![]() |
Re: sexy braileanca de bucuresti
9 Attachment(s)
astazi impreuna cu bolidul si brosko am fost in targ dupa diverse si mam intors acasa cu:
-2 proiectoare maricele foarte frumoase cu tot cu protectie:D -un releu pt proiectoare -un volant destul de interesant care dupa parerea mea se combina cu culorile bordului de minune -2 stopuri cu tot cu suporti si garnitura aia -si o galerie dublucrop care o cautam de mult mult timp astept pareri:D si sambata seara reusisem sa imi curat bordul pt ca era imbacsit si mi-am demomntat suportul de la casetofon si am eliminat cele 3 randuri de mochete presulete si pe langa astea am reusit sa imi pun o fata de usa pe dreapta o sa pun poza mai pe seara dupa ce le descarc:D urmeaza maine sper sa imi pun restuld e fete de usi, poate si muzica:D si sunt in cautare de scaune |
la ce bani proiectoarele cristi?
|
sa pui un capacel ceva la volan ca nu arata prea bine cu piulitza aia la vedere... oricum e marfa volanu
oare se gasesc proiectoare cam la marimea unui far de dacie rotund? cat ai dat pe galerie? |
eu parcă văd un capac pe scaun intr`una din poze
|
Quote:
Quote:
galeria a fost 50 iar Robert proiectoarele au fost 75, sunt o versiune mai puternica pt ceatza si chestii de genu, are alta culoare la sticla si la bec:) au fost cu 5 lei mai scumpe decat unele normale:D |
Sa vad ce si cum si daca poti poate o sa iti trimit si eu bani sa imi iei 2 bucati.....
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
pozele de ieri cu toba, suportul de casetofon si una din cele 4 fete de usi si bineinteles fata de usa veche si mocheta originala de pe jos:P
si un VT sa vad cum o sa dea lasata dar bine de tot:D si mai am o poza cu o problema care nu mio explic.... nu inteleg de ce roata de pe dreapta este inclinata inauntru asa de rau , am vb cu tata si el crede ca este din bucsi si sper sa fie de acolo, sa nu ajung sa schimb lonjeronul sau alte chestii de genu acesta caci este tragic daca se ajunge la asa ceva astept pareri in legatura cu aceasta problema |
nu prea merita omologarea motorului .... e foarte mult de umblat si necesita multi bani ... mam interesat si eu odata de o omologare si cand am auzit cate trebe am zis mai bine nu omologhez nimica daca imi pun ceva in vara pe ea
b08ygs@ unde se gasesc asemenea fete de usi? |
Am avut eu de vanzare la Anunturi.
|
Quote:
|
dar se mai gasesc pe undeva fete de usi ca si astea ?
|
imi place masina si este de apreciat faptul ca este din '79 dar imi displace total chestia cu fetele de usi...este o prostie sa pui dastea tip SN....este un model clasic si cam orice interventie cu piese noi (ma refer aici la cele de ordin estetic) arata "ciudat". Bafta la restaurare.
|
frumusica dacia :D daca vrei sa`i fazi ceva , pastreaz`o cat mai originala :) (doar o parere) succes in continuare cu "babuta" ta :D sa o folosesti sanatos si fara incidente :)
|
Cat te-a costat butucul de la volan?de curiozitate volanul cat a fost?Daca iti e mai comod da un PM.Multumesc anticipat
|
Quote:
la exterior nu o sa fie mare medificari deci nu te astepta la praguri false, bari de plastic sau alte chestii, va ramane cat se poate de clasica la exterior:D Quote:
Quote:
|
yo am si volan si butuc,da butucu nu e de dacie.Am gasit un butuc cu 50ron si nu stiam daca sa il iau sau nu,da avand in vedere ca nu prea se mai vand o sa il iau.Mersi de raspuns
|
arată chiar bine pentru vârsta ei... spor la treabă
|
Quote:
|
he he:dribble::dribble: azi am reusit sa imi pun muzica pe masina:joy::joy: mai am mici retusuri de facut dar astea cred ca tocmai sambata, si fetele de usi de pe fata sper sa le pun maine dim ca in momentul de fatza nu am deloc tapitarie pe usile din fata:oops:
si tot maine sper sa imi montez proiectoarele ca gauri am dat deja:D usor usor incepe sa prinda contur:D:joy::joy: |
mai dar se lucreaza intens la sexy braileanca......
succes in continuare si deabia astept pozeeeeeeeeeeee |
asteptam pozele :)
|
vinerea asta sper sa vad si eu jucaria :D
|
o sa vin si eu sa vedem daca avem credite pt benzina:)) ca sunt cam uscat:))
|
mai nu mai postati atata ca dupa aia i se urca la cap si crede ca are cea mai tare masina(glumit)
|
5 Attachment(s)
pozele promise aseara:P intr-un final mi-am montat proiectoarele si cablate multumita lu` bolidu`, vreau sa zic ca sunt foarte multumit de ele, merg pe strada si chiar vad:lol: ca am niste faruri parca sunt lumanari:lol::lol: sper sa va place astept parerile voastre:D
aaaa....da am reusit sa imi pun inapoi fetele de usi de pe fata:P poate maine sau poimaine le pun si pe alea de pe spate |
frumos frumos......
|
Ce becuri are masina?Daca are becuri cu sticla bombata,stii tu ,ca pe vremuri,sa nu te astepti sa vezi mare lucru.Asa am avut si eu,am pus niste H4 (cred ca sunt) de la un tovaras cu o nova si chiar bat.Nu sunt facute pentru faru asta vechi dar am reusit de le-am montat,nu e mare inginerie,te descurci la fatza locului
|
sincer nu stiu, ca nu leam deschis si nici nu leam studiat, dar sambata cred ca le desfac si le pun de pe ygs becurile ca sunt noi si tot asa sunt H4 sau ceva de genu , oricum puternice becurile, oricum vroiam sa demontez farurile sa le curat si sa vad ce e pe acolo:D curios na:D
|
h4 are 3 picioruse,alea vechi au o oala care intra fix in far si apoi se prin cu doua cleme.raman agatate in alea 3 picioruse si tragi clemele peste ele.Ale mele nu s-au clintit pana acum
|
vad eu sambata nu pare complicat:D cat de greu poate sa fie :)
|
Pun altii V6 pe ele,nu punem noi niste becuri? :)))
|
corect:D
|
incepe sa arate din ce in ce mai bine. un sfat sau mai mult cum mi-ar place mie: sa montezi numarul mai jos sub bara si mai lipit de masca mi se pare iesit cam mult.
ps:schimba-i becurile astea care le ai sunt putin mai puternice decat o lumanare |
Quote:
|
Quote:
|
cum arata acel inel? ai cumva o poza, am impresia ca am asa ceva pe ygs, un fel de reductie de la farurile de cn4(zambetul lu` iliescu) la faruri pt capota plonjata, cumva alea sunt?:)
|
[QUOTE=b08ygs;2059089]pozele promise aseara:P intr-un final mi-am montat proiectoarele si cablate multumita lu` bolidu`.
oricand cu placere coane!;) hai ca am ceva idei pt bord!:D |
Quote:
|
Cere la orice magazin auto, inele pentru adaptare la becuri h4!cum zicea LKS sunt 1 leu! A si cu roata iti dau un sfat: verifica directia si daca e in regula si nu ai jocuri, incerca sa ii faci unghiul de fugaBafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning