![]() |
Re: Bangle pleaca de la BMW
Auzi la ala, X6 e mizerie... Doamne, pe ce lume traiti, fratilor ?! :shock:
|
a facut o treaba grozava....
|
Quote:
|
Dar pana una alta bine ca a plecat, si X6 chiar e o mizerie :|. Struto camila, camion de...sa nu zic ce!. Offroad e praf, iar onroad e surclasata de masini mici, deci pentru ce sa iti cumperi camionu ala cu tenta de camila cu o singura cocoasa, cand ori iti cumperi masina calumea, ori offroader, ori sport ori limuzina, ori ceva intre dar nu tentativa aia :>
|
Mie mi-au placut masinile desenate de el.Pacat ca pleaca...
|
mie stiti ce imi place-ca de fiecare data cand se prezinta un model de la bmw -frate frumos,belea,exceptional,etc si cand va prezinta omu din spate incepeti cu criticile ca aia e asa si ca aialalta e invers
cine sa va mai inteleaga... |
uite aici doua perspective diferite decat paruiala care ne-am obisnuit sa o ducem pe seama lui Bangle.
de la MotorTend: http://blogs.motortrend.com/6463773/...ary/index.html si de la Speed:Sport:Life : http://www.speedsportlife.com/2009/0...who-saved-bmw/ Erata: aparent conceptul de "bangle-butt" nu-i apartine lui Bangle....ci lui.....atentie.......van Hooydonk!! |
Quote:
|
Quote:
Te-ai gasit tu sa iti faci nevoile in gusturile mele? Dupa 2002 BMW a inceput sa scoata pe banda rulanta niste designuri pe care nu le-am indragit: X3/X5/X6/seria 7... Mai bine ca a plecat - sa vedem ce va fi pe viitor cu urmatorul designer. |
in sfarsit or sa iasa toate bmw-urile frumoase :lol: :lol:
|
Quote:
|
N-au modele frumoase din cale afară, dar nici mai urāe decāt trendul concurenţei, şi aici mai degrabă ceilalţi producători au copiat ceea ce a creat Bangle, īncepānd cu lexus şi terminānd cu Audi, decāt invers...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning