Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning Interior (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior.html)
-   -   Tapiterie piele (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior/110419-tapiterie-piele.html)

gabby_mpower 23-06-09 08:50

Re: OFERTA - Tapitserie piele

Quote:

Originally Posted by gabby_mpower (Post 2416699)
up!UP!UP!UP!GOOOOOOOOOOOOO;)

volane imbracte la pret de CRIZA!!! 100ron cu piele doar ''çolacul'' volanului si cu tot cu air-bag 150ron!! ptr detalii si informatii va astept la id-ul gabby_tapiter UP!UP!UP!!!

marian28 27-08-09 16:44

Re: Tapitserie piele

Dragi prieteni nu va mai luati dupa ce spune Gabby pt ca e un impostor !
Am patit-o rau de tot cu el !I-am dat bani ,materiale ,pt niste fetze de usi si le-am recuperat cu greu inapoi chiar intr-o stare mai rea decat erau la inceput binenteles ca banii au ramas la el ca si o parte din materiale.

gabby_mpower 24-09-09 09:19

Quote:

Originally Posted by marian28 (Post 2590305)
Dragi prieteni nu va mai luati dupa ce spune Gabby pt ca e un impostor !
Am patit-o rau de tot cu el !I-am dat bani ,materiale ,pt niste fetze de usi si le-am recuperat cu greu inapoi chiar intr-o stare mai rea decat erau la inceput binenteles ca banii au ramas la el ca si o parte din materiale.

sincet iti multumesc ptr ca si reclama negativa TOT RECLAMA ESTE!!!!iar referitor la tine.....trebuia sa nu mai primesti nimik....

marian28 24-09-09 12:55

eu nu inteleg cum ai tupeu sa mai vb ,lumea e mica si poate ne mai intalnim ,te asigur ca de data asta nu te mai las sa fugi cum ai rupt-o la fuga data trecuta,,,iar referitor la tine.....trebuia sa nu mai primesti nimik.... '' ai tupeu enorm sa te dai stapan pe lucrurile mele

Sima 24-09-09 15:02

ceva poze cu volanele imbracate de tine ai ?

gabby_mpower 24-10-09 18:11

poze cu volane piele

10 Attachment(s)
oferta ptr toti cei care viziteava siteul 4tuning un volan cu piele neagra il executam cu 300ron

Sima 26-10-09 08:53

Re: Tapiterie piele

acum nu mai e criza ?

redteam 03-11-09 21:37

MARE TEPAR , DACA TINETI LA BANII VOSTRI NU APELATI LA EL , EU AM LASAT 2 SCAUNE RECARO LA EL LA IMBRACAT SI DUPA 4 LUNI NU LE FACUSE NIMIC ,SI ABIA LE-AM LUAT NETAPITATE SI NICI PANA ACUM NU AM LUAT TOTI BANII INAPOI.

NU RECOMAND .MARE TEPAR

gabby_mpower 04-11-09 06:43

Quote:

Originally Posted by redteam (Post 2777721)
MARE TEPAR , DACA TINETI LA BANII VOSTRI NU APELATI LA EL , EU AM LASAT 2 SCAUNE RECARO LA EL LA IMBRACAT SI DUPA 4 LUNI NU LE FACUSE NIMIC ,SI ABIA LE-AM LUAT NETAPITATE SI NICI PANA ACUM NU AM LUAT TOTI BANII INAPOI.

NU RECOMAND .MARE TEPAR

mai pastreaza-ti reclama proasta si neadevarata si ptr altii....intai sa reclami ceva care e adevarat si apoi sa postezi .....iar ceea ce scrii tu pe aici e total neadevarat si mai ales ca minti cu desavarsire si .....oricum eu iti multumesc;)....si sper sa fie o confuzie la ceea ce scri si la toate aberatiile

redteam 04-11-09 08:00

Hai sa îţi improspatez memoria ,acum 2ani am venit la tine cu 2 scaune sport roşii si te-am rugat sa le imbraci in piele gri chiar ţi-am dat o tetiera ptr monstra de culoare. Te sunasem din partea lui Gelu .
După 4 luni mi-ai zis ca nu le-ai făcut chiar dacă îţi dadusem un avans din care mai ai sa îmi dai 300 lei.
Sper ca ţi -am improspatat memoria
oricum repet MARE TEPAR

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning