![]() |
Re: Golf 3 1.8
Quote:
|
incet incet le fac pe toate:)))
|
incet dar sigur :D
|
da ;)))
|
frumoasa masina...o vad aproape zilnic live...ai grija de ea
|
ms ms. :)
momentan astept si eu o vopsire, sa vedem ce iese |
aveti sau cunoasteti pe cienva cu un suport de cd dala care se pune sub consola ?
|
salut cum tiai facut semnalizarile cu proiectoarele negre?
|
sunt acoperite cu autocolant
|
frumos si al tau...te`am vazut prin trafic, ai grija de el, si cati mai multi km fara incidente8)
|
unde gasesc autocolant?scuze de intrebare daca i stupida da chiar nu stiu:)))se pune greu?
|
de gasit nu stiu ce sa iti spun. cauti la un magazin de piese auto, intrebi colant de triple. si iei de care vrei ca intensitate.
ca sa il pui e ceva de munca in sensul ca s-ar putea sa nu iti iasa chiar bine din prima. bule etc. dar daca il incalzesti putin cu feonul ar trebui sa se aseze destul de bine. procesul e cam asa : 1 curati bine locul unde vrei sa pui colantul ( cu sampon sau solutie de geamuri ceva care sa si degreseze) 2 tai colantul putin mai mare decat locul 3 il aplici si intinzi bine cu degetul ca sa nu fie bule de aer 4 dai cu feonul peste pana se muleaza el bine si tai colantul care a ramas in plus. |
Quote:
|
mersi treaba cu sprayu merge si pe stopurile din spate?:Dse mai vede cand pun frana:)))
|
da e special pt asa cva
dar daca dai 2318312 de straturi nu se mai vede cand pui frana :)) |
asta e avantajul colantului ca tot trece lumina prin el. plus ca daca te saturi de el poti foarte frumos sa il dezlipesti si gata :-??
|
cam da.... dar si alea se curata cu diluant nitro
|
vecine aduci si tu farurile alea cand pleci data viitoare? ca daca se vad bn le cumpar eu :">
|
Quote:
|
aha....
pai aia fac eu din reglaj cum se bata? |
1 Attachment(s)
si un vt din partea lui Rares_CRM.
pareri ceva? ar da bine? |
mie imi place cu grila aia si cu capota asa :X
|
sunt inca in dubii dar cred ca pana la urma asa o sa ajunga :-??
|
Da prea bine :X:X :shock:
|
1 Attachment(s)
merge si mai jos un pic facuta...sa se acopere inca o linie din aia din grila
|
da intradevar. arata intr-un fel masina aia. toata chestia e ca daca acopar grila asa mult s-ar putea sa nu isi faca racirea cum trebuie motorul.
|
am avut eu asa si nu a avut nici o treaba racirea motorului.
brgds, edi |
:Datunci cand o sa ma apuc de ea poate o fac asa mai jos :D tnx edi
|
ma e frumusel golf-ul asta al tau...cel putin culoarea...e mai speciala...o intalnesti foarte rar
legat de badboy look parca ar merge ceva mai bad asa fata de ce e in vt, adica exact ca la golful negru... parca ar merge mai lasata masinuta asta a ta :D oricum...multa bafta ! |
e destul de lasata pentru drumurile noastre. si asa am probleme cu garda etc da intradevar bad boy daca fac il fac ca la golful negru
app sunt andrei :D |
foarte frumoasa masina , o vazui si eu azi.
astept sa o cunosc mai bine din interior ca tot esti in vizita =) |
Quote:
nu sunt ba in vizita. pana in septembrie stau acasa :> asa k, oricand vrei tu imi zici si ti-o arat, da imi imprumuti si mie cinematografu ala de vrei sa ti-l iei :)) |
am gasit pe un alt forum un chip pentru golf 3 1.8 abs si nu stiu ce sa fac, sa il comand sa nu il comand. reclama suna foarte bine 15 cai si 34 nm dar la pretul la care e si 5 cai e suficient. voi ce ziceti se poate avea incredere in astia ?
http://cgi.ebay.de/Chip-Tuning-VW-Go...3%3A1|294%3A50 |
34€?...eu sigur nu :D
|
daca te uiti in dreapta acolo are numai recomandari pozitive. nici macar una negativa dar oricum mi se pare ft ieftin . poate prea ieftin . nu stiu ce sa zic ramane de vazut. cand nu o sa am ce sa fac cu 40 de euro o sa il comand :D
|
iti dai seama ca paote sa fie si bun....dar si eu tot la pretul asta ma indoiesc ...
|
si cum mancarimea trebuie scarpinata, ieri m-am dus la o verificare cu golfy. vroiam sa imi verifice bucsile etc etc. mi se pare prea mult ca dupa 8 luni de drumurile romaniei sa nu bata nici macar una. ce am descoperit m-a lasat putin masca:
MASINA AVEA BUCSA DE LA BRAT ORIGINALA SI BIELETA ANTIRULIU ORIGINALA. si anume, primele ei bucsi si bielete, cu inscriptiile tuturor pieselor care sunt pe masina din fabrica. cum e posibil ca dupa 16 ani de uzura sa nu bata, mai ales ca nu mai avea cauciuc mai deloc :| another question: cand iau viraj stanga si dau cu spatele, se aude pe partea dreapta o lovitura de metal pe metal. am verificat planetarele sunt bune, am schimbat bucsi tot. ce poate fi? :| |
si ca un mic update, azi pe la 2 asa un nenea cu o dacie se grabea atat de tare incat mi-a facut praf usa pe stanga. poze cu lovitura mai tarziu pentru ca momentan nu am cablu.
sa speram ca maine e gata si ca vopseaua o sa fie la fel sau cel putin sa nu se vada prea tare diferenta( am bagat-o la urgenta si pana acum 30 de minute am pregatit la usa noua pentru vopsea) |
Quote:
in jur de 2pm, am fost lovit de un domn cu o 1410. rezultatul, usa stanga facuta praf si pulbere. cu doar o zi inainte sa plec la mare. pt ca era graba a urmat cautarea unei noi usi, pregatirea ei pentru vopsit si cautarea vopselei. pe la 8 am terminat cu totul, ramane doar de aplicat vopseaua maine. ideea este ca mi-este foarte frica de culoare pentru ca s-ar putea sa nu fie la fel si sa se cunoasca diferenta. scuze pentru primul post, eram nervos si obosit, rog un admin daca citeste sa il stearga |
bai andrei...chiar nasol...
tot ce se poate face e sa-ti urez bafta sa-ti iasa vopseaua la fel... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning