![]() |
Re: Evenimente...
TuningTIME Suceava, 16 - 17 Mai
In perioada 16 - 17 Mai 2009 sunteti invitati la cel mai mare eveniment auto al anului din Suceava. TuningTIME este organizat cu sprijinul A.R.T.A cu sustinerea media 4tuning.ro Programul: Sambata 16 Mai: - Demonstratie Rally sustinura de piloti romani de raliu - Jurizare masini pentru etapa Campionatului National de Tuning. Fiecare masina va primi diploma de participare. Se vor premia Best 3 Cars, Best Exterior, Interior, Custom, etc. Masinile pot sta la alegere indoor. - Campionatul National de Car Audio - Etapa demonstrativa pentru SPL Challenge. Masuratori la liber, ajutor pentru setarea de baza a sistemelor si asistenta tehnica, daca e nevoie. Fiecare participant primeste o diploma care sa ateste rezultatul maxim atins. - Etapa demonstrativa pentru SQ League, unde masina ta poate fi ascultata si jurizata. Ulterior primesti fisa de jurizare si toate explicatiile necesare. Pe scurt, inca o invitatie in lumea competitiilor Car Audio! Duminica 17 Mai: SHOW la MAXIM ! Campionatul National de Drift, etapa 2-a Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) Alti invitati surpriza !!! |
da ma precum am zis.. n`avem ce cauta a 2`a zi...deci... daca e sa mergem..mergem pe 16 pt a participa la BEST CAR cu leutz...
|
dap creca asa facem daca ii vin cauciucurile ca daca nu soarta
|
Ce gume are nevoie leu?
|
Quote:
|
Intreb maine la mine la servici de gumele astea... o combinatie letala de pneuri :D
|
va rog sa continuati discutia pe Cafenea ;) :D
|
wey oameni buni... ce mai imi facetzi?? cum merge treaba?? eu va anunt ca pe 16-17 luna asta... o sa fie un eveniment destul de frumos la sv si va asteptam pe toti ;) sper sa fiti prezenti nu ca data trecuta cand numa pod si cu ala mic si rau cu chestia aia neagra care cica merge pe niste roti facute la comanda :) :P so.. be there ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sambata , nu promit , dar as veni si eu ...duminica mai mult decat sigur, am examen , nici sambata nu sunt sigur ca vin , dar na .... |
ca sa va fac sa veniti va voi spune programu ;))
Sambata 16 Mai: - Demonstratie Rally sustinura de piloti romani de raliu - Jurizare masini pentru etapa Campionatului National de Tuning. Fiecare masina va primi diploma de participare. Se vor premia Best 3 Cars, Best Exterior, Interior, Custom, etc. Masinile pot sta la alegere indoor. - Campionatul National de Car Audio - Etapa demonstrativa pentru SPL Challenge. Masuratori la liber, ajutor pentru setarea de baza a sistemelor si asistenta tehnica, daca e nevoie. Fiecare participant primeste o diploma care sa ateste rezultatul maxim atins. - Etapa demonstrativa pentru SQ League, unde masina ta poate fi ascultata si jurizata. Ulterior primesti fisa de jurizare si toate explicatiile necesare. Pe scurt, inca o invitatie in lumea competitiilor Car Audio! Duminica 17 Mai: SHOW la MAXIM ! Campionatul National de Drift, etapa 2-a Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) Alti invitati surpriza !!! heee.. dak nici acuma nu v-am convins sa veniti la suceava.... nasol tare :):P oricum o sa fie belea tare show.... noi va asteptam dak vreti cautam si o cazare cva ;) oricum va asteptam si atat :)):P si valex... da-le-ncolo de examene :)) mai fain o sa fie campionatu national de drifturi... :)) |
Quote:
|
Zilele astea voi pune si eu pozele de la Suceava aici . :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. 10x Kamikaze ( Madalin ) ! :-)) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Katana Team la 4Tuning Suceava :) . O sa mai pun poze pe topicul cu media / poze ... :)
Attachment 922369Attachment 922370Attachment 922371Attachment 922372Attachment 922373 |
bravo baieti :)
|
Felicitari Katana Team!
|
multumim multumim!!:D ce bine ca nu mi se vede burta in poza!
vai teo da ce burtik ai :)))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
inca vreo 4 poze de la suceava :D
bascalie mare :D:D |
we...am uitat de pozele astea :) ...le ai cumva de la dan system ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salon Auto Bacau 28-31 Mai!
|
1 Attachment(s)
The BIG EVENT !!! IASI - 13 si 14 iunie |
prezent la iasi daca este bani :)
|
Quote:
|
sugeo venim cu microbuzu toti asa poate ajungem toti
|
Hai baieti mobilizarea!!! Macar 6-7 masini sa facem pe 13 si pe 14 iunie! Sau macar pe 14 iunie oameni buni!!! 4 masini din Iasi sunt! Sa vina toata KATANA!!! Sa vina LEU!!!:D:D
|
Quote:
|
Nu mai fi suparat buddy ...asta e ...pe viitor poate vom avea mai mult noroc .
|
Dacia lui Leu tre sa vina la Iasi nu neaparat de premii, ci de show. Are ce arata! Parerea mea!
|
daca se baga lume sa mergem la iasi pe 13-14 eu ma baga vin cu masina
|
Quote:
|
Examenul este pe 13! Pe 14 sa fii la Iasi!!!:D:D
|
Quote:
|
Oameni buni! Pe 13 iunie Sunt cursele de accelerare si indemnare. Pe 14 iunie e EXPO TUNING, SOUND SI Drift Freestyle. Deci: CINE VINE LA IASI??? Macar pe 14 iunie???? Astept confirmarea voastra.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning