![]() |
Re: DISCUTII LIBERE
Bine domnule asta ma apuc sa fac acum. Aici uitasem sa postez
|
Asteptam :D
|
si eu astept sa faca cineva curat in threaduri
|
Cel mai bine trimiti mesaj modaratorilor...asa, vei astepta ceva timp.
|
baieti ,aveti o bila neagra din partea mea
de la un club se cere o oarecare originalitate...ori ...noi ne cam asemanam :)) http://forum.snrclub.ro/ |
Quote:
Dupa cum bine sti tema voastra este gratuita de pe net. La forum si la site se lucreaza dar baiatul care le face este cam neserios. Si garda veche chiar au avut originalitatea lor dar stiu sigur ca nu era una oarecare si te asigur ca nici acum nu va fi asa. Nu cred ca ne putem compara cu cluburile care din 10 au 2 masini tunate de mama focului si restul sunt stock. Si cand a fost aleasa tema asta crede-ma ca nu ne-am uitat noi la alte forum-uri sa le copiem. O seara placuta. |
nu e nevoie sa imi vorbesti ca si cum ai fi cu o clasa deasupra mea...asta retin eu din postul tau .
puteati sa va uitati pe alte forumuri ca sa NU copiati o alta tema. este o tema gratuita,ai dreptate...era doar o remarca etica consider ca nu era necesara o ironie legata de membrii clubului infiintat de mine ... eu m-am legat doar de tema in sine,nu de club ,sau de membrii...si daca m-am legat de tema ar fi trebuit sa observi ca am facut-o intr-un mod usor amuzant. nu am gasit topic de sugestii pe forum..ca va scriam acolo:) Toata stima |
Quote:
|
am inteles ok ... oricum ... nu stiu in ce masura iti mai aduci aminte de noi...eram colegi in billa floreasca...
mult succes :) |
Quote:
Si in legatura cu tema forumului voi cauta pe altcineva care se pricepe si isi da si interesul pentru a face ceva frumos. |
Gata, ati facut curatenie ?
Mult succes. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning