Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/110273-brabus-v12-biturbo-puternic-off-roader-lume.html)

gabitza121 20-02-09 01:20

Re: Brabus G V12 S Biturbo: Cel mai puternic off-roader din lume

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2081915)
din punct de vedere estetic este fabulos de URAT. nici daca as avea sute de milioane de euro nu as putea sa "arunc" aproape 400.000 euro pe o asemenea uratenie :lol:

adevarul e ca nici nu se compara cu matizul care in comparatie cu uratenia aia,matizul care a fost desenat de grigorescu,pardon ala a pictat carul cu boi dar tot se aseamana

gabitza121 20-02-09 01:31

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2081931)
Pretul e prohibitiv pt o lada tunata extrem. Asta da masina inutila...iar LED-urile...chiar nu se potrivesc.

auzi ma si vulpea a zis ca struguri sunt acri cand nu a ajuns la ei,terminati cu prostiile desi vad ca sunt mai mic ca voi imipermit sa zic nu mai fiti copii(eu lucrez la mercedes si am vazut ce stie un 55amg asta cred ca e un fel de avion):rolleyes2

morimoto 20-02-09 02:34

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2083606)
auzi ma si vulpea a zis ca struguri sunt acri cand nu a ajuns la ei,terminati cu prostiile desi vad ca sunt mai mic ca voi imipermit sa zic nu mai fiti copii(eu lucrez la mercedes si am vazut ce stie un 55amg asta cred ca e un fel de avion):rolleyes2

ei nu stiu pretul unui G simplu daia se sperie cand aud de pretul unui G Brabus dar nush cate merturi Brabus au vazut prin Romania :))=)) oare proprietarul ala de ML Brabus din primaverii o fii prost ca si-a cumparat un ML Brabus in loc de hummer sau X6 :)) ce se tot intalneste prin bucurestiul minunat :))

Bogdan_mb 20-02-09 03:46

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 2081379)
Decat sa dau 380000 de Euroi pe asta mai bine iau un H2 de 6.6 Turbo Diesel si are tot 700 cp .
Si raman cu 230000 de Euroi in buzunar ca sa am bani de motorina .
Si nu cred ca este asa setos ca asta .
:D:lol:

cum sa compari c.....l ala de h2 cu G-ul ?

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 2082045)
un pret exagerat de mare ...si pt ce? doar k are un motor urias..totusi nu are un aspect prea placut..nu se merita..cu siguranta nu ar fi optiunea mea dak as avea bani

Nu stiu daca stii, dar toate variantele de la Brabus care impart aceasta motorizare (Bullitt, Rocket, S-CL-SL V12 S , etc.) au un pret foarte mare, peste 350.000 euro, deoarece sunt modele foarte rare, chiar de colectie.

Partea cu LED-uri pe care o blameaza toata lumea, este o directiva data de UE, cat mai curand toate masinile vor fi dotate cu lampi de zi, iar pe de alta parte mie mi se pare ok ca si aspect.

Ce imi place in schimb ca nu prea i-au modificat suspensia (din poze se vede ca au pastrat garda la sol, iar arcurile au ramas tipice pentru G, pe foi).

Oricum nu m-ar mira sa o vad sarind ca si la dakar rally, prin dunele de nisip din jurul Dubai-ului si a celorlalte emirate arabe.

marcelcrisan 20-02-09 08:59

pana si motorul are aspect comercial...acuma don"t kill the beast,foarte bun pentru arabi ,fotbalisti si lista poate continua

getedoi 20-02-09 09:07

my god. deci ASTA ar trebui sa fie un cadou de 30 de ani pt G-klasse. ASA se face o editie aniversara :lol:. as face chestii FOARTE murdare pentru masina asta :dribble:

Edit: brigada anti-LED, cautati cu google DRL, si APOI veniti si lasati-va bolboroselile inutile pe threaduri.

AR33COP 20-02-09 11:10

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 2081350)
este incredibil din toate punctele de vedere , dar de ce Doamne iarta`ma i`au pus si la asta LED`uri :shock:

am inteles ca s-a dat ceva lege in germania cum ca orice masina noua iesita pe usa fabricii va avea in loc de pozitii led-uri.poate aberez dar parca asa am auzit la ceva post de stiri nemtesc.

Chifla 20-02-09 11:42

superb cel mai frumos SUV ever (desii multi zic ca e un ARO).... asa trebe sa arate un SUV adevarat nuh ca altele din ziua de azi ce arata a cupeuri care au luat steroizi nota 100+

dem_fuzl 20-02-09 12:05

LEEEEEEEEDURI !!!! in rest, e normal ..

Mune 20-02-09 12:20

Si inca ceva ..

SUV = Sport Utility Vehicle
4x4 = Off-Roader veritabil ..

Sunt doi termeni diferiti !

G-ul este un 4x4 (spre deosebire de ML ,de exemplu , acesta fiind un SUV)

Diferenta majora dintre cele doua .. consta in prezenta(sau absenta) REDUCTORULUI .

Mune

kir0087 20-02-09 13:02

Timpii de accelerare se masoare pe dyno sau in conditii reale???
Fiindca cred ca e al dracului de spectaculos sa vezi un off sa decoleze pana la 100 in 4.3 sec.

david_makaidj 20-02-09 13:18

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 2081379)
Decat sa dau 380000 de Euroi pe asta mai bine iau un H2 de 6.6 Turbo Diesel si are tot 700 cp .
Si raman cu 230000 de Euroi in buzunar ca sa am bani de motorina .
Si nu cred ca este asa setos ca asta .
:D:lol:

da dar masina asta arata cumva nu ca si spurcaciunea aia de gip:twisted:

zGb 20-02-09 13:23

o masina extraordinara de-a dreptul :) personal m-ar coafa grav si un G400cdi...pretul in schimb cam exagerat...undeva la 230-250.000euro mai intelegeam

NONE 20-02-09 16:59

in oras la mine nu e buna :sad:,doar daca ai parcare privata :-)....sau ce mai conteaza :lol: ii iei si ii muti :lol:...frumoasa masina si datele tehnice si design-ul :oops:

Bogdan_mb 20-02-09 19:08

Quote:

Originally Posted by Mune (Post 2084467)
Si inca ceva ..

SUV = Sport Utility Vehicle
4x4 = Off-Roader veritabil ..

Sunt doi termeni diferiti !

G-ul este un 4x4 (spre deosebire de ML ,de exemplu , acesta fiind un SUV)

Diferenta majora dintre cele doua .. consta in prezenta(sau absenta) REDUCTORULUI .

Mune

Nu chiar, un ML cu pachetul Offroad Pro, are reductor si diferentiale dar asta nu il face un offroader atat de adevarat ca si g-ul .

Eu sunt de parere ca diferenta dintre SUV-uri si masini de teren se face la suspensie (punti fixe, arcuri pe foi etc.)

gabitza121 20-02-09 19:12

prima pagina de pe acest topic in care au au postat oameni care au habar ce este un G classe

slayersland 20-02-09 19:47

http://www.autowp.ru/pictures/merced..._5-door_30.jpg

Pentru cei cu hummeru, incercati asa ceva cu un h2, apoi vedeti daca mai ramane ceva din el

20 XUX 20-02-09 20:49

Masina e foarte smechera dar ledurile de sub faruri sunt tiganesti

slayersland 20-02-09 20:52

For f..ks sake, "ledurile de sub faruri" sunt aprinse! daca erau stinse nu mai aveati ce comenta, pentru ca NU se mai vad, sunt aproape negre, se cunoasc foarte putin, iar cand sunt aprinse asa trebuie sa se vada, pentru ca asa sunt directivele!

20 XUX 20-02-09 20:55

Arata ca un audi cu ledurile aprinse. P.S. te rog frumos spune-ti opinia nu o critica pe a altora

RUDY20140TDI 20-02-09 21:08

Quote:

Bogdan_mb
Bai baiatule (si toti forumistii) in general .
Voi nu va dati seama la ce fac eu referire cu pozele alea ?
Nu va mai amagiti ca niste "PACALICI" ca astea nu sunt masini de "OFF ROAD" sau "gep-uri" cum spune un cunoscator .
BAAAA Astea Sunt Masini De Strada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca nu poti sa te urci pe munte cu ele sau sa Faci Extreme Off-Road !!!!!!!!!
Eu M-am referit strict la "DIFERENTA ENORMA DE PRET si EGALITATEA DE PUTERE" ba "COCALARILOR" care nu stiti ce este aia JeeP OffRoad si ce este un Suv de putere pentru SOSEA .

slayersland 20-02-09 21:11

ai dreptate, dar schimba-ti nick-ul din Rudy in Rude

20 XUX 20-02-09 21:13

Sunt de acord cu Rudy, am Ml320 cu pachet offroad pro, singura diferenta sesizabila este ca se ridica putin mai mult, in rest e zero, am ramas impotmolit in zapada cu programul de offroad 3 si cu cauciucuri de iarna pe zapada medie si in panta mica asa ca daca vreti jeep de off-road cumparati-va Land Rover Discovery 3

slayersland 20-02-09 21:15

Pai tocmai, ca G Class nu e nici ML nici Hummer, se compara mai mult cu Land Rover

Evoluzione 20-02-09 21:15

Mercedes G-Klass e considerat de foarte multi profesionisti ca cel mai bun Off-Roader din lume! Desi, azi nu mai e uzul principal a G-Klassului.

20 XUX 20-02-09 21:18

De acord, mercedesul G in general e bun pt off-road, dar cel prezentat aici nu are nici o legatura cu terenul

Outrageous 20-02-09 21:29

ba pai astia ie nebuni sa puna pretu asta pa masina? pai iei nu stie ca trebuie sai intrebe pe noi pe forum acilea ce pret trebuie pus? auzi tu 300.000 de ieuro pe un brabus dasta care n-are genti cu crom si subufer in porbagaj!!!

P.S. Frumoasa masina, chiar ma intrebam de ce nu au pus motorul asta pe G. Oare de ce l-au limitat la 700 cp si nu l-au lasat la 730??

Bogdan_mb 20-02-09 21:33

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 2086046)
Arata ca un audi cu ledurile aprinse. P.S. te rog frumos spune-ti opinia nu o critica pe a altora

pai nu ai cum sa nu critici cand tu ai aruncat replica aceea.
De acord cu tine, Audi a fost primul care a montat led-uri pe masinile sale, dar nu ai ce sa faci, asa spune legea, pana in 2011 toate masinile fabricate in UE vor fi dotate cu asa ceva.

Apropo, recent s-a lansat 911 GT3, care vine tot asa cu LED-uri in fata atunci este si asta tiganesc ?

RUDY20140TDI 20-02-09 21:34

Quote:

P.S. Frumoasa masina, chiar ma intrebam de ce nu au pus motorul asta pe G. Oare de ce l-au limitat la 700 cp si nu l-au lasat la 730??
Pai Tocmai Ca este Pus Pe G-Klasse !!!!!!!!!

Outrageous 20-02-09 21:36

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 2086162)

pana sa il puna pe G...ma intrebam de ce nu l-au pus. Sau era si inainte de modelul asta?

slayersland 20-02-09 21:38

Quote:

Originally Posted by RUDY20140TDI (Post 2086162)

Rudy... nici nu stiu ce sa iti mai zic... te prinzi prea greu... si 50 cent si-a dat seama in cele din urma ca e in romania cand a ajuns la bucuresti... de la hummere vi se trage

PS. Outrageous, faci lectii de limba romana? eu nu m-as obosi...fiecare cu ce intelege

Outrageous 20-02-09 21:42

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2086181)
Rudy... nici nu stiu ce sa iti mai zic... te prinzi prea greu... si 50 cent si-a dat seama in cele din urma ca e in romania cand a ajuns la bucuresti... de la hummere vi se trage

PS. Outrageous, faci lectii de limba romana? eu nu m-as obosi...fiecare cu ce intelege

era o doza de sarcasm pentru hummeristi

Bogdan_mb 20-02-09 22:08

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 2086125)
De acord, mercedesul G in general e bun pt off-road, dar cel prezentat aici nu are nici o legatura cu terenul

Chiar te rog sa mergi la un Test Drive cu un G (fie el si 320 CDI) in teren si o sa iti schimbi parerea. Intradevar, pe parcursul timpului s-au schimbat cateva elemente la G-classe insa partile principale au ramas aceleasi, chiar la variantele de top (vezi pozele de la inceputul topicului, unde se vad puntile fixe, arcuri pe foi) . Nu de alta dar am fost in teren cu un G nou si stiu ce poate. Referitor la ML sunt chiar surpins, azi vara am intrat cu ML-ul (anvelope de vara) in noroi pana la praguri (masina era in level 3) si nu am ramas blocat. Iarna prin zapada, chiar nu au fost probleme, in conditii de munte, dar depinde, daca vrei extrem probabil ca anvelopele nu m-ai fac fata, insa sa nu uitam ca ML-ul e undeva intre offroad si cruising pe asfalt.

pt rudy, no comment, o masina mai cocalareasca ca H2 cu croame nu poate exista.

puscky_007 20-02-09 22:32

cel mai puternic off-roader din luume?....scuze dar nu cred...si exista dovada chiar la mine in Brasov.....Porsche Cayenne Gemballa...si ghiciti cati cai are?....750:)..si mai nouu...se aude ca are 850...dar asta nu pot sa garantez...750 stiu sigur ca arehttp://www.rtbclub.ro/pages/RO/viewc...6c677.48572186

puscky_007 20-02-09 22:34

http://file:///C:/Users/Administrato...T750_13085.jpg

slayersland 20-02-09 22:34

Cayenne o sa fie off-roader atunci cand G Class o sa fie coupe cu linii suple. Cayenne este SUV, si asta cu indulgenta, mai ales la un Gemballa, de off road nu poate fi vorba.

puscky_007 20-02-09 22:39

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2086360)
Cayenne o sa fie off-roader atunci cand G Class o sa fie coupe cu linii suple. Cayenne este SUV, si asta cu indulgenta, mai ales la un Gemballa, de off road nu poate fi vorba.

aaa...deci g-ul si Cayenne nu sunt din aceeasi clasa?.....eu cred ca da...in fine..sii g-ul nu esti SUV?

slayersland 20-02-09 22:45

puscky, da-ti un edit (nu, eu nu sunt SUV), sau quit ceva... G a aparut inainte sa apara cuvantul SUV, deci logic ca nu este. Si chiar fara sa stii astea.... tu nu te-ai uitat asa la ele? adica.. na.. nu ai vazut diferente prea multe?

C63 AMG 20-02-09 22:55

Daca si asta e masina la care sa-i pui leduri...bleah. Oricum zici ca e din al doilea razboi mondial la cum arata. Si 700 de cai putere ?? Pentru ce ? Mi se pare o masina complet INUTILA.

puscky_007 20-02-09 23:02

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2086395)
puscky, da-ti un edit (nu, eu nu sunt SUV), sau quit ceva... G a aparut inainte sa apara cuvantul SUV, deci logic ca nu este. Si chiar fara sa stii astea.... tu nu te-ai uitat asa la ele? adica.. na.. nu ai vazut diferente prea multe?

diferente sunt..normal...ca una e Mercedes si una e Porsche...si fiecare are stilul lui....dar dupa cate am vazut ambele au lux in interior...ambele au cam aceleasi marimi...diferente sunt la forma.....normal....dar poate ai dreptate....parerea mea este ca sunt in aceeasi clasa...

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning