![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
|
Quote:
|
dupa ce termin cu examenele ma bag shi yo...pregatitziva mashinile!!!
|
8 Attachment(s)
daca nu pune lumea poze sa le modificam mashinile pun io mai multe imagini cu bora mea modificata... laci ce zici realizam ceva?
|
Quote:
|
Baieti hai sa vad cum o modificati pe asta de sa nu o recunosc si daca e ok incerc sa o fac si natural nu doar virtual caci pentru anul tre sa apar cu un nou look !!!;)
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
is in examene acuma dar o sa incerc cum pot sa ti-ti fac mashina nu m-am putut abtine si am latit un pic aripa pe spate si ti-am pus un cauciuc mai lat (tre sa schimb si jantele numa nu am timp acuma), ti-am scos manerele de la ushi si io zic ca macar alea de pe spate le poti scoate si tu si ma lasat-o un pik mai jos... cum am timp cum iti mai fac ceva la ea... numa sa scap de examenele astea ca nush cine o inventat sesiunea dar oricum post o fost
|
4 Attachment(s)
ceva variante gasite pe net.
|
Quote:
BTW...Ultima e Safrane nu Laguna Si eu am examene de luni deci n`am sa pot sa onorez cererile sapt asta... da` de sapt viitoare promit! |
Cererea ramine valabila !!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite una mai veche...RIC Junior a cerut`o :) |
1 Attachment(s)
ti-am facut o prima variante nu am mai vopsit spoileru si pragu ca nu reusesc sa fac nici cum minunile alea cu alb fara sa schimb detaliile si nu arata nici cum si ti-l las asa sa vezi cum arata is daca vrei zi si ti-l vopsesc... jantele le-am marit de la 15 cat cred ca is a tale la vreo 17 zic io asa la ochi si raman de dincolo aripa spate umflata si manerele de la usi pe care le-am scos si vad ca si horicutz a facut la fel si la noul look io zic ca ar trebui sa le scoti macar pe spate :))
|
aa si intercolleru era sa uit
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Mi-am scotocit colectia de poze cu tuning (aprox 7GB) si iata ce am gasit unele virtuale altele chiar reale:
|
5 Attachment(s)
si inca cateva:
|
Quote:
|
Ba multe din astea stiti ca arata bine virtual insa de realizat e foarte putin posibil pe Laguna
|
mai baieti!!!vad ca sunteti profesori in tuningat virtual....am nevoie de niste idei in modelari capote si aripi fata...ceva decupari in caroserii doar capota si aripi fata fara bombarii si fara latiri tari de aripi...ideile mi-ar trebui pentru golf 2 in special si orice tip si model de decupari..de ex ce am eu pe capota de la polo asemenea chestii...kmersi astept cat mai multe variante si care e cel mai reusit il voi realiza pe golfuletzu meu...;) mersi
|
2 Attachment(s)
Salutare! sper ca nu va suparati ca postez aici. Am inceput si eu sa fac VT-uri si nu prea ma descurc cu carbonu daca cineva m-ar putea ajuta :). Am facut pana acu 2 masini din clubul nostru passatu fiind al meu. Astept ideile si parerile voastre!
|
Astept si eu propunere ce culoare ati propune pentru un BMW Urs
|
2 Attachment(s)
cam o idee ce pot sa fac...:)
shi posesorii de crx (n-am vazut niciunu in Oradea) ar putea-o lua k shi idee.... :) |
2 Attachment(s)
cam o idee ce pot sa fac...:)
shi posesorii de crx (n-am vazut niciunu in Oradea) ar putea-o lua k shi idee....:) PS:sry de postu` trecut... |
Baietzi daca pun si eu o poza imi face si mie un virtual pt golf 4???mersi vine si poza!!
|
baga!>:)
depinde shi d klitatea pozei...;) |
4 Attachment(s)
ultimele lucrari...:)
|
2 Attachment(s)
ultima lucrare...:)
|
3 Attachment(s)
ok boyz.....work u'r magic..... go wild da' neaparat sa'mi faceti un exemplar simplu, aceeasi culoare, cu kit rs4 plz.....
|
sry...klitate nashpa...:(
|
kupy...homie...de cand asteptam pozele astea..:)ashteapta numai sa ma intorc de la stana and u got ya` self som` rs4 :)
|
ok...horicutz.....got somthn' for me???
|
2 Attachment(s)
noah...pt posesorii de golf 4...practic asta ii un r32...da diferentzele se vad numa la performantze,tractziune,pretz shi sigla r32...cva simplu` dar cu stil...f realizabil!!!:)
|
10 Attachment(s)
saluti mesterilo!!!!am nevoie de profesionalismul vostru:):)
va prezint un golf 2 negru din profil lateral si va rog frumos careva din voi sa imi colorati spitele de la jante din argintiu in negru doar ata sunt curios asa fotografic cum ar arata sa vad are rost sa inegresc si spitele sau n u...mersi si urgenta!!!!!!!!!!!!!!!!scuze va dau mai multe profile sa fiu mai sigur ca le-as vedea bine....;)totul depinde de voi!!!viitorul jantelor!!:):) |
ii fain diszno-ul k0opasz!
|
bei smecherilor!!!unde draq ati disparut?nu mai cititi topicurile astea ale voastre?
|
Quote:
|
:):):):)
ce tareeeeeeeeeee:) eu cred ca baietii nu au avut timp sa intre pe net...sa vada de jentile tale SoundIdentity... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning