![]() |
Re: Mercedes SLR McLaren by FAB Design
daca puneau un altfel d eleron... chiar era frumos frumos
|
beauty is in the eye of the beholder
|
arata bine...in special bara fata :D :rockon:
|
wowwwww cat de tare e eleronuuuuu :))) :)) :)) e misto masina dar merge si stock bafta :*
|
masina este zuper!!! dar totusi cum zic si ceilalti cred ca mai bine fara eleron si fara bara fata!!! daca vorbim despre laterale si spoiler spate nu am cuvinte arata excelent!!!
|
mai lipseste batman :)
|
spatele imi place la nebunie daca fara eleron bara din fata e mult prea urata zici ca e gura de magar cand casca :))))
|
spatele e cum e dar fata ii oribila... si eleronul spate e la fel
|
mie chiar imi place :) pana si eleronul are folosul lui acolo....
|
deci.., wow:shock:
|
avion pe 4 roti :))
|
zici ca e masina lui Batman=))
|
eu am o parere buna ......dar nici mie nu-mi prea place spoilerul spate....
presupun ca si sub capota s-a mai umblat putin.... Un SLR arata bine si stock... |
zici ca e masina lui batman..nu stiu..dar nu ii se potriveste un tuning la masina asta...decat body`ul ala negru mat era frumos...atata ... si originala...tre sa i se pastreze finetea masinii...nu sa o faci masina lu batman...si despre motor..nu cred ca ar mai trebui sa fie umblat acolo...este si asa puternica...
|
arata binisor kitul su exceptie eleronului care arata ca o bara de batut covoare :))! hmm iar bara fata asa si asa !!!
|
In blade parca erau niste chestii care cand se transformau aveau niste colti ca slr-u asta. N-am ce zice....decat ca e ciudat.
|
ma in primul rand e un mercedes in al doilea rand e un SLR si al treilea rand e modificat de FAB Design,dar cum am vazut pana acuma gurile rele deja l-au criticat,depinde de gustul fiecaruia,si dupa cum stiu eu si eleronul ala se pune dupa ce se fac niste calcule nu cum pun romanii ca da bine pe masina,
|
frumos kit...cred k dadea bine si fara eleron
|
E urat e urat e urat.. ce pana mea fratilor trebuie sa va placa? Romani sunteti in pana mea, inculturi, nemecanici. Legati putin cu sarma puneti un nike si va place. Dar utilitatea! La asta v-ati gandit? Aia in plm sunt si ei oameni cu cap, adevarati eroi in ale tuningului. Au facut totu` sa fie acceptabil , sau poate ei cred ca e genial din punctu` lor de vedere, dar eleronul sunt sigur ca tine masina pe sosea, ofera aderenta si aerodinamicitate. Si daca nu va place, cu atat mai mult, nu conteaza.
|
FAB DESIGN=KICKH......LOL
|
Quote:
|
super tare..pacat de eleron si spoiler :D....zic si eu ca ala din balci de balci.... E FRUMOS DA' NU PREA =)))
|
ce cauta eleronul acolo
|
sa mi l dea cineva asa, ca ii pun eu spoilerele stock, si l las fara panarama aia de eleron
|
nu stiu dak kitulul este numai pt aspect sau dak este facut pt. performantele aerodinamice . Dak este pentru look parerea mea ca masina arata mult mai bine stock
|
daca nu ar fi existat eleronu ala ar fi aratat si mai spectaculos...dar de.....
|
cel mai horror mi se par shi jantele shi cu dunga aia albastra care nu se potriveste la culoarea mashinii ... eleronul ala in V ... iar numarul ala park e aruncat asa de pomana acolo park e lipit cu guma de mestecat ... arata mult mai bine stock !
|
Quote:
|
ca batman e de vina...... el a dat comanda ... :)
|
arata ca o coropisnita sau o radasca cu coarnele desfacute sa ma scuze fanii slr dar io nu o am la suflet are botu exagerat de lung habitaclu prea in spate
|
din fatza zici k e masina lu BAT MAN shi eleronu ala e de cacao.....o gramada bani investiti p imaginatzia unui tampit;)
|
E prea tare !
|
11 Attachment(s)
FAB Design SLR "Desire" - 750 CP şi 1.080 Nm
Prin SLR "Desire", tunerul elveţian FAB Design a dorit să demonstreze īncă o dată că poate modifica cu succes modele de lux. Desigur, aspectul exterior nu va fi pe placul tuturor īnsă piesa de rezistenţă se află sub capotă... Aici, motorul V8 a fost serios modificat şi dezvoltă nu mai puţin de 750 cai putere şi 1.080 Nm. De la 626 cai putere şi 780 Nm. Astfel, FAB Design SLR "Desire" va fi unul dintre cele mai puternice SLR-uri. Iar acest aspect este scos īn evidenţă şi de noua evacuare cu şase (exact, aţi văzut bine.. şase!!!) tobe de eşapament. Ca performanţe, avem de specificat acceleraţia de la 0 la 100 km/h īn doar 3.6 secunde şi viteza maximă de 310 km/h. Dacă tot nu īţi satisface dorinţele, să vorbim despre design. La exterior, supercarul german se remarcă īn special prin partea frontală extrem de agresivă ce aduce a Batmobil. Īn spate avem un nou difuzor dar şi un eleron imens. Alte modificări includ o nouă suspensie, praguri laterale, extensii pentru aripi şi jante pe 20 inci īncălţate cu pneuri Michelin 265/30 ZR 20 pe faţă şi 325/25 ZR 20 pe spate. La interior găsim piele neagră şi roşie. Noul FAB Design SLR "Desire" va fi şi foarte exclusivist, urmānd a fi fabricat īntr-o ediţie extrem de limitată, de doar 15 exemplare. |
Kit`ul e arata foarte bine, dar din pacate au pastrat acel eleron. :( Cat despre puterea motorului cele sase tobe spun totul. :shock:
|
1.080 nm.....hm nu gasesti in fiecare colt de strada
|
pfiii ce numere... imi place ce cuplu are, si ce putere. dar viteza maxima parca e cam "mica" in comparatii cu alte supercar-uri. in fine ... chiar ca arata ca un batmobil.
|
oauuuuuuu!ce cupluuuu ....:shock: ce pacat ca e limitat la "doar" 310 km/h!:rolleyes2
|
In sfarsit au aparut si pozele astea pe site...erau de cand au fost puse alea facute cu telefonu, dar na... Eleronul e superb, se incadreaza in linia masinii. E un pic ciudata ca si infatisare dar arata super totusi.
|
tunning-ul facut nu prea a dat roade la acceleratie si vit max
|
Batman batman :lol::lol::lol:
ce suparata arata :shock::shock: si nici cu motoru' nu mi-e rusine :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning