![]() |
dc apar in ploiesti pana vineri voi veni cu cea mai mare placere.
Vreau si io ce vrea comisaru'(mancaiash 318le lui de mosh).. asa ca cine poate sa dea un PM in doua exemplare.. mercic mult |
Re:
Quote:
|
yo nu zic nimic sigur....depinde de vreme, bani, nevasta, shi dak are momo un loc liber in mashina!!:))....
|
o sa fim akolo de la MR Ploiesti cateva masini
|
Va anunt cu regret ! Stiu ca intalnire fara mine nu se poate ! Dar nu cred ca o sa pot sa vin :cry: :arrow:
|
bai skama :( cu tine iesea panarama :roll:
|
fratzilor ce scop are intalnirea? panarama sau se vor discuta probleme \"mai serioase\" :lol:
|
Re:
Quote:
shantzule daca tipu` ala nu vine cu camera video , tu esti de vina !! :evil: |
nu conteaza :twisted: daca vrei sa vii,vii :wink: nush ce intelegi tu prin probleme ''mai serioase'' :arrow:
|
Re:
Quote:
|
La ora actuala ninge !!
Sa speram ca va fi zapada vineri |
panarama pai de ce altceva sa ne intalnim
panarama si amenzi ca la ora actuala strazile sunt pline de gaborii |
mai bine zis un patinaj artistic si panarama....daca continua sa ninga :wink:
|
:D
sa facem un fond de amenzi zic eu. eventual o data/luna facem masa festiva cu gaborii - suc, prajiturele, etc. - sa aiba si gura lor ce sa mananca. |
Va urez distractie placuta se pare ca veti avea si zapada :wink:
|
sa speram ca va iesi o treaba klumea cu zapada care este :wink:
|
ia zi mai tng se mai tine si pe zapada asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
skama dc nu vii? |
normal ca se tine!!! :wink: pe noi nu ne opresc nish fulgi de zapada :twisted:
|
tng-ule intra si tu pe msg sa vb in leg cu intalnirea!
voi fi acolo! doar sa stiu unde! bobo_frusi id-u meu de msg |
Re:
Quote:
da FMC, am discutat , te asteptam :wink: tot ce-mi doresc e sa fie zapada .... sa iasa frumos momentan e ceva .... dar ar fi frumos sa \"mai pice\" ceva :wink: |
chiar daca nu o sa mai fie zapada :cry: o sa stim noi ce sa facem sa fie frumos :wink: doar suntem comunitatea ploiesti :arrow:
|
Re:
Quote:
|
mha va suparati daca o iau pe sormea??e mai maniaca asha :wink:
|
Re:
Quote:
nu cred ca ar deranja pe nimeni prezenta ei :D |
mha pai are 22 sau 23 nush sigur :roll:
|
Re:
Quote:
|
in seara asta am trecut pe la sala..eu FMCu, NDJu, si DVRu`ne-am facut oleakutza de cap.. o sa fim maine adika azi.. aceea intilnire..!
|
trebuie neaparat sa o aduci pe soar-ta :wink:
|
Ne vedem diseara la 19.30 acolo,in parcare :wink:
Pt. cine nu stie unde sa vina, sau nelamuriri, aveti nr meu: 0723.24.29.21 TNG |
nu vrea sa vina!!! se duce la cumparaturi : :wink: sa vad cum va purtati cu mine in seara astasi data viitoare aduc :twisted:
are 21 de ani :arrow: |
Hai mey ... ce am vb noi pe mess !? :?
|
shantzule te fac ma un cumnat? :?: :wink:
|
mha sar putea sa vina cu masina noastra (familiei) si nu o sa faca nimic cu ea :wink: vedeti ca nu sunt chiar asha :wink:
asa ->tng :wink: asta e postu 400 :oops: |
loooooooooooooooooooooooool
|
nu mai face offtopic :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. postu' 403 tu da parcaaaarreeeeeeeeeeeeee!!! yap no sugar :wink: |
A iesit super!!! nota 10
|
mda ..... :D
Multumesc celor care au dat curs invitatiei, mai devreme sau mai tarziu: T@z, momo, twwety(pitu) , rzv (razvan), Droopy, cobraArt , comisaru ,tre , DJ e-jay(AML) ,skmadtm, shantzu, All-X , membrilor MR si a celor care nu au user pe forum ........ nush cine mai era .. amintiti-mi voi daca mai era careva Sper ca v-a placut mica intalnire :!: Asteptam pozele ........... si filmuletzu Numa` bine |
firar a dreaq de benzina..! aplauze pt Vlad DVRu` pt Momo pt Comisaru..` si AMlu fara ei nu era posibil spectacolul
|
Per Total incantat ! :D Mi-a placut foarte mult si ultima parte cand ne-am intors la Sala Sporturilor ! Ce sa zic merci Comisare de \"raiding\" ca sa imi place mie sa zic si la cat mai multe asemenea poate chiar dupa revelion daca o sa mai fie vreme cu zapada :wink:
|
le multumesc tuturor care m-au sustinut, celor care au fost de fata! m-am simtit super frumos in compania celorlalti membrii, fie ei NSL, fie MR, iar la faza cu casa de la MacDonald... no comment!
AllX sper ca nu te-ai suparat... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning