![]() |
Re: My car IS-12-RMR
Nu puteam sa pun alte praguri ca nu mai avea aceiasi linie masina si mie imi plac pragurile astea :D
|
sa fi mandru de Loganul tau..caatara foarte bine..si ingrijit se vede de la prima vedere..
la cat mai multi km si fraa incidente,si spor la modificari.. niste aparatori de plastic pe aripi ii mai trebuie....si alea vopsite in culoarea amsini... |
Ok merci de sfat
|
Foarte frumoasa...am vazut-o live si e super :D
|
Merci Radu
|
1 Attachment(s)
Stie cineva flapsurile astea sunt pentru o evacuare sau pentru 2?
|
Pe masina s-au montat flapsurile ca cele din poza de mai sus si s-au scos ornamentele de pe capota spate
|
Super, asteptam poze :-)
|
10 Attachment(s)
Scuze ca am intarziat cu pozele dar am avut putina treaba si nu le-am putut pune
|
Frumos "Golan" dar cred ca si tu daca te uiti nu foarte atent la masina...iti dai seama ca eleronul ala nu are ce cauta acolo. Oricum...conteaza sa iti placa tie;)
|
e oke masinuta,facuta cu gust , finut :)
drum asfaltat :| e jaaaaleeee'n Iasi , mi-am phutut toata masina pe drumurile astea |
Eleronul nu arata prea bine ca inca nu am gasit o bara spate care sa imi placa si din cauza asta iese prea mult in evidentza
|
Nu prea am mai avut timp de modificari din cauza ca mi-a fost sparta masina si luat gps de pe bord si a trebuit sa bat un drum la pitesti ca doar acolo se ionizeaza geamurii
|
Deci pana la urma tot la pitesti te-ai dus cum ti-am zis io:D
|
Doar acolo mai este momentan, dar inainte erau mai multe ateliere unde puteai ioniza geamuri eu le-am inchis mai tare pe fata la vaslui
|
Frumos logan-ul imi place ce ai facut pana acum + ca il prinde foarte bine culoarea asta ...... :-)
|
Frumos loganul,ar trebui sa schimbi aparatorile de noroi (parerea mea fara suparare) si as avea o intrebare:
Cat te-a costat acele flapsuri? |
M-au costat 150 lei de la pilot
|
Mersi mult pentru raspuns.
|
8 Attachment(s)
Mici modificari aduse:D
|
Imi place mult masina dar cu scrisul acela pe cauciuce nu ai nimerit-o. Obtiune ar fi fost si infolierea/ afumarea lunetei..decat cele 2 perdele, dar fiecare face cum vrea :)
Numai bine |
Nu ai fost atent :D geamurile inclusiv luneta sunt ionizate si perdele nu se vad din exterior,le-am pus ca era pre gol spatele :D
|
Masina se vine sau accept schimburi cu masini mai scumpe +diferentza din parte mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning