Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   1 mai 2009, 402 m @ Constanta (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/107827-1-2009-402-constanta.html)

Lucian 07-02-09 18:34

Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA

Asteptam afisul evenimentului pt a-l putea promova .

SEBASTIAN 07-02-09 22:30

Multumim la toata lumea, incefrcam sa facem ce putem ca de stiut stim mai multe dor banii ne bloceaza sa face un OVER THE KING .
Afisul are sa fie gata atunci cand totul e fixat irevocabil.

sparly 07-02-09 23:46

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2047012)
Multumim la toata lumea, incefrcam sa facem ce putem ca de stiut stim mai multe dor banii ne bloceaza sa face un OVER THE KING .
Afisul are sa fie gata atunci cand totul e fixat irevocabil.

pai si facem toti din cluburi o donatie si un pic de la fiecare se face ceva acuma doar u sti noi suntem langa tine

SEBASTIAN 07-02-09 23:46

Vreau sa aduc si cronometrare buna!!!

kidu2006 08-02-09 03:33

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2044828)
noul club infiintat THE OTHERS in frunte cu TXA si BPR vor fi prezenti acolo.

Super tare,inspiratie din filmele horror?:lol:Multa bafta;)

Sebastian,asteptam cu nerabdare,chiar daca mai este mult pana pe 1-2Mai,mai multe detalii!Locatie,poze cu locatia,niste reguli de baza,taxa...

F_L_R 08-02-09 07:52

Gata de lupta si noi ! Participam ca in fiecare an !

SEBASTIAN 08-02-09 09:49

Daca putem si sunt fonduri incercam si o etapa de indemnare cu show in care ursuletele sa fie in top.

Psycho 08-02-09 10:13

suna foarte interesant pana acum din ce am citit success in organizare ..

doar vreme buna si asfalt uscat !

Sucess

87MTX 08-02-09 11:29

Shine Runner Racing impreuna cu filialele vor fi prezenti

Bogyciu 08-02-09 19:08

Asteptam detalii privind locatia si conditii de inscriere... Multa bafta!

SEBASTIAN 08-02-09 23:08

Taxa probabil are sa fie lafel ca anul trecut. 150 RON
Posibilitatile de inscriere sunt simple, daca ai masina , acte si permis valabil... exact ce iti cere un politist pe strada, doar ca noi nu amendam tuningul.

87MTX 08-02-09 23:15

cu criza asta poate mai scade taxa :woowoo:

dolb 08-02-09 23:29

No Speed Limit Targoviste isi confirma prezenta ! mult succes celorlalti participanti.

leonard 08-02-09 23:38

ma bucur sa vad atata unitate si sustinere din partea multor cluburi ... asta e un semn bun.
in alta ordine de idei de abia asteptam cursa asta la mare.... sigur voi fi prezent si voi ajuta ca de fiecare data la organizare... impreuna cu echipa LR.

kidu2006 08-02-09 23:43

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2049632)
Taxa probabil are sa fie lafel ca anul trecut. 150 RON
Posibilitatile de inscriere sunt simple, daca ai masina , acte si permis valabil... exact ce iti cere un politist pe strada, doar ca noi nu amendam tuningul.

Hai ma Sebastian,iar 150lei?noi te credem ca tot ce faci tu cu echipa ta implica niste costuri,dar punem iar problema ca venim multi de departe,si avem si noi costurile noastre,nu la fel de ridicate ca ale tale,dar totusi pt unii conteaza..sper ca intelegi ideea!
Este bine totusi ca avem discutiile astea din timp,ca sa aveti si voi si noi timp de pregatire!
Ai putea sa taxezi spectatorii si sa scazi de la participanti...putem veni cu idei incat sa iasa bine si pentru tine si pt noi!Si asta fara sa se mai creeze iar certuri si discutii inutile pe site!
Promite-ne ca te mai gandesti la treaba asta:-P

SEBASTIAN 09-02-09 06:42

Nu pot sa taxez specatorii pe domeniul public, si daca as puea face asta delimitarea zonei respective ar costa mai mult decat as incasa.
Ma gandesc la o varianta de scadere a taxei, stiu ca suna ... dar de aici plecam.
Prima propunere ar fi sa reducem celor ce se inscriu cu o zi inainte.
Costurile sunt mari, anul trecut a plouat, dar noi am platit o parte de organizare... asta e situatia ce sa-i facem.

kidu2006 09-02-09 08:20

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2050085)
Nu pot sa taxez specatorii pe domeniul public, si daca as puea face asta delimitarea zonei respective ar costa mai mult decat as incasa.
Ma gandesc la o varianta de scadere a taxei, stiu ca suna ... dar de aici plecam.
Prima propunere ar fi sa reducem celor ce se inscriu cu o zi inainte.
Costurile sunt mari, anul trecut a plouat, dar noi am platit o parte de organizare... asta e situatia ce sa-i facem.

Poate nu poti sa taxezi spectatorii pe domeniul public,dar eu zic ca tu practic inchiriezi zona aia timp de cateva ore,si acolo organizezi un eveniment legal,vezi poate totusi poti sa incasezi si de la ei ceva taxa;)
Iar cu inscrierile cu o zi inainte,practic ne obligi intr-un fel sa venim cu o zi inainte...majoritatea venim doar pt eveniment,nu sa stam cu burta la soare..asta daca va fi soare!
Ne mai gandim,si tu la fel,cum am zis sa fie bine pentru toti!
Oricum,ai in continuare respectul nostru pentru ce te straduiesti sa faci pt noi,pt tine si pt toti impatimitii

SEBASTIAN 09-02-09 08:45

Sa incercuiesc zona de public costa enorm mai mult decat pot sa incazez.
Oricum eu primesc drept de folosinta doar pe strada restul nu e al meu.

B-11-AYG 09-02-09 09:37

ce mai conteaza. asta e dam 150 ron. stam sa ne contrazicem atata.... important e sa iasa totu ca la carte si sa ne distram:lol:

dolb 09-02-09 10:22

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2050382)
ce mai conteaza. asta e dam 150 ron. stam sa ne contrazicem atata.... important e sa iasa totu ca la carte si sa ne distram:lol:

nu cred ca ti-ar conveni sa mergi de la arad sau timisoara tocmai pana la constanta si sa descoperi ca taxa e 150 .

B-11-AYG 09-02-09 12:03

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2050488)
nu cred ca ti-ar conveni sa mergi de la arad sau timisoara tocmai pana la constanta si sa descoperi ca taxa e 150 .

nu te obliga nimeni sa participi;)
+ ca in acesta pasiune se stie de la inceput ca implica timp si bani la infinit:rolleyes2

magnifiqo 09-02-09 13:13

Chiar daca o ssa fiu in ct la curse,consider si eu putin taxa cam mare,nu ma mai gandesc la ceilalti care vor avea de platit bani grei pe drum. Dar intr-un final merita totul. Chiar daca nu stiu ce inseamna sa organizezi asa eveniment,sunt sigur ca Sebastian isi da toata silinta sa fie cat mai bine pentru toti si sa fie cat mai multa lume prezenta la Constanta.

Zein 09-02-09 15:24

OverSpeed Tuning Club va fi prezent la acest eveniment .... ;)

tase_astra 09-02-09 19:54

Cum am spus si intr-un post anterior, ma bucur sa vad ca toata lumea e receptiva la acest eveniment Cu siguranta vom face tot posibilul ca aceasta cursa sa fie una din cele mai reusite curse din Romania. Locatia va va satisface pe toti, insa mai aveti putina rabdare si vom face tptul oficial in scurt timp.

Lucian 09-02-09 20:58

E foarte ok 1.5 mil taxa. In felul asta poate totusi se vor inscrie masinile care chiar au ce arata.

76BPR 09-02-09 21:27

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 2052452)
E foarte ok 1.5 mil taxa. In felul asta poate totusi se vor inscrie masinile care chiar au ce arata.

pt tine e perfecta taxa pt ca tu nu te dai

76BPR 09-02-09 21:33

si pt domni organizatori la taxa de 150 ron ce premii sunt ?

kidu2006 09-02-09 22:13

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2052633)

de hartie:lol:

SEBASTIAN 09-02-09 22:26

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2052633)

Posibilitatea de a participa la curse in conditii civilizate.
Ma mira ca totusi un om care investeste cat ai investit tu in masina intreaba de ce 150 RON.
Noi nu primim bani de la nimeni si trebuie sa ne gospodarim cu ce avem, iar la costurile unei etape ... si nu uitati ca anul trecut am organizat si am platit fara a incasa un leu din motive meteo.
Nimeni nu este oligat sa vina sa participe si este foarte posibil sa se faca o triere foarte dura pe criteri tehnice, penru siguranta.
Lumea intreaba de una de alta de cronometrare ..., pai de unde sa scot peste 1000 euro sa inchiriez instalatie de cronometrare cu arbitri profesionisti? Iti da cineva ceva gratis?
Cand o sa fie un loc, dupa multe etape cand putem vinde publicitate banul de inscriere nu mai conteaza si taxa poate scadea, acum e posibil chiar sa o modificam si in sus.

F_L_R 09-02-09 22:33

1 . Masina mea nu este inmatriculata ,deci nu pot participa. 2. 150 Ron ......sunt 150 Ron. Nu am nimic cu nieni , dar.....vad oameni pro 150 ron in conditiile in care masinile lor nu costa mai mult de 1000......ron.

SEBASTIAN 09-02-09 23:11

se poate participa si cu masini neinmatriculate, noi nu vrem sa excludem pe nimeni dar se vor verifica, frane , directie si suspensie + starea anvelopelor.
La taxa daca putem o vom reduce nu ne face placere sa fim si sa aplicam masuri nepopulare.

76BPR 09-02-09 23:12

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2052840)
Posibilitatea de a participa la curse in conditii civilizate.
Ma mira ca totusi un om care investeste cat ai investit tu in masina intreaba de ce 150 RON.
Noi nu primim bani de la nimeni si trebuie sa ne gospodarim cu ce avem, iar la costurile unei etape ... si nu uitati ca anul trecut am organizat si am platit fara a incasa un leu din motive meteo.
Nimeni nu este oligat sa vina sa participe si este foarte posibil sa se faca o triere foarte dura pe criteri tehnice, penru siguranta.
Lumea intreaba de una de alta de cronometrare ..., pai de unde sa scot peste 1000 euro sa inchiriez instalatie de cronometrare cu arbitri profesionisti? Iti da cineva ceva gratis?
Cand o sa fie un loc, dupa multe etape cand putem vinde publicitate banul de inscriere nu mai conteaza si taxa poate scadea, acum e posibil chiar sa o modificam si in sus.

stiu ca esti bine intentionat, vrei sa faci curse dar totusi 150 ron .........................
dar totusi sa asteptam sa vedem ce lume vine la start

SEBASTIAN 09-02-09 23:17

Si anul trecut a fost aceeasi problema si am fost impresionat.
In ciuda faptului ca a trebuit sa aman etapa, la locul de desfasurare au venit masini f tari si multe, foarte multe. Afara turna cu galeata!
Pot sa fac si astea sunt conditile sau pot sa nu fac!
Daca nu vreti eu nu ma mai zbat si gata, lafel si Tase care e trup si suflet pentru cursele astea.

F_L_R 09-02-09 23:41

-Probabil ca daca nu ne pasa ne vedeai mancand seminte in public.
-Cu verificarea tehnica a masinilor sunt de accord 100% , dar mai periculoase sunt masinile care vin pe roti la curse (tehnic) decat cele care vin pe platforme. Am ales varianta neinmatriculata deoarece banii care i i plateam sa o inmatriculez i am folosit in alta parte si oricum veneam pe platforma cu ea.
-Cat despre reducerea taxei ar fi binevenita nu din lipsa banilor ci doar din respect pt multi oameni care nu se mai bat la 150 cp si rabda luni de zile si muncesc la acele masini pt a oferi spectacol si ceva de buna calitate ....uneori unui public mizer care nu merita sa vada nimic.

_wanted_cars_ 09-02-09 23:42

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2053016)
Si anul trecut a fost aceeasi problema si am fost impresionat.
In ciuda faptului ca a trebuit sa aman etapa, la locul de desfasurare au venit masini f tari si multe, foarte multe. Afara turna cu galeata!
Pot sa fac si astea sunt conditile sau pot sa nu fac!
Daca nu vreti eu nu ma mai zbat si gata, lafel si Tase care e trup si suflet pentru cursele astea.

--

ai foarte mare drepatate , eu sunt unul din nebuni sa zic asa care am fost acolo! cum zicea si un coleg aici pe forum ce ar fii daca ai face taxa macar 100 ron , ai avea masini mai multe la start=bani incasati! poate pe multi nu ii deranjeaza 150 dar sa luam in calcul si faptul ca vor veni de peste tot din tara si drumul +txa de participare =cheltuieli ne rentabile! asa ca sper sa faci in asa fel incat sa fie toata lumea impacata, sa nu mai iesi nici u in pierderee, dar sa vina si lume cat mai multa!

76BPR 09-02-09 23:50

majoritatea gandesc in felul urmator.
ce fac daca intru si o iau din prima.
la majoritatea curselor unde am fost nu sa platit mai mult de 50 ron

SEBASTIAN 10-02-09 05:43

Eu stiu ca aveti dreptate darsi eu am dreptate.
Cu bani de la mine nu fac.
Incerc sa tin cont de ce spuneti voi, dar nu promit nimic.

Lucian 10-02-09 08:04

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2052595)
pt tine e perfecta taxa pt ca tu nu te dai

Esti asa de sigur ?

kimi 10-02-09 09:02

Cursele de 1 mai au o traditie a lor si merita toti banii..
De ce sa lase taxa mai jos?? Ca sa se umple grupa a1 de dacia 1310 stock ?

Decat mult si prost mai bine putin si bun

Taxa mare, masini putine si capabile.

Eu daca dau 150 ron ma dau o data si pierd la a doua legala voi veni si mai pregatit sa nu ma mai fac de ras si tot asa cresti si te ambitionezi..

Tot ce am scris aici sunt pareri strict personale si sper ca nu am deranjat pe nimeni.

Sa va luati NiveaSun cu factor mare de protectie :))

kidu2006 10-02-09 09:19

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2053477)
Cursele de 1 mai au o traditie a lor si merita toti banii..
De ce sa lase taxa mai jos?? Ca sa se umple grupa a1 de dacia 1310 stock ?

Decat mult si prost mai bine putin si bun

Taxa mare, masini putine si capabile.

Eu daca dau 150 ron ma dau o data si pierd la a doua legala voi veni si mai pregatit sa nu ma mai fac de ras si tot asa cresti si te ambitionezi..

Tot ce am scris aici sunt pareri strict personale si sper ca nu am deranjat pe nimeni.

Sa va luati NiveaSun cu factor mare de protectie :))

Mai bine iti iei tu o DELMA cu protectie pentru ASS,nu de alta dar te vom freca toti dupa postu tau..hal dreaq te scalzi in bani ma,ia fa tu pe sponsoru in cazu asta:lol:

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning