![]() |
Re: DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
fain SLK-ul,bravo tie
|
credeam ca 206le e al tau ma ca are nr RZV. Te pup ... ;)
|
Quote:
oricum it rocks |
2 Attachment(s)
new stuff....care au putut fi admirate la 4tuning day!
|
super slk desi il vazusem doar in poze am avut ocazia sa il vad la prisma buna treaba pustiu ;)
|
Senq senq senq...Fiind prezent la 4tuning day mi`au venit neste idei tari rau de tot in cap...cert este ca masina va mai avea de suferit niste modificari grave la look`ul exterior it`s a surprise for every1...la interior nu ma mai bag...CA NU MAI AM UNDE :((
|
de apreciat munca si banii investiti !
|
super tare masina, bafta in continuare ca vad ca vrei sa ii mai faci ceva. ;)
|
Quote:
|
superba masina am vazut`o vineri la bucuresti si e Superba ;)
|
superba masina, nimic de reprosat..atrage toate privirile pe strada.Felicitari Razvane! daca tot mai vrei sa mai umbli la extreior incearca ceva gen RUS...parerea mea:)
|
e de bun gust ;)
|
foarte frumoasa ... jantele si culoarea super...de admirat masinutza....am analizat`o la prisma ..si se vede k e facuta cu bun gust :D ! bafta
|
vopseaua e super cool. la fel si jantele. parerea mea ca "scartzaie" putin eleronul.
|
zuper zuper zuper masina
gg proprietarului....cum ar arata vopsita in rosu ferrari cu niste jenti negre?! |
6 Attachment(s)
Foarte reusita masina, si se vede si ca e de calitate, miai facut dor de a mea acum :( Sa o stapinesti sanatos! :peace:
Attachment 94295Attachment 94296Attachment 94297 Attachment 94298Attachment 94299Attachment 94300Attachment 94301 Nu era modificata ca a ta decat putin sub capota dar cred ca a fost una din preferatele mele masini in general. Ce distractie am avut cu ea doamne. |
looollz...sper sa fie o amintire placuta si sa stii ca si a mea facea aja dara cuma nexx ca e scumpe si jantele si cauciucele...iar cu faza cu RUS...hmm nu am de gand asta pt ca nu imi pun autocolante pe masina nici mort mai bine o las aja..o sa fie un paint finutz
|
Si eu ma gandeam sa pun ceva grafice pe Expi dar pina la urma cred ca o las si eu tot asa, nu stiu inca, daca e a-si da vinilinu de pe parti jos si cu asta basta ramine simpla. Faza in poze a fost cu cauciucurile pina sa le schimb cu unele noi, am avut grija sa consum tot, sti sa nu se duca nimic la risipa :lol:
|
arata foate bine , gentile si paintul , ceva unicat .... o pereche de faruri transparente ar da foarte bine pe masina.
am o intrebare ? ce dimensiuni au gentile ? si daca ai modificat suspensia pentru ele ? |
Jantele sunt 245/35/18 spatele si fata 225/40/18 iar la suspensie nu am schimbat decat arcurile pt o o cobora mai jos
|
1 Attachment(s)
at night...
|
arata super bine masina, era expusa vis-a-vis de a mea la 4tday, si am aavut timp 2 zile s-o studiez... ;)
|
2 cuv : e reusita!
|
tare masina... culoare, jenti, interior :shock: .. bv proprietarului !
|
Masina este foarte tare intr-adevar. Se poate mai bine la stopurile spate, ar merge unele cu leduri cu toate ca sunt foarte greu de gasit in Romania, iar la eleron mi se pare din lateral ca nu e in ton kitul deoarece kitul pare elegant-sport, iar eleronul sport autentic, chiar spre eficienta, nu frumusete, dar what a hell, tot frumoasa ramane. Bravo Pushtiu!!!!!
|
dap...supeeer masinutza...am ti-am dat un vot..dar din neatentie nu am votat ce vroiam...asa k iti postez aici un 10 cu +...
|
dap basy, si mie mi s-a parut la fel.. singurul lucru care poate fi comentat este eleronul...
|
E super tare masina, un slk tunat cu bun gust. Am votat: este extraordinara, pentru ca este! Bravo proprietarului!!! ;)
|
Multzumesc frumos insa partea cu stopurile greu de gasit in Romania nu ar fii o problema...problema mare insa este ca nu se gasesc nicaieri in lume stopuri cu leduri nici macar clare sau ma rog de tuning Credetzi`ma ata ete...
|
lasa-le asa...
nu e nici mai frumoasa nici mai urata cu alte stopuri... |
Ai si tu dreptate...acum ama confrunt cu alte probleme pe la ea...a mai mare e ca am gasit`o zgariata pe toata laterala dreapra cu cheia...ata ete lumea uofff..nu gasesc nici faruri cat de cat mai clare nici piese de mototr SPORT...complicat
|
Quote:
p.s. nasoala faza cu zgariatul... invidia in romania inca traieste, nu ai ce sa ii faci... |
2 Attachment(s)
Quote:
nu sunt led dar totusi mai altfel... |
Quote:
|
Quote:
Razvan |
Quote:
felicitari inca odata pustiu pentru munca depusa ....si am avut sansa sa o vad cele 3 zile (si vineri) la salon la bucuresti unde chiar daca n-ai stat la ea a fost super vizitata |
Sunt pe privat cu baiatu cu triplele...mercic mult RaZvY :)
|
cat despre zgariat...
mie mi-au zgariat-o de 2 ori pana acum, si am avut-o integral aproape, capota, aripi, portiere, portbagaj... te inteleg, marlani, n-ai ce le face... |
Re: [EXT] DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
Nu ai cu cine...e ROMANIA pana la urma...RaZvY de niste faruri imi spui si mie ceva ???
|
Re: [EXT] DJ-23-SLK....un slk EXTREME...
2 Attachment(s)
something else!!!!...pustiu in za action!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning