Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mazda (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda.html)
-   -   My Car ... MX-3 (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/108435-my-car-mx-3-a.html)

kidu2006 20-03-09 23:59

Re: My Car ... MX-3

Suprinzator ... la masina nu trebuie schimbat decat tot kitul de distributie:lol:,dupa spusele mecanicului .. supalele,pistoane,chiuloase = INTACTE !!!
Foarte tare ... maine sper sa am pompa de apa ca sa pot sa o turez prin orassssssssssssssssssssssssssss ... ca de abia astept ... sa vad si cu fisele de bujii si capacul de delcou daca se potrivesc,sa aibe calutii ei ... 8)

mitza mtb 21-03-09 02:27

:O...la tine a ajuns masina? era mereu pe barca in fata la cuib ( restaurant ) .... sper sa o aduci la un stadiu mai ridicat.....sa nu abandonezi proiectul:).....bafta:d

kidu2006 21-03-09 08:43

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2169083)
:O...la tine a ajuns masina? era mereu pe barca in fata la cuib ( restaurant ) .... sper sa o aduci la un stadiu mai ridicat.....sa nu abandonezi proiectul:).....bafta:d

Pe ce barca era?:???:Stiu ca masina prima oara a fost pe la Pitesti-Hunedoara,apoi in Bucuresti undeva prin Rahova,cel putin pe acolo sta cel de la care am luat-o ... a fost rosie,apoi verde iar acum portocalie ... iar in scurt timp va capata o culoare care o prinde fff prinde ...
Stiu,sunt constient ca a fost alergata si invartitat din toate punctele:sad:nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut:???:,Cert este ca imi place fff mult masina si cum trage si am ceva planuri pt ea,are ceva potential;)
A avut o gramada de plasticaraie lipsa inauntru,le-am schimbat tot ce-a fost de schimbat .. faza tare e ca daca ma apuc sa bag bani interior-exterior nu ma costa prea mult,ca-i micuta masina:lol:
Pt motor am alte planuri,mai exact trebuie sa ma consult cu o echipa de mecanici sa vad modificarile care le am in plan ce necesita!Sper pana de 1 MAI sa ii fac ce mi-am propus in mare parte ... oricum mai am si inmatriculatul,numai acolo imi ia 600-700euro ... bani sa fie,ca de restu ne ocupam noi :-j

madicioco 21-03-09 14:46

ohohooo vad ca ai ganduri mari cu masina ,bafta in continuare ,aaa si apropo daca te apuci de motor sa umbli prin el sa mi dai si mie un sfat doua cam de pe unde iti procuri piesele ssi toate celept ca sunt foarte interesat si eu sa umblu pe la motor

kidu2006 22-03-09 01:51

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2170080)
ohohooo vad ca ai ganduri mari cu masina ,bafta in continuare ,aaa si apropo daca te apuci de motor sa umbli prin el sa mi dai si mie un sfat doua cam de pe unde iti procuri piesele ssi toate celept ca sunt foarte interesat si eu sa umblu pe la motor

Salut gogule,am facut masina,merge excelent..maine sa-i mai completez cu jumatate de litru de ulei si aia gata..trage fff bine;)
La motor vreau sa`i schimb injectoarele sa`i pun de 2.0 .. initial am vrut de 2.5 tot V6 dar cred ca sunt prea mari .. de 2.0 ar trebui sa intre .. nu ma feresc sa spun ce vreau sa fac la motor :-j
Apoi serpi daca gasesc in tara sau afara...axe sport(aici costa fff mult ca am axe:???:) si soft..care si ala ma costa destul de mult:???:
Cam atat..din astea ar trebui sa rezulte pana la vreo 170cp8)
In mare,toate cele ce-am enumerat mai sus,le iau din U.S.A. au preturi bune acolo,cu toate ca dureaza cam 2 sapt pana am produsele..dar merita;)

kidu2006 23-03-09 00:54

1 Attachment(s)
Ete si p`asta mica pe strada:-P

kidu2006 27-03-09 15:16

3 Attachment(s)
Astept niste pareri ... si le astept si produsele sa vina din U.S. .. cam in 2-3 sapt maxim ... curand si o pereche de faruri :-P .. mie imi plac toate 3,plasmele le-am comandat deja,stopurile m-au incurcat cu shipping`ul,sa vedem cum o rezolv mai repede sa le am si pe alea...iar farurile o sa le comand in curand

robisavage 29-03-09 17:37

1 Attachment(s)
din pacate nu am prins bine

bucurel20 29-03-09 18:47

aici te-ai dat la pitesti?

robisavage 29-03-09 18:48

da , de la pitesti e poza

kidu2006 30-03-09 02:46

Quote:

Originally Posted by robisavage (Post 2193817)
din pacate nu am prins bine

Multumesc frumos,daca mai ai ceva poze sau filme cu mine le poti pune aici!

browser 03-04-09 13:23

Kid vezi cum faci si tu rost de vro poza la finish sa vedem care cum stam :)

Tweety_rzw 03-04-09 14:21

3 Attachment(s)
Poftim kidd-ule,vecinu meu se poate? :lol:

cRbL 03-04-09 14:43

pff da-i tigania aia jos de pe capota macar..
nu sa te superi dar arata foarte naspa.

kidu2006 03-04-09 16:16

Mersi pt poze Tweety ... :P
CRBL .. in primul rand nu stiu CE esti,CEREBEL sau CEREBEALA:???:,iar "tigania" aia cum o numesti tu,sa zicem ca a fost si inca mai este "tiganie" pentru putin timp,este o priza falsa,dar o sa ma ocup de saptamana viitoare de ea,sa nu mai fie falsa,sa fie adevarata:lol:
O sa va astept cu pareri in maxim o luna,si mai devreme,cu noul look al masinii:-P

RoByNeT 03-04-09 16:22

este un el :)) spor la tuning si la cat mai multe victime :)

Tweety_rzw 03-04-09 18:14

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2209038)
pff da-i tigania aia jos de pe capota macar..
nu sa te superi dar arata foarte naspa.

Dacă ai fi citit şi tu toate paginile ,ai fi văzut că aşa a luat maşina,şi dă-i tu banii pt a o aduce in stagiul care vrea el .... !

Uşor de zis de dat din taste ....e criză ,nu kidd ule ?

kidu2006 04-04-09 03:08

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2209246)
este un el :)) spor la tuning si la cat mai multe victime :)

Pacat,ca-mi placea avatarul :))) am zis ca fac si yo o shotie ceva:)))
Tweety,criza necriza,tot o so fac cum trebuie masina8)

mitza mtb 04-04-09 03:11

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2169296)
Pe ce barca era?:???:Stiu ca masina prima oara a fost pe la Pitesti-Hunedoara,apoi in Bucuresti undeva prin Rahova,cel putin pe acolo sta cel de la care am luat-o ... a fost rosie,apoi verde iar acum portocalie ... iar in scurt timp va capata o culoare care o prinde fff prinde ...
Stiu,sunt constient ca a fost alergata si invartitat din toate punctele:sad:nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut:???:,Cert este ca imi place fff mult masina si cum trage si am ceva planuri pt ea,are ceva potential;)
A avut o gramada de plasticaraie lipsa inauntru,le-am schimbat tot ce-a fost de schimbat .. faza tare e ca daca ma apuc sa bag bani interior-exterior nu ma costa prea mult,ca-i micuta masina:lol:
Pt motor am alte planuri,mai exact trebuie sa ma consult cu o echipa de mecanici sa vad modificarile care le am in plan ce necesita!Sper pana de 1 MAI sa ii fac ce mi-am propus in mare parte ... oricum mai am si inmatriculatul,numai acolo imi ia 600-700euro ... bani sa fie,ca de restu ne ocupam noi :-j

Sincer...eu am vazut masina decat parcata....nu am vazut sa fi mers cu ea sau sa o alerge....cerculete sau alte prostii....si kitu ala e din plastic sau din fibra?:-?

CJ-01-WOB 04-04-09 12:15

nu arata rau mx3urile astea , m-am dat cu 1.8 destul de interesant desi cam mica jucaria pt mine.

oricum stii ce trebuie sa faci in ceea ce priveste bodykit-ul ..
arata ca un dinozaur acum .

pacat ca nu esti in zona uk .. sunt f multe aici la preturi de cacao .

kidu2006 04-04-09 19:04

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2210862)
nu arata rau mx3urile astea , m-am dat cu 1.8 destul de interesant desi cam mica jucaria pt mine.

oricum stii ce trebuie sa faci in ceea ce priveste bodykit-ul ..
arata ca un dinozaur acum .

pacat ca nu esti in zona uk .. sunt f multe aici la preturi de cacao .

Mai devreme nu-mi ziceai si mie..ca m-am chinuit cu ebay.com pana acum:???:,bine ca nici nu m-am sinchisit prea tare sa caut pe europa,pe UK e nasol ca sunt pe invers cu condusu:-P,iar la nemti e naspa cu limba lor:???:
Te caut daca poti sa ma ajuti pe viitor:oops:
Iar in legatura cu body-kitul,o sa-l las pe asta .. o sa vezi tu mai incolo cum o sa fie8)
Mitza ... sunt constient ca masina a fost alergata ca dracii,a fost si 2 culori inainte..rosu cum a iesit din fabrica(sper:)) ),apoi verde,iar acum portocaliu care seara bate a maro iar la soare spre rosu:???:
In curand,alta culoare:)))

P.S.: Am comandat farurile alea ultimele si au ajuns primele in timp record vad,sapt viitoare cred ca le pun pe masina,nush daca pot sa astept si dupa stopuri sa le pun toate odata:???:

Tweety_rzw 04-04-09 19:30

Băi kidd'ule tre' să īţi sară omul īn faţă ca să īl saluţi măăăă ??:lol:

mitza mtb 05-04-09 01:25

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2211206)
Mai devreme nu-mi ziceai si mie..ca m-am chinuit cu ebay.com pana acum:???:,bine ca nici nu m-am sinchisit prea tare sa caut pe europa,pe UK e nasol ca sunt pe invers cu condusu:-P,iar la nemti e naspa cu limba lor:???:
Te caut daca poti sa ma ajuti pe viitor:oops:
Iar in legatura cu body-kitul,o sa-l las pe asta .. o sa vezi tu mai incolo cum o sa fie8)
Mitza ... sunt constient ca masina a fost alergata ca dracii,a fost si 2 culori inainte..rosu cum a iesit din fabrica(sper:)) ),apoi verde,iar acum portocaliu care seara bate a maro iar la soare spre rosu:???:
In curand,alta culoare:)))

P.S.: Am comandat farurile alea ultimele si au ajuns primele in timp record vad,sapt viitoare cred ca le pun pe masina,nush daca pot sa astept si dupa stopuri sa le pun toate odata:???:

Lasa ca e bine...ai Cameleon :lol::lol:

bucurel20 05-04-09 20:04

sa pui si u o poza cu farurile noi cand le pui pe masin ca tare sunt curios cum da8)

kidu2006 06-04-09 00:28

Quote:

Originally Posted by bucurel20 (Post 2213540)
sa pui si u o poza cu farurile noi cand le pui pe masin ca tare sunt curios cum da8)

si yo sunt foarte!maine sun la posta sa vedem cand ma cheama dupa ele..oricum cred ca astept sa vina si stopurile..daca pot sa astept:lol:

bucurel20 06-04-09 03:45

:)) eu nu cred ca o sa astepti :P

andi_cimpean 06-04-09 23:15

Interesanta masina.
Pe stopuri vad ca are vopsea la fel cum a primit si caroseria. Cam radicale barele alea...Ce faci cu ea? O sa o treci pe Romania?:D

kidu2006 07-04-09 16:31

2 Attachment(s)
Pe Romania nu cred ca o sa fie vreodata masina asta,poate pe Bulgaria..oricum,sunt plin de spume si putin happy totodata..
Am luat farurile azi de la posta curului .. pe langa ca am platit farurile+shippingul,a trebuit sa mai las si 244RON la posta pt vama!
Iar farurile care trebuia sa fie o munca de 10min max,sa transformat in niste draci mari si ceva modificari ...
Nush ce dreaq a vrut sa faca ala cu tuningu asta "ucigator" ... aripile sunt prelungite,bad-boy-pola mea e facut ca dreaq ... a trebuit sa modific inchiderea la capota,k deja mi-a si zgariat farurile putin :-j
Nush cum pot sa faca unii "tuning" fara lipsa de resposabilitate ...in fine,o fac eu mai frumoasa;)
2 poze pe timp de zi ... urmeaza pe timp de noapte mai incolo .. curand stopurile si plasmele cand or ajunge si alea:???:

bucurel20 07-04-09 21:09

imi place cum da ...sa le stapanesti sanatos

kidu2006 07-04-09 22:49

7 Attachment(s)
Mersi ... maine o sa anulez alea 3+3leduri din faruri,iar pozitiile o sa incerc sa le fac cat mai albe sa fie in ton cu angel-urile:)
Urmeaza stopurile cat mai curand,apoi plasmele pt bord ... apoi surpriza:shock:

kimi 08-04-09 10:27

Cel mai frumos element de tuning exterior aflat pe masina sunt farurile;)
Bravo ma..La mai multe !

kidu2006 08-04-09 10:46

Vai vai ... mersi sar`na...stopurile mele am vazut ca sunt de abia prin San Francisco..nush de ce dreaq intarzie atata .. de plasme nu mai zic :-j

bucurel20 08-04-09 14:30

daca tot anulezi ledurile alea trei vezi daca poti sa le scoti si le bagi in pozitie daca nu vezi ca se gasesc de cumparat leduri pentru pozitie albe

florinfty 08-04-09 16:30

Sa le stapanesti sanatos si mult succes cu masina.

Tweety_rzw 08-04-09 17:17

Urāte acele 3 leduri...bine că le anulezi că se văd naşşşşşşpa :D ,hai cu bările ,ia-ţi măcar unele stock de mazda ;) !Şi apropo,dai jos prizele alea de aer inutile?GEN:aia de pe stalp sau de pe aripa spate?

Gorby 08-04-09 22:22

2 Attachment(s)
..........

kimi 08-04-09 22:40

Frumoase pozele cu ea neagra;)
Bai frate punei niste distantiere la rotile de pe spate ca sunt prea bagate inauntru sincer..

kidu2006 09-04-09 00:01

Frate multumesc frumos,sunt convins,asa va arata masina!!!!
Kimi distantiere nu i pun,nu prea mi-au placut niciodata complicatiile,nici mecanic nu sunt ca sa zic daca e bine sau nu,iar pareri o sa gasesc PRO si CONTRA destule,deci le las asa ca nu ma deranjeaza!
Pozitiile am cautat azi si nu am gasit,bine n-am cautat prea mult:P,leduri albe..o sa mai caut maine ca astea ale mele zici k sunt de troleibuz:))
alea 3+3 le anulez ca nu`mi plac,strica tot farmecu si parca prea sunt Made OF Kitsch:???:
Kitul de pe masina o sa-l las asa,nu il schimb,repet,la inceput si eu am fost putin socat de bara ciudata,dar m-am obisnuit cu ea,si o s-o las asa,negru mat toata masina inclusiv barile o schimba mult!Deci asa va ramane:x
Priza de pe capota o las asa pana inscriu masina si ii schimb culoarea,initial am vrut s-o pastrez si sa gauresc capota sa fie o priza "reala",nush,imi place putin ca este pe mijloc,dar as da-o jos si sa pun alta,pe laterala sa gauresc si capota,sa ma ajute pt filtru de aer,macar daca o fac sa aibe inca un scop mai practic decat infrumusetare ... o sa vad cum o fac sa fie bine!
Iar alea de pe laterale,mi-e greu sa le dau jos,deci le las,alea sunt aripiroarele ei:)))
In rest,multumesc pentru pareri

bucurel20 09-04-09 13:48

kim aspectul ala la roti ca sunt inauntru este de la unflatura de la aripa ia de fapt vine la linia masini

leduri daca o sa cauti mai bine sigur o sa gasesti si referitor la capota chiar ar fi bine sa ii faci priza de aer pt filrtu ca el acolo cum e pus nu prea are de unde sa traga aer "rece" sper sa ma intelegi bafta imi place negru mat cum da sa ai grija de ea

kidu2006 09-04-09 19:03

Mdea,sunt plin de spume mai rau ca marea neagra..au ajuns si plasmele,am fost sa le montez,si priceputul de electrician le-a dat cu pola`n sus ceasurile mele :-j
Foarte tare,zici sa te duci la service si ei ti-o strica mai rau :-j
Astept sa vad pe unde gasesc alta consola..zilele astea si stopurile

All times are GMT +2. The time now is 19:01.

- Copyright 2026 4Tuning