![]() |
Re: A devenit sau nu VW o masina proasta ?!
Eu sunt foarte suparat pe ei . Am un passat 2.0 tdi din 2007 luat de pa PBN .Mereu apare cate o problema . La inceput pompa de la stergatoare arsa , pe urma softul de frana de parcare futut , si totul a culminat cu un injector terminat acum 1 saptamana pe valea oltului . Evident k a tb sa o iau pe platforma si m-a costat 25 mil reparatia.
Mentionez ca am 40.000 km - motorina bag doar de la omv , revizii la zi tot ,tot . Urmatoare masina cu siguranta nu va mai fi VW sa de Domnul sa-mi permit ceva mai scump . Am avut multe Dacii , mai am un cielo si vreau sa va spun ca nu am ramas cu ele niciodata in drum . Am ajuns sa imi fie frica sa plec cu ea la drum lung dupa faza cu injectorul , imi bag pla in ea de masina decat asa mai bine ceva mai ieftin si pe benzina . aaaa nu mai zic k la 2000 km tb sa-i bag 300-400 ml ulei . Ma asteptam sa fie o masina la care sa nu ridici capota nici dupa 100.000 km dar se pare ca nu e deloc asa |
pai normal oameni buni ca daca bagati motorina de 1leu/litru de la o benzinarie execrabila, este normal sa pice injectoare ! ia incercati voi efixu ala sau ALTO..sa vedeti diferenta! Si mie imi faceau probleme, omv sau petrom, masina dadea fum, aproape mergea in 3 , se oprea in mers ! VARZA..m-am jurat ca nu mai bag de acolo.
|
Quote:
|
Pai poate sa ceara si 100 ron pe litru "prietene"..conteaza cat valoreaza! ( ca mai e unu cu un audi din 2001 pe aici de cere 15.000 pe el ..dar asta nu inseamna ca FACE banii aia ). Eu stiu ce vorbesc pt ca am patit si eu cate-ceva si de la omv si de la petrom, din ce mi-a zis cineva din interior ( si nu a fabulat pt ca mi-a demonstrat) ... multi fac treaba mica in rezervoare! sau completeaza la greu cu apa ! Nu lucrez la rompetrol si nu am nici o treaba cu ei ! decat ca bag 25 de L pe saptamana SI NICIODATA NU MI-AU FACUT FIGURI, IAR MASINA A MERS EXCELENT !
A si da: stiu 2 cazuri , unul cu un chevy aveo si unul cu un passat CA AL TAU, care au bagat de la petromV si au zis PA PA la injectoare ;) Succes si imi pare rau de masina! Motorul este fenomenal. LE: si fereste-te de PBN |
Quote:
|
te inteleg..dar fereste-te de mecanici d'astia priceputi ! ca asa mi-au zis si mie unu sa imi schimb EGR-ul , si am dat 400 ron..si pana la urma era o siguranta arsa!
|
Pt. toti si pt. "Dolb" ! Nimeni nu pune motorina de tractor. Si daca ar fi de vina doar motorina , ar trebui sa pice mult mai multe injectoare de pe mult mai multe masini. In alta ordine de idei , cred ca parca dolb a zis, un Passat pe care ai dat 20-21000 euro CIP (2006-7) nu mai face acum mai mult de 12-13000.
Cred ca cei care au probleme mari ( si eu) ar trebui sa contacteze OPC. Nu e normal sa zicem " asta e , am avut ghinion , eu sunt de vina , ei, saracii , fac niste masini bestiale". Trebuie facute publice problemele de la VW Passat cat si cele de la motorina Mol, OMV sau mai stiu eu care |
condoleante pt motoarele voastre baieti chiar imi pare rau, eu bag benzina de la PETROM, NU PETROM V si nu am avut nici o problema cu motorul de cand am masina, am avut si eu probleme minore cu un swich cu una alta maruntaie inca o chestie enervanta este ca pentru o piesa neinsemnata care pica trebuie sa cumperi tot ansamblul cum ar fi macaraua daca se rupe o clema, trebuie sa cumperi toata macaraua, daca se buseste swich`ul din usa trebuie sa cumperi toata iala care costa 200 euro la reprezentanta iar amaratul de swich 1 ron de pe net daca se buleste releul de avarie tre sa cumperi si butonul de avarie sa mai platesti si pt ala si uite asa magari astia de la vw da cred ca am mai zis asta:D cate odata si eu zic ca nu am sa imi mai cumpar vw niciodata dar a vedem am vazut ca s`a facut audi A6 model nou 19 mii de euro sh:D baku cu toti banii bagati in pasat isi lua un A6 m`am uitat pe mai multe forumuri si am vazut ca majoritatea cu motoare de 2.0 la pasat se plang.
|
Nu am stat sa citesc toata discutia dar raspunzand strict la subiect cu parerea personala as spune asa: Vw intotdeauna au fost masini bune. Mai bune ca Skoda care sunt mai slab inchegate si mai proaste ca Audi care sunt mai bine facute. Pentru ca acolo este locul Vw in grupul VAG. Intre audi si Skoda. Dar in ultimii ani grupul VAG a evoluat foarte foarte mult ajungand chiar sa se bata cu BMW si alti constructori care erau mai buni. Oricum, odata cu aceasta evolutie a evoluat si VW f mult si ca masini germane ce sunt, construite in maniera germana eu nu cred ca se compara cu masinile frantuze care eu le consider pe ultimul loc in lantul trofic sau italiene gen fiat, alfa...etc..
|
faza cu loganul asa e :) am pe cineva a schimbat o planetare face taximetrie e din PN si are 420 000km ...
Spuneti-mi si mie ce ulei sa bag intr-un golf3 1.9tdi 66kW ? Spuneti-mi si mie asa intr-o ordine de pe unde ar trebui sa pun motorina : In orasul meu sunt peco-uri : Petrom, Petrom V, MOL, Luckoil, Rompetrol, Omv si niste bombe de pecouri ... unii spun sa pun de la Lukoil altii de la mol altii de la rompetrol care ar fi oare ? |
rompetrol e cel mai bun, dupa care MOL, omv, petrom si petromv, si lukoil.
|
cel mai bun peco este cel mai aproape de tine si de unde alimentezi toata ziua fara probleme.eu folosesc numai produse de la Petrom gama Premium si sunt multumit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning