Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Provocari dB drag (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/10779-provocari-db-drag.html)

blak 23-04-06 18:40

Re: Provocari dB drag

Miza ceva pe bani? ...Sub 1 milion nu mizez :)

blak 23-04-06 19:00

Zozo.... Tu ti-ai luat autobuz si nu vrei sa ne zici....
:O.... 12 difuzoare.... exista marea sansa sa pierd...dar ce conteaza :)...spiritul de competitie e important :)

saxo 23-04-06 19:12

blak, nu da inapoi.....fii BARBAT, tre' sa stii sa si pierzi !

blak 23-04-06 19:17

Pustiu nu stie sa piarda :))

DR.ZOZO 25-04-06 20:16

nu miam luat autobus,si nici numi trebe ca numa de pierdut ai,
ziceai de sub 1 mil nu pariezi,OK da 1 mil ron e ok?
hai baga mare,ca nu mai e mult timp

saxo 25-04-06 20:28

blak , nu pune botu' !! ROL !!
Nu de alta, da daca cistigi pariul in RON, va trebui sa te muti la Oradea intr-un super sediu.....

SoundIdentity 25-04-06 20:44

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
nu miam luat autobus,si nici numi trebe ca numa de pierdut ai,
ziceai de sub 1 mil nu pariezi,OK da 1 mil ron e ok?
hai baga mare,ca nu mai e mult timp

scuza-ma da ptr un mil de RON si io ma bag...:):):)

SoundIdentity 25-04-06 20:46

scuze!!!urmatoru db drag pe unde va fi si cand????nu se mai aude nimic de asta???

bad_boy2k 25-04-06 21:29

io stiam altceva...cum ca 1 RON=10.000 ROL...
oare?

blak 25-04-06 21:36

Oky accept atunci putem ridica miza la 1mil (ROL)jumatate ...adik 1.500.000 lei ...
P.S:Postul de mai devreme sa sters... la cerintza mea ;)...

saxo 25-04-06 21:44

Iertati-l, nu-i obisnuit cu leii astia ca n-are salariu.....:D

DR.ZOZO 26-04-06 22:10

hai sa schimbam 1000 euro
VEZI CA NU GLUMESC,
intrebal pe sandu ,oi fi io glumet dar cand e v de bani,nu prea glumesc
ia zi ai tupeu

bad_boy2k 26-04-06 22:17

ooopaaa.... deja "se-mpute" treaba :P

saxo 26-04-06 22:29

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k
ooopaaa.... deja "se-mpute" treaba :P

N-are "copilu" atitia bani...
Da poate facem "cheta":D

bad_boy2k 26-04-06 22:40

chiar dak nu-l cunosc personal pe blak...io ma bag ca si "contribuabil" la cheta :D
zau!

saxo 26-04-06 22:49

Zozo, la ce clasa e provocarea ?

SoundIdentity 27-04-06 07:17

nu are bani???masina pune miza!!!:):):)

gaju 27-04-06 13:14

Ma Bag Si Eu ,dar La Clasa De Pina La 141db.

Ground Zero 27-04-06 16:10

oooops...

Cu toate ca nu sunt moderator... va rog totusi sa pastram discutiile la nivelul de competitii realizate de pasionati, intre si pentru pasionati...
Nu vad ce rost au... pariuri... chete...
Nu este pacat sa intoxicati mintea acestui tanar in care fierbe la mare presiune pasiunea pentru acest domeniu?
Zozo, stiu ca intr-un sistem cum vrei tu sa faci intra multi banii... dar hai sa o facem de dragul "artei"... si nu de dragul banilor... hai sa ne confruntam in decibeli ca niste adevarati competitori...
Pentru cei care nu stiu, tin sa mentionez ca masina "de afara" m-a costat destui banuti... nu am imprumutat-o... ci am cumparat-o! Si pe ea... si platforma!!!
Si am ambitia sa le modific mai departe...si Citroen-ul (SPL)... si platforma (tuning...:-) )
Dar nu am primit ajutor de la GZ pentru asta. Am platit pana la ultimul surubel!
Presupun ca si blak a procedat la fel, drept pentru care il admir foarte mult!!!
Haideti sa "ne batem in decibeli in competitii" si... sa cinstim invingatorii intr-o atmosfera prieteneasca, seara, dupa competitie... nu suparati, nervosi si disperati ca unul sau altul si-a pierdut... "casa" sau "masina"...
...

dBDrag 27-04-06 19:29

Cu toate ca nu este prevazut in regulamentul dB Drag in mod explicit, mizele pe bani cred ca este bine sa le lasam in seama agentiilor de pariuri.

Daca se doreste a se face o cheta, atunci cred ca putem gasi un motiv mai bun decat pentru un pariu de acest gen.

In alta ordine de idei postez o parte din regulament care cred ca este de bun simt si ar trebui respectata:

Codul de condiuta a concurentului

12-1 Toti membrii echipelor concurente au obligatia de a da dovada de un comportament profesional si de amabilitate. Violenta fizica sau verbala fata de alti concurenti, oficalii organizatorului, spectatori, etc, va duce la descalificarea imediata, eliminarea din competitie precum si posibile masuri disciplinare din partea dBDRA.
12-2 Concurentii, sau membrii echipelor concurente, care se dovedesc a fi sub influenta alcoolului, sau a drogurilor, vor fi eliminati din competitie si pot fi obiectul unor sanctiuni disciplinare din partea dBDRA.
12-3 Concurentii, sau membrii echipelor concurente, care se dovedesc a fi periculosi, fie fata de ei insisi, fie fata de cei din jur, pot fi eliminati din competitie si pot fi obiectul unor sanctiuni disciplinare din partea dBDRA.
12-4 Concurentii, sau membrii echipelor concurente care se comporta intr-o maniera deranjanta pot fi eliminati din competitie si pot fi obiectul unor sanctiuni disciplinare din partea dBDRA.

DR.ZOZO 27-04-06 20:40

scuze,dar cand e vorba de bani,amu trage mai tare,sti tu IONUT
si sti de ce fac asta ,ca multi zic ca ce mnc,da cu alea,aleas naspa,
vezi, daca provoci pe cineva la un pariu la carei umbla gura pe dinainte si cand vede ca treaba se inpute isi baga coada intre picioare,iar treba cu pariul nu tre so facem la o competitie db drag,se poate si amical.
iar 1000 de euro e simbolic ptr asa ceva,cand sculele poate sa coste 20000.
BLAK sau SAXO , baga in masina cat poti,nu este limita de stoc:)))
sau cautativa un sponsor,e o idee buna
toate cele bune
NOI NU SANTE NORMALI NOI NU SANTEM NORMALI NOI SANTEM ORADENI:))

Mamut 28-04-06 18:56

sculele pot costa mult mai mult daca te tine portofelu'. pretu' difera de la clasa la clasa.
pt unii 1000eu e simbolic, pt altii, nu. eu am bagt pana acum si ultimu leu in masina si asa as proceda si la un sistem de 20000eu, deci nici atunci 1000eu nu mi s-ar parea simbolic.
concursu' asta ar trebui sa fie pt. pasionati...ca nu-mi fac eu masina ca sa i-o trag lu' X si sa-i iau banii, o fac sa ma simt eu bine, sa ma plimb cu ea.
deci care pune un pariu cu mine? :D

DR.ZOZO 29-04-06 18:36

SI LA LINIUTE SE PUNE PARIU
la sound de ce nu? uni as cu cai putere alti cu wati

blak 29-04-06 21:15

Zozo.... as fi facut pariu pe suma aceea ...dar fiind elev..nu cred k imi permit :)... ne vedem in concurs :)

margineanu ovidiu 01-05-06 17:55

Quote:

Originally Posted by Mamut
sculele pot costa mult mai mult daca te tine portofelu'. pretu' difera de la clasa la clasa.
pt unii 1000eu e simbolic, pt altii, nu. eu am bagt pana acum si ultimu leu in masina si asa as proceda si la un sistem de 20000eu, deci nici atunci 1000eu nu mi s-ar parea simbolic.
concursu' asta ar trebui sa fie pt. pasionati...ca nu-mi fac eu masina ca sa i-o trag lu' X si sa-i iau banii, o fac sa ma simt eu bine, sa ma plimb cu ea.
deci care pune un pariu cu mine? :D

eu pun pariu cu tine sefu,sper ca la urmatorul concurs la care ne intalnim sa putem bea o bere castigata de la celalalt:)desigur daca e destul de simbolic pariul pt. noi:)
P.S.nu neaparat la concurs,poate ne intalnim prin cluj ca si eu mai umblu pe acolo si as vrea sa vad atelierul lui Sfigmo ca inca nu am avut ocazia si poate cine stie esti pe acolo.
salut

SoundIdentity 06-06-06 01:10

Nu Stiti Unde E Gaju???/fug Dupa El Sa Imi Dea Kinderele Ca Parca Asa Era Vorba....::):):)noah Ma Duc Sa Il Caut Si Sa Imi Iau Dreptu:):):)

gaju 06-06-06 01:15

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
Nu Stiti Unde E Gaju???/fug Dupa El Sa Imi Dea Kinderele Ca Parca Asa Era Vorba....::):):)noah Ma Duc Sa Il Caut Si Sa Imi Iau Dreptu:):):)

in 6 sunt la craiova,7-8 bucale,9-11 calarasi,12 replublica Moldova

HAI SA TI LE DAU!!!!!!!!!

SoundIdentity 06-06-06 12:41

Quote:

Originally Posted by gaju
in 6 sunt la craiova,7-8 bucale,9-11 calarasi,12 replublica Moldova

HAI SA TI LE DAU!!!!!!!!!

mare domn!!!!!!!!!!!ca recunosti!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning