![]() |
Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)
Dumnezeu sa-i ierte!:sad: Teribil de triste astfel de vesti.
Acum realizez cat de norocosi am fost in data de 30.12.2008 la Adunatii Copaceni cand un incostient venit de pe contrasens a intrat direct in mine. |
condoleante familiei!
c u when I get there Boaca! :( |
Odihnestete in Pace Bogdane alaturi de mama ta...........o sa ne fie dor de tine...........sincere condoleante familiei !!!
R.I.P BOGDANE.................ne vom aminti mereu cu drag de tine !!!! |
Dumnezeu sa-i odihneasca in paca
Dupa Micutu,mai pierdem un suflet tanar Condoleante Familiei |
Odihneasca-se in pace si Dumnezeu sa-i ierte! Altceva nu pot sa spun!
|
dumnezeu sa-i odihneasca in pace :(
|
Odihneste-te in pace! - Condoleante familiei!
|
imi pare rau . condoleante
|
R.I.P. condoleante familiei
|
cand Dumnezeu te vrea langa El acolo sus nu cred ca mai poti face nimic .. nici tu nici doctorii.. pacat..
Dumnezeu sa-i odihneasca :sad: |
Dumnezeu sa-i ierte! Mare pacat :cry:
|
Odihneste-te in pace!..Pacat..sincer imi pare rau
|
Deci tocmai am alfat acum de la ZAR-u...deci frate...ma termina vestile astea proaste...si culmea despre persoane la care nici nu-ti da prin cap sa pateasca ele asa ceva...sincere condoleante familiei ! Dorin DSD :((((
|
condoleante familiei , Dumnezeu sa ii ierte !!!
|
CACAT! Ce-ai facut ma??? De ce?
Frate, as fi preferat sa stau si sa ma cert cu tine si sa ne batem 5 ore, decat sa citesc porcaria asta aici! Te trezesti la 2 noaptea (mda, ora propice pentru tine ca alergai pisicuta la diverse...)esti vioi si glumet, si acum ce faci? Te dai batut?!?!? De ce n-ai luptat ma??? DE CE? Si la ce ramane in urma ta nu te gandesti? si tatal tau? fata ta??? Era destul c-a plecat mama ta! Da' tu ce-ai cautat sa pleci??? Stiam eu ca erai baiatul mamichii, de felul tau, si ca numa' gura era de tine, dar acum chiar NU era cazul sa o urmezi pe mama ta! Si cand mi-aduc aminte ca acum ceva luni te trageam de urechi ca aveai tusea aia magareasca si-ti ziceam sa te duci la control, si tu te-ncapatanai si ziceai ca nu si nu... Ar fi aiurea sa-ti zic sa te odihnesti in pace, ca tu n-ai avut niciodata stare. Tot ce pot sa zic, e sa ai grija de tine acolo sus si sa-ncerci sa te tii departe de prostii (intre noi fie vorba: smechereala nu ti s-a potrivit niciodata! Mult mai bine dadeai cand erai baiat cuminte si glumet si pus pe shotii, nu pe dubiosenii si alte rahaturi d-astea!!!) Cu bine, Bogdane! |
Condoleante !
RIP !!! :sad: |
imi pare foarte rau. condoleante familiei
|
condoleante,sincer imi dau lacrimile cand vad astfel de cazuri si situatii!!!
Odihneasca-se in pace si el si mama lui :( |
Quote:
Trist foarte foarte trist ....... Pacat caci era un tanar cu viata inainte , Condoleante familiei , fiti si voi alaturi de familie in aceste clipe grele! Odihneste-te in pace Tizule! |
Dumnezeu sa-i ierte! pacat de ceea ce sa intamplat:sad:
|
Dumnezeu sa-i odihneasca, condoleante familiei
|
D-zeu sa va ierte si sa va linistiti in tihna...RIP:sad:
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! :( trebuie facut ceva cu taximetristi astia, ca prea se cred "buricul pamantului "
RIP ! |
Odihneasca-se in pace , atat el , cat si mama lui .
Vestea asta a venit ca un fulger , acum cateva ore citeam ca si-a revenit ....... Condoleante familiei si pritenilor. |
condoleante
cuvintele nu mai au rost dumnezeu sa-i odihneasca dar cum poate o dacie sa faca o pisicutza praf si pulbere in halul asta ??? :rolleyes2 |
Socant!!!...aseara am citit ca se face bine....acum vad ca a plecat...:-(:-(:-(:ballbounc
Condoleante familiei indurerate... R.I.P. Bogdan...:sad: |
:( Odihneste-te in pace :( ....
|
R.I.P. :(
|
R.I.P :sad: CONDOLEANTE
|
......Nu l-am cunoscut pe Bogdan....si cred ca nici nu e important daca l-am cunoscut sau nu.....Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte.......Dumnezeu s-o odihneasca si s-o ierte si pe mama lui......Sa le fie tarana usoara......Trist....tragic.....si nedrept......
Condoleantele mele familiei si prietenilor lui....... |
:sad: inca unul :sad: ROMANIA O TARA DE CACAT....avem drumuri de tot CACATUL....LA NOI E CA LA NIMENI....imi pare ff rau R.I.P...:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :
sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: |
Dumnezeu sa-l odihneasca pe el si pe mama lui.
|
Condoleante ...
Poate ii va fi mai bine alaturi de Micutzu si baietii care nu mai sunt printre noi ! Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul lui si al mamei sale . Trist ... |
Odihneste-te in pace :sad:
Condoleiante familiei... |
Totusi....stie cineva ce s-a intamplat de a plecat si nu a mai vrut sa mai stea printre noi ? Parca isi revenise.....:(
|
Odihneste-te in pace omule !
|
Nu îmi vine să cred, citesc şi recitesc.. :cry::cry: Cum era bine şi acum nu mai e printre noi, :cry: DE CE ??:cry::cry:
Ascult piesă G i B i feat Catalin LMX - Cantec pentru Ingeri ... e si pentru el.. ...o lacrimă şi o promisiune Te vom iubi mereu!!! |
Dumnezeu sa`i ierte...
|
Dumnezeu sa te aiba in paza si sa aiba grija de tine !
Odihneste in pace Bogdane ! |
DUMNEZEU SA-L IERTE PE EL SI PE MAMA LUI!!! CEI APROPIATI STATI LANGA TATAL LUI.
FLORICA NE PUNEM BAZA IN TINE SA AIBE O INMORMANTARE FRUMOASA .CONDOLEANTE TATALUI SI PRIETENEI LUI BOGDAN!! DUMNEZEU SA-I IERTE!! VAM-UL SI HLL-UL |
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |
- Copyright 2026 4Tuning