Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 320 ci CABRIO (2002) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110911-e46-320-cabrio-2002-a.html)

Sorin Golf 3 cabrio 20-11-10 21:16

Re: E46 - 320 ci CABRIO (2002)

Diferenta de greutate intre cele 2 autoturisme este de fix 25 kg

Am ales aceasta varianta fiind probabil cea mai eficienta si bine gandita de catre fabricant oferind confort si sportivitate in acelasi timp!

Raz6633 20-11-10 22:31

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 3829489)
Diferenta de greutate intre cele 2 autoturisme este de fix 25 kg

Am ales aceasta varianta fiind probabil cea mai eficienta si bine gandita de catre fabricant oferind confort si sportivitate in acelasi timp!

Imi pare rau dar te contrazic, cea mai buna solutie pentru tine gandita de catre fabricant pentru masina ta, ar fi fost suspensia completa M-Sport, si in nici un caz doar arcurile de m3.

Tu vei pune arcuri de M3, pe amortizoare comfort... arcurile de m3 (chiar daca masina ta cantareste la fel ca un M) au un spring rate foarte mare... iar amortizoarele comfort nu vor ajuta deloc ecuatia... Masina ta o sa fie extraordinar de rigida... si de bouncy, si vei pierde foarte mult din dinamica masinii pe viraje datorita acestui lucru.

Nu zic nu, felicitari, sa le stapanesti sanatos... dar nu este varianta corespunzatoare pentru ceea ce doresti tu.

Sorin Golf 3 cabrio 21-11-10 07:37

Suspensie M-pachet am si nu sunt foarte incantat de ea! Ajuta intr-adevar fata de una normala dar nu suficient cat vreau eu...

Unde ai vazut tu ca voi pune arcurile de M3 pe amortizoarele normale? Daca era asa simplu pana acum erau clar deja puse pe masina dar....arcurile fata de M3 NU se "pupa" cu flansele si automat cu amortizoarele normale ..... pur si simplu nu se pot monta decat cu: amortizor, aparatoare praf, bucsa protectie, flansa, taler si rulment + alte maruntisuri toate originale M3

Marian_nebunu 21-11-10 12:05

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 3830063)
Suspensie M-pachet am si nu sunt foarte incantat de ea! Ajuta intr-adevar fata de una normala dar nu suficient cat vreau eu...

Unde ai vazut tu ca voi pune arcurile de M3 pe amortizoarele normale? Daca era asa simplu pana acum erau clar deja puse pe masina dar....arcurile fata de M3 NU se "pupa" cu flansele si automat cu amortizoarele normale ..... pur si simplu nu se pot monta decat cu: amortizor, aparatoare praf, bucsa protectie, flansa, taler si rulment + alte maruntisuri toate originale M3

sau poti da suspensia ta jos ;)...te duc eu la un nene in comuna rosu :D...iti tai arcul,iti intareste amortizorul la duritate drift ,scurteaza tija :D !!!:D...si crede-ma ai garantie 2 ani !!!;)..si o suspensie care este la fel de stabila ca una de 1000 d euro ....doar ca nu este reglabila :D..

eu asa am avut pe 2 masini..si crede-ma aproape toti tovarasii mei au apelat la nenea Codescu :D...deci daca esti interesat de "Tranteala pe bani putini si calitate net superioara" (HAI ,KNS,TRAIAN,DOBRE,CALIN,) TOTI AU SUSPENSIILE PENTRU MASINILE DE DRIFT FACUTE LA EL !!!
DA-MI UN PM..SI TE AJUT !!!

P A K E 21-11-10 12:50

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3830568)
sau poti da suspensia ta jos ;)...te duc eu la un nene in comuna rosu :D...iti tai arcul,iti intareste amortizorul la duritate drift ,scurteaza tija :D !!!:D...si crede-ma ai garantie 2 ani !!!;)..si o suspensie care este la fel de stabila ca una de 1000 d euro ....doar ca nu este reglabila :D..

eu asa am avut pe 2 masini..si crede-ma aproape toti tovarasii mei au apelat la nenea Codescu :D...deci daca esti interesat de "Tranteala pe bani putini si calitate net superioara" (HAI ,KNS,TRAIAN,DOBRE,CALIN,) TOTI AU SUSPENSIILE PENTRU MASINILE DE DRIFT FACUTE LA EL !!!
DA-MI UN PM..SI TE AJUT !!!

Ce spui tu Mareane e lucrare pt anumite aplicatii gen drift, si alte chestii la care masina asta nu se preteaza. Pacat ca vii cu idei de 2 lei, auzi arcuri taiate... Vai de tine...

Marian_nebunu 21-11-10 12:55

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3830676)
Ce spui tu Mareane e lucrare pt anumite aplicatii gen drift, si alte chestii la care masina asta nu se preteaza. Pacat ca vii cu idei de 2 lei, auzi arcuri taiate... Vai de tine...

SPUNE ASTA SI LUI SORIN ENE (HAIU) SI LUI JAE,CALIN,DOBRE,MARIUS KNS !!! CINE ESTI TU PAKE ??? SA SPUI LA CE SE PRETEAZA MASINA ASTA???:)...
VINO CU MASINA TA CU ORICE SUSPENSIE AI P EA !!! SI EU PERSONAL IL SUN P BAIATUL CARE A CUMPARAT PISICA VERDE DE LA MINE SI VEDEM STABILITATE,DURITATE :D CINE STA MAI BINE :lol: eu stiu ca vrei sa ma intepi :poke: ca m-am luat de clientul tau fidel RRM !!!:D...dar..sincer NU E LOC :D !!! SI CREDE-MA E ULTIMUL POST LA CARE ITI RASPUND !!!
"vai de mine ca folosesc aceeasi suspensie ca a lui haiu,kns,si toti cei care participa la etape KOE CU ARCURI TAIATE" :wave: :wave: :wave:

VAI DE NOI !!!

SANATATE :drunk: PAKE !!!

P A K E 21-11-10 13:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3830694)
SPUNE ASTA SI LUI SORIN ENE (HAIU) SI LUI JAE,CALIN,DOBRE,MARIUS KNS !!! CINE ESTI TU PAKE ??? SA SPUI LA CE SE PRETEAZA MASINA ASTA???:)...
VINO CU MASINA TA CU ORICE SUSPENSIE AI P EA !!! SI EU PERSONAL IL SUN P BAIATUL CARE A CUMPARAT PISICA VERDE DE LA MINE SI VEDEM STABILITATE,DURITATE :D CINE STA MAI BINE :lol: eu stiu ca vrei sa ma intepi :poke: ca m-am luat de clientul tau fidel RRM !!!:D...dar..sincer NU E LOC :D !!! SI CREDE-MA E ULTIMUL POST LA CARE ITI RASPUND !!!
"vai de mine ca folosesc aceeasi suspensie ca a lui haiu,kns,si toti cei care participa la etape KOE CU ARCURI TAIATE" :wave: :wave: :wave:

VAI DE NOI !!!

SANATATE :drunk: PAKE !!!

-Exact ce ziceam! Am vb cu HAI-ul destul de mult si stiu ce suspensii foloseste si cum le foloseste. Am zis ca da suspensiile sunt pt anumite aplicatii pe care cei enumerati mai sus le folosesc. Si da asa e, am zis altceva? :lol:
-Tu nu ai masina sa compari cu ce am eu asa ca lasa comparatiile pt altii, ok?
-Si o ma iau eu mereu de tine si de altii cand vad ca o ardeti aiurea, vorbiti de parca ati fi ingineri mecanici toti... Vino cu argumente clare nu cu vorbe si povesti de pe net!
ON:

Sunt foarte curios de 2 aspecte legate de set-up tau pt suspensie dar probabil o sa le clarificam dupa ce urci suspensia..

1. ce amortizoare vei folosi, ce grad de duritate?
2. tinuta de drum pt un mers de 40 la ora :lol: (banuiesc ca nu o faci pt circuit)

Numai bine!

Marian_nebunu 21-11-10 13:16

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3830727)
-Exact ce ziceam! Am vb cu HAI-ul destul de mult si stiu ce suspensii foloseste si cum le foloseste. Am zis ca da suspensiile sunt pt anumite aplicatii pe care cei enumerati mai sus le folosesc. Si da asa e, am zis altceva? :lol:
-Tu nu ai masina sa compari cu ce am eu asa ca lasa comparatiile pt altii, ok?
-Si o ma iau eu mereu de tine si de altii cand vad ca o ardeti aiurea, vorbiti de parca ati fi ingineri mecanici toti... Vino cu argumente clare nu cu vorbe si povesti de pe net!
ON:

Sunt foarte curios de 2 aspecte legate de set-up tau pt suspensie dar probabil o sa le clarificam dupa ce urci suspensia..

1. ce amortizoare vei folosi, ce grad de duritate?
2. tinuta de drum pt un mers de 40 la ora :lol: (banuiesc ca nu o faci pt circuit)

Numai bine!

DURITATEA A FOST "DRIFT" !!!

CURBE LA 160 LA ORA:D...SI NU SE CLINTEA MASINA :D..

INALTIMEA PE DEDESUBT IN CEL MAI JOS LOC POSIBIL ERA DE 6 CM !!!
AMORTIZOARELE ERAU SACHS PE FATA IAR PE SPATE KW GALBENE...ARCURILE ERAU H&R...SI CREDE-MA NU ERAM MULTUMIT DE DURITATE...LE-AM DAT JOS...DUSE LA CODESCU INTARITE (DRIFT)...AVEAM BUCSI DIN POLIURETAN era foarte foarte rigida masina :D...cu jante pe 17 cauciucuri cu talon pe 45...

SI NU STIU CU CE AM FOST "INGINER" :) CA AM DAT UN SFAT UTIL ,ECONOMIE FINANCIARA,PERFOMANTE BUNE..
AI IDEE CATI DE PE ACEST FORUM AU AMORTIZOARELE FACUTE LA CODESCU??????????????????????????????????????????? ???????????????????????????

TI-AM ZIS E CLAR CE VREI SA FACI !!!FORUMUL VEDE !!

INSA DACA TU CONSIDERI CA ASA E NORMAL ....OK !!! !!! !!! E ALEGEREA TA !

All times are GMT +2. The time now is 13:19.

- Copyright 2026 4Tuning