![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
ar trebui sa stringem fonduri pt ajutarea institutiilor cu handicap de la noi din tara...
|
Quote:
Sry 4 u... PS: angajeaza-ti si u un sofer, sau 3. ;) |
Just for information.
Am facut rost de lista cu radarele fixe din Brasov: 1. Centrul comercial Schneid stalpul nr 13 Electrica- chiar la intrarea in curte 2. Str Harmanului intre podul triaj si pasaj fundatura harmanului - pe partea dreapta spre SF. Ghe in dreptul CD CFR,la 100m inaintea SC Sere pepiniere CFR - pe partea stanga dupa intrarea in SC Sere pepiniere CFR 3. Saturn directia Complexul mare-Gemenii partea dreapta la imobilul nr 11 4. Saturn in dreptul scolii 10 ( Orizont 3000 ) 5. Darste fabrica de bere: - pe partea dreapta in dreptul SC IATSA - pe partea stanga la 30 m de intersectia cu acces industrial http://www.radarefixe.ro/radare-came...udetul-brasov/ |
1 Attachment(s)
Quote:
Salut, Vin si eu cu prezentarea masini mele... VW Golf 3 : An fabricatie 1997, motor diesel 1,9 GT TDI, 2 usi. Imbunatatiri tehnice: - Inlocuire Turbosuflanta + Intercooler - Blow-Off - Resoftare ECU - Suspensie sport - Jeante 15", anvelope 50/215 - Evacuari complete sport - Putere 130+ CP Imbunatatiri obtice: - Stopuri after-market - Faruri after-market - Praguri fibra - Folii Llumar Imbunatatiri audio: - HU : JVC KD 400 - Speakers: Pioneer - Sub: Pioneer Attachment 837310 |
4 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
To be continued... |
salut catalin , bine ai venit printre noi .. si ca sa fie in spiritul clubului mi-am cumparat si eu un golf :))
|
2 Attachment(s)
poze ...................
Tigaita asta mica dupa sperantele mele anul viitor va alerga la VTM ... |
Sa dea domnu....cine stie?
Poate o sa concuram..... ;-) |
Quote:
As propune: 1. Parcarea din spatele Cetatii Brasovului (sub Tampa) 2. BELVEDERE - Spre drumul Poienii BV 3. Poiana BV (parcarea de la Rossignol sau cea mare) Preferabil pe la orele 20 - 21 |
Eu as zice sa facem o tura de Poiana si sa ne oprim la belvedere dupa care sa coboram pana in Livada postei.
Ce parere aveti? |
Eu sunt deacord.
others?... |
1 Attachment(s)
Da si eu sunt de acord dar in ideea in care ne adunam ceva persoane...
Inca ceva... trebuie stabilit un punct de intalnire.. unde sa stie totzi doritori sa vina. Oricum asta vom stabili si vom posta pentru toata lumea. Salutari baietzi!:-) Attachment 838138 P.S. La aceasta intalnire probabil vor lua parte si cei care doresc sa devina membri ai clubului.. Asteptam fiecare doritor :) |
Da. Ai dreptate. Ca punct de intalnire eu as propune centrul orasului Rasnov pe la ora 20:00. Daca aveti alte propuneri... da-ti cu subsemnatul.
|
Este ok.
Numai restul membrilor sa fie anuntatzi telefonic...datorita vremei nefavorabile nu cred k le merge net-ul :| Ce zicetzi...ne pregatim si de o setintza foto. Echipamentele foto le pregatesc eu. De acord??? |
De acord. Restul membrilor o sa fie anuntati telefonic. Si in legatura cu sedinta foto... o sa fie mishto. ;-)
|
Daca mai sunt doritori..va rog sa ne contactati!
|
poi ar fi dragutz sa ne vedem poate reusim sa ne adunam ceva mai multi de data asta poate vin si acei care am auzit ca ar fi doritori sa adere ca membri in acest club
|
deci ne vedem la ora 20:00 in centrul orasului rasnov? duminica seara?
|
Dap. Duminica seara la ora 20:00 in centrul orasului Rasnov. O sa iasa belea! ;-)
|
1 Attachment(s)
Salutare tuturor,
Ca tot a venit primavara...mai propun niste "majorete" pt intalnirea asta. PS: Alex ai grija ce mai faci cu sistemul audio...uite un adversar pe cinste pt competitiile S.P.L. Check out his D A C I A ;) Attachment 839187 |
:-) da da...majoretele sunt obligatorii....sa le tragem...in poza desigur :-)
|
Grija mare azi la radare in Brasov. Sunt 30 amplasate azi 20/03/09!
|
Quote:
|
sprestetot ...
|
Hai baietii!! asta seara intalnire in Rasnov la orele 21:00 , dupa adunare mergem la o plimbare
Toti membrii sunt asteptati !!! |
Bon faina intalnirea....doamne ce rafe i-am dat la coborare....unu cu o fiesta nu ma lasa sa trec si de la belvedere 140 la vale (merje carutza la vale doamneee :X:X:X) la prima curba am zis ca decolez...dar noh Savu ma bagat in boala...:peace::peace: atept pozele...ca io am uitat ca vita aparatu acasa
PS- mersi ca ma-ti parasit in peco...:evil: |
Da...pot spune ca a fost cea mai reusita intalnire a clubului de pana acum.
Multumesc tuturor celor care s-au prezentat si sper ca v-ati simtit bine, eu unu am alergat fordu de mama mama... :-D |
6 Attachment(s)
Salutare,
A fost o intalnire destul de numeroasa, reusind sa se prezinte 14 masini din cele invitate. Pozele din pacate nu au fost facute la o calitate foarte buna...fotograful din pacate ne-a lipsit :sad: Attachment 844907 Attachment 844908 Attachment 844909 Attachment 844910 Attachment 844911 Attachment 844912 Urmeaza cateva imagini din cadrul intalnirii cu masina de competitie a participantului din club la VTM. PS: sunt mai multe poze, cine doreste le poate solicita d la mine. |
6 Attachment(s)
Lasa ca am facut eu pe fotograful , cred ca mi-a luat-o razna aparatul ca face poze ca un telefon mai nou ... oricum a fost o seara faina ...
|
6 Attachment(s)
si inca un rand ...
|
Da! Memorabila seara. :-))
|
no , ce mai face baieti ??? :caffine: id meu de mes este [email protected]
|
asa barbate ca io am uitat ...
|
Bine ai venit printre noi domnu' Nemes!
|
Bun venit!
Welcome! Willkommen! Bienvenue! ;) |
Welcome!
|
5 Attachment(s)
...a venit momentul sa prezentam si masina participantului nostru la VTM Rally Romania.
Mitsubishi Lancer EVO VI...restul vdm la VTM :D Totodata intreaga echipa Accelerate ii ureaza succes in noul sezon de VTM Rally Romania care isi ia startul cu Marele Premiu al Municipiului Campulung Muscel in perioada 10-12.04.2009 (In aceiashi perioada cu 4tuning days) :(( go go goooooooooooooooooo.................. |
De astazi si eu printre voi.....asta daca ma primiti.....:peace:
|
Bun venit din partea tuturor membrilor. Un id de mess ceva...ca sa te putem contacta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning