![]() |
Re: E90 - tuning
Quote:
Pe viitor se poate sa ii schimb farurile |
mie nu imi place negru > pe capota, plafon si portbagaj.
In rest masina arata bine ! Planuri pe viitor? |
Intradevar ar fi bine sa mai renunti la ceva folie de pe ea, cel putin la cea de pe portbagaj.
Nici botul nu mai are acelasi farmec cu folia pusa in felul asta. |
este vopsita asa.....din ce am citit..:d.....oricum frumoasa
|
Superbă!... Las-o aşa, nu da nimic jos de pe ea!
Prin Motru nu vi cu ea?... :D |
frumoasa masina ...
e bine ca mai sunt si masini modificate cu gust in Severin :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Arata foarte bine masina, eu zic ca e ok vopsita cu negru :D, spor la modificari in continuare
|
Quote:
NR.TEL. 0744241014 |
salut,frumoasa masina de unde ai luat volanul+airbag-ul?
|
Quote:
ms se gaseste mai greu volanul de ///M cu padele si este destul de scump, eu am mai avut un volan numai ca fara padele tot de ///M si l-am vandut, mai am decat airbag de vanzare pt. el |
Masina arata bine, doar ca nu ii sta bine cu jantele alea si cu buza aia fata pana in pamant care nu se "pupa" cu spatele ala ridicat. Parerea mea!
P.S. Ce pret are masina? ;) |
BMW 320d E90 - tuning
15 Attachment(s)
NOI MODIFICARI 2010
Suspensie reglabila H&R, bara de torsiune, interior sport, faruri. |
BMW 320d E90 - tuning
10 Attachment(s)
KIT EXTERIOR M PAKET
|
Buna treaba cu interiorul si MPack... Bravo.. esti pe drumul cel bun...
Te-ai gandit sa lasi doar plafonul negru.. sa vezi cum ar da ? |
emanuel1980 frumoasa masina. SA O STAPANESTI SANATOS!!!!
Paket-M. hmmmmmmm........ Fa-i si tu mai multe poze pe zi ca vreau sa vad si eu frumusetea in razele soarelui(asta numai daca vrei) RESPECTELE MELE!!! |
arata mult mai bine cu paketu M :lol: ... bafta
|
poti sa imi dai niste detalii despre suspensia H&R ? e reglabila pe inaltime si duritate ? si cat te-a dus .. trimite-mi @ pm daca nu vrei sa spui aici, tnx
|
7 Attachment(s)
Quote:
Sunt poze facute pe zi asa cum vrei dar fara soare. Acum am luat si pragurile de jos ///M o sa fac poze zilele astea, ai o poza. |
Felicitari pentru ce iese din el!Frumoasa tare masina!
|
Salutare!
Masina este frumoasa in adev. sens al cuv. :2gun: Nu stiu daca merita sa ti spun ... :!:"Sa o stapanesti!" ... nu o sa apuci sa te bucuri de modificari pentru ca deja ai dat anunt.:lemon: Ai investit mult si prost .. cand puteai de la inceput sa pui un kit M (exterior/interior). :bat: Vis de culori .. ar trebui sa lasi pe cineva cu experienta...:idea: nu sa aplici culori aiurea. :peace::peace: |
salut.
nu si schimbat si pragurile exterioare?am vazut ca ia PDC fata spate,sau cel putin masina a avut din fabrica si pachetul M nu are pe bara de fata. masina este frumoasa,numai ca eu nu sunt de acord cu negrul de pe ea. ai gasit pragurile M interioare?de unde le iei si la ce pret? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning