![]() |
Re: Adrenalin Team Ploiesti!
Quote:
|
Quote:
|
La offtopic ul care s-a creat sigur vine shantzu si ne pune la zid pe toti si ne impusca cu ak 47-le furate :D
|
Frate ce e aici ? Daca continuati cu discutii despre softuri si borduri , inchid topicul si nu il mai vedeti deschis prea curand !
|
Multumesc baiatului cu peugeotu ! revansa vine in cateva zile ;) nu va speriati !(d`eh asa e cu babele:)) )
|
Quote:
|
pai vorbiti despre club... si daca nu aveti ce sa vorbiti , nu vorbiti ...sunt o groaza de topicuri pe care puteti sa discutati.
Nu trebuie sa postati zilnic pe topicul asta.Mie nu mi se pare ca celelalte cluburi discuta zilnilc la ei pe topic... |
Quote:
|
Da , e normal.Inteleg perfect...dar au fost multe discutii pe langa subiect , prea multe :)
Nu vreau sa credeti ca am ce va cu voi.Cand o sa ma cunosti , daca o sa ma cunosti :lol: o sa vezi ce fel de persoana sunt ... Nu raspunde la postul meu , e destul off-topic :lol: |
O sa il rog pe shantzu sa ma ierte :D pe motivul ca am fost camarazi in "chimie" :D
Ii dau dreptate aici, e destul de offtopic, si il sustin doar pt ca stiu cat de greu e sa ai grija sa fie ordine pe un forum :D mai ales pe un forum mare ca asta :D Si ca sa fiu ontopic... :D dati-mi si mie idei unde pot face o remapare la astra mea cu motor y17dt :D |
Din cauza unui eveniment de la sala sporturilor in care 2 masini s-au lovit , acum sala sporturilor este din nou Inchisa , deci din nou o sa stam pe strada.
|
Quote:
|
OnTopic va rog frumos.... Topicul trateaza cu totul alta discutie
|
As dori sa imi fac mici modificari la suspensie...si nu stiu daca amortizoarele vechi se potrivesc cu arcuri sport sau trebuie sa modific telescoapele??...voi ce ziceti...in special pt fata...astept idei
|
pui decat arcuri
|
Quote:
|
merg .. decat ca amortizorul nu o sa mai stea cu tija eliberata..o sa stea in tensiune..nu te afecteaza cu nimic....reduc viata amortizoarelor...ceea ce ai sa faci si tu "scurtand" la nea vasile tija......
arcuri sport...se lasa si in jos...si circuli si bine nu e f rigida..cu amortizoare stock |
Umbla un mit conform caruia daca nu o lasi mai mult de 4 cm schimband arcurile nu o sa ia probleme.
|
loooool.....BZNule esshti pilaf...iatzi frate amortiozare noi stok pe gaz gen BOGE Turbo, AL-KO GAS-Tehnology, KYB.. si un set de arcuri sport de la FK, KW, APE, H&R,Weitec, Jamesx pt Opel AstrA F, KAdett E, Calibra, Vectra A, Corsa A.. si ai terminat balamucu este vba de o masina extrem de comuna adika a ta... oricum mai devreme sau mai tarziu or sa zi sa rupa lonjeroanele ( asta fiind boala lor) :P , amortizoarele si arcurile... mai ales arcurile le poti lua si SH cu 100E arcurile si amortiozarele noi undeva 5 mil scapi...
|
Quote:
|
deci sa recapitulam!
Ca sa pui arcuri sport pe amortizoare normale ele trebuie sa coboare maxim 40/40 mm. Ce depaseste scurteaza foarte mult viata amortizorului plus ca la amortizoare pe ulei nu se recomanda. de exemplu eu am avut pe spate amortizoare normale cumparate de noi pe gaz si erau Sachs deci nu chiar orice... si cu arcuri -40 si dupa 1 luna de zile erau pilaf! sper ca te-am lamurit!;) |
Quote:
|
am si io nevoie de ceva piese de golf 4 2001 sscurt cn ma poate ajuta si pe mn :(((
|
:D cred ca droopy si skama...cine altcineva :-P:-P..ai PM..vb cu ei...;)
|
ya zi boss ce te intereseaza..!!!
|
Un motor de VR6 nu vrei pe Golfu' ala? ;)
|
Baieti e adevarat ca miercuri seara pe data de 4,a fost militia la sala si au anulat cica vreo 10 permise?:shock:Mie unu nu-mi vine sa cred,zic ca incearca lumea sa ne sperie!
Salut adrenalin team si celelalte cluburi din Ploiesti!!! Ne vedem la sala!!!:lol: |
Quote:
|
suspendat sau anulat ? :|
|
Quote:
|
Din cate stiu eu,acolo la intrare la sala e semnul de acces interzis parca,nu?Si oricum,nu au cum sa ti-l anuleze pe motivul asta.E o aberatie.
|
Quote:
|
Asa a zis unu ca m-am intalnit cu el joi seara si mi-a spus ca cica s-au dat unii pe acolo si din cauza lor le-a anulat si la altii permisele:shock:,eu i-am spus ca nu are cum asa ceva cu toate ca stiu ca pt curse ilegale se anuleaza permisu si ai si dosar,dar parca cum s-a exprimat el un teanc de permise asta e prosteala pe fata!!!
Si eu unu zic ca daca era sa fie asa ceva se auzea pe la sala ceva dar nimic,asa ca sa stam linistiti ca nu e adevarat! Asa e lumea care se oftica si baga de-astea ca sa ne faca sa nu ne mai ducem pe acolo!Pe mine unu nu ma intereseaza,ca tot la sala voi fi in fiecare seara! Bafta la toata lumea!!!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Nu e chiar asa cum zici tu , iar te contrazic 8)
Sunt de acord sa iti faci masina cum vrei tu , cum iti place tie mai mult dar daca majoritatea prietenilor tai iti spun ca nu arata bine ,ar trebuii sa tii cont si de parerea lor , mai ales daca stii ca macar cativa din ei se pricep destul de bine la tuning (vezi Shantzu pe 4tuning :lol:) |
Yea Racing Club va ureaza ca sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate si fericire. Hristos a Inviat!
|
Quote:
|
:D dar vai......chiar ma intrebam cand o sa mai posteze cineva p topicu asta la voi aicia...:-P fara activitate in ultima vreme din cate am vazut, membrii exclusi si chestii de genu asta.Ma rog voi stiti ce faceti akolo. Bafta in continuare:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning