![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Quote:
|
e frumosa shi ai facut treaba buna si cu gust
|
Quote:
|
shi yo il am schimbat este misto ;) sa bagi poze dupa ce schimbi!
|
Quote:
|
man...iti dau niste idei asa...sper sa le iei in considerare...
dezlipeste stikerul cu M/// nasu vopsestel negru... si mai lucreaza un pic la spoilerul de pe fata...ca e iesit 1 cm si ceva la aripa... eleronul ala prea mare...mergea mai bine unul slim tip M/// pleoape pentru faruri... re monteaza oglinzile M/// si pune mai multe poze BAFTA...sper ca nu am suparat pe nimeni! |
Quote:
ok,am receptionat mesajul si nu sunt suparari.. :) stikerul am tot uitat de el,asa a venit masina de afara. Nasul nu ii sta bine negru pentru ca nu da bine deloc cu culoarea masinii plus ca nasul cromat merge la faruri,semnalizari aripa si stopuri spate. Da bine pe alb negru si alte culori dar pe albastru asta nu da bine negru. Bara sincer sa fiu as schimba-o sa pun una M + facelift + xenon proiectoare+faruri dar acuma mai trag de asta pana gasesc o bara pe gustul meu.. eleronul parerea mea e ca da bine in linie cu bara si mare nu e atat de mare,decat suficient cat sa nu fie ceva SF din NFS4 . Oglinzile M azi mi-au ajuns pentru ca la cele vechi partea drapta am servit-o de un stalp si s-a imprastiat. iar pleoapele parerea mea e ca pe farurile astea nu dau bine pentru ca sunt mai inguste decat cele originale si le prea subtiaza. Astea sunt parerile mele dupa care m-am orientat si dupa care a ajuns masina in starea in care e. Astept si opinii,contraziceri si alte nedumeriri :) |
parerea mea este k arata OK masina... ar schimbao mult niste arcuri so cobori.. ar sta altfel pe rotii.. oricu parerile sunt impartite shi bafta in cont cu matza ta!
|
Quote:
|
sal , farurile sunt dectane ? cum ai legat angel eyes-urile ? direct pe pozitii?
mersi si spor |
Quote:
|
superba masina si arata super bine dar ce culoare are masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
e misto culoarea.. apropo ai montat angel eyes...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma sincer masina arata beton si ii de admirat ca ai avut resursdele necesare sa o aduci pana in stadiu acesta asa ca nu te lasa influentat...
|
Quote:
|
o intrebare cu surub:
merita pus bara stabilizatoare? sau doar in cazuri extreme gen se craceste de roti si alte lucru.... |
Quote:
|
de aratat stiu ca arata super beton am vazut ieri pe golfu vecinului in timp ce isi spala motoru si da un aspect chiar foarte placut... dar ma gandeam la utilitatea ei pt ca nu stiu exact la ce ajuta
|
e matza frumosa... nu te mai luat tu ma barosane dupa toata lumea niste ploape daca pui ii shimba privirea o face mai dura.. acuma bine inteles daca.ti place te sal si ai grija de mantza!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!Am urmarit in scurt inceputul proiectului tau si..................BAGA FORTZA ca iese bine!Singura remarca si nu vreau sa sune a remarca jignitoare este aceea ca pentru jantele ce le ai pe ea........daca is de ///M sau replica ///M....consider ca s-ar fi pretat un pachet ///M.Oricum este remarca mea.Masina in rest arata bine.Spor la tunat in continuare!
........FORTZA BMW......... |
Quote:
|
Quote:
sincer nu stiu daca s-au facut replica dupa jentile astea,dar oricum sunt originale. Te cred,si mie mi-ar placea un M liniar.. sa vad de bara, pe spate ma rezolv in 2 sapt si pe fata inca nu am gasit . Oglinzile mi-au venit de 4 zile .. si ar mai trebui si bandouri. Dar vin ele.. :) |
fratilor care vreo idee nebuna ce merita mai mult cumparat faruri cu angel eye din fabrica(daca da cu sau fara semnalizare incorporata) sau montat kitu de angel eye pe farurile stock? si sa nu ziceti pretu ca de ala am observat si eu ca diferenta este HUGE dela 250 de lei kitu la 883.19 modelu care imi place pe fond negru de la fk automotive
|
3 Attachment(s)
La jante stiu ca sunt care is de ///M si mai sunt cele care seamana cu cele de ///M da nu scrie pe ele..si stii unde scrie pe janta asta nici nu mai zic.Si ma gandeam.Mna oricum.......bafta in continuare in ceea ce ti-ai propus sa faci din matza si sa ne tii la curent cu noutatile
............ceva in genu sa-ti iasa cu un pachet ///M.Respect! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da,aia era ideea. nu conteaza puterea atata timp cat viteza ce solicita caroseria si limitele masinii este aceeasi. Cum te poti da peste cap cu una de 200 cai te dai la fel si cu una de 100. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning