![]() |
Re: 2 Accidente in orasul ROMAN
Nu il lua la intrebari nimeni, te asigur.
Si sa zicem ca il lua... dadea un simplu raspuns: "da domle' , i-am dat masina soferului sa duca ceva, eu nu eram in masina, ce puteam eu sa fac? de unde sa stiu eu ca merge cu 185 km/h in oras, luatii permisul , facetii dosar penal" cum ai zis si tu, ai facut-o si apoi ti-ai dat seama ca ai gresit, asa am facut-o si eu(ma rog...soferul) si apoi mi-am dat seama ca am gresit ca l-am lasat sa faca asta. Te/va rog sa depasim subiectul ca am deviat rau de tot de la topic. scuzati off-urile. |
Un moderator sa stearga tot si sa uitam de ce s-a intamplat
|
Mai bine sa le lase sa invete altii de pe urma greselilor acestor persoane :) ...de ce sa "experimenteze" pe pielea lor cand pot vedea rezultatele la fel de usor si din aceste filmulete sau discutii :) . Mai stiu eu un "exemplu" in orasul meu ... care sa "trezit" la 5 dimineatza sa alerge cu un logan prin oras cu aprox 150 la ora ...era taximetrist....rezultatul? a sfarshit intr un parc ....smulgand un copac din radacini si 2-3 banci de la intrare plus gardul metalic ....ma intreb oare ce consecinte erau daca accidentul se intampla in orele. cand acel parc e plin de oameni de toate varstele....
|
Quote:
Pe timp de zi este Mr Hyde...noapte dupa un pahar, doua de bautura...este cel mai zmeu dintre toti... Oricum, un lucru este cert. Taximetristii nu sunt foarte bine examinati inainte de a la da aceasta sarcina...si anume transportul de vieti omenesti. Orice tilicar te poate omori. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning