![]() |
Re: BMW E36 coupe 318is
imi cer scuze boss .. poate am confundat-o ... daca e sa o mai vad ma uit atent la numar .. bafta
|
in starea in care e acum...adica fara jentile pe 16 ci cu unele original bmw pe 16 m tehnic....interior recaro semi piele....ambreaj nou...abea pus...toba sport recent pusa....4300 ultimul pret
|
5 Attachment(s)
un mare upp....pret 4200....interior recaro piele...ambreaj nou(am mers 10 km cu el)...kit M...oglinzi electrice incalzite..trapa electrica....faruri zkw cu lupa...revizie recent facuta..suspensie sport.....+ multe altele..accept unele schimburi...cu e36 sedan...sau alte auto...pretul nu este negociabil...va multumesc
|
susssss
|
1 Attachment(s)
frumoasa masina ta. uite si o poza recenta cu sora.
p.s. considera asta un apppppppppp |
foarte frumoasa masina....o sa o iau in considerare..
|
7 Attachment(s)
susssssss
|
sussssssssssss
|
upppp
|
2 Attachment(s)
sussssss.....schimb si cu e36 sedan
|
sussssss......hai repede ca vreau sedan
|
un schimb?.....https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-1995-a.html
|
da-mi un pm cu ultimul pretz;)
|
82nah nu ma intereseaza schimbu....susss
|
susssss
|
sussssss...negociabil
|
3900....
|
2 Attachment(s)
3800 repede....a primit parbroz nou...nari negre si toba sport
|
uppppppppp......schimb cu e36 sedan.....
|
sussss.....schimb cu un sedan frumos....sariti cu oferte
|
sussssssssssssssss
|
sussss....schimb si cu e30 impecabil sau z3...:D
|
susss....
|
6 Attachment(s)
masina a primit aripi fata model facelift cu semnalizari mici....bandouri M...si jante bbs 17''......pretul nou este de 4300
|
susssssssssssss
|
up...masina a mai primit plafon negru si cotiera...pretul ramane acelasi....sau schimb cu un e36 sedan frumos...::D
|
De ce vrei sa vinzi masina ? Arata foarte bine, masini intretinute se gasesc greu, mai bine o pastrezi. Bafta!
|
este foarte intretinuta...si mi a mancat tot timpul si bani....dar sunt gata pt altceva....vreau un e36 sedan ....multumesc de aprecieri
|
3900 repede
|
3800...
|
|
pe ce ceri tu frate 500 de euro diferenta?.....esti mult sub mine ca si dotari si vrei si difereta???? ma faci sa rad....
nu ai clima (eu am digitala) diferenta de 500 euro nu ai interior sport din piele integrala (eu am int sport din piele integral) dif 200 euro nu ai obc (eu am obc 18 ) 100 euro stii ceva???....iti fac o oferta: masina ta +800 de euro....sub acest pret nu fac cu tine...... ai peste mine doar barile fata spate de m (maxim 250 de euro)..care oricum nu ma intereseaza... la pretul asta si fara clima o sa o ai la vanzare si la anul pe vremea asta.......defapt se si vede ca o tot vinzi de prin februarie si nimic.... |
chill man...eu ti am facut o oferta...vrei bine nu vrei iar bine...nu trebuie sa te enervezi ca poate iti plesneste ceva la cap, adevarul este ca super masina ta merita bani care ii ceri pe ea ... spor la vanzare...
|
multumesc pentru apreciere, a ta nu face banii pe care-i ceri pe ea, bafta la vanzare.
|
esti praf.....:???:
|
te-ai uitat in oglinda???....refuz sa cobor discutia la nivelul tau...
|
ce remarca de om destept...''refuz sa cobor discutia la nivelul tau'' ...bravo ba desteptule...hai gata...ai grija de topicul tau
|
Quote:
In al2lea rand 318i nu se compara cu 318is. Kit m cu 250E ma indoiesc ca gasesti.Interiorul de piele integrala nu e chiar un mare plus cum crezi.Arata bine dar lasa de dorit si iarna si vara...ori te arzi la cur ori iti ingheata.:lol: |
cunoscand masina mea...pretul mi se pare foarte corect..cum ai spus si tu...este un coupe ...cu un motor mai potent..trapa electrica.....cu suspensie sport reglabila...jante bbs..interior recaro...kit M...bandouri M...plafon negru M..+ foarte multe piese noi...clima putem pune cu 200 de euro imediat...masina impecabila
|
mallus, am hotarat sa nu-i mai poluez omului topicul degeaba.....insa trebuie sa-ti dau un raspuns: coupe-urile sunt frumoase (toti le plac) DAR se vand foarte greu si stiti de ce???? pentru ca le lipsesc 2 usi......iar la faza cu motorul si diferenta enorma intre 1.8i si 1.8is hai sa fim seriosi ca nu comparam cu un 2.5 m52.....este un m42 in 4 pistoane, nu este un avion.....vb de kit m....unde bandoul de pe usa stanga s-a speriat si a fugit, unde jantele nu sunt de m, oglinzile nu sunt de m.....deci in concluzie mai ramane cu ce am zis eu....bara fata 150 euro/spate 100 euro (care la bucuresti pleaca singure de pe masina intr-o luna maxim) +praguri...vorbeste de kit m atunci cand este complet..momentan el are elemente de m pe ea si nu kit m....
iar clima vezi ca numai manopera costa intre 150-200 euro (eu mi-am pus clima pe masina si stiu ce inseamna si cat costa) frumoasa masina..bafta la vanzare p.s. trapa electrica, suspensie sport, xenon, alarma, chei de e46 am si eu pe masina....deci astea nu sunt in plus in favoarea lui...asta asa ca sa fim obiectivi..... un e36 sedan chiar daca estetic este mai urat decat un e36 coupe se va vinde mai repede ....un coupe nu-si cumpara foarte multi... acest raspuns este pentru mallus babalau, asa cum ti-am spus si pe pm promit ca nu o sa-ti mai poluez topicul insa am fost nevoit sa-i dau un raspuns colegului de mai sus.....una peste alta masina ta este frumoasa (din acest motiv am si fost interesat de ea)......spor |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning