pe megane`u asta...bravo RUS ...Santos...si cine a lucrat la asta ( husky parca... )....sa ii dai blana sanatos...si mai lucreaza la spate..k in fatza e bestiala ... !! :shock: :shock: :D :D noroc !!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
prea tare e masinuta asta... il duce capu' pe rusu sa faca RENAULT MEGAN FULL SMECHERIE!!!!!!!!!
|
prea tare e masinuta asta... il duce capu' pe rusu sa faca RENAULT MEGAN FULL SMECHERIE!!!!!!!!!
|
a iesit de nota 20...
tot respectul meu pt masina asta |
a iesit de nota 20...
tot respectul meu pt masina asta |
masina oricum arata destul de bine
|
masina oricum arata destul de bine
|
Prea tare masina, desi cred ca masina toata neagra si cu paintjob ar fi mai de senzatie :roll: .
|
Prea tare masina, desi cred ca masina toata neagra si cu paintjob ar fi mai de senzatie :roll: .
|
prea jmechera,prea jmecheraaaaa :shock:
ce era ea marpha de tot,da acum cu paitingu si spoileru care se imbina perfect :shock: :shock: Nu mai am cuvinte......tot RESPECTULpt cei care au facut posibila aceasta masina :wink: Va salut! |
prea jmechera,prea jmecheraaaaa :shock:
ce era ea marpha de tot,da acum cu paitingu si spoileru care se imbina perfect :shock: :shock: Nu mai am cuvinte......tot RESPECTULpt cei care au facut posibila aceasta masina :wink: Va salut! |
super tare
RUS cred ca a ajuns un fenomen... la bune imi place la nebunie! bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning